Hummer och skumpa

2013-12-31 @ 23:01:00 Kommentarer (0)

Asså detta... FY FASEN VA GÖTT!
 

Nu ligger jag helt död i soffan. Pannacottan har nog stelnat i kylen men den tar vi inte förrän efter tolvslaget. Jag tänkte ta mig en tupplur tills dess. Jag har trots allt hållt igång sen 07:45 imorse med morgonpromenad och nyårspump på gymmet innan all städning.
 
Godnatt hehe, och gott nytt år!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Nyårsafton

2013-12-31 @ 20:30:00 Kommentarer (0)
Ikväll vankas 3-rätters och nyårsbingo tillsammans med min andra halva. Vi avslutade förrätten för en stund sedan och har sedan dess spelat kvällens första bingo. Om en stund skall vi avnjuta varsin hummer och ett glas bubbel.
 
Dagen har vart fartfylld, vi har passat på att städa undan julen. Helt underbart! Nu slipper vi ha barr överallt. Vi skall hämta hem en ny soffa i slutet av veckan så vi hade ändå behövt städa ut allt imorgon eller senast i övermorgon.
 
Här kommer lite bilder från kvällen såhär långt:

 
Nya inredningsdetaljer i hallen.
 

Lite rött fick vara kvar i vardagsrummet.
 

Glittriga silverkuddar med paljetter från Rusta.
 

Skaldjurstoast med löjrom till förrätt.
 

Mannen spelar bingo.

 
Jag när jag bloggar.

Hörs senare <3
Puss
 
AllmäntTrackbacks ()

MICHAEL Michael Kors Nikko High-Top Sneaker

2013-12-30 @ 19:39:02 Kommentarer (0)
De perfekta skorna för en blivande mamma! Det lär inte bli några klackar för min del på ett bra tag :/
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Min nya klocka har anlänt!

2013-12-30 @ 19:19:00 Kommentarer (0)

Åååh här är den! Marc by Marc Jacobs Henry Skeleton Glitz Watch <3 Måste dock förminska den REJÄLT (jag med mina smala handleder hehe).
 
AllmäntTrackbacks ()

Hur jag sminkar mig

2013-12-30 @ 15:02:00 Kommentarer (0)
Jag använder nästan inget smink, men det finns en sak jag inte kan leva utan och det är denna:

 
Utöver H&Ms ögonbrynspenna använder jag ett puder och ett solpuder från Chanel. Jag använder aldrig foundation för min hy behöver inte det. Det enda jag behöver är lite puder för att ta bort det blanka och lite solpuder för att liva upp det hela och ge mer lyster. Sedan är jag iofs beroende av ögonfransförlängning hehe...
 
 



AllmäntTrackbacks ()

The perfect everyday bag - Louis Vuitton Vivienne

2013-12-30 @ 12:28:00 Kommentarer (0)



Om jag vinner på bingolotto på nyår ska denna få flytta in i min samling <3 den kostar "endast" 26543 kr, men det är det värt!
 
AllmäntTrackbacks ()

It's morning yaoo

2013-12-30 @ 10:52:16 Kommentarer (0)
 
Sniiigg jag är i min morgonrock va? So sexi! 
 
Idag skall jag inte göra ett skit. Har precis ätit frukost och funderar på att gå och lägga mig igen. Fy fasen va skönt!! Mannen min jobbar så det är jag och hårbollarna idag, my BFFs. Life iiz goowd.
 
Vi snackes mer senare
Ciao
 
AllmäntTrackbacks ()

Som en tickande bomb...

2013-12-29 @ 09:16:11 Kommentarer (0)
Blää! Mannen min har dratt iväg till jobbet. Själv ligger jag här som en tickande bomb med en ninja i magen. Jag är så redo för detta nu, jag vill inte vänta mer!
 
Bjuder på en bild från vårt bröllop i juli.
 
Fotograf: Nicole Henriksson - http://fotografnicole.se/
 
Att vänta såhär är något av det värsta jag någonsin vart med om. Det känns ju nästan som att jag har inbillat mig hela grejen - jag kommer aldrig att föda. Jag är ju van vid att bli misshandlad inifrån vid det här laget så det är ju vardag nu liksom. Tänk sen när han är ute... omg det måste va så sjukt jävla wierd! Helt plötsligt är det inget som rör sig därinne längre, men FY FASEN VA SKÖNT att få ha min kropp för mig själv igen!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fika hos mamma

2013-12-28 @ 19:00:00 Kommentarer (0)
Idag har jag vart iväg hela dagen. Först tränade jag på morgonen, är sååå glad att kroppen orkade, sedan åkte vi hem till min mamma och fikade. Det var så mysigt att sitta där med en kopp kaffe å bara vara lite. 

På väg hem införskaffade vi hummer från ICA. Det var nog tur för det verkar som det kommer ta slut snart annars! Vi tänkte göra 3-rätters på nyår, toast med löjrom, hummer och sedan pannacotta till efterrätt. Hur nu detta skall få plats + en bebis. Det blir intressant det haha!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Rebecca Minkoff Neon Hudson Moto Mini

2013-12-27 @ 23:06:00 Kommentarer (0)
Perfekta väskan för S/S 14!! VILL HAAAA!!! <3
 
 
Färgen är heeeelt fantastisk! Jag tänker ljusa pasteller kombinerat med den här väskan. Typ ljusrosa, ljusgrönt och vitt = sommarfräscht!
 
AllmäntTrackbacks ()

Soffliggar-style

2013-12-27 @ 18:33:23 Kommentarer (0)

Hela dagen har spenderats såhär, med mina hårbollar. Är heeelt död. Tur att min man kom hem tidigare och kunde hjälpa mig att laga middag. Ikväll serverades pasta carbonara, det blev inget Hard Rock Café. Kroppen pallade inte. Jag är jättearg och besviken... Men men, det är bara att lyda och återgå till soffan... :/
 
AllmäntTrackbacks ()

Färglösa svenskar

2013-12-27 @ 11:40:00 Kommentarer (0)
Om det är något jag tycker är så sjukt trist så är det att vi svenskar är så fruktansvärt inrutade på svart, vitt, grått och brunt hela tiden!!!! För helvete använd FÄRG!!! Nej men ärligt! Folk är verkligen rädda för färg, rädda för att sticka ut. Jag själv fullkomligen ÄLSKAR färg och vill gärna ha färgglada väskor, klänningar, skor och inredningsdetaljer. Självklart skall det inte gå till överdrift men vafan, hur tråkigt är det inte när allt bara är svart, svart, svart eller vitt, vitt vitt. Blää jag spyr på det!!!
 
Här, ta lärdom av den här tjejen:
 


Följ "Blondieluxe" på instagram för daglig inspiration!
 
AllmäntTrackbacks ()

Sååå skönt att vara ledig!

2013-12-27 @ 10:16:01 Kommentarer (0)
Jag kunde verkligen inte sova igår, det var fruktansvärt! Jag låg och stirrade i väggen i flera timmar innan jag äntligen lyckades somna. Sånn tur är sov jag sedan hela natten, men ändå! Jag vill inte vända på dygnet!! Som det är nu somnar jag runt 01:00 och vaknar av att Eddie gnäller 09:30. Jag vill somna tidigare och vakna tidigare så att det inte blir så jobbigt sen när jag börjar jobba igen. Well, jag får helt enkelt fortsätta lägga mig tidigt och hoppas på det bästa.

I skrivande stund sitter jag med mina två hårbollar och ser på TV, skall strax fixa nått å käka. Ikväll skall vi ut och äta på Hard Rock Café, skall bli supermysigt! Vi firar en av mina närmaste vänner som precis fyllt år. Wonder what to wear...

Hejs sålänge! <3


 
AllmäntTrackbacks ()

Bläää

2013-12-26 @ 21:07:51 Kommentarer (0)
Tänk att när man är gravid gör man ingenting typ, ändå är jag så trött att jag bara vill lägga mig ner och dö! :'(
 
Tur att det finns kladdkaka att tröstäta...
 
Puss <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Mage <3

2013-12-26 @ 19:48:13 Kommentarer (0)

Lilla gose <3 kom ut nuuu!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Kotur Margo Jingle Tinsel Clutch

2013-12-25 @ 21:59:00 Kommentarer (0)

 

Skulle jag gått ut och festat ikväll med alla andra skulle jag velat ha denna med mig! Så jävla ball! Du hittar den HÄR.
 
AllmäntTrackbacks ()

Ida Sjöstedt och Marc Jacobs

2013-12-25 @ 10:31:00 Kommentarer (0)


Här har ni dagens outfit. Älskar att kombinera olika nyanser av samma färg, i detta fallet ljusblått med en mer intensivt blå nyans. <3 Den stora snöflingan som jag pimpat väskan med kommer från Juicy Couture.

Och nu till lite djupare saker.... Åh... Asså... Jag är så himla lycklig!!!! Jag har världens bästa liv!! Det är ofta jag vaknar och tänker, lever jag verkligen detta livet?! Är det sant?! Får jag verkligen lov att ha det såhär bra?! Vart är haken liksom. På grund av allt jag har vart med om i mitt liv uppskattar jag varje litet ögonblick, varje minut. Jag njuter av det där lilla. Jag kan leva länge på en snäll kommentar och den kärleken jag får från vänner och familj varje gång vi ses. Jag har lärt mig att alltid tänka positivt, no matter what. Tänker man positivt blir inget sådär SUPERTUNGT utan allt går, bara man ser framåt. Sedan är det viktigt att inse att man inte är en supermänniska utan det är ok att be om hjälp ibland, det är ok att erkänna att man inte klarar allt själv. Så är det bara. 
 
Tack alla underbara männsikor som finns i mitt liv! Ert stöd, er kärlek, det har lyft mig till oanade höjder. Jag är SÅ tacksam!
 
Mer kärlek åt folket <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Njuter av de sista timmarna av denna julafton

2013-12-24 @ 22:47:00 Kommentarer (0)
 
Har precis tryckt i mig julmat för tredje gången idag. Börjar bli lite trött på det nu faktiskt haha, fast det är sååå goott!! Hoppas inte vi får julmat hemma hos pappa imorrn, vi skall på middag där eftersom vi inte firade jul tillsammans.
 
Undrar om några affärer har öppet imorrn? Är sååå taggad för mellandagsrea!!
 
TTYL
Kisses <3
 
AllmäntTrackbacks ()

GOD JUL!

2013-12-24 @ 08:54:46 Kommentarer (0)
Åååååh fick världens finaste halsband och örhängen av min man nu på morgonen! Han är bara för underbar!!!
 
 
 
Här ser ni också en bild på dagens, dvs det jag har på mig idag, på självaste julafton.
 
Har stått och gjort mig i ordning i flera timmar medan min man suttit med sitt Need for speed-spel som jag köpt till honom och lagt i hans julstrumpa. Det gäller att vara smart så man får ha badrummet ifred ;) hehe.
 
Nu skall jag bara njuta av livet innan det är dags att dra hem till mannens föräldrar där vi skall spendera vår julafton. Synd på vädret bara... Men men, inga sura miner här inte!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Mjölkfri ris á la malta

2013-12-22 @ 15:46:53 Kommentarer (0)

Först och främst behövs det ju risgrynsgröt. Jag använde mig av gröt som gjorts på minutris,  som fått stå kallt sen igårkväll. Därefter vispade jag alpro soya visp med lite vaniljsocker och blandade ihop det hela. Serverade ris á la maltan med skivad clementin och frysta hallon som jag låtit tina. Mums!
 
AllmäntTrackbacks ()

Glider runt härhemma

2013-12-22 @ 13:09:57 Kommentarer (0)
Väntar på att min man skall komma hem. Han jobbar idag, slutar 16:00. Vi skall på middag ikväll hos min pappa och hans sambo. Det skall bli riktigt mysigt!
 
Har precis sminkat mig och tänkte slänga i mig lite ris á la malta med hallon och clementin innan jag drar ut en sväng med hundarna. 
 
Puss puss! <3
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Julstök

2013-12-21 @ 22:15:24 Kommentarer (0)
Här är det full ös medvetslös! Så fort jag vart på benen igen var det dags att slå in de sista julklapparna och baka vörtbröd. Nu doftar det helt underbart i hela lägenheten!

Jag är så glad att jag sluppit huvudvärken idag, började bli riktigt orolig igårkväll. Det kan ju vara tecken på havandeskapsförgiftning i värsta fall annars.


De ser inte bara goda ut, de smakar helt HIMELSKT! Det finns inget godare än hemmagjort vörtbröd. För mig är det inte jul utan just det. Vörtbröd med rödbetssallad å köttbullar... Åååååh det är foodporn det!
 
AllmäntTrackbacks ()

Sjuk

2013-12-20 @ 16:42:00 Kommentarer (0)
Yes, äntligen! Precis lagom till julledigheten! Jag kunde inte önska mig något bättre. Huvudet dunkar så fort jag sätter mig upp, helst vill jag bara ligga och blunda och försvinna. 
 
Ni får stå ut med att jag inte uppdaterar. Det här inlägget var en uttmattande uppgift bara det!
 
AllmäntTrackbacks ()

Julfest på jobbet igår

2013-12-19 @ 09:44:00 Kommentarer (0)

Here you have the host!
 

Some refreshments!
 

Äntligen hemma, efter en lååååååååååååång dag och kväll. 

Guuuud. Jag var helt slut igår. Tyvärr får ni inga roligare bilder än såhär, vill inte lägga upp en massa bilder på folk som kanske inte vill vara med på min blogg.

Skriver mer senare.

Puss! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ready for New Years?

2013-12-18 @ 08:03:55 Kommentarer (0)

Det här året kommer bli luuuugnt för mig. Antagligen blir det bara jag och min man, alkoholfri skumpa och hummer. Mysigt värre <3 Kommer antagligen däcka innan 12-slaget, men jag har bett min man väcka mig strax innan om så är fallet.
 
Någon som har några roliga planer?
 
AllmäntTrackbacks ()

I miss this :(

2013-12-17 @ 22:06:00 Kommentarer (0)
 
.. Men om några månader så! Jag kommer inte direkt hinna med (eller orka med) 2 st Bodypump, 3 st CX och 5 st löparrundor á 1 mil i veckan med en liten bebbe härhemma. Men minst ett CX-pass och helst 2 st Bodypump-pass i veckan vill jag hinna med! Löpträningen får bli promenader med barnvagnen till att börja med innan kroppen kommer ikapp. 
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag å kaggen

2013-12-17 @ 13:34:00 Kommentarer (0)
 
Här har ni den, i egen hög person. Lilleman därinne <3 Syns knappt på några andra bilder jag har lagt upp. Men jag är ju precis likadan som innan, bara med en liten kula. Är rätt glad för det faktiskt, så slipper man tänka på att köpa nya kläder sen! ^^,
 
Bild från i lördags hemma hos mamma.
 
AllmäntTrackbacks ()

Before I die

2013-12-17 @ 08:58:00 Kommentarer (0)
1. Röd chanel med silverdetaljer - ska bli min 30 årspresent till mig själv! Har 7 år på mig att spara ;)
2. Hermés armband (25-års present baby?! hehe)
3. Moschinoskärp (spelar ingen roll färg, bara det är silverdetaljer)
 
Dessa 3 skönheter SKA jag ha innan jag dör. Anledningen till att jag inte köpt någon av dem än är för att jag ju ändå måste ha något att se fram emot. Tänk om man hade fått allt på en gång, fyyy va tråkigt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens

2013-12-17 @ 07:22:00 Kommentarer (0)
 
Sry för monotona bilder, jag har bara inget bättre ställe att ta dem på hehe. Idag har jag min gamla favvosjal från Ester Elenora, röda Uggs och min rosa/lila Michael Kors - It's in the details! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Slått in julklappar med min man <3

2013-12-16 @ 21:58:27 Kommentarer (0)
Glider runt i oversize klänning härhemma. Sååå skönt för min gravida kropp att få slippa kläder som sitter åt.


 
Vi hunnit lägga fram några paket i alla fall, både från oss själva, släkt och vänner. (Ursäkta bildkvalitén!) 
 
Nu skall jag strax lägga mig, skall bara pussa på min man lite först.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
AllmäntTrackbacks ()

Colours makes me happiii!

2013-12-16 @ 14:49:46 Kommentarer (0)
Är såååå nöjd! Väskan är mer åt det lila hållet än vad jag trodde att den skulle vara, trodde den skulle matcha plånboken exakt, men nää. Den är i vilket fall som helst HELT UNDERBAR!!! <3

 
AllmäntTrackbacks ()

Dan före dan, före dan, före dan, före dan, före dan......

2013-12-16 @ 07:52:00 Kommentarer (0)
Crazy! Det är julafton om ca en vecka och vi fick äntligen köpt en gran igår! Åååååååh, det doftade helt ljuuuuvligt imorse när jag steg upp. Längtar hem till mitt fina, julpyntade hem <3

 

... Och en dagens:
 
 
Nu skall jag hugga in på min second breakfast, misa hungryyy!
 
Later biatches!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens visdomsord

2013-12-13 @ 18:53:00 Kommentarer (0)

 
AllmäntTrackbacks ()

Det säger bara POFF så är det julafton!

2013-12-13 @ 15:43:13 Kommentarer (0)
Nämen, helt ärligt! Vart tar tiden vägen?! Det är Lucia redan liksom. Sen är det bara nästa vecka å sen är det julafton inprincip! GALET!
 
Jag har massor att göra på jobbet nästa vecka för sen går jag på ledighet den 23:e dec t o m den 1:e jan. Känns helt UUUNDERBART! Jag har inte var ledig över jul på jag vet inte när. Mellandagsrea har jag ju bara kunnat glömma. Men inte i år inte! I år är det jag som hänger på låset till butikerna, mowhahahha!!
 
AllmäntTrackbacks ()

The perfect dress!

2013-12-13 @ 13:05:42 Kommentarer (0)
... Från Michael Kors.
Ååååååh villl haaaa!!!! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Fet lucia

2013-12-13 @ 09:06:34 Kommentarer (0)

Höggravid i 8:e, snart 9:e månaden iklädd Uggs, leggings från H&M och mammatröja från H&M. Så jävla seeexiii. Idag ska jag njuta av luciafirande på jobbet och mjölkfria lussekatter. WOOP!
 
AllmäntTrackbacks ()

Ny Mac!

2013-12-11 @ 22:36:12 Kommentarer (0)
 
Me in bed, just seconds ago! Ååååååh jag är helt överlycklig för min nya MacBook Air, 11 tums! Den är heeeelt perfekt! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

To remain positive, ALWAYS.

2013-12-11 @ 13:49:20 Kommentarer (0)
Asså... idag är en sånn där dag. Då ALLT som kan gå fel går fel. Yaaay! NOT!
 
Det viktigaste i dessa situationer är att vi ALLTID behåller lugnet och tänker framåt. Jag tror på att vara positiv, no matter what. Det finns inga problem som inte går att lösa. Lösningen finns, det gäller bara att hitta den. 

Ensam är stark, men tillsammans är vi oslagbara!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens outfit, yaoo

2013-12-10 @ 07:55:39 Kommentarer (0)
 
Dr Martens är underskattade. Världens bästa skor, efter UGGs. Ok då, de delar plats med converse, men så här års slår de ALLT. Mina är fodrade inuti, sååååå sköna!
 
AllmäntTrackbacks ()

MICHAEL Michael Kors 'Jet Set Chain - Medium' Leather Convertible Shoulder Bag

2013-12-10 @ 07:37:51 Kommentarer (0)
Current obsessions!
 
Den rosa är redan påväg hem till mig! <3 Äntligen får jag min jet set medium igen, även om den inte var i silver som min förra ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Låga trombocyter

2013-12-05 @ 15:01:41 Kommentarer (0)
Yay, det är fel på mig! Känns helt underbart. Livet kunde inte bli bättre. Jag har tydligen ett lågt värde av blodplättar. Vad nu det innebär. Mår pyton gör jag i alla fall. Vill helst bara sova. Huvudet värker och magen med. Magsår, ja det var därför jag åkta till sjukhuset in the first place. FML...
 
AllmäntTrackbacks ()

Balenciaga - Giant 12 City Leather Tote

2013-12-03 @ 17:24:32 Kommentarer (0)
Åh snälla tomten!!!
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()