Sista natten

2015-04-30 @ 22:35:00 Kommentarer (0)
Jahapp, då ligger vi här då. Sista natten i den här lägenheten. Imorgon går vi in på nästa kapitel.


Da hood... Bild från julafton, första riktiga snön 2014.


Hejdå 19B...
 
 
Tack för 2 fina år!
 
AllmäntTrackbacks ()

Nyheter i lillans garderob (eller snarare flyttkartong)

2015-04-29 @ 12:09:26 Kommentarer (0)

Har glömt visa er lite fina saker jag köpte på H&M häromdan. Dööör så söta kläder det finns till små tjejer. Skulle kunna köpa allt.
 
Ja annars händer här inte mycket. Vi mår fortfarande skit och jag har nästan tappat rösten. Vågar knappt prata för den lär ju ryka när som helst annars. Med två dagar kvar till flytt måste jag försöka spara på det lilla jag har så att jag orkar med allt. Fast jag lär väl "bara" få va barnvakt och kock, killarna får bära. Möjligtvis får jag väl stå å peka vart allt ska vara.

Nu måste jag vila. 
 
Puss på er! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

När man tror att kroppen orkar

2015-04-28 @ 18:15:00 Kommentarer (0)
 
Klarade bara att jobba fram till lunch. Sen mådde jag så sjukt dåligt, var ingen idé att sitta där och plåga sig, så då åkte jag hem. Ymer var på dagis och jag lät honom stanna där några timmar till. Det värsta när man är förälder är att man aldrig hinner vila, fastän man är sjuk. Man kan ju inte direkt sjukanmäla sig från att vara mamma. Självklart tar jag hand om min son med glädje men det är sjukt jobbigt att vara en rolig förälder när man mår bajs och bara vill lägga sig ner. Ymer var såååå klängig på mig efter att jag hämtat honom på dagis. Han fick stanna till ca 15:45 så jag hann pusta ut lite innan han kom hem. Inte för att jag kunnat slappna av direkt, är så stressad pga flytten. Jonas är sjuk med och lådorna packar inte sig själva. Det är liksom 3 dar kvar. Vi får väl dygna på torsdag i värsta fall...
 
AllmäntTrackbacks ()

Puss till er, mina trogna läsare!

2015-04-28 @ 06:04:40 Kommentarer (0)

Idag är jag tillbaks på jobbet. Haltade från bilen, men men, tur att jag har ett stillasittande jobb i alla fall hehe!
 
TTYL. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

En somrig, sval outfit

2015-04-27 @ 15:27:57 Kommentarer (0)

Innan ägde jag flera plagg från Odd Molly, men jag sålde dem då jag tröttnade på dem och dessutom gick jag ner i vikt så de blev som tält på mig. I sommar, när lillan är ute, skulle jag inte säga nej till setet med shorts och tröja ovan till vänster. Varför inte tillsammans med ett par färgglada skor och så såklart, mitt nästkommande väskinköp.

AllmäntTrackbacks ()

En liten sjukis och en osminkad selfie

2015-04-27 @ 15:00:05 Kommentarer (0)

Tur att han äter iaf, annars hade jag vart riktigt orolig. Ymer älskar frukt och bär. Här äter han päron och jordgubbar.

Här har ni mig idag. Osminkad (förutom ögonbrynen).
 

Är trött som sjutton, har ont i halsen och hostar och rosslar. Blä. Alltid så himla bra tajmning. Hoppas jag mår bra till på fredag så jag slipper må dåligt när vi ska flytta.
 
AllmäntTrackbacks ()

Flyttkaos, sjuka barn och foglossning från helvetet

2015-04-26 @ 21:05:03 Kommentarer (0)
Jag kan knappt gå, kan inte böja mig, Ymer är sjuk och jag är med lite halvsjuk.. Yay. Perfekt när man ska flytta om mindre än en vecka och har 1000 saker att göra. Jag vill så mycket men klarar ingenting. Vill bara gråta. Kroppen skriker stopp. Har så ont i magen med. Kan inte dricka kaffe längre, spyr massa pga stressen varje kväll. Önskar att min kropp var normal... men icke. Vaknade härom natten med värsta smärtan jag någonsin känt, förutom när jag födde Ymer då. Det högg som knivar i sidan på rumpan, visste inte vart jag skulle ta vägen riktigt. Jonas ringde 1177 kl 00:00 och vi lyckades somna, men vaknade när vi kom fram (var typ 40 minuter kö och telefonen var på högtalare). Hon sa att det nog "bara" var foglossning å att man inte kan göra annat än att försöka stå ut och försöka gå bort det onda, inte ligga/sitta still förmycket. Jonas tyckte först att vi skulle åka in till sjukhuset men jag kunde knappt prata, hade för ont men jag hade ingen lust att ta mig till sjukhuset för de kan ändå inte göra någonting.

Har försökt vara så produktiv som möjligt idag, trots mitt handikapp, men det har väl gått sådär.

 
Här är vår nya lägenhet btw, inte direkt världens bästa bild, men men. Det är den längst upp till vänster i huset närmast.
 

Mina killar <3.
 
AllmäntTrackbacks ()

Ralph Lauren Baby Girl

2015-04-25 @ 21:22:00 Kommentarer (0)

Eeeh, ja tack! Kommer nog att klicka hem detta. Något lite finare ska hon allt få, hon kommer iofs att få ärva två par uggs av Ymer med. Orkar inte vänta till juli/augusti. Vi längtar efter dig!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

MICHAEL MICHAEL KORS Fulton Leather Moccasin

2015-04-25 @ 20:50:00 Kommentarer (0)

Provade ballerinorna med rosetten inne på Mulberry förut idag, men till min stora bevikelse ser man tårna i dem. Jag avskyr när man ser tårna, så det får bli några andra ballerinor istället. Älskar mina MK jag har nu, de svarta med silver, men jag vill ha ett par i någon annan färg med guld också. Funderar på dessa ovan men vet inte riktigt om de är 100% jag. Annars Tory Burch kanske... SÅ HIMLA SVÅRT!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Godmorgon från lådkaoset!

2015-04-25 @ 09:06:54 Kommentarer (0)

Idag ska vi uträtta lite ärenden innan min syster och hennes kille kommer hit. De är så gulliga som har erbjudit sig att hjälpa till lite, det är ju som sagt rätt svårt att packa med en 1-åring som gärna vill vara med och riva i lådorna.

Hörs senare!

AllmäntTrackbacks ()

Fitnessmorsan

2015-04-24 @ 18:12:00 Kommentarer (0)

Ja det är väl vad de flesta vill kalla sig. Multitaskande gravid, snart 2-barnsmorsa som tränar massor, äter bra, är den perfekta mamman... HAH! Det är det SISTA jag vill kalla mig. Jag tränar inte för att va duktig längre, jag tränar för att det är KUL och jag äter VAD FAN JAG VILL. Jag har aldrig varit så lycklig som nu, just för att jag inte BRYR MIG. Jag tar dagen som den kommer och gör det kroppen säger åt mig att göra. Fler borde göra så, sluta följa alla ideal, var er själv och gör det som är kul och ät/drick det som är gott. Skit i om det är måndag eller lördag. Vill du ha ett glas vin, TA DET. Vill du äta godis, GÖR DET. Har du pengar och vill ha något - KÖP DET.

YOLO. 

Borde tatuera in det.
 
AllmäntTrackbacks ()

Morgon, Ferraris och träningspepp

2015-04-24 @ 10:08:00 Kommentarer (0)

Morrn mooorrn! Nu sitter jag här och laddar för att åka till gymmet. Man får passa på när man har semester, sen nästa vecka kommer jag väl inte att hinna pga flytten. Kommer va helt jävla död.

Var ute med Hugo nyss innan så att han är ordentligt rastad när jag åker. Grannen har hämtat sin sommarbil, en riktigt fräsch Ferrari. Har sett honom ha både en vit och den här röda. Hade inte vart fel att få åka med en sväng i den hehe.

 
Påväg tillbaka hem tog jag en bild på vårt/våra hus. Det är flera hus som är byggda som i en cirkel. Även om vi bara flyttar upp för backen och jag kommer att gå förbi dem nästan varje dag kommer det att kännas tomt och konstigt. Vi kommer att ha bott här i exakt 2 år dagen vi flyttar, vi flyttade in 1:e maj 2013. Jag har vart med om så mycket under tiden jag bott här, det är helt sjukt. Nästan som ett helt liv i sig.

 
Vi bor just nu, i en vecka till, i den lägenheten som ligger längst bort i änden till vänster, högst upp.
 
AllmäntTrackbacks ()

Skickat mannen till donken

2015-04-23 @ 20:46:50 Kommentarer (0)
Haha usch vilken hemsk fru jag är som tvingar iväg min man att köpa second dinner. Men men, han är så himla snäll han ifrågasätter det aldrig, han gör verkligen allt för mig. Han tycker nog lite synd om mig och att jag behöver bära på lilltjejen 24-7. Jag intalar mig det iaf.
 
Sen, när jag har käkat, kanske det blir ett avsnitt av Game of Thrones. Iaf om jag får bestämma! 
 
Puss på er ha en fin kväll!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Lekstuga

2015-04-23 @ 14:30:06 Kommentarer (0)
Herregud vad duktig Ymer är!!!! Han vet hur man gör nu när man bygger tågbana. Är gör stolt nu ju! ^^,
 
 
Är sjukt seg idag men vi har vart ute å gått och lekt i sandlådan så vi har fått massa frisk luft iaf. Grannbarnen lekte med Hugo tills han blev så trött så att han la sig raklång i skuggan. Nu ska väl Ymer sova här snart igen och jag ska väl lägga mig å vila lite till. Har så fruktansvärt ont i svanskotan. Känns som att jag slagit i den i något men det är pga graviditeten. Helt plötsligt från ingenstans kan jag få så ont att jag knappt kan stå. Helt galet!
 
AllmäntTrackbacks ()

Mår plötsligt sjukt illa

2015-04-23 @ 10:07:42 Kommentarer (0)

Har vart uppe och gett Ymer frukost och rastat Hugo men Ymer vart så trött så jag la honom igen och han däckade med en gång. Jag hade tänkt passa på å greja lite men jag började plötsligt må fruktansvärt illa så ja... vi får väl se om jag kan fortsätta något sen..
 
AllmäntTrackbacks ()

Semester och hemma med sjukt barn

2015-04-23 @ 06:34:01 Kommentarer (0)
Stackars lille Ymer. Han rosslar och hostar nått fruktansvärt. Jag har tagit två dagar spontan semester för att kunna greja hemma, får passa på när han sover sen under dagen. Måste tvätta massor och packa lådor.
 
 
Tänker ligga och dra mig lite nu bara tills Ymer ska ha frukost.
 
AllmäntTrackbacks ()

VÄDRET!! <3

2015-04-22 @ 15:09:00 Kommentarer (0)
HUUUR glad blir man inte?!

 
Ikväll hade jag gärna kört en repris på den här middagen från en sommardag förra året:

 
Grillat är godast! ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Saknad och skuldkänslor

2015-04-22 @ 10:29:22 Kommentarer (0)
Jag vet inte om Papis nya ägare läser min blogg, men jag kikade in på hennes idag för första gången på flera månader. Har inte vågat, har inte klarat av det. Papi heter numera Valle och han verkar må bra och ser glad och belåten ut på bilderna hon lägger upp. Vilken lättnad! Jag känner mig så hemsk för att jag inte har kontaktat nya ägarna igen, kollat hur allt har gått å så.. Men det har bara tagit stopp för mig känslomässigt. Det har vart mer än vad jag klarat av. Hur som helst, om du/ni läser detta, jag BRYR mig och jag saknar honom massor.
 
När barnen är stora, om ett antal år, kommer jag garanterat att skaffa häst igen. Jag älskar att vara i stallet och greja, känna doften av hö och spån och framförallt att få äran att göra något roligt tillsammans med en fyrbent vän. Att få samarbeta, att känna en gemenskap och en kärlek som inte går att beskriva, som måste upplevas för att du ska förstå. Nästa gång blir det nog en arab, en nättare, lite mindre häst med mycket krut i. Är absolut inte rädd för tittiga hästar, tycker bara det är roligt med lite utmaning. Men, tills dess blir det till att bara vara mamma och hundägare.
 
Älskade Hugis, tur att jag har dig <3 tänk att dualltid funnits där och stöttat mig genom alla svåra tider. Du är min klippa i stormen!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Kontorsnisse

2015-04-22 @ 07:02:41 Kommentarer (0)
 
OMG!!! Vilken kaosmorgon!!! Kiss överallt, bajs överallt, gråtande barn, skrikande man och alarm som inte ringer. WORST EVER! Aja, nu är jag här, på kontoret - very much alive.
 
AllmäntTrackbacks ()

Kvällspromenad

2015-04-21 @ 19:21:00 Kommentarer (0)
 
Världens sötaste lille skitunge som mot slutet av promenaden var väääldigt gnällig och trött. Men jag förstår honom, han är alltid helt slut efter dagis så det var bums i säng när vi kom innanför dörren.

Idag har jag ÄNTLIGEN fått sålt min telefon. Jag fick tummen ur röva och la ut den på blocket vid lunchtid. Jag blev TOTALT nerringd och nermailad så jag var tvungen att sluta svara i telefon tillslut. De som köpte den kom direkt efter jobbet så då kunde jag ta bort annonsen. PUH! Hur som helst hoppas jag att den nya ägaren blir nöjd med sin nya iPhone 6 Plus. Den var jättebra, men alldeles för stor för mig och opraktiskt eftersom den inte rymdes i mina mindre väskor.

AllmäntTrackbacks ()

Amningsvänlig outfit

2015-04-21 @ 11:10:00 Kommentarer (0)
Även om jag inte kan ha de här kläderna nu är detta en HELT perfekt outfit för en busy mama på stan i sommar som måste kunna amma vart som helst och när som helst.
 
Tröjan är från Odd Molly, kjolen från H&M, skorna Mulberry, väska Mulberry, nyckelring Mulberry och plånbok Louis Vuitton Zippy Coin Purse

AllmäntTrackbacks ()

Standard bathroom selfie

2015-04-21 @ 07:56:00 Kommentarer (0)

 
Väska - Mulberry Lily Indigo, skor - Michael Kors, Byxor - H&M, kofta - Ullare, linne - H&M, sjal - KappAhl

Är trött som fan idag. Packade lådor heeela kvällen igår. Hade sååå ont vid höger höftenben sen så jag grät när jag skulle lägga mig. Förhoppningsvis lär vi inte flytta på mååånga år, om vi nu inte stannar i den lägenheten resten av livet sen. Den har iaf allt jag vill ha med en lägenhet, så to me it's perfect. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ibland är det inte så kul att va gravid..

2015-04-20 @ 13:26:23 Kommentarer (0)
.. Speciellt inte när man har ont överallt, sura uppstöttningar och känner sig stor som ett HUS!

 
 Känner mig som en valross just nu, big momma. Bilden ovan är från igår kväll.
 
AllmäntTrackbacks ()

SAINT LAURENT Classic Monogram shoulder bag

2015-04-20 @ 08:09:00 Kommentarer (0)


En SAINT LAURENT Classic Monogram shoulder bag är ett måste för alla true fashionistas i "bas-garderoben". Det finns oändligt många varianter och färger av den här väskan, så det är bara att välja och vraka. De ovan tycker jag är några av de snyggaste just nu. Dock (om jag hade vart rik och kunnat köpa en nu) hade jag kört på en ljusrosa eftersom jag redan har flera röda och svarta väskor. Man måste tänka lite smart ;)
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens outfit

2015-04-20 @ 06:04:00 Kommentarer (0)
 
Mulberry Del Rey, Michael Kors-ballerinor, kappa från Zara, blå velourtröja från H&M och en blå klänning från Ullared (som man inte ser på bilden)
 
AllmäntTrackbacks ()

Ida Sjöstedt och Mulberry

2015-04-19 @ 21:42:59 Kommentarer (0)



Eftersom det till min stora sorg inte kommer att bli något Paris i sommar, pga att det inte finns några försäkringar som täcker om något skulle hända då man flyger i graviditeten efter vecka 32, blir det mer shopping på hemmaplan! Detta tänker jag införskaffa (Chanel får vänta). Klänningen från Ida Sjöstedt till alla studenter och examensfiranden (och sen till min 25-års fest) och väskan och ballerinorna främst som addering till "basen" av min garderob och mina outfits. En brun väska och ett par bruna ballerinor funkar till allt och blir aldrig omoderna. Eftersom bayswatern inte var min cup of tea och jag är mer en lily-gurl, blir det en Mulberry Lily Medium i oak. Den är så fruktansvärt fin!!! Jag vill ha den nu, nu, nuu!!!

AllmäntTrackbacks ()

En man med stil

2015-04-19 @ 20:23:00 Kommentarer (0)


 
Bara för att jag älskar att kolla på outfits till mig själv betyder det inte att jag glömmer bort min man. Detta skulle se superfab ut på Joni i höst! Han har redan skjortan, skorna och jeansen.
 
AllmäntTrackbacks ()

Disco

2015-04-19 @ 14:32:00 Kommentarer (0)
Här är en härlig bild från igår:
 
 
Det var en sjukt bra stämning inne på Rondo. Alla dansade med och sjöng. Alla, utom jag. Jag hade alldeles för ont för att orka stå och hoppa och mitt dåliga blodvärde gör mig sjuuukt trött hela tiden. Jag är rädd att jag kommer att behöva ta sprutor den här gången för ingenting tycks bota min trötthet längre, inte ens järntabletterna.
 
Om en stund, när Ymer vaknar (han sover fortfarande sen lunchen!!), ska vi åka iväg till Jonas föräldrar. Jonas pappa fyller år, så det blir middag där ikväll. Känns som att jag är på middag hela tiden. Längtar efter att bara få va hemma. Fast inte här, i lådkaoset. Längtar efter den nya lägenheten!!!!! Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills vi flyttar in.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Syr för dålig uppdatering

2015-04-19 @ 12:50:00 Kommentarer (0)
Men det har vart så jäkla fullt upp hela tiden, hinner knappt med mitt liv.

Här är iaf en bild på vad jag hade på mig igår när jag skulle på middag och sedan till Alcazar på Rondo:
 

Comfy wedges från Jeffrey Campbell, klänning och "skinnjacka" från H&M + en sjal från kappahl och såklart min Dolce Gabbana.
 
Idag har jag ingen energi för 5 öre och det känns som att allt jag gör sker i zombie-mode. Har trots det hunnit med att promenera i solen, handla flyttlådor på jula (vi har redan hunnit packa slut på alla), stekt pannkakor till familjen och tagit hand om massa disk. 

Nu ska jag vila en stund medan Ymer sover. Borde sova jag med, den här ungen i magen suger upp all min energi.
 
AllmäntTrackbacks ()

Alcazar med kvinnoklanen

2015-04-18 @ 19:41:00 Kommentarer (0)
 
 
Alkoholfri drink såklart! (Min är den längst upp) Supergod!
 
AllmäntTrackbacks ()

Mulberry Medium Lily Oak

2015-04-17 @ 20:17:26 Kommentarer (0)
Ok, nu har jag bestämt mig. Efter att ha kollat på bayswatern i oak idag på nk dras jag fortfarande till medium lilyn. Ingen idé att kämpa emot. Den är helt enkelt mer jag.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Red lips kind of day

2015-04-17 @ 06:41:21 Kommentarer (0)

Fredag, Dolce & Gabbana väska och MK ballerinas UTAN stumpbyxor (ojoj nu är det vår på riktigt).

AllmäntTrackbacks ()

Because I'm happiiiii...

2015-04-16 @ 19:48:00 Kommentarer (0)

Idag har vi nått ett stort mål på jobbet som vi firade på eftermiddagen med akoholfritt bubbel! Dessutom har jag blivit utnämnd till skyddsombud. I like it, like it.

Bilbarnstolarna har äntligen kommit med! Åh, så fina! Blir ju nästan sugen på att köpa en blå bil nu bara för å matcha Ymers blåa bilbarnstol hahahah.
 

Ymers bilbarnstol:

 
Den är inte så skrikig som på bilden IRL lite mer dova färger.

AllmäntTrackbacks ()

Louis Vuitton Capucines Flower Bag

2015-04-16 @ 15:15:46 Kommentarer (0)
 
"Crafted from the softest lambskin, and the lining in trim in calfskin, measuring 10.6’ x 8.3’ x 3.9’ (L x H x W) inches, priced at €3800 euro, £3150 GBP via Louis Vuitton boutique." (text lånad från bragmybag.com)

Är den inte helt amazing?!
 
AllmäntTrackbacks ()

Bilkö - man, gotta love those!

2015-04-16 @ 10:21:35 Kommentarer (0)

Så himla bra start på dagen, man blir sååå peppad!
 
Well, det tog bara 40 minuter i 10 km i timmen på en liten väg längs sjön Aspen i Lerum och sen en 10 minuter på motorvägen så var jag framme på jobbet. Yaaay... NAT.
 
Ja, innan detta då var jag hos barnmorskan för kontroll i vecka 25. Allt var bra förutom mina blodvärden, som vanligt. Jag har alltid så låga järnvärden. Hade det sist med, trots att jag äter varierad kost och 2 järntabletter om dan + en gravidtablett innehållande järn.

 
Såhär ser jag ut idag, btw.

AllmäntTrackbacks ()

Hos barnmorskan

2015-04-16 @ 07:56:31 Kommentarer (0)
Idag ska jag göra massa prover å skit. Hoppas att jag inte svimmar.... Brukar må ganska dåligt när de tar blod från mig. :/
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Nya mysdressen har kommit!

2015-04-15 @ 18:08:14 Kommentarer (0)
Äntligen! Såååå fin, å såååå skön! <3
 
 
Ser nästan lite sur ut haha, men jag är bara väldigt trött.
 
AllmäntTrackbacks ()

Anledningen till dåligt uppdaterande

2015-04-15 @ 09:36:00 Kommentarer (0)

Sry för suddigaste bilden ever, men vi har haft sååå mycket att göra. Vil flyttar om 2 veckor så just nu råder det lite smått kaos.

Kvällen igår spenderades med att packa lådor och rensa alla gamla papper som jag av någon anledning sparat - räkningar från 2010 liksom, kanske dags att kasta hehe.
 
AllmäntTrackbacks ()

Snapshot

2015-04-14 @ 10:22:25 Kommentarer (0)

In the moment.
 
AllmäntTrackbacks ()

Köpt bilbarnstolar

2015-04-14 @ 09:12:00 Kommentarer (0)
Skönt! Nu har vi något vi kan bocka av på listan över to-do:s!

 
Passa på! Jollyroom har rea! Vi fick allt detta för bara 4984 kr!

AllmäntTrackbacks ()

Dagens + dagens asgarv (för er kanske...)

2015-04-14 @ 06:44:00 Kommentarer (0)

 
Jeansskjorta - Monki, Linne - H&M, Gravidbrallor - H&M, Väska - Marc by Marc Jacobs, Skor - Vans.

Ni kommer ju dö när ni hör detta... Men igår iaf, så blekte jag håret (som ni kanske ser på bilden) för att bli av med utväxten och få en lite kallare nyans. Jag brukar stå naken i badrummet och greja och vårt badrum vetter mot hallen, där det finns ett fönster brevid dörren som går från golvet upp till där dörren slutar. Ja.. Vad tror ni händer... Där står jag naken framför badrumsspegeln med blekning i hela håret och en gravidmage som står rakt ut och så ser jag en keps och ett par ögon som ser helt förstenade ut... Grannen sitter ute på sin framsida och ser RAKT IN. Yay... My life is ruined.. Tur att vi ska flytta. Jag kommer aldrig kunna titta honom i ansiktet igen... Fyfan.... Önskar att jag aldrig mer hade behövt gå ut. Jag DÖR så pinsamt.... Undra hur länge han sett mig, jag kan ju ha stått där i över 10 minuter och han har kollat hela tiden, vad vet jag?!
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag har nog världens vildaste busunge

2015-04-13 @ 22:18:49 Kommentarer (0)
 
Ymer är fan livsfarlig för sig själv. När man bär honom kan han ibland bara kasta sig bakåt och han slänger sig på golvet när han inte får som han vill eller bonkar bakhuhudet mot väggen. Idag kom han hem från dagis med sår i ansiktet. Vad ska det bli av honom?!
 
AllmäntTrackbacks ()

Nya bilar

2015-04-13 @ 11:57:00 Kommentarer (0)
Vi ska köpa 2 nya bilar snart och vi sitter och kollar på vad det finns. Jag ska iaf ha den vita till höger som vardagsbil men sen tänker jag mig en svart sedan till Jonas och när man inte behöver åka runt med barnvagn och annat.



Saab är jättebra bilar så jag tror att vi kommer att bli jättenöjda med dessa två, efter de saabarna vi har nu.

AllmäntTrackbacks ()

Juicy Couture mysdress

2015-04-13 @ 11:35:25 Kommentarer (0)
Min gamla äär såååå urtvättad å sleten och nu när jag såg att det var rea hos Raglady var det äntligen dags för en ny!
 
Här är en bild på min gamla (när den var ny):

 
... och den nya nedan:

Yays! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Current wanties

2015-04-13 @ 07:41:00 Kommentarer (0)


AllmäntTrackbacks ()

Jag å Freja

2015-04-13 @ 07:11:14 Kommentarer (0)

Sakta men säkert växer den lilla magen, och lill-tjejen därinne. Jag längtar så himla mycket tills hon är ute! Ska bli så skönt att slippa va gravid sen också.
 
AllmäntTrackbacks ()

Ymer vid middagen

2015-04-12 @ 21:58:00 Kommentarer (0)
 
... Självklart med fluga! ;)
 
Han vart så trött sen efter att vi ätit och lekt lite, så vi stannade inte så länge hos pappa. Väl hemma har jag grejat konstant, lagat matlådor för veckan, vattnat blommor, rensat kylen... och vips var det läggdags! Hade tänkt kolla på Game of Thrones men det blir lite för sent så vi sparar det till imorrn istället.
 
Puss å godnatt! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Om det vore sommar...

2015-04-12 @ 13:04:58 Kommentarer (0)
Så skulle jag ha detta på mig till middagen ikväll hemma hos pappa.
 
 
Mina ben är sjukt bleka haha. Ni skulle sett originalbilden utan filter. Ser ut som ett spöke!
 
Jag kör iaf på det ovan men med andra skor och strumpbyxor. Det får nog bli röda Converse - snyggt och bekvämt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Middag på Pasta Plus

2015-04-12 @ 09:44:25 Kommentarer (0)
Jag ångrar lite att jag inte tog Frutti di Mare istället för pasta med oxfilé, men what the hell, det gick ner i vilket fall hehe. Kan verkligen rekommendera den här restaurangen. God mat och helt ok priser. Mycket mat får man med!
 
 
Jag bad om en liten sallad till maten med för jag tycker att det känns fattigt att bara äta pasta och kött.
 
AllmäntTrackbacks ()

Knäpptyst i biosalongen

2015-04-12 @ 00:11:10 Kommentarer (0)
Efter filmen var det helt knäpptyst i salongen... "Till minne av Paul". Tror alla grät nästan, eller det var nog inte långt till tårarna i alla fall. Fast & Furious 7 var en riktigt bra film för dig som älskar action och snabba bilar. Jag satt mest och höll ett krampaktigt grepp om biostolen hehe. Underhållande var den i alla fall!
 
 
Någon älskar popcorn hehe. ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Kvällens outfit och en del av dagens shopping

2015-04-11 @ 17:09:00 Kommentarer (0)
 
Svidade om till ett lite tajtare fodral nu inför ikvällen. Vi har bokat bord på Pasta Plus och sen efter det ska vi till Bergakungen och se Fast & Furious 7. Så himla fantastisk dag + kväll! Känner mig så bortskämd!!!

Shoppade inte så mycket i dag, en vindjacka till Ymer och en present till min mamma som fyller år snart. Det enda jag unnade mig var naglarna då och så gooodis från 4-gott till bion ikväll hehe. Can't live without it!

 
Fick dock med mig ett doftljus hem som jag gått å luktat på i evigheter!!! Är sååå glad för detta, här ska det eldas!
 
AllmäntTrackbacks ()

Äntligen fina naglar!

2015-04-11 @ 15:36:57 Kommentarer (0)
Nu är jag redo för ikväll! Ska bli så mysigt med en dejt med min man <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Mot stan!!

2015-04-11 @ 09:54:14 Kommentarer (0)
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Godnatt från mig och magen

2015-04-10 @ 21:12:00 Kommentarer (0)
 
Ska upp tidigt imorrn å sen är det fullt ös medvetslös så lika bra att se till å bli ordentligt utvilad!
 
 
Godnatt! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ute med Hugis vid lunch

2015-04-10 @ 14:24:00 Kommentarer (0)


 
Tidigare idag, när jag inte mådde lika dåligt som nu.

Just nu ligger jag ner och jobbar. Mår skit. Mina snälla kollegor tog ut Hugo på en promenad på 14:00 rasten så att jag kan ligga kvar och vila. Fy jag mår verkligen hemskt dåligt! Längtar till Jonas kommer och hämtar mig så jag får komma hem (vi samåker de veckor vi börjar och slutar ungefär samtidigt).
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens fetto

2015-04-10 @ 07:24:36 Kommentarer (0)

Just nu hatar jag mig själv, känns inte ens som att detta är jag. Vill inte kolla mig i spegeln, önskar jag kunde ha burka på jobbet...
 
AllmäntTrackbacks ()

Ninjan.

2015-04-09 @ 21:35:34 Kommentarer (0)
 
Filmade förut när lillan levde rövare, för HERRE GUD vad det har vart livat därinne. Känner mig helt matt och lite illamående. Spyr fortfarande lite då och då men det är inte varje dag iaf och inte flera gånger utan stopp så som det var för någon månad sedan. Det enda jag oroar mig för är att det sen ca 1,5 vecka tillbaka flimrat framför ögonen på mig vid ett flertal tillfällen och nu idag när mina anklar svullnade upp så hemskt... Snälla säg inte att det är havandeskapsförgiftning!! Orkar inte med mer problem nu!! :'(
 
AllmäntTrackbacks ()

Banta?

2015-04-09 @ 19:40:39 Kommentarer (0)
Vad är det? ;)
 
 
YOLO FFS.
 
AllmäntTrackbacks ()

Orangea?

2015-04-09 @ 19:06:37 Kommentarer (0)

Neee, det tycker jag inte att de var. De var mer åt det röda hållet och de matchade jättebra med väskan! ^^, Dock märkte jag något fruktansvärt när jag stod och provade dem i spegeln. Mina BEN! De såg ut som två stockar. USCH! Jag har svullnat upp något hemskt, kände inte igen mig själv!! :'( Hoppas det lägger sig nu under kvällen så jag kan kolla hur de ser ut på lite senare till mina "normala" ben!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fast & Furious 7

2015-04-09 @ 12:00:13 Kommentarer (0)
Detta ska jag och Jonas roa oss med på lördag kväll efter en god middag, och för mig en dag med tjejerna på stan!


Kul att det händer lite grejer! Synd bara att allt alltid händer på samma gång hehe. Hela helgen är fullbokad. Fast på ett sätt är det skönt att vi gör lite roliga grejer nu för sen kommer vi bara att behöva packa heeela tiden. Flytten närmar sig med STORMSTEG!

AllmäntTrackbacks ()

STREEESS

2015-04-09 @ 10:19:45 Kommentarer (0)

Just nu känner jag mig precis som jag ser ut. SÖNDERSTRESSAD. Vi har hur mycket som helst att göra på jobbet.

TTYL.
 
AllmäntTrackbacks ()

Alltid ordning och reda

2015-04-09 @ 06:42:00 Kommentarer (0)

Jag hatar att gå hemifrån när det ser ut som fan. Jag vet inte hur många mer därute som är som jag, men jag klarar inte av att lämna en obäddad säng eller en köksbänk med disk. Fint ska det va! Då är det mycket roligare att komma hem efter jobbet sen med till ett rent hem!
 
AllmäntTrackbacks ()

Woopsie ny mobil... IGEN!

2015-04-08 @ 19:43:08 Kommentarer (0)
Har precis vart och köpt en ny telefon hehe... Jag ska som sagt sälja min iPhone 6 Plus i guld 16 GB, för den är för stor för mig. Den får inte plats i någon av mina väskor, behöver en mindre lite mer behändig mobil nu med när jag snart har 2 ungar!


 
Samsung Galaxy Alpha Gold! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

TB...

2015-04-08 @ 12:34:00 Kommentarer (0)
Idag saknar jag dig, Papi Raul. Tänk att rida ut en dag som denna i det härliga vädret!! <3 

Hoppas att du har det bra hos dina nya ägare... Jag kommer aldrig att glömma dig...

 
... Min fina vita springare.
 
AllmäntTrackbacks ()

New obsession - CLASSIC BAGS!

2015-04-08 @ 09:26:00 Kommentarer (0)
Ett måste i alla väskälskares samling:


Mulberry Bayswater Oak - Man får ner det mesta, en perfekt väska att slita till vardags när man vill spara sina finare till lite mer speciella tillfällen.

Denna hade jag heller inte sagt nej till när jag fyller 25! Ny eller begagnad spelar ingen roll, sålänge det finns kvitto och skicket är på topp!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dolce & Gabbana MINI SICILY BAG MACRO POLKA DOT DAUPHINE <3

2015-04-08 @ 07:10:32 Kommentarer (0)

I love you <3 
 
AllmäntTrackbacks ()

Helt utslagen

2015-04-07 @ 19:05:00 Kommentarer (0)
Ibland gör graviditeten sig påmind. Hu va trött jag blev helt plötsligt. Det blev pizza till middag i alla fall, dock inte från den pizzerian där vi blev matförgiftade ifrån. Gott var det i alla fall! Hawaii med pommes å extra ananas <3
 
Nu ska vi spela TV-spel och sen hade jag väl egentligen velat se Svenska Hollywoodfruar hehe. Vi får se om Jonas går med på det. Well, han tvingar ju mig att se hockey så varför skulle jag inte tvinga honom att se på mina program? Jag kollar ju egentligen aldrig på TV så det är inprincip alltid han som väljer program. Sitter väl ner i max 15 minuter innan jag reser mig igen. Springer alltid runt och plockar å grejar med allt möjligt annat hela tiden.... Kan inte sitta still...
 
AllmäntTrackbacks ()

It's here!!!

2015-04-07 @ 16:34:08 Kommentarer (0)
It's finally here!! <3
 
 
Är sugen på att fira med en pizza med pommes men är lite rädd efter incidenten för några veckor sen med matförgiftningen...
 
AllmäntTrackbacks ()

This summer

2015-04-07 @ 09:59:00 Kommentarer (0)
Ok Joni, jag hoppas inte du läser min blogg nu men jag kan inte låta bli att lägga upp detta collaget!!! Hade tänkt ha den här klänningen nästa gång vi ska på dejt. Well, du har inte sett den PÅ iaf! Hoppas att kaggen får plats bara. Men det tror jag. Har en likadan fast helsvart klänning från H&M i samma material och man kan ju typ va i vecka 39 utan problem i den klänningen heheh.


Såhär vill jag glida omkring i sommar <3 Självklart med Chanel Rouge Allure 104 Passion på läpparna!
 
AllmäntTrackbacks ()

Slut på det roliga

2015-04-07 @ 06:51:45 Kommentarer (0)
.. Back to work!

Dagens väska:


Dagens look:

 
Guud vad längesen det var som jag hade tofs (förutom på gymmet)! Det är rätt fint ju!
 
AllmäntTrackbacks ()

Ymer i sandlådan

2015-04-06 @ 19:15:28 Kommentarer (0)
 
 
Han är så söt med sin spade hehe. Der fanns tyvärr ingen mindre. Det var sand öööverallt sen. T o m innanför blöjan. Fick typ ruska ungen ovanför sandlådan, men det var det värt. Vad gör man inte för sina små!
 
Middagen blev helt sjukt jävla god förut. Tog tyvärr inga bilder, mamma var här och vi var så himla hungriga så det enda vi kunde tänka på var att INTA FÖDA hehe. Men kan starkt rekommendera det. Dock tog vi inte pita bröd utan det blev armeniskt tunnbröd och istället för kebab blev det nötfärs med old el Paso taco-kryddmix, massa grillkrydda, salt, peppar och bacon. Till detta fanns även grillade champinjoner, mango, zucchini och paprika + en färsk stor sallad till. Majssalsa med kidneybönor och ananas + yoghurtsås gjord på sojayoguhurt fanns det med. Rena rama buffén!
 
AllmäntTrackbacks ()

Annandag påsk

2015-04-06 @ 09:30:00 Kommentarer (1)


Sitter i soffan å letar middagstips. Det är så himla fint väder idag och jag har vart sugen på att grilla HUUUR länge som helst. Just nu står det mellan två olika recept, båda finns på ICAs hemsida. Det ena är biff med avokado och grillad mango på tortillabröd och det andra är grillade kebabspett med bacon, pitabröd, majssalasa och yoghurt. Jag funderar på att slå ihop rätterna till en enda, min egen variant hehe. Jag brukar oftast göra så, jag följer aldrig recept till punkt och pricka. Mitt recept skulle vara grillade kebabspett ned bacon, pitabröd, avokado, mango, majssalsa och yoghurt, typ.

Recepten finner du här:
http://www.ica.se/recept/biff-med-avokado-och-grillad-mango-pa-tortillabrod-714903/
http://www.ica.se/recept/grillade-kebabspett-med-bacon-625225/

Ni får gärna skriva en kommentar om ni har något bra tips på en god och kanske lite annorlunda sallad man kan ha till. Är så himla inkörd på tomater, sallad och gurka hehe.
 
AllmäntTrackbacks ()

Det ljuva mammalivet

2015-04-05 @ 22:54:08 Kommentarer (0)
Ibland blir jag bara så arg och ledsen på lillen. Han är inne i en trotsperiod just nu, han kastar saker och lägger sig på golvet och "strejkar". Han skriker konstant när det bara är vi 2 hemma, alla tror att han är en liten ängel men de skulle bara veta. Jag antar att det är bara för att jag är mamman, så får jag ta all skit. Well, när han är ledsen är det iaf alltid mamma som gäller så något bra måste jag ju göra iaf hehe.

Ibland vill jag själv bara lägga mig ner och strejka jag med, men han är utan tvekan världens sötaste och mest fantastiska unge och jag skulle aldrig byta honom mot något i hela värlen! <3 
 

Vad vore jag utan dig, min son.
 
AllmäntTrackbacks ()

Michael Kors Giovanna Wedges - Manderin

2015-04-05 @ 20:45:00 Kommentarer (0)
Omg... hoppas VERKLIGEN INTE dessa är orangea nu... Har försökt googla som en galning men jag tycker de ser röda ut på vilken sida jag än kollar.. Tänkte att de skulle matcha med min nya väska <3
 
Too late i vilket fall, har redan klickat hem dem. Men funderade på om jag skulle skriva till Zalando och byta till ett par i guld istället... KAN INTE BESTÄMMA MIG!!!
 
 
 
Vad tycker ni? Ska jag ta de nedan istället??
 

Sjuk jävla beslutsångest.. Aja, antar att jag låter dem komma, provar dem, och är de inte bra byter jag till ett par i guld. Så får det bli helt enkelt!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Magen

2015-04-05 @ 19:15:12 Kommentarer (0)
Vecka 24! Såhär ser den ut när jag ligger ner :P
 
 
Ligger helt utslagen å mätt. Har fan ätit hur mycket som helst denna helgen. Gött e d!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fyller 25 i år

2015-04-05 @ 15:09:19 Kommentarer (0)
Detta önskar jag mig:
 
1. Chanel wallet on chain (WOC) lambskin, golden hardware
 
 
Som den på bilden, lånad från insta.
 
2. Tandblekning på Elite Smile i Göteborg (tips, brukar finnas billigt på lets deal)
 
3. Champagne, RIKTIG (Gärna Moët) Kan tänka mig rosa med.
 
That's pretty much it. Then I can die happy <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ready to hit the gym!

2015-04-05 @ 09:38:35 Kommentarer (0)
Jag har då ingen ångest är mest taggad att röra på mig till bra musik, eftersom träning är det enda som låter mig göra det just nu. Ny release på Bodypumpen som jag körde för 2 veckor sen. Gud... Jag har inte tränat såhär lite på flera år. Jaja bättre lite än inget alls hehe^^
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Såå mätt och såå trött!!

2015-04-04 @ 20:50:00 Kommentarer (0)
Vi kommer att spendera kvällen med att spela Lords of The Fallen. Bloggar mer imorrn. 
 
 
Kram!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dukat för påskfirande

2015-04-04 @ 11:53:25 Kommentarer (0)
 
Är superstressad just nu så uppdaterar mer sen. Puss! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Fatty

2015-04-03 @ 19:35:09 Kommentarer (0)
 
 
Ibland känner jag mig såååå gravid. Har på mig ett vanligt H&M linne i en större storlek men det spänner ändå över magen. Gillar inte gravidtröjorna, de sitter så konstigt. Har mycket hellre vanliga kläder men lite större.
 
Vi skulle egentligen städat idag men jag orkar inte så vi tar det imorrn innan gästerna kommer. Det blir till att gå upp tidigt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Mysstund

2015-04-03 @ 15:19:42 Kommentarer (0)
 
<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Lyxlunch

2015-04-03 @ 12:56:00 Kommentarer (0)
 
 
Ymer vill inte äta någonting, han har slängt allt på golvet. Well well, han är febrig så det är kanske inte så konstigt att han inte har någon matlust. Imorse åt han som en häst i alla fall - havrefras, vaniljyoughurt och äpplen.
 
Vi har precis vart på ICA Maxi i Partille och storhandlat eftersom vi ska ha gäster imorgon. Det kommer bli sååå kul!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Mys i sängen

2015-04-03 @ 07:12:00 Kommentarer (0)
 
Att vakna av att höra lillen ligga inne och prata i sitt rum är så himla härligt. Jag vaknar liksom med ett leende. Hämtade in honom till oss och nu kollar vi på barnprogram i sängen. 
 
Snart dags för frukost!
 
AllmäntTrackbacks ()

Min telefon är FÖR STOR

2015-04-03 @ 04:34:29 Kommentarer (0)
I know, I know, dagens i-landsproblem. Nej men helt ärligt, det här går inte längre. Den får ju för fan inte plats i någon av mina väskor!!! Funderar på att köpa en Samsung Galaxy Alpha Gold och sälja denna för 5000 kr. Någon som är intresserad av iPhone 6 Plus i guld 16 GB låst till Telia? Fungerar helt felfritt, är bara några månader gammal och i superbra skick. Ett asballt ombre skal medföljer och såklart kvitto, hörlurar, laddare och originalförpackning.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires

2015-04-02 @ 20:28:57 Kommentarer (0)
Ska till Danmark snart! Kom till mamma!
 

Och denna får det nog bli i Paris. För NÅGOT ska jag iaf köpa från Chanel, men inte en väska det är alldeles för dyrt. Har inte 50 000 kr bara sådär liksom hehe.
 
AllmäntTrackbacks ()

Mudcake

2015-04-02 @ 19:21:00 Kommentarer (0)
Min nya craving, förutom knäckebröd, är MUDCAKE. Asså jag dööööööör så gott. Orgasm vid varje gång skeden kommer till munnen. Till har jag antingen hallon eller jordgubbar, vaniljglass, sojagrädde, chokladsås, hackad choklad och minimaränger. Borde va så jävla fet hahaha. But I'm not. 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Äntligen påskledigt!!!

2015-04-02 @ 18:09:00 Kommentarer (0)
Det är sååå underbart att få vara hemma med familjen! Jag är så glad och tacksam för dessa 2!!!
 
 
Mina älsklingar ni är de bästa som finns!! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Grinig

2015-04-02 @ 08:28:26 Kommentarer (0)
Asså helvete... Nu börjar jag bli jääkligt tröött på UPS. Jag har väntat i 100 år på mitt andra paket!!! 


Jag hade hoppats på att det skulle komma idag, innan påskhelgen, men det ser ju rätt mörkt ut...

AllmäntTrackbacks ()

Ute och njuter

2015-04-01 @ 17:11:55 Kommentarer (0)
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Cooking skills

2015-04-01 @ 11:47:00 Kommentarer (0)
Igår gjorde jag typ den godaste (och enklaste) köttfärsåsen som jag någonsin ätit. Jag hade lite överbliven tacoköttfärs (kryddad med Santa Maria tacomix) så jag tog den och blandade med lite lök och sen ICAs pastasås. VOILA! Till det spagetti med MASSA olivolja, timjan och oregano och såklart, den obligatoriska salladen! Hade även vitt bröd (ciabatta) till maten, asgött att doppa i såsen!
 

Ymer tyckte det var jättegott och han älskar majs med hehe. Sen var han sååå orange så det var bara att lyfta honom direkt in i duschen.

 
AllmäntTrackbacks ()

Fendi S/S 2015

2015-04-01 @ 10:00:00 Kommentarer (0)
Fendis vår/sommar kollektion är heeeelt fantastisk, jag finner inga ord! Jag älskar pälsbollarna och miniväskorna. <3 Har du råd så köp en Micro Peekaboo bag i en härlig färg och ett Fendi Monster, så garanterar jag att du är chicast i stan den här säsongen!
AllmäntTrackbacks ()

Michael Kors Florence + Dolce & Gabbana Bag Charm

2015-04-01 @ 07:39:39 Kommentarer (0)

 
<3<3<3<3
 
AllmäntTrackbacks ()