Hej hopp!

2015-12-19 @ 23:23:00 Kommentarer (0)
 
Här sitter jag, som så många andra kvällar och bara väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå å lägga mig.
 
Idag har vi vart iväg på jullunch hos min mans syster och det var väldigt trevligt. 
 
 
En liten finklädd Freja.
 
 
Å här har ni min veganska jultallrik. Jag tog med egen mat eftersom jag äter veganskt, glutenfritt och sojafritt. 
 
Imorron ska jag på julmiddag hos min mamma och sedan ska vi på julkonsert å se bland andra Shirley Clamp (har ingen aning om ifall jag stavat hennes namn rätt eller inte). Hoppas att det får mig att komma lite mer i stämning för just nu känner jag inga julkänslor alls knappt. Bara lite men jag vill känna MER!!! Well, det är ju inte många dagar kvar nu så får försöka sysselsätta mig med så många juliga saker som jag kan komma på. Kommer att bo i köket på tisdag för jag ska laga massa vegansk julmat som t ex grilijerad kålrot, mer inlagd aubergine (gjorde 2 olika varianter häromdan som jag nästan redan ätit upp) m.m...
 
Här har ni en av mina inlagda aubergine burkar:
 
 
Den här har smak av rödlök, senap, dill m.m och lagen är gjord på ättikssprit, socker, lagerblad och kryddpeppar. Hade i lite oatly imat fraiche och imat (matlagningsgrädden) för att få den lite "gräddigare"/såsigare. Sååå jävla god!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dior Bubble Bag

2015-12-12 @ 18:00:32 Kommentarer (0)

<3<3<3<3

AllmäntTrackbacks ()

A little christmas feeling

2015-12-12 @ 17:50:40 Kommentarer (0)

Granen är äntligen på plats, lagom till Lucia imorgon! Har hunnit baka ännu en sats lussebullar, igår faktiskt, för den första satsen jag bakade vid första advent, den hann ta slut.

Idag firar jag och Jonas 3 år tillsammans med. Jag gav honom hockeybiljetter i present så han är iväg på det nu med en killkompis, jag måste vara hemma med barnen. Längtar tills han kommer hem... finns inte så mycket att göra mer nu än att vänta. Sitter och njuter med ett glas vin tills dess! :)
 
AllmäntTrackbacks ()

Å så bra det var!

2015-12-11 @ 00:29:00 Kommentarer (0)
 
Vilken kväll! Trots lite kaos innan pga missförstånd mellan mig och barnvakten så vart det riktigt lyckat!! Kan verkligen rekommendera alla som gillar Peter Jöback att se honom live!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Redo för Jöback ikväll!

2015-12-10 @ 16:24:00 Kommentarer (0)
 
Skall bli riktigt trevligt ikväll! Har aldrig varit på The Theatre inne på Gothia Towers så det är lite småspännande faktiskt! :)
 
Kör på mitt nya Star Wars (Max Factor) läppstift, en magentafärgad klänning från H&M, fuskpälsjacka (H&M den med), ankelboots från Ralph Lauren och min vintage Chanel mini flap.

AllmäntTrackbacks ()

Mulberry - Woven leather (coming soon)

2015-12-08 @ 15:44:00 Kommentarer (0)

SÅ HIMLA FINA! Överst en vanlig lily och nederst en Alexa. Kommer snart i butik och på www.mulberry.com.

AllmäntTrackbacks ()

Hej hopp!

2015-12-07 @ 20:10:00 Kommentarer (0)
Har vart i Stockholm hela helgen och inte haft tid för bloggen. Sen idag har jag haft fullt upp med ungar, tvätt och gäster så det har inte blivit tillfälle att sitta ner och skriva. Ja, som ni märker är inte bloggen min största prio i livet direkt utan det är min hobby, något som jag gör när jag har lite tid över eller när jag känner att jag har något jag vill dela med mig av.

Den här dagen har vart väldigt tuff, i alla fall nu de sista timmarna när barnen skulle lägga sig. Jag la Ymer och sen skulle jag försöka lägga Freja men jag var tvungen att gå på toa för jag hade inte vart på toa på hela dan typ så när hon hade tagit nappen gick jag därifrån men hon spottade ut den och började gallskrika när jag satt inne på toa. Jahapp, å då vaknar Ymer och blir jätteupprörd över att Freja är så ledsen och sen så får jag springa emellan men inget hjälper så tillslut sätter jag mig bara i soffan och gråter. Så nej, det är ingen dans på rosor att vara småbarnsmamma. Jag önskar att jag kunde klona mig ibland..

Ja men till något roligare, har lämnat in min sista tenta (WOHOO!!) så nu håller jag tummarna att jag får G. I övrigt ville jag mest kika in här för att visa er en sak, en sak som jag hade den stora glädjen att få klämma lite på inne på NK i Stockholm.
 

 

Helt ok pris faktiskt, 2700 kr! :) Sååå himla fin och härlig färg!!! Perfekt storlek till mig också, såg proportionerlig ut till min kropp så att säga ;P

Namnet på modellen är Michael Kors Cynthia Small Electric Blue.


AllmäntTrackbacks ()

Fendi Mini Crystal Croc-Tail Backpack, White/Multi

2015-12-03 @ 10:00:00 Kommentarer (0)



Alltså... Jag dör. Den här är bara sååå himla fantastisk. Men, prislappen skriker NEEEJ. Finns för pre-order hos nieman marcus, ca 22.000 kr kostar den.

AllmäntTrackbacks ()

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

2015-12-01 @ 14:35:00 Kommentarer (0)
 Jag saknar er!!!!! Jag har haft lite bloggpaus och koncentrerat mig på familjen och plugget. 

Ja sedan sist, vad har hänt.. Jo, Ullared i fredags, en skadad fot (som ni vet, jag ramlade i badrummet) så har vart å röntgat den. Sån tur var var det ingen skelettskada utan det var bara mjukdelarna som hade tagit stryk. Har hoppat runt på kryckor i någon vecka men nu kan jag äntligen gå hyfsat normalt igen även om det gör ont ifall jag försöker gå lite snabbare än normalt tempo.

I lördags hade vi vårt årliga julbak här hemma hos mig och det var verkligen SÅÅÅ mysigt! Tiden gick alldeles för fort! <3 Har hunnit baka hur mycket som helst i år haha - lussebullar, vörtbröd, pepparkakor, knäck, julgodis m.m. Herregud! Får köpa fina brukar så att jag kan ge bort lite för jag får knappt plats med det hehe.

Sen har jag ju pyntat hela lägenheten hehe, jag älskar julpynt!! Ni har ju redan sett bilder på sovrummet, har iofs lagt till lite mer pynt men här kommer lite bilder på min pimpade garderob - Christmas Edition. ;)

 

<3<3<3

Är nästan klar med alla julklappar med, i alla fall de största/svåraste. Vet vad jag ska köpa till resten med men har bara inte tagit mig iväg och handlat grejerna bara. Men men, ingen stress! Tentainlämning denna veckan med! Är klar inprincip, ska bara kolla igenom å ändra lite småsaker innan jag lämnar in. Tänkte skicka in det på torsdag redan för vi åker till Stockholm sen hela helgen och då vill jag inte ha tentan hängande över mig utan jag vill koncentrera mig på att umgås med nära och kära och bara ha det mysigt.

AllmäntTrackbacks ()