Chanel Bag Price List 2015

2015-03-31 @ 21:11:00 Kommentarer (0)
Tänkte bara tipsa er om att det nu finns en uppdaterad version av prislistan! 

http://www.spottedfashion.com/chanel-bag-price-list-reference-guide/

Själv hade jag inte sagt nej till en svart Chanel Classic Rectangular Mini Flap Bag i lambskin eller caviar leather med golden hardware. Men smakar det så kostar det - ca 25 000 kr. Jag fyller 25 i augusti *hint, hint* heheh.

 
Modellen jag vill ha är den till höger, fast inte den färgen :P
 
AllmäntTrackbacks ()

Dolce & Gabbana bag charm

2015-03-31 @ 20:18:07 Kommentarer (0)
 
Hade egentligen tänkt vänta tills imorrn med att visa er men jag kunde inte hålla mig hihi! Den här pälsbollen gör vilken väska som helst mycket finare och den kommer att användas flitigt! Ett måste för alla bag-a-holics därute. Ingen riktig IT-väska den här säsongen utan den obligatoriska pälsbollen!!
 
AllmäntTrackbacks ()

The perfect wallet/cardholder

2015-03-31 @ 13:37:20 Kommentarer (0)
Hade ju helst velat lägga vantarna på den nedersta, när jag är i Paris, på Rue Cambon. 

Längtar så himla mycket till juni!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Min allra första Marc by Marc Jacobs

2015-03-31 @ 08:07:00 Kommentarer (0)

Idag har jag min första Marc by Marc Jacbos som jag köpte år 2009 inne på Selfridges i London. Gud jag minns det som igår. Jag var livrädd när jag drog kortet. Jag hade aldrig köpt en så dyr väska förut, hela 4000 kr, ojojoj. Inte visste jag då att det bara var början på denna underbara hobby och att min garerob slutligen skulle komma att svämma över av väskor i samma prisklass om inte dyrare. #livingthedream

AllmäntTrackbacks ()

Woho!

2015-03-31 @ 06:55:32 Kommentarer (0)

Man ba "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!" Det ena paketet iaf.. ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Att vänta på UPS...

2015-03-30 @ 22:18:00 Kommentarer (0)
Ja att vänta på UPS är nog något av det bästa/värsta jag vet. Just nu väntar jag på 2 paket. Dessa två paket verkar ta en EVIGHET på sig att anlända, säkerligen just för att jag har drömt om att ha de här sakerna sååå länge. Kan knappt bärga mig tills jag får visa er!!!!
 
Jag är helt besatt av att kolla trackingnumrena som det aldrig verkar hända något med. Det ena paketet är iaf i Danmark just nu men det andra är lite längre bort... DOOH!! Orkar inte vänta meeeeer!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Vecka 23

2015-03-30 @ 20:32:59 Kommentarer (0)
 
Hello in there! Nu går det minsann med rasande fart! Tänk att redan 31 juli är du beräknad. Helt sjukt...
 
AllmäntTrackbacks ()

Lyxmiddag för 1

2015-03-30 @ 17:30:00 Kommentarer (0)
Ymer fick äta av gårdagens pannkakor med massa hallon och jag unnade mig något som Jonas typ aldrig vill äta, så jag får passa på när jag är själv = Sushiii!! 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Hemma igen!

2015-03-30 @ 17:25:00 Kommentarer (0)

Är dock inte så glad som jag ser ut på den här bilden ovan bilden utan mer:


Ymer lyckades kasta en påskkyckling på vårt nya vardagsrumsbord så nu är det ett märke i bordet och kyckligen for iväg och gick sönder. Yay! Jag som PRECIS skulle ta bort den för jag anade att han säkert skulle vilja ta den. Helvete... Lesson learned - no fucking shit on the fucking table WHATSOEVER.
 
AllmäntTrackbacks ()

Ibland saknar jag mina fransar

2015-03-30 @ 12:04:56 Kommentarer (0)

Jag gjorde fransar konstant i ca 2 år, men bestämde mig förra året för att sluta, ta en paus och köra med mascara istället. Ibland ångrar jag mig. Det är sjukt jobbigt att hålla på med mascara, när jag hade fransarna var det bara att stiga upp å ta lite puder typ och sminka ögonbrynen, om ens det. När lillan kommer kanske det är dags igen. Jag kommer inte orka hålla på å sminka mig när jag har en liten spädis.

AllmäntTrackbacks ()

Gamer gurl

2015-03-30 @ 09:35:00 Kommentarer (0)
För er som kanske inte vet är jag en riktig TV-/datorspelsnörd och jag älskar att spendera både dagar och kvällar framför skärmen med alla möjliga typer av spel. Några av mina absoluta favoriter genom tiderna är Dunegon Keeper 2, Heroes of Might and Magic II, Settlers III, Age of Empires, Black&White, Sacred, Dunegon Siege, alla Fable spelen (har även collectors edition), alla The Sims-spelen, Dragon Age....

Ja rollspel är nog ändå det som står mig närmast hjärtat. Just nu sitter jag och väntar på The Witcher 3 Wild Hunt. Har förhandsbeställt collectors edition. Jag blir seriöst som ett litet barn på julafton, jag kommer typ gråta av lycka när det anländer. Då kommer jag att låsa in mig och inte gå ut haha, jag kommer va en jättedålig mamma och fru, men fuck that, då jävlar ska jag spela, då får Jonas vara frun/mamman för några dar!!!
 
 

 
AllmäntTrackbacks ()

Magkatarr deluxe

2015-03-30 @ 07:10:55 Kommentarer (0)

Asså vi har såååå mycket att göra på jobbet just nu. Mitt i allt är alla sjuka med. Vi byter typ av varandra, wäääh. 

#kämpa
 
AllmäntTrackbacks ()

Hockey i sängen

2015-03-29 @ 22:25:45 Kommentarer (0)
Jonas älskar att kolla på hockey, jag bryr mig inte om sport för 5 öre. Jag älskar att träna själv men jag tycker inte om att titta på sport varken på TV eller i verkligheten, dör av uttråkning.
 
Well, mysigt har vi det i alla fall. Dagens bråk är nästan glömt. Det är väl bara jag som ältar saker, oroar mig massa och stressar upp mig för saker längre än nödvändigt...
 
 
 
 
Hugis ser så fridfull ut... Han skäller i sömnen hihi.
 
Godnatt på er. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

"Det är bra att bråka ibland."

2015-03-29 @ 15:52:00 Kommentarer (0)
Jag tror inte för 5 öre att någon mår bra av att bråka. Speciellt inte jag och speciellt inte nu. Det tar knäcken på mig psykiskt. Jag försöker alltid hålla fasaden uppe, vara den perfekta frun/mamman/kollegan... Men ibland så bara brister det. 
 
Så som jag kämpar för att inte ta ut min ilska på någon, för jag gillar inte när folk är arga, och jag måste ju föregå med gott exempel. Men just nu orkar jag inte mer, jag orkar inte stänga inne min besvikelse, hur ledsen och arg jag är över att jag hela tiden kämpar men ändå känns det som att inte en enda jävel är tacksam för det man gör. Jag orkar inte vara den perfekta människan. Jag vill bara vara mig själv. Jag vill uttrycka mina känslor.
 
Det allra bästa för mig har alltid varit att skriva av mig om det har varit något som hänt. Jag är så klumpig när jag ska uttrycka mig face 2 face men när jag skriver känns det alltid som att allt kommer ut precis som jag ville att det skulle komma ut, ja även om folk naturligtvis kan tolka text olika. 
 
Jag har dock vart rädd för att göra det här, för att skriva vad jag känner, för jag vill inte att någon skall hitta mina ömma punkter och trycka på dem. Jag måste vara stark och jag vill inte att någon skall få komma för nära inpå, där jag är som mest sårbar. Jag måste orka vara en mamma/fru/work-a-holic och det går inte om någon skulle börja nätmobba mig mitt i allt. Ja, för det är just det jag är rädd för. Den där anonyma personen som ändå lyckats snappa upp så pass mycket av mig och hur jag är som person att den lyckas trycka på precis rätt punkt där det gör som mest ont. Jag vet att jag inte borde bry mig om vad andra tycker, men det GÖR JAG. Jag bryr mig så fruktansvärt mycket om vad andra tycker hela tiden. Vi lever i den här världen tillsammans och jag tycker att vi borde vara snälla mot varandra, för man vet aldrig, vad som helst kan faktiskt hända när som helst.
 
Det finns ingen anledning att bråka.
 
AllmäntTrackbacks ()

Påsken har hittat hit!

2015-03-29 @ 14:34:00 Kommentarer (0)
Vi ska ha gäster här nästa helg men jag tänkte att jag lika gärna kunde börja pynya lite redan nu. Köpte en påsklilja till köksbordet och lite ris med färgglada fjädrar i. <3
 
 
Skulle egentligen ha tränat idag men min mage mår inte så bra. Har haft mamma på besök och vi åt pannkakor och bytte påskägg, eftersom vi inte kommer att ses mer innan påskafton. I vår familj har vi alltid firat påsk som en av de större högtiderna så jag tycker att det är minst lika viktigt med påsk som med julafton och midsommar. Alla tillfällen man kan få festa till det lite med god mat och dryck i goda vänners sällskap är värda att ta tillvara på!!
 
Vi brukar alltid börja dagen med att "påsktuppen" har lämnat ett ägg med påskgodis i sängkanten eller under kudden (!) och sedan är det dunderfrukost för alla med massa ägg och annat gott. Därefter brukar vi roa oss med att pyssla lite, typ måla ägg och kanske klä ut oss till påskkärringar, om det finns barn med, kanske gå runt och "påska" (typ bus eller godis fast med påskkärringar). Vid 13-tiden ca har det vart dags för påsklunch. Då vankas det sill, potatis, lax, omelett med spenat, janssons, bröd, köttbullar, prinskorv... You name it. Å naturligtvis dricks det öl, nubbe och påskmust. 
 
Lite senare brukar vi dricka kaffe och äta påskbakelser (rulltårta med grädde och persikohalvor) och vem vet kanske lite äggtoddy till med.
 
Sent på kvällen, om vi var vart hos farmor, har vi alltid tänt en påskbrasa och bara myst vid elden innan vi kanske tagit en omgång till av påskmaten eller en kvällsmacka innan läggdags.
 
Hur brukar ni fira?
 
AllmäntTrackbacks ()

Tapaskväll

2015-03-28 @ 23:17:00 Kommentarer (0)
 
Såhär gott har jag haft det ikväll hemma hos en väninna som fyllt år. Riktigt mysigt! Dock var jag så jäkla hungrig när jag kom hem så jag ställde mig och gjorde tacos till mannen och mig vid 22 (det blir ju ingen middag lagad när inte jag är hemma höhö).
 
Såhär har jag sett ut ikväll:
 
 
Nu ska denna trötta mamman däcka i sin sköna säng!
 
Nattii, nattii! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Look, he walks!!!

2015-03-28 @ 17:14:57 Kommentarer (1)
 
 
Så himla duktig!!! Åååh jag är så stolt!! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Soool!!

2015-03-28 @ 12:03:08 Kommentarer (0)
... = kjol! Hehe ah men typ! Eller klänning i detta fallet.
 
 
Hugis nya sele + koppel från Puppia har äntligen kommit med! Åh han är så fin i den!
 
AllmäntTrackbacks ()

What I bought...

2015-03-28 @ 08:42:00 Kommentarer (0)
 
Läppglanset heter Lèvres Scintillantes Brilliant Extreme Glossimer 148 Petit Pêche. Perfekta färgen för everyday use. Not to little, not to much - just right! (Swedish "lagom" höhö).
 
Parfymen... Omg hur ska jag beskriva den? Den har något djup som gör att den doftar något helt underbart. Först är doften rätt intense när man precis sprayat på, men efter ett tag blir det ett mer harmoniskt djup och den luktar verkligen helt gudomligt! Jag kan förstå varför de döpte den till "Opium".
 
I övrigt, filmen vi såg igår var "Insurgent", uppföljaren till Divergent. Jag tycker att de här filmerna liknar Hunger Games rätt mycket men de är såå mycket bättre. Helt klart värda att se.
 
 
Hahaha såhär sexig är jag på bion. ;) Kunde inte låta bli.
 
AllmäntTrackbacks ()

Bio + shopping!

2015-03-27 @ 23:49:00 Kommentarer (0)
 
Nytt läppglans från Chanel! Äntligen! Köpte även en parfym YSL - Black Opium.
 
Nu blir det donken innan sängen! Sitter i McDriven och väntar just nu.
 
Fler bilder kommer imorrn!
 
Puss <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Vilken Mulberry Mini Lily skulle DU välja?

2015-03-27 @ 15:00:00 Kommentarer (0)

Decisions, decisions...
 
AllmäntTrackbacks ()

Ombre - yes or no?

2015-03-27 @ 13:15:00 Kommentarer (0)
Med eller utan lugg? Bilden längst ner föreställer mig i Marbella när jag hade ombre för något år sedan.


 
AllmäntTrackbacks ()

Cocktailparty

2015-03-27 @ 11:41:00 Kommentarer (0)

När man är gravid så längtar man naturligtvis efter saker man kan göra när man INTE är gravid. Som att dricka goda drinkar t ex. Bilden ovan är från ett cocktailparty jag hade i min gamla lägenhet i Frölunda. En av de roligaste kvällarna i mitt liv. Alla var uppklädda till tänderna, lite gammaldags sådär, och sen hade alla fått varsinn drink som de skulle blanda (med originalingredienser) och sen skulle man berätta lite historia om hur drinken kom till och lite annat som kan vara roligt att veta om den. Den äckligaste var, enligt mig, bloody mary, fy fan! Haha. Jag hade valt margarita, går aldrig fel ;) "Double margarita, Mr Double margarita, ey!" 
 
AllmäntTrackbacks ()

My little belly #pregnant

2015-03-27 @ 09:42:00 Kommentarer (0)

 
Jag ser så liten ut haha. Det är bara en mage, precis som sist. Jag kommer se sååå rolig ut i sommar, som att jag svalt en badboll typ.

Lillan därinne är iaf en riktig ninja så jag glömmer ju inte direkt bort att jag är gravid. Har börjat få lite foglossning med. Försöker att inte sitta still för mycket, men det är ju inte så lätt när man har kontorsjobb. Det gäller att byta ställning ofta!

AllmäntTrackbacks ()

It's friday, you better dress up!

2015-03-27 @ 07:04:37 Kommentarer (0)

 
Så himla svårt å ta kort på skorna, men de är iaf från H&M. VÄRLDENS mest bekväma klackar. Köpte dessa i Paris förra året.
 
AllmäntTrackbacks ()

The perfect oufit for drinks with friends (and COMFY shoes!)

2015-03-26 @ 11:10:00 Kommentarer (0)

Jag väljer 1000 gånger hellre bekväma skor än de högsta klackarna, även om det är jäkligt snyggt. Detta skulle jag lätt välja i sommar när lillan ploppat ut om jag skulle ut och ta en drink på någon fancy cocktailbar.

På bilden - Mulberry Mini Lily, ballerinor från Lanvin, klänning från Ida Sjöstedt och örhängen från Nelly.com
 
AllmäntTrackbacks ()

Gravid cravings

2015-03-26 @ 09:03:58 Kommentarer (0)
Jag är nog inte som många andra, när jag är gravid blir jag nyttig hahaha. Min största craving just nu är KNÄCKEBRÖD. Det ska inte vara något på alls utan jag äter det i bitar typ som chips. Döööör sååå GOOOTT!!! 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Dolce&Gabbana S/S 15

2015-03-26 @ 07:31:00 Kommentarer (0)


 
This is what inspires me today. Rött = passion, glöd
 
AllmäntTrackbacks ()

Äntligen börjar det vända lite!

2015-03-25 @ 20:53:00 Kommentarer (0)
Vårt försäkringsbolag kontaktade oss idag för att meddela vad de kommer att ersätta oss med för vår bil. Jag hade gissat på halva beloppet haha så ooom vi är glada och lättade nu. Även om vi skulle åka på dubbelhyra så klarar vi oss. Fy fan för pengar ibland alltså!! Jag har en sådan hat/kärlek till dem. Man måste ju ha dem för att överleva eller om man vill kunna köpa något särskilt men ibland vill jag bara spy på skiten.
 
Idag har vi haft visning av vår lägenhet med, igen. Ska ha en till på fredag som det ser ut nu men om det blir några fler, det vet vi inte än. Jag som är så pedantisk blir helt sönderstressad av alla dessa visningar, jag pyntar ju för fan mitt hem som om det vore en mäklare som skulle komma å fota för hemnet typ. Well, can't help it. I want My home to shine, always!
 
AllmäntTrackbacks ()

Känner mig inte på topp

2015-03-25 @ 09:23:45 Kommentarer (0)
 
.. Men är på jobbet ändå. Plikten kallar! Känns som att spyan är uppe i halsen hela tiden, känner mig astrött och magen låter oroväckande. Well, what to do.

Jag och Gunnel tog oss iaf helskinande hit. Känns konstigt att köra en seg Saab. Är van vid trimmade haha.

AllmäntTrackbacks ()

Nya bilen och nya skor

2015-03-24 @ 18:01:00 Kommentarer (0)
När man tror att det inte kan bli värre ja då backar hon som ska flytta in i vår lägenhet efter oss ur. Hoppas fan inte vi åker på dubbelhyra nu när vi vart tvunga att köpa en ny bil då vår gamla är total-kvaddad efter gårdagens krock.
 
Här är iaf en bild på min nya pärla, säg hej till Gunnel!
 
 
Sen har mina nya skor äntligen kommit så var tvungen att ta mig utanför dörren. Har legat hemma i 2 dar med min spyhink tack vare den där jävla pizzan men nu börjar det kännas någorlunda bättre, även om tarmsystemet fortfarande verkar leva ett eget liv och matlusten är noll. Har börjat frysa som en dåre hela tiden. Har la inget fett kvar på kroppen snart.
 
I vilket fall, här är mina nya Vans authentic true white <3
 
 
 
Ska kolla om det finns matchande till Ymer!
 
 
Min lille skrutt! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Matförgiftad och krockad bil

2015-03-23 @ 15:54:12 Kommentarer (0)
Jag lever, men min bil är skrot. Dock var det inte jag som körde, utan min man, han var själv i bilen. Tack å lov var Ymer på dagis. Till råga på allt har både jag och Jonas blivit matfögiftade av den jävla pizzan jag så prompt skulle ha igår.
 
Allt är den där jävla pizzans fel. Helvete!
 
AllmäntTrackbacks ()

Pizza-cravings

2015-03-22 @ 21:20:00 Kommentarer (0)
Man vet att man är gravid när man kl 21:00 en söndagskväll kommer på att man bara MÅSTE ha pizza, trots att man redan ätit middag + tryckt kladdkaka å glass på det. 
 
 
I väntan på pizzan.
 
Jonas borde vinna pris som världens bästa man som orkar åka å hämta pizzan åt mig <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ymer när han bara var några dar gammal

2015-03-22 @ 15:26:00 Kommentarer (0)

Gud. Den här bilden alltså. Känns inte ens som att det är jag. Inte ens som att det är Ymer heller. Men, här är vi och här var han väl kanske 3 dar gammal eller nått sånt. Så liten och ömtålig! <3
 
Tänk att snart sitter jag där igen, men en annan liten människa. Det känns verkligen helt overkligt. Jag har till och med svårt att förstå att jag är mamma ibland, allt har gått så himla fort. Dock är jag världens lyckligaste så det finns ingenting jag ångrar. 

Lillan i magen är helvild så jag blir ständigt påmind om att jag inte är ensam längre. Det är ganska mysigt faktiskt. Att veta att man aldrig är helt själv, att man alltid har någon med sig. Även om det är på insidan.

Är sjukt uttråkad idag. Har tränat imorse men nu sitter Jonas och kollar på Aladdin på engelska och Ymer sover. Jag ba "happ, what to do"... vill städa men det går inte när Ymer sover. Blää...

Hoppas att han vaknar snart..
 
AllmäntTrackbacks ()

Våffeldagen! (några dar i förväg)

2015-03-21 @ 16:11:00 Kommentarer (0)

 


Jag frågade Jonas föräldrar igår om de ville komma och äta våfflor med oss idag, och det ville de gärna. Gott som attan var det. Har även hunnit trycka tacos sen dess. 

Ymer sover just nu så jag tänkte lägga mig och läsa en bok. Skönt med lite egentid. Inte direkt ofta man kan ligga ner och bara vara.

AllmäntTrackbacks ()

Will miss this apartment

2015-03-20 @ 22:57:00 Kommentarer (0)
 
Ligger här, i min säng, och filosoferar. Nu är det snart bara en månad kvar tills vi flyttar till en större lägenhet längre upp på gatan. I mitt huvud är hela skiten redan inredd och klar, nytapetserad/nymålad med tavlor på väggarna. Men men vi får väl se om det blir så som jag har föreställt mig det i mitt huvud.
 
Är sjukt trött nu efter den här veckan, dags att sova så jag orkar leka med lillen imorrn! <3
 
Kran kram!
 
AllmäntTrackbacks ()

Saknar min älskade hund

2015-03-20 @ 15:39:00 Kommentarer (0)
Inte Hugo nu, utan min andra hund, Eddie (the Chihuahua), för er som inte vet. Han bor hos min mans föräldrar pga att han hatar min man och inte direkt är överförtjust i barn. Jag har väl tyvärr insett att jag aldrig kommer att kunna ta hem honom igen. Så himla hemskt... Men han har ju det bra iaf, det är huvudsaken. Dessutom kan jag åka och hälsa på honom när jag vill, men det spelar ingen roll det gör ändå lika ont i hjärtat varje gång jag tänker på honom..

 
AllmäntTrackbacks ()

Throwback to Paris last year

2015-03-20 @ 12:33:18 Kommentarer (0)

Miss this! Längtar som fan till juni då jag äntligen får återse denna underbara stad, dock något tjockare haha.

AllmäntTrackbacks ()

Rebecca Minkoff Mini Love Crossbody

2015-03-20 @ 07:14:35 Kommentarer (0)
Åååh denna skulle vara hur fin som helst till vita klänningar i sommar <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Freitaaag!

2015-03-20 @ 06:13:00 Kommentarer (0)
 
 
Woho! Äntligen fredag!! 
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag idag

2015-03-19 @ 12:11:00 Kommentarer (0)

Big necklace, as always och en blommig mönstrad tröja från H&M. Nertill har jag Replay jeans. Är så glad, kan ha alla mina jeans, fast med gummiband i midjan. Egentligen är jag ingen byxmänniska - ääälskar klänningar, men jag har inget val nu för alla mina klänningar är supertajta i midjan. :'(
 
AllmäntTrackbacks ()

Kontorshund

2015-03-19 @ 06:22:59 Kommentarer (0)
Hugis älskar att vara med mig på kontoret. Mest för att han får leka med tennisbollar (bästa han vet). Sen tycker han att det är roligt att vara med överallt också. 
 

Sen en closeup på dagens väska, lil ukita, Marc by Marc Jacobs <3


För en gångs skull är jag faktiskt utvilad! Jag har haft sååå svårt att sova de senaste nätterna, i över en veckas tid. Sen att jag har fått någon typ av eksem med gör ju inte saken bättre. Har ju typ kliat sönder mig totalt. Thank god att Jonas kom hem med hydrokortison igår. Hittills har det hjälpt iaf, det har inte alls kliat lika mycket. Hoppas skiten försvinner nu en gång för alla!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

I'm a dessert girl, no doubt about it

2015-03-18 @ 19:32:51 Kommentarer (0)
Min största svaghet i livet (förutom väskor då) är utan tvekan efterrätter och godis. Jag älskar pajer, kladdkaka, glass och lösgodis hahah. Alla har vi våra laster. Jag bakar gärna varje dag, för det finns inget så gott som en nybakt kladdkaka eller hallonpaj direkt från ugnen med massa vaniljglass <3 (jag kör alltid tofuline, mjölkfri, godaste glassen ever made).
 
 
Här är dagens hallonpaj!
 
Jag blir så ledsen när jag överallt stöter på folk som hetsar över vad de äter. De får inte äta si eller så, eller så begränsar de sig till speciella dagar. Varför kan man inte bara få äta vad man vill, när man vill, men naturligtvis bör man äta en varierad kost så att man får i sig av alla näringsämnen också. Jag tycker inte att man ska utesluta något eller begränsa sig till särskilda dagar. Man blir inte lycklig av att förbjuda sig själv saker. Jag har själv haft både anorexi och bulimi och det var först när jag slutade att bry mig vad jag åt som jag äntligen kunde slappna av och få uppleva njutning och lycka i livet igen. Jag är så ledsen för alla år som försvann. År som bara fokuserade på mat och träning och ångesten som ständigt fanns där. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag vågar bryta mot samhällets sjuka ideal och att jag lever så som jag VILL leva, inte som någon annan har sagt åt mig att jag ska leva. Vill jag inte träna? Nej då avbokar jag. Vill jag ha godis? Ja då äter jag godis.
 
Tänk efter. Är DU lycklig? Du förtjänar ett liv utan ångest och hets. Lev nu, njut och bara strunta i idealen. Jag önskar dig all lycka och vill du, så är allting möjligt!
 
AllmäntTrackbacks ()

SKATTEÅTERBÄRING!

2015-03-18 @ 18:37:00 Kommentarer (0)
Woohoo!!! Jag får tillbaka på skatten! En rätt bra summa med! :D 
 
Life iz goooood!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Veckans "att alltid ha med sig i tanken"

2015-03-18 @ 13:45:00 Kommentarer (0)
 
Jag älskar min lilla fick-kalender. Den har små citat och visdomsord på varje blad (det är en veckokalender). 

På nästa veckas uppslag står det "En av hemligheterna med livet är att kunna förvandla stötestenar till stenar att kliva på" av "J.P.". Det är så sant det kan bli, värt att alltid ha med sig. Låt ingen/inget komma ivägen för det DU vill uppnå!
 
AllmäntTrackbacks ()

Köp/byt/sälj märkesväskor - endast äkta

2015-03-18 @ 09:51:00 Kommentarer (0)
Jag och min man är administratörer i den här Facebook-gruppen. Den är tänkt för oss true bag-addicts som snabbt tröttnar och gärna uppdaterar garderoben ;). Du kan fynda begagnat eller kanske hitta den där väskan som var slutsåld när du skulle beställa den.
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens detaljer

2015-03-18 @ 09:36:00 Kommentarer (0)

Idag har jag min lila Michael Kors Hamiltion Tote och en sjal från Ester Elenora.
 
AllmäntTrackbacks ()

Puppia Dotty Harness and Lead

2015-03-18 @ 06:24:10 Kommentarer (0)
Ebay shopping. Hugis kommer bli så fin, han kommer matcha nya barnvagnen och min nya väska heheh.

AllmäntTrackbacks ()

@ work

2015-03-18 @ 06:07:19 Kommentarer (0)


(Please ignore the BAUTA hands)

Japp, ny dag då. Ny dag - nya möjligheter. Höll på att glömma min plånbok hemma för Jonas hade använt den igår för att handla på Ebay. Den låg i sängen (!!) av alla ställen. Det roliga är att jag brukar aldrig kolla att den är med, men av någon anledning, antagligen pga det som hände med nycklarna igår, kände jag att jag var tvungen att kolla om den låg i min väska. Mycket rikigt, så gjorde den inte det. TUR!! Jag måste ha den, för körkortet. Ska hämta ut paket från H&M sen också. Lite svårt utan leg liksom.

Well, later bitches.

Kisses
 
AllmäntTrackbacks ()

OMG, glöm Bugaboo Donkey Duo - HEJ EMMALJUNGA SUPER VIKING!

2015-03-17 @ 19:37:00 Kommentarer (0)
Typ gråter av lycka att jag hittade denna i White Leatherette. Den är SÅÅÅ mycket snyggare än Bugaboon och dessutom sjukt mycket billigare!! 
Så, detta ska jag ha, no doubt about it! Så blir Jonas säkert glad när jag väljer en billigare skötväska än en Marc Jacobs eller Michael Kors hahahah. xD 
 
Denna, alltså, också i White Leatherette.
 
AllmäntTrackbacks ()

Back home

2015-03-17 @ 17:55:19 Kommentarer (0)
Finally! Middagen är uppäten och nu busar vi bara framför TVn. Men det har inte bara varit frid och fröjd sen jag slutade jobbet. Kommer på, när jag står hemma i carporten med bilen, FUUUCK jag tog aldrig någon nyckel imorse för Jonas var hemma när jag gick. Hungrig som en varg tar jag ilsket å sätter mig i bilen igen och kör hem till Jonas föräldrar för att hämta en extranyckel. Tur att de inte bor så jättelångt bort. 
 
Well, slutet gott - allting gott. Hamburgaren och pommesen vilar nu gött i magen och jag känner mig åter lugn och harmonisk.
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Världens bästa unge

2015-03-17 @ 13:05:00 Kommentarer (0)
Asså, jag kan fortfarande inte, efter ett helt år, förstå att jag är mamma till världens finaste Ymer. Han är den mest fantastiska lilla människa jag någonsin träffat, trots sitt humör och att han älskar att dra i mammas hår (har snart inget kvar haha, det har gått av på flera ställen). Men han är min lilla solstråle, meningen med livet, anledningen till att jag varje dag vaknar med ett leende, trots smärtan jag har pga min graviditet (FOGLOSSNING FROM HELL!!).
 

Han pratar så mycket nu, ska hela tiden vara med överallt med. Men han är livrädd för tvättmaskinen haha. Han kryper in brevid toan och gömmer sig. Har försökt få honom att bli mer nyfiken på den och ba "titta, oj den snurrar! Vad är det?" men han litar inte riktigt på den. Så himla söt haha. Längtar redan till i eftermiddag när jag ska hämta honom. Måtte tiden gå fort! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Vardagsrummet i nya lägenheten

2015-03-17 @ 09:51:48 Kommentarer (0)

Can't wait to decorate! 

Hade ett långt samtal med Jonas igår om just bloggen. Att jag inte riktigt vågar skriva saker, är rädd att bli dömd. Många som läser kanske tänker att jag är världens shopaholic som bara tänker på pengar, men så är inte fallet. Den här bloggen är till för mig, främst som inspiration/moodboard. Men, nu har jag bestämt mig att jag ska ta den här bloggen vidare en gång för alla. Ni ska få veta mer om mig och mitt liv, inte bara se en massa collage hela tiden ;) (men det lär det fortfarande bli en del av ändå hehe). Tänkte börja försöka fota lite outfit-bilder på spännande platser och skriva lite mer om vad jag gör än bara korta små inlägg med bilder.

Jag hoppas att ni som troget följer mig hänger med på den här resan. För den startar NU och nu ska INGET få stoppa mig #hatersgonnahate.

XoXo
Gossip... nej, Angelica, the one true bag-addict ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Ready for another baby

2015-03-16 @ 08:50:44 Kommentarer (0)

Det är dags att kolla ut vad som behövs innan lillan anländer. Just nu lutar det åt att detta.
 
AllmäntTrackbacks ()

Todays work mode details

2015-03-16 @ 06:32:12 Kommentarer (0)

It's all about the BLING, baby!
 
AllmäntTrackbacks ()

Nytt mobilskal - ombre

2015-03-14 @ 12:55:00 Kommentarer (0)

Ebay, 27 kr. Gotta love Ebay, maaan. Riktigt jävla snyggt IRL, svårt att få en bra bild med Photo Booth bara. Jag fotar ju alltid med mobilen, men lite svårt att fota just mobilen MED mobilen hehe. ;)
 
Nu har våra marsvin flyttat. Det känns såå tomt och TYST. Vart tog de vägen liksom? De brukar alltid prata med mig och jag älskar våra små konversationer, men det blir bäst för alla att de får flytta nu och inte följer med till den nya lägenheten. Jag har helt enkelt inte den tid och energi som krävs för att ta hand om dem just nu på bästa sätt. 

Får väl bli nått litet akvarie kanske i den nya lägenheten. Det är ju roligt för barnen med, med färgglada fiskar. Well, det är en annan historia längre fram.
 
AllmäntTrackbacks ()

Nya sovrummet

2015-03-13 @ 21:02:00 Kommentarer (0)
Jag säger bara NO MORE BLACK furniture. Nu ska de UT! Iaf från sovrummet. Såhär har jag tänkt att det ska se ut i vårt nya sovrum. <3



Det kommer bli sååå fint och mysigt!!! Can´t wait!!

AllmäntTrackbacks ()

Fick en liten bild skickad till mig..

2015-03-13 @ 11:50:45 Kommentarer (0)

Världens gladaste, goaste, sötaste, busigaste sketonge i hela världen! Längtar hem till dig nu!!! <3<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Anledningen till NOLL uppdatering = MAGSJUKA

2015-03-11 @ 20:23:57 Kommentarer (0)
Asså jag säger bara FY FAAN för magsjuka. Först lillen och sen både jag och Jonas. Vi har vart så dåliga att vi inte ens klarade av att ta hand om Ymer så min mamma fick komma hit en dag och hjälpa oss.
 

Det värsta är ändå att se sitt lilla barn lida, att man är helt hjälplös själv och inte kan göra något gör ju inte saken bättre. 

Sååå från tråkiga grejer till lite roligare grejer. AH MA GAD det har kommit massa fina charms hos Dolce&Gabbana!!! Har hittat en jag vill ha till min nya väska, när jag väl ska köpa den. Har sålt massa väskor nu så snart är den min!! <3<3

 
AllmäntTrackbacks ()

Lillans första kläder

2015-03-07 @ 15:39:00 Kommentarer (0)
 
En liten kanin åkte med också. Allt matchar och har samma tyg/mönster - från H&M
 
AllmäntTrackbacks ()

Stressed but well dressed

2015-03-07 @ 13:30:59 Kommentarer (1)
Always!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Nytt soffbord! <3

2015-03-06 @ 20:54:00 Kommentarer (0)
Mer barnvänligt och inte lika stort som det andra. Inte en dag för tidigt! Det andra bordet var fyrkantigt och av trä vilket gjorde att minsta lilla bonkande orsakade märken. Sååå skönt att äntligen ha det på plats!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Bye babe

2015-03-06 @ 11:56:00 Kommentarer (0)

Nu har den här skönheten lämnat min ägo och åkt iväg till en annan tjej för att få följa med på nya äventyr. Tack för den här tiden tillsammans. Vi har vart med om mycket du och jag. Jag kommer aldrig att glömma dig <3

Samma gäller denna:

 
Hejdå på er. You will be missed :'( Men men.. Så är det. Om en ska in, så ska en ut. Nu har två flyttat, which means att 2 kan få komma in heheh ;);)

AllmäntTrackbacks ()

31:e juli blir jag 2-barnsmamma

2015-03-04 @ 09:48:27 Kommentarer (0)
Jag kommer att få det bästa av 2 världar. Idag har jag en son. I juli/augusti kommer min dotter <3

Nedan ser ni dagens detaljer.


 
Too much to do, so little time.

TTYL.

AllmäntTrackbacks ()

Ännu en Paris-outfit

2015-03-04 @ 08:14:58 Kommentarer (0)


Maternity dress från Asos, väska (nu PRE-ORDER!!) Dolce&Gabbana och skor Michael Kors.
 
AllmäntTrackbacks ()

Lite andra kombinationer..

2015-03-02 @ 21:31:00 Kommentarer (0)
        
           

Hahaha ni hatar mig säkert med alla mina kombos, men jag kan inte låta bli :3
 
AllmäntTrackbacks ()

THE FASHION GIRL'S BUCKET LIST (från Harper's Baazar)

2015-03-02 @ 13:19:00 Kommentarer (0)
 

1. Attend Fashion Week in the four major cities. Experience the thrill of the runways of the most important design houses in the world from New York, London Milan and Paris.

2. Invest in a Chanel 2.55 bag. Add the ultimate accessory to your bag collection and never covet again . 

3. Go on a Parisian shopping spree. From Céline to Louis Vuitton to the under-the-radar French boutiques, experiencing the best shopping in the world in one of the most beautiful to boot will be a trip for the books.   

4. Adopt a signature piece. Whether it's an accessory, a scent or a staple wardrobe piece—find your own chic trademark and stick to it. 

5. Learn how to tie an Hermès scarf. Master the art of styling the iconic silk accessory multiple ways—you'll use this skill at every age.

6. Own the ultimate walk-in closet. À la Carrie Bradshaw or Cher Horowitz. 

7. Design your own custom luxe piece.  Whether it's a personalized pair of Prada shoes or a customized Edie Parker clutch, being part of the design process is a dream come true. 

8. Shop the best fashion marketplaces in the world. From the bazaars in India to the antique markets in London—find the best hidden treasures of each country. 

9.  Choose your perfect pump. Decide once and for all: are you a Choo or Manolo girl?

10.  Get a dramatic haircut. Go for a daring cut that you've always been too afraid to try, you may just find your signature look. 

11. Score a major designer deal while shopping vintage. Think Yves Saint Laurent, Chanel and Christian Dior.

12. Make a major investment by adding a piece of couture to your closet. And experience what handmade really means. 

13. Travel to Italy just to buy leather. Because everyone should experience real Italian leather (and pasta). 

14. Build the chicest coffee table with all of the best fashion tomes. An educational and chic fashion database will complete your home decor. 

15. Take a sewing class at one of the most prestigious fashion schools in the world. Once you understand the construction of a garment, you'll never look sloppy again. 

AllmäntTrackbacks ()

Sommarfräscha accessoarer

2015-03-02 @ 10:20:00 Kommentarer (0)


Give me ALL of it, please! LV-Nyckelknippan är tänkt ska sitta i ringen uppe på Fendi-väskan, som lite extra bling.
 
AllmäntTrackbacks ()

IT-bag of 2015

2015-03-02 @ 09:36:24 Kommentarer (0)
Fendi Peekaboo Micro bag. Den ovan i färgen "water green" som är min egen personliga favorit. Naturligtvis bör man styla den med en riktigt fet bag charm också så är du så chic du bara kan bli!
 
AllmäntTrackbacks ()

Monday - Funday!

2015-03-02 @ 06:15:28 Kommentarer (0)
Det blir vad man gör det till, trust me!

 
Idag ska jag ÄNTLIGEN försöka träna, efter 2 veckors uppehåll. Längsta sen jag födde barn ju. Jisses.

AllmäntTrackbacks ()

ME-time

2015-03-01 @ 16:49:13 Kommentarer (0)

Ja det händer ju inte så ofta, så man får passa på medans lillen sover. Har tryckt lite äpple/hallonpaj och glass men min mage gillade det inte så jag fick springa till toan direkt efteråt :'(... Det är som att jag inte klarar av socker. Dunno... Well, jag är glad i alla fall. Trött, men glad.
 
AllmäntTrackbacks ()

Redo för kalas

2015-03-01 @ 10:33:13 Kommentarer (0)
 
Usch, hatar mina fula naglar, men men jag får vänta lite med att gå och fixa dem.
 
AllmäntTrackbacks ()