The witcher 3

2015-05-31 @ 21:31:28 Kommentarer (0)
ÄNTLIGEN kan jag spara mitt spel!!!! Har vart så jäkla arg, har inte kunnat spela för skiten har inte gått att spara. Har liksom redan gjort samma grej 3 gånger nu å spelat jättelänge för att upptäcka att allt var förgäves.
 
 
Så, när patchen äntligen kom hade jag inte tid. Inte förräns nu. Men Jonas får spela det första orkar inte göra samma sak om å om igen.
 
AllmäntTrackbacks ()

First day of makeup

2015-05-31 @ 07:17:00 Kommentarer (0)
... in a looooong time! Omg jag känner mig så fin hahha! Tänk va lite smink kan göra!
 
 
Vi kommer inte stanna här så länge för vi har lite grejer att ordna med innan vi ska ha morsdagsfika hemma kl 14. Så det blir väl frukost nu då och lite lek sen sticker vi.
 
Glöm inte bort era mammor idag! 
 
Kram kram <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Min lille tröttis

2015-05-30 @ 14:57:33 Kommentarer (0)
 
Jag passar på att vila samtidigt som Ymer sover middag. Hahaha hör min lille kusin därnere (vi vilar på övervåningen) "Jag ska sätta på en rolig låt - Det draaar!" Jag dör haha älskar Morran och Tobias.
 
AllmäntTrackbacks ()

Rainy day

2015-05-30 @ 11:22:00 Kommentarer (0)
Är påväg till min moster där vi ska spendera större delen av helgen. Det spöregnar ute, men jag tycker att det är ganska mysigt. Sålänge man är inne spelar det ju ingen roll vilket väder det är ute. Fast det är klart att det hade vart trevligt med lite sol med.
 
 
Ögoninflammationen är mycket bättre nu faktiskt men glider fortfarande runt i solbrillor så fort jag ska utanför dörren. Well, bara det är borta till torsdag när alla studentmottagningar drar igång! Ska på 2 st nästa vecka.
 
AllmäntTrackbacks ()

The walk-in

2015-05-28 @ 22:07:59 Kommentarer (0)
Snart är den klar!!! Är så nöjd hittills! Funderar på att ha en matta i gången med. Har ingen aning om vad för någon men men. Det dyker säkert upp någon.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Wanties for fall/winter

2015-05-28 @ 09:58:00 Kommentarer (0)

Ja väskan har jag ju redan, men jackan och vantarna hade inte vart fel! Har ingen bra vinterjacka och inga fina vantar heller. Det är nu man ska passa på, för nu rear de ut allt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Nattbloggning

2015-05-28 @ 04:11:00 Kommentarer (0)
Kan inte sova. Hostar nått fruktansvärt, halsen värker och ögonen med. Vaknade, som vanligt senaste veckan, av att jag inte kunde se för skiten hade klibbat igen. Älskar att behöva gå helt blind till badrummet och slå i tusen leksaker på vägen kl 3 på natten.... Naaat!!
 
Jonas målade i vilket fall garderoben en andra omgång igår kväll så jag kikade iaf in där efter att jag tvättat mina ögon för å se hur det blev. Jag tror inte det behövs målas igen, det såg jämt och fint ut (om nu inte mina ögon ljuger eftersom jag ser så suddigt).
 
 
Hålet i väggen är från förra hyresgästerna. Går inte att göra så mycket åt det så vi ska sätta en spegel framför sen när färgen är helt torr.
 
AllmäntTrackbacks ()

Mina killar <3

2015-05-27 @ 19:50:00 Kommentarer (0)
 
Idag har vi provsuttit utemöblerna en snabbis. Det är inte direkt barnvänligt därute nu, det liknar mer en soptipp. Vi har slängt ut allt vi inte ska ha på balkongen. Vi måste låna ett släp och åka till tippen med allt. Vi har ännu mer skit härinne men vi har inte haft tid/ork att ta hand om resten. Men men, det kommer!
 
AllmäntTrackbacks ()

Hemmagjord potatissallad

2015-05-27 @ 18:09:15 Kommentarer (0)
Finns inget godare! Jag följde inget recept utan körde bara på känslan. Hade kokt potatis, lättstekt paprika, persilja, senap, citron (på flaska), vatten, olivolja, persilja, dill, gräslök, salt, peppar, citronpeppar å sen färsk timjan på toppen.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Still feeling like shit

2015-05-27 @ 15:34:06 Kommentarer (0)
Känns som att jag svalt taggtråd. Det gör fruktansvärt ont vill bara gråta. Har lyckats få en böld i ena ögat med. Yay.... 
 
 
Har iaf färgat håret idag. Något positivt. Sen har jag inte orkat ta tag i något mer. Önskar bara att Jonas kan komma hem så jag slipper springa efter Ymer.
 
AllmäntTrackbacks ()

Älskade sovrum

2015-05-27 @ 12:52:35 Kommentarer (0)
Snart är det klart! Fattas bara ett par LOVE bokstäver ovanför sängen och en hylla ovanför TVn för böcker och annat smått å gott. Sen sittmöbeln också såklart som ska vara vid fotändan, men den är specialbeställd så en månad till kanske vi får vänta. Men men, den som väntar på något gott....
 
Om ni undrar varför det är så mycket kartonger i rummet är det för att vi (Jonas) målar om i garderoben för att täcka alla fula spackelfläckar. Vi köpte ju först "vitt spackel" för att täcka hålen, men spacklet var gult så vi fick köpa färg å måla över de spacklade områdena. Vi frågade hyresvärden vilken färg det var i klädkammaren men de måste ha gett oss fel för färgen vi köpt var grå. Så ja, vi åkte på att måla hela väggen. Men men blir fint med en ljusgrå fondvägg!
 
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Hos läkarn

2015-05-26 @ 13:36:24 Kommentarer (0)

Mitt lilla korvbarn!! Ymer behövde inget läkemedel utan de tyckte att han inprincip var frisk från sin ögoninflammation. Jag fick dock salva/droppar som man ska ta i ögonen morgon och kväll. Hoppas fan det hjälper nu orkar inte med detta. Det var hemskt att köra ner till vårdcentralen och hem när man ser helt suddigt. Men men.. jag var ju tvungen.

Jag har inte hunnit njuta någonting av min nya lily, den hänger så fint och väntar på mig i sovrummet. Så fort jag ser någorlunda bra ut igen ska jag bomba er med outfitbilder tillsammans med den! <3
 
Annars har det här vart den värsta dagen i mitt liv. ALLT har gått käpprätt åt helvete. Ja det började, exempelvis, med blåbärsyoghurt över HEEELA köket. Å då menar jag på väggar, golv, ja ÖVERALLT!.... Så ja... det kan ju inte bli sämre...
 
AllmäntTrackbacks ()

Two Mulberry Lilys on a date

2015-05-25 @ 17:56:05 Kommentarer (0)
Japp, ÄNTLIGEN!!! I bilen påväg hem från jobbet (jag gav upp efter lunch, orkade inte plåga mig mer), när jag sitter och blundar med ena ögat och bara försöker ta mig hem, DÅ kommer det där samtalet jag väntat sååå länge på. Hon på Mulberry i NK sa att jag nog bör komma på en gång för det var egentligen 3 före mig på listan, men jag fick förtur mowhahaha. Dock vågade jag inte köra mer själv och smärtan i ögonen var olidlig så tur i oturen var Jonas hemma med Ymer och vabbade (de ringde från förskolan imorse de tyckte fortfarande inte att han var frisk från sin ögoninflammation). Jonas fick alltså köra till stan så att jag kunde få min älskade väska. Kunde knappt titta butiksbiträdet i ansiktet, har sjukt svårt att fokusera blicken. Så efter många plågsamma sekunder slapp jag äntligen och väskan var min! 
 
 
<3 Bags, you complete me!
 
AllmäntTrackbacks ()

Blogglust = 0

2015-05-25 @ 15:10:00 Kommentarer (0)
 
När man knappt kan se, det pulserar i ögonen och halsen känns som att någon håller på å sandpapprar där inne, ja då är det inte lätt att varken blogga,  jobba eller köra bil.
 
Ville bara säga att jag i vilket fall lever, AND I've got a surprise for you! Ni får se senare ikväll ifall jag mår bättre annars imorgon.
 
Kram!! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag är hemskt ledsen

2015-05-24 @ 13:35:00 Kommentarer (0)
... För den dåliga uppdateringen, men ögoninflammationen har spridit sig så jag har det på båda ögonen nu och sen har jag blivit dunderförkyld mitt i allt. Har så sjukt ont i halsen, kan knappt prata. På det ska man ta hand om en vild unge och en hund med när man knappt ser ett skit... Yay... Lovely.
 
Skulle gått på operan idag med, Askungen, men den var inställd pga sjukdom. Tur i oturen! Hade inte velat sitta där och knappt se något...
 
Så... Det här har väl kort och gott vart en av de sämsta, mest händelselösa, veckorna i mitt liv. Är inte pepp på å jobba imorrn när jag ser ut såhär. Ser helt sönderknarkad ut. Well... Vad gör man inte för sin arbetsplats.
 
Ni får klara er utan bilder. Orkar inte ens skriva detta egentligen, men gör det bara för er skull <3
 
Kram <3
 
Hoppas er helg var bättre än min!
 
AllmäntTrackbacks ()

Ett öga rött

2015-05-22 @ 20:41:39 Kommentarer (0)
Tror det finns en bok som heter så... Well... Jag har med åkt på ögoninflammation nu, ser förjävlig ut. Ont som fan gör det med, HELVETE!!! Aja jag tänker då bära solbrillor om jag ska nånstans i helgen. Vägrar gå runt såhär.
 
 
Det är höger öga. På den här bilden ser det inte ens så hemskt ut som IRL.
 
AllmäntTrackbacks ()

Nytt från Puppia

2015-05-22 @ 13:55:00 Kommentarer (0)
Just nu är det lite väl varmt kanske, men köpte denna till Hugo nu som han kan ha i höst/vinter.
 
 
Visst blev han söt? Hans andra tröja är lite liten och sen har han en jacka med men den är supertjock. Den här är något mittemellan.
 
AllmäntTrackbacks ()

Sunkalicious

2015-05-22 @ 09:46:13 Kommentarer (0)
Jahapp då blev jag hemma hela veckan då. Måste duscha men det är så svårt med en liten som hela tiden ska pilla på allt (typ sätta på torktumlaren, dra ut hela toarullen...) men men jag måste så han får helt enkelt pilla på torktumlaren då. Allt annat löst får jag städa undan och ta in typ en miljard leksaker i badrummet.
 
 
 
Vi har precis fikat färdigt så nu är det dags. Mot badrummet!
 
AllmäntTrackbacks ()

Bubbeeeen

2015-05-21 @ 06:53:36 Kommentarer (0)
 
Fortfarande inte riktigt bra, men myyyycket bättre! Håller tummarna att jag kan gå till jobbet imorrn!
 
AllmäntTrackbacks ()

Ny fåtölj

2015-05-20 @ 20:15:00 Kommentarer (0)
 
Wiie! Vi hade exakt den här i rosa i vårt förra sovrum, men jag gav bort den till min mamma nu efter flytten. Den passade ingenstans i den här lägenheten, så vi köpte en grön istället till vardagsrummet. Himla skön att sitta i! Dock måste jag hitta en kudde eller nått till den. Får kika på rusta nästa gång jag är där.
 
Idag har jag vart hemma med Ymer. Han har haft ögoninflammation sen i måndags å då får han inte va på dagis. Kommer behöva va hemma imorrn med, suck... Jaja vad gör man inte för sina små!
 
Nu ska jag spela The Witcher 3!
 
Puss puss <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Magen å jag

2015-05-20 @ 08:37:12 Kommentarer (0)

Den ser så liten ut här! Men den är bauta! Tycker jag iaf. Ont gör det med i den nu. Jag tror seriöst att hon kommer att kika ut tidigare än 31:e juli. Hoppas bara vi hinner få barnvagnen innan hon kommer!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Hejdå, nu är jag okontaktbar de närmsta dagarna efter 19:00!

2015-05-19 @ 19:30:45 Kommentarer (0)
 
My precious!
 
AllmäntTrackbacks ()

Om jag hade 25000 kr till övers

2015-05-19 @ 15:07:00 Kommentarer (0)

 
Så hade jag inte tackat nej till den här från Prada Pre-Fall Collection!
 
AllmäntTrackbacks ()

Update på inredningsfronten

2015-05-19 @ 08:29:00 Kommentarer (0)
Såhär ser vårt sovrum ut just nu. (sry för halvkassa mobilbilder!)



Och sen vardagsrummet:
 

 
Puh! Det börjar arta sig!

Vi spenderade hela kvällen igår med att sätta upp en "garderob" i vårt vindfång. Vi har inget förråd till den här lägenheten (!!!!!) så vi måste försöka lösa så att allt får plats härinne på något sätt. Mitt enda krav är SNYGG FÖRVARING. Därför köpte vi garderoben nedan, men vi har valt att bara ha hyllplan i och inga klädstänger i. På så vis kan vi ha det som ett "förråd" typ. Är SÅÅÅ glad för helkroppsspegeln med. Har saknat det i flera år, men nu ÄNTLIGEN!

AllmäntTrackbacks ()

Sol, men så JÄKLA KALLT!

2015-05-18 @ 13:06:47 Kommentarer (0)

 
Ja det är då inte varmt inte! Har vinterjackan t o m ju. Är iaf tacksam för solen, den gör mig mycket piggare och gladare. 

Längtar hem till lillen, men men, inte många timmar kvar tills jag får pussa på honom igen!
 
AllmäntTrackbacks ()

Balmain + H&M = SANT!

2015-05-18 @ 09:28:36 Kommentarer (0)
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Spännande!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Min lille är sjuk!

2015-05-18 @ 08:22:00 Kommentarer (0)

Han har tydligen fått ögoninflammation så Jonas är och hämtar honom på dagis nu. Jag såg imorse att ögat såg lite annorlunda ut men jag tänkte inte mer på det och sen hade jag ingen aning om att det var så smittsamt. Känner mig jättehemsk nu som lämnade honom på dagis. Hoppas han inte har hunnit smitta något barn!

Bild från häromdan när vi myste i soffan. Ymer är helt fäst vid TVn hahah!
 
AllmäntTrackbacks ()

Konsten att ta tillvara på de små ögonblicken

2015-05-17 @ 08:17:10 Kommentarer (1)
Frukosten. Dagens första måltid, en chans att få vakna och samtidigt få mer energi. I vår familj går ingen hemifrån utan frukost. Så är det bara.
 
 
 
Idag ska vi, för hundraelfte gången, till IKEA och köpa de sista sakerna vi behöver till lägenheten. Sen ska vi hem å skruva. Jag har min moster här i helgen också som hjälper mig att tapetsera om i sovrummet. Hon är sjukt duktig!
 
Resultatet får ni se senare!
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag orkar inte va gravid mer

2015-05-16 @ 09:11:19 Kommentarer (0)
Jag är trött på skiten, trött på att inte kunna göra något utan att må bajs. Trött på att allltid behöva anpassa mig efter vad kroppen klarar av. Jag vill bara vara jag, jag vill ha min kropp för mig själv. Det känns som att ingen förstår. Jag vill bara skrika rakt ut att jag HATAR ALLT OCH ALLA. För just nu gör jag det. Känner mig helt jävla värdelös, som inte kan hjälpa till med någonting. Kan inte skruva IKEA-möbler, kan inte tapetsera, kan inte gå ut med hunden, kan knappt passa mitt eget barn. RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV.
 
So much to do, so little time.
 
AllmäntTrackbacks ()

Gravid-update

2015-05-15 @ 15:37:51 Kommentarer (0)
Ja, status just nu = SURA UPPSTÖTNINGAR, konstant hungrig och blir proppmätt av typ 1 tugga. Mår illa med. Spyr ibland. Kan gå hyffsat, men ibland hugger det till i sidan på rumpan så att jag måste halta. Annars går det väl finfint, lite trött bara, men så är det ju. Försöker att lyssna på kroppen och göra det den säger åt mig att göra.

 
Går in i vecka 30 i helgen!!

AllmäntTrackbacks ()

Underbara Sverige!

2015-05-15 @ 14:24:00 Kommentarer (1)
När det är fint väder i Sverige, då är det verkligen FINT här. Asså, det slår ALLT. 



Har alltid med mig Hugo till jobbet, rastar honom på lunchen och fikarasten. Han behöver egentligen inte ha koppel alls, han är väluppfostrad, men jag brukar ha det ändå i de lägen man går vid vägen och jag känner att jag vill ha full kontroll. Annars kan han gå lös överallt. Han bryr sig inte om andra hundar heller om jag säger ifrån. Världens bästa hund! <3

AllmäntTrackbacks ()

Heja Fendi!

2015-05-15 @ 10:14:00 Kommentarer (0)

FYFAN va bra ni ÄR! Det hade lika gärna kunnat vara jag på bilden, jag har ju en näspiercing och ibland har jag en ring i istället för bara en plupp, fast det var ett tag sen. Detta visar i vilket fall att samhället mer accepterar att man faktiskt får se ut som man vill och det är OKEJ att vara sig själv! TACK FENDI!
 
AllmäntTrackbacks ()

MÄÄÄTT!

2015-05-15 @ 07:12:53 Kommentarer (0)

Ä på jobbet, har precis tryckt second breakfast. Asså inget får ju plats i min mage längre. Känns som att jag ska sprängas, är SÅÅÅÅ mätt! Well, bättre det än hungrig iaf ;)

Hörs sen!
 
AllmäntTrackbacks ()

Vet att jag lovade massa bilder

2015-05-14 @ 21:42:00 Kommentarer (0)
... men jag har vart för sur och trött för att orka fota allt. Har iaf fotat sovrummet som jag har plockat bort massa saker i och renbäddat med mer neutrala färger. Tanken är att vårt sovrum ska vara neutralt, inte en färgchock, som i vår förra lägenhet. Lite mer vuxet liksom.
 
 
Har specialbeställt en grå sittmöbel som ska stå där vaggan står. Det är grått tyg med vita ben. Sen ska vi ha en ljust silvrig medaljongtapet, silvriga gardiner, vita bokstäver ovanför sängen (med ordet "LOVE"), ett vitrinskåp med 3 lådor i vitt och sist men inte minst 2 st canvastavlor i svartvitt med bilder från vårt bröllop.
 
 
Tänkte sova nu, ska jobba imorgon. 
 
Godnatt! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Besviken!!!!!

2015-05-14 @ 12:48:43 Kommentarer (0)
Skulle köpa min Mulberry Lily Oak idag men den de hade lagt undan till mig hade en repa och var lite ful på kedjan. Doooh!!!! Nu måste jag vänta på nästa leverans... jaja. Slutade med att vi köpte en keps till Ymer och ett par vita låga Converse istället. Som vanligt handlar jag alltid något till barnen istället för mig själv hahah.
 
 
Äventyret fortsätter snart mot IKEA och rusta men först, MAT!
 
AllmäntTrackbacks ()

Ida Sjöstedt Vivienne Dress

2015-05-13 @ 21:47:44 Kommentarer (4)
ÄNTLIGEN!!! Jag var sååå rädd att den skulle hinna ta slut innan jag funderat klart på om jag skulle ha den eller inte, men nu har jag i vilket fall beställt klänningen! Kommer att ha den till sommarens studenter kominerat med mina nya Michael Kors ballerinor!! 
 

Kommer känna mig som en prinsessa! Om ni undrar hur jag tänkte få plats med gravidmagen kan jag avlöja att jag har en annan ida sjöstedt klänning i liknande, kortare modell, ljusblå som jag hade i slutet av min förra graviditet, så det bör inte vara några problem.

AllmäntTrackbacks ()

Mowhahhah mamma, nu har JAG fjärrkontrollen!

2015-05-13 @ 18:09:00 Kommentarer (0)
 
 
Lille skitkorv! ...Med en hund på röven!

Jag har hoppat i mjukisarna och nu sitter vi och tittar på TV och myser. Det blev pizza till middag, orkade inte laga något. Imorrn är det extreme shopping på G! Lovar massor med bilder!!
 
 
Puss!
 
AllmäntTrackbacks ()

Klänningar till Freja

2015-05-13 @ 13:13:00 Kommentarer (0)


Så himla sööööötaaaa!!! <3<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Wednesday - Friday?

2015-05-13 @ 09:43:12 Kommentarer (0)

Känns nästan lite som fredag, fast det är det ju inte. Jag är i vilket fall ledig imorrn, men jobbar halvdag på fredag. Funderar på att jobba lite längre än halvdag på fredag ändå, men jag får se.

AllmäntTrackbacks ()

Nu är jag verkligen FET

2015-05-12 @ 10:50:45 Kommentarer (0)

GALET!
 
AllmäntTrackbacks ()

D.O.

2015-05-12 @ 06:27:00 Kommentarer (0)

 
Känns sjukt ovant att ha de här skorna. Den ena är lite större än den andra, känns det som, eller så är min ena fot större/mindre. Well, jag får töja dem lite så ska de väl sitta bra sen. Just nu trycker de lite därfram, men där bak sitter de jättebra. De här skorna är typ gjorda för fötter breda som snöskyfflar. Inte för fötter som mina, som är långsmala.
 
AllmäntTrackbacks ()

Skoooor!

2015-05-11 @ 19:03:49 Kommentarer (0)
Äntligen! Omg jag har fått ta storlek 38 (!!!!) i dessa för att de skulle passa. GALET!
 
 
Jag har egentligen storlek 40! Beställde först storlek 39 för det stod att skorna var ENORMA. Och OM de var! Storlek 39 var hur stora som helst jag gick ur dem till och med. Så jag fick returnera dem och sedan beställa ett par nya i 38. Har aldrig haft så här små skor förut hehe, men men.
 
AllmäntTrackbacks ()

Monday again

2015-05-11 @ 06:49:10 Kommentarer (0)

Time for work!
 
AllmäntTrackbacks ()

Förlåt för att jag är jag

2015-05-10 @ 22:42:39 Kommentarer (0)
Om det är något jag har lärt mig under dessa snart 25 år jag levt, så är det att hur man än ser ut/beter sig eller har för åsikter så finns det alltid någon där som kommer att kommentera dig och hur du är. När jag var yngre tog jag åt mig av allt och ville bara vara alla till lags. Jag ville passa in och vara precis så som alla andra tyckte att jag skulle vara. Nu vet jag bättre och jag kommer aldrig mer att göra något som inte känns bra för mig eller göra något med mitt utseende för att duga för någon annan. Allt jag gör är för MIG. För att JAG skall vara nöjd med mig själv. Jag skiter fullständigt i om någon tycker att jag är konstig, ful eller liknande. Varsågod, det är ett fritt land. Jag har aldrig tvingat någon att tycka om mig. Man kan inte gilla alla, så är det bara. Men det gäller dig med! Du skall inte behöva ändra på dig för att duga för någon annan. Då är du helt klart omringad av fel männsikor. Sluta lägg ner tid på dem och fokusera på människor som lyfter dig och får dig att växa som människa istället.
 
Livet är för kort för att slösas bort på att inte vara den man är. Lycka är att tycka om och ta hand om sig själv, precis så som man tar hand om sin familj och sina andra nära och kära. För att de ska må bra måste även du må bra. Det är ok att säga "Fyfan va grym jag är!" för det ÄR du. DU rockar FETT!
 
AllmäntTrackbacks ()

Happy life

2015-05-10 @ 20:25:00 Kommentarer (0)

Jag är så (jag vet att ni är trötta på att höra det nu) SJUKT trött hela tiden, men lycklig! Jag har vart med om så mycket de senaste åren och har SÅ mycket att se fram emot, känns som att jag vunnit högsta vinsten flera gånger om. Jag är så sjukt tacksam för min fina familj, mina hundar, min fina lägenhet och möjligheterna jag fått att förverkliga alla mina drömmar. Det finns liksom inte så mycket mer jag drömmer om än det jag redan har. Allt är helt perfekt! 

Till alla där ute - Dreams DO come true! Det gäller bara att tro på sig själv och aldrig ge upp.
 
AllmäntTrackbacks ()

Hemma <3

2015-05-10 @ 20:00:52 Kommentarer (0)

Bild från häromdan, innan vi åkte till Danmark.
 
ÄNTLIGEN hemma. Det första jag gjorde var att bara släppa allt och krama min son. Han blev jätteglad när vi kom han skrattade å han kramade mig tillbaka. Ååh mitt hjärta smälte! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Snart hemfärd

2015-05-10 @ 09:44:49 Kommentarer (0)
 
Såhär såg vi ut igår. 
 
Vi har precis kommit tillbaka till rummet efter en god frukost. Älskar hotellfrukostar! Synd bara att jag inte kan äta så mycket av det (är allergisk mot mjölkprotein). Har haft med mig egen sojayoghurt i 4-pack och hotellen har vart snälla och låtit mig ha dem i deras kylar. Well, det får de ju leva med om de inte kan ordna allergikost. Jag är även en sånn hemsk människa som brukar göra en macka och ta med mig, för jag blir alltid hungrig igen någon timme efter frukost. Men med tanke på att jag alltid tar med egen yoghurt å så så kompenserar der ju sig i slutändan ändå.
 
 
Det var väldigt fint upplagt, såg riktigt inbjudande ut.
 
AllmäntTrackbacks ()

3-rätters på slottet

2015-05-09 @ 22:35:01 Kommentarer (0)
 
Kan inte fatta att jag är gift med den här puddingen, så snygg som han är!
 
 
Jag körde på det jag hade på mig i det tidigare inlägget men utan strumpbyxor och med mina nya Michael Kors wedges istället. 
 
 
Härinne har vi precis avnjutit en superb 3-rätters. Dock har jag sjukt ont av att sitta ner nu i alla dessa timmar så jag drog mig faktiskt tillbaka till hotellrummet för att gå och lägga mig. Jag gör det inte bara för min skull, utan lillans med. Sen imorrn vill jag vara en pigg mamma som kommer hem till Ymer med.
 
Puss puss och godnatt på er!
 
AllmäntTrackbacks ()

@ the castle

2015-05-09 @ 13:01:00 Kommentarer (0)
Pickin' out clothes for dinner.
 
 
Jonas har naturligtvis redan intagit sängen och kollar på TV. Suck, killar...
 
Sprang in på H&M i Fredrikshamn och hittade den här fina kavajen för 100 kr. Så värt!
 
AllmäntTrackbacks ()

På hotellet

2015-05-08 @ 23:08:16 Kommentarer (0)
 
Nu är jag trött. Det har vart en lång, men trevlig, dag. Dock saknar jag Ymer galet mycket hela tiden. Det är verkligen jättejobbigt. Känner mig som världens sämsta mamma som bara lämnar min son och åker iväg. Vi hade ju barnvakt förra helgen med eftersom vi flyttade och sen även delar av dagarna efter för att vi skulle kunna komma iordning. Jag ringde i alla fall min mamma så fort vi kom iland med färjan här i Danmark för att kolla att allt hade gått bra med nattning m.m. å det hade det såklart, vilket jag inte tvivlade på, men det var otroligt skönt att få höra det.
 
Imorgon väntar slottsvisning, middag och en natt på slottet! Skall bli riktigt kul. Dock ångrar jag mina klädval. Har bara en svart klänning och tunna jackor/koftor. Önskar att jag hade något lite mer färgglatt och VARMARE! Det är skitkallt här. Men men, bara å gilla läget. För sent att göra något åt det nu ändå.
 
AllmäntTrackbacks ()

På promenad i området

2015-05-08 @ 14:52:00 Kommentarer (1)
Älskar mitt område. Så himla fina hus och så rofyllt, nära skogen.
 
 
Dock är bilden från tidigare idag när vi var ute med Hugo. Just nu sitter vi i bilen och väntar på att få komma på färjan till Fredrikshamn. Är skithungrig så det blir till å käka med en gång när jag kommer på båten. 
 
Saknar Ymer. Orkar inte vara iväg från min lille son mer. No more efter den här helgen!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fredag och Danmarks-pepp!

2015-05-08 @ 08:30:11 Kommentarer (0)

 
Lille skruttis! Han har precis lärt sig att gå ner själv från sängen! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

It's in the details - As always! ;)

2015-05-07 @ 22:16:44 Kommentarer (0)
Ny matta i köket <3



I sovrummet har vi blivit med större lampor. De gamla kändes jättetöntiga till ett så stort sovrum. Vi sprang på dessa av en slump på Clas Ohlson då vi skulle handla kabelkanaler.



Vill inte gå hemifrån, det är så fint här nu, trots att det fortfarande står en hel del kartonger på sina ställen. Vi har ju faktiskt inte ens bott här i en vecka än.
 
AllmäntTrackbacks ()

Fransk akryl

2015-05-07 @ 20:44:00 Kommentarer (0)
 
Så då var jag fin igen! Lyckades tappa en nagel förut idag. Tur att de höll just tills idag iaf hehe, eftersom jag ändå skulle göra nya.
 
AllmäntTrackbacks ()

Preggo-lady outfit

2015-05-07 @ 12:55:00 Kommentarer (0)


Being fat can't stop me from being the fashionista I am!
 
AllmäntTrackbacks ()

Här är en magbild

2015-05-07 @ 11:47:04 Kommentarer (0)
För er som vill se.


Snart vecka 29!
 
AllmäntTrackbacks ()

My lipgloss is poppin'

2015-05-07 @ 11:39:00 Kommentarer (0)

.. my lipgloss is cool! Älskar mitt Chanel Lévres Scintillantes Glossimer 148. <3

Jahapp, då har man beställt syskonvagn då. Det är ju leveranstid på grejerna och man vet ju aldrig om det är förseningar så det är alltid bäst att vara ute i god tid. Som det såg ut nu skulle vi kunna få den någon gång vecka 23, i juni. Lillan är beräknad till 31:e juli, så då ska vi nog minsann va redo med allt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag älskar barn

2015-05-07 @ 08:14:00 Kommentarer (0)
Jag har kommit fram till en sak. Innan jag fick barn tyckte jag väl egentligen inte så värst mycket om barn, tyckte mest att de var jobbiga men såklart söta på sitt sätt. Men nu, jag klarar inte av att se en gråtande bebis på ett köpcenter typ, vill bara gå fram och ta den och trösta den. Jag har blivit helt knäpp haha, mammahjärna typ. Jag är helt kär i barn. Vill bara ta hand om alla! Längtar ihjäl mig efter lillen som är på dagis just nu och efter hon i magen. Jag glömmer ofta bort att hon ligger därinne, men det gör hon ju och nu är det ju inte så himla långt kvar tills hon kommer ut. 

Den här graviditeten har iaf vart lättare på ett sätt - jag har oroat mig mindre. Förra graviditeten var jag sååå nojig och stressade upp mig för minsta lilla, å nu ba "äsch fuck it". Men, jag känner på mig att jag nog kommer att få lite smått panik sista veckan just för att jag minns hur fucking jävla ont det gjorde och att jag verkligen trodde att jag skulle dö. Det betyder alltså att jag ska "dö" igen och sen återuppstå när jag får min lilla i min famn. Som jesus typ, fast bättre. Fuck jesus, get a kid and you will be just as cool. (ok, nu menar jag inte... ja, du fattar...) ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Oh wow!

2015-05-07 @ 06:56:00 Kommentarer (0)
Igår var ni många som besökte min blogg! Shit asså, fick nästan en chock nu när jag såg statistiken. Kul!!
 
Imorse vaknade jag av att Ymer var ledsen kl 03:40, så det var bara att gå upp. Sen tittade han på babblarna med Jonas i sängen och lite senare, när de flyttat ut för att se på TV i vardagsrummet, somnade han i sin pappas famn <3

Älskar sånna här mindre stressiga mornar (morgonar?). Det är så himla mysigt! <3 Man förlorar så mycket tid med familjen pga jobb med mer så varje sekund är guld värd! (Kvalitetstid!!!!)

 
 
AllmäntTrackbacks ()

Paintin' mi toenaails

2015-05-06 @ 21:50:10 Kommentarer (0)

Fint ska d va! I helgen ska vi ju som sagt till Danmark. Vi kommer att bo på ett slott och det är en riktigt fin tillställning med 3 rätters och hela köret så då är det bäst att slå på stort! Tänkte inviga lite mer somriga skor där tårna syns och utan nagellack ser det inte speciellt fancy ut. 
 
När jag målar kladdar jag alltid lite utanför med flit för efter en dag nöts det bort å då har man ju kommit åt bättre överallt så dag 2 ser det som finast ut. Dagens tips från coachen ;)
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Magen är STOR nu!

2015-05-06 @ 18:48:29 Kommentarer (0)

Har precis nattat lillen och tänkte ta det lugnt i soffan. I helgen ska vi till Danmark och fira en släktning till Jonas som fyller 75 så det är ju aldrig vila hehe, always something goin' on! Just därför vill jag inte hålla på å greja förmycket nu på vardagskvällarna utan försöka vila lite för annars kommer jag inte orka med jobb m.m. Imorrn ska jag fixa naglarna igen och sen på fredag tog jag faktiskt ledigt.
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag vill träna wäääh

2015-05-06 @ 14:50:53 Kommentarer (0)
Men jag har för ont, hostar fortfarande och mår illa som fan.
 
JÄVLA SKIT DAG!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Denna trötthet

2015-05-06 @ 13:37:00 Kommentarer (0)
Idag är jag sååå trött!! Ögonen går i kors. Vill bara lägga mig ner och sova resten av dan, men det går inte för sig. Hoppas verkligen inte att det håller i sig så att jag måste gå och göra massa blodtester o skit igen. Orkar inteee!!

Tur att det inte är så långt kvar på dagen i alla fall. Det är bara att härda ut!
 
AllmäntTrackbacks ()

A typical Angelica-outfit

2015-05-06 @ 07:27:43 Kommentarer (0)
Detta är den perfekta outfiten till jobbet en varm sommardag, eller varför inte för en fika på stan på något mysigt café?

Kan aldrig få nog av mönstrade klänningar <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Mornin' snapshots

2015-05-06 @ 07:09:07 Kommentarer (0)

Ymer ska ut å gå med vovven ;)

 
Kör Sverige-tema idag hehe.

 
Orkade inte fixa håret så det blev en enkel bulle på hövvet.

AllmäntTrackbacks ()

Wohoo spegeln är på plats!

2015-05-05 @ 22:54:12 Kommentarer (0)

Är SÅÅ glad nu! Vill bara åka till IKEA och handla massa mer inredning omedelbums. Har sett ut massor med saker som vi ska ha sen hihi^^
 
AllmäntTrackbacks ()

Lättnad

2015-05-05 @ 19:48:28 Kommentarer (0)
Idag har vi tagit vilodag. Tänker dock försöka övertala Jonas att sätta upp den vita spegeln ovanför soffan som vi var och köpte idag.
 
I övrigt är jag trött, men glad. Mår mycket bättre i kroppen idag när jag fått sitta ner lite. Även om jag har foglossning from hell.
 
Har suttit och planerat klart vad jag ska ha till den nya barnvagnen sen idag också och räknat ut kostander. Det är då inte billigt med barnvagnar! Budget-Hitler som jag är (brukar kalla mig själv för det för jag sitter alltid och räknar och håller på med budgetar för det ena med det tredje). Antar att jag är lätt skadad från mina år som ekonomistudent, gick bland annat redovisning och beskattning i gymnasiet. Har även gått på handels en period, civilekonom inriktning japanska men jag hoppade av för jag kände inte alls att det var det jag ville jobba med, även om det fortfarande är något som intresserar mig.
 

Den kommer va sååå fin! Wiiie!
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag idag

2015-05-05 @ 07:42:18 Kommentarer (0)

Gul väska från Rebecca Mikoff.

AllmäntTrackbacks ()

Ny inredning

2015-05-04 @ 12:44:00 Kommentarer (0)
Det roligaste med att ha flyttat till en ny lägenhet är ju såklart att INREDA DEN! Jag har redan listat massa saker vi ska köpa in framöver som kommer att göra den top notch!

Bland annat detta:
 

Sittbänken ska jag måla om så att den får vita ben. Toalettbordet och sittbänken skall vara i sovrummet, måste hitta någon fin pall till toalettbordet med, har inte gjort det än. Kristallkronan skall vara ovanför vardagsrumsbordet och spegeln uppe bakom soffan på andra ledden. Den svarta hyllan skall få sitta ovanför vårt laptopbord så att vi har någonstans att ha pärmar och sånt med viktiga papper i.

Sen har jagt även kollat ut utemöbler m.m...
 
AllmäntTrackbacks ()

Mer bilder från nya lägenheten

2015-05-04 @ 06:43:00 Kommentarer (0)

Här ser ni en del av mitt nya kök <3 Köket sitter ihop med vardagsrummet och egentligen är det väl mer som ett enda BAUTA rum. Man kan ha världens långbord om man skulle vilja ha fest någon gång, vilket är asbra!

 
En lite bättre bild på klädkammaren som visar hela. På golvet ligger det glashyllor som ska upp på väggen. Mina väskor ska stå på dem sen hihi.

Å så självklart en bild på hur jag ser ut idag. Tråkigt svenne-svart. Men men, snart är det slut med det!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Sneak

2015-05-03 @ 22:31:00 Kommentarer (0)
 
 
 
Långsamt går det från lådkaos till ett hem. Men men, det kommer bli sååå bra när det är klart! Vi ska tapetsera i sovrummet sedan men just nu försöker vi bara packa upp alla lådor så att man kan röra sig i hemmet.
 
Ovan ser ni vår walk-in-closet och sovrummet. Man kan gå igenom hela klädkammaren till hallen från sovrummet. Asbra om man duschat å ska gå å hämta kläder så slipper man gå igenom hela lägenheten.
 
AllmäntTrackbacks ()

OMG största Chanel-väskan jag sett!!

2015-05-03 @ 21:33:27 Kommentarer (0)
Jag älskar Chiara Ferragni (the blonde salad) men alltså.... Jag brukar alltid säga att more is more, men i det här fallet är det nog aningens too much!
 
 
Haha men hon har annars en väldigt skön stil, jag tycker att hon verkar vara en väldigt härlig person med.
 
Förlååååt för sämst uppdatering, men jag är såååå trött och såååå gravid. Jag rekommenderar ingen att flytta såhär sent (eller senare) i graviditeten. Jag är just nu i vecka 28 och jag känner av bebisen konstant vilket gör allt 1000 gånger jobbigare. Jag måste ofta pausa och sätta mig ner för trycket neråt är verkligen påfrestande för kroppen.
 
Just nu sitter vi med en kopp kaffe och tar det lugnt. Det har vi inte haft tid med på flera dar. Det är tempo tempo som gäller. Fast jag har packat upp sjukt mycket redan så jag känner mig ändå rätt stolt över mig själv. Längtar tills jag kan ta bilder och visa er hur fint det är. För det är verkligen en helt uuunderbar lägenhet!!! Vi är sååå nöjda!
 
AllmäntTrackbacks ()

Då var vi äntligen på plats!

2015-05-01 @ 20:44:39 Kommentarer (0)
 
Här råder fullständig kaos. Men men, vad gör man inte för den perfekta lägenheten. Ni får leva med lite tråkig uppdatering i dag ska försöka fota lite mer när vi kommit mer i ordning.
 
AllmäntTrackbacks ()