Livet just nu i bilder

2015-11-24 @ 13:58:55 Kommentarer (0)
 
 
 
Veganska/glutenfria pepparkaksmuffins med lingon i! Använde receptet nedan men tog mjöl baserat på majs, no egg pulver, hade i lite extra havremjölk, lite extra pepparkakskryddor å lite sirap i också.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Konsten att plugga effektivt

2015-11-22 @ 11:00:00 Kommentarer (0)
Ja jag säger inte att mitt sätt är rätt sätt, men - det är rätt sätt för mig! Förr i tiden satt jag och nötade tills ögonen blödde. Jag skulle minsann läsa allt i ett svep utan en endaste paus. Men det fungerade inte så bra för jag fick läsa om saker flera gånger eftersom jag tillslut inte tog in det jag läste. Nu tar jag istället många pauser och lägger ifrån mig boken för att sedan återgå till pluggandet. Jag kan läsa i en kvart, ta en paus på en halvtimme-timme sen återgå å läsa i 1 timme t ex. Det här sättet funkar sååå mycket bättre för mig och det känns inte längre så motigt att öppna en bok. Sen hade jag en tvångstanke innan att jag alltid var tvungen att läsa klart varje kapitel innan jag la ifrån mig en bok. Så gör jag inte nu. Så fort jag känner att jag inte längre tar in det jag läser lika bra som när jag började - då tar jag paus.
 
Så om du har svårt med motivationen prova detta! Nu måste jag ta hand om barnen.
 
Kram <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Woopsiee!

2015-11-20 @ 09:25:00 Kommentarer (0)


This just happened!!! Fast på H&M får man bra mycket för pengarna :)

AllmäntTrackbacks ()

Outfit the other day

2015-11-18 @ 09:59:00 Kommentarer (0)
 
 
Ja, som sagt... inte varje dag man är uppklädd, men i helgen var jag det! Tyvärr hann jag inte ta några bra bilder så ni får leva med dessa lite småsuddiga hehe.
 
AllmäntTrackbacks ()

Hej älskade vänner!

2015-11-17 @ 22:18:33 Kommentarer (0)
 
Jag vet att ni får många soffblider nu, mest pga denna:
 
 
Bläää.... Fick ingen läkartid idag så förhoppningsvis imorgon! Måste röntga skiten har nog en spricka i hälen... aja.. men inget kan stoppa denna kvinna inte!!! Är jätteglad idag ändå för en av mina fina läsare har köpt min fina Ida Sjöstedt klänning så jag måste i vilket fall som helst ta mig iväg ut imorrn å posta klänningen. Hoppas att den kommer mycket till användning! Här har den tyvärr bara hängt å sett fin ut i garderoben... :'( Inte direkt varje dag jag klär upp mig längre... bor ju i mina juicy mysdressar 24-7. Well, dat iz lajf.. Nu ska jag plugga!
 
Bye bitches! ;) <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Godmorgon!

2015-11-17 @ 10:48:00 Kommentarer (0)
 
Här ligger jag i soffan å kollar på Daniel Tiger med Ymer. Ska snart lägga honom å då tänker jag passa på att sova lite själv. Kan verkligen behöva lite sömn för min hyresvärd klampade in här imorse klockan 8 för att åtgärda lite saker å jag var inte beredd för 5 öre haha, sprang upp med en filt virad runt mig bara! XD 
 
Idag skall jag mest försöka ta det lugnt för jag ramlade häromdan i badrummet å slog i foten illa så ska se om jag kan få en tid till läkarn idag eller imorgon. Har iaf lindat den med en elastisk binda. Kan knappt gå på den så det är hemskt att gå ut med hund å ungar.
 
Usch det känns som att jag bara klagar hela tiden, men det är fan alltid något!!!! 
 
Hoppas att ni mår bra i alla fall! <3 
 
Kram kram
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Pimp my Mulberry Mini Cara

2015-11-16 @ 21:18:00 Kommentarer (0)
Ok, inte för att jag har någon... ÄN hahah!! Den här pälsbollen från MK hade vart fint som en extra detalj!



Michael Kors har väldigt mycket fina bagcharms att välja bland just nu, se bara här!

 
Så.. What the HELL are you waiting for?!!! Go PIMP YOUR BAG!!
 
UPDATE: Här är ännu ett alternativ, med en matchande plånbok! <3


Björnen kommer från Mochino.

AllmäntTrackbacks ()

A little Christmas shopping

2015-11-16 @ 21:05:00 Kommentarer (0)

Åh, snart får jag ÄNTLIGEN börja pynta!!! Klickade nyss hem detta från Ellos till vårt sovrum. Det kommer bli SÅÅ fint! <3<3
 
AllmäntTrackbacks ()

HEEEEEJ!!!!

2015-11-13 @ 14:42:21 Kommentarer (0)


Mitt hår ser fortfarande rött ut på den här bilden, men ljuset är extremt missvisande hehe, nu är det brunt i en riktigt härlig ljusbrun nyans.

Förlåt, förlåt älskade läsare!!! Har velat skriva här varje dag, men jag har haft så svårt att komma ifrån och sen har jag ju vart sjuk med. Som nu, nu sitter jag i soffan med datorn, Ymer brukar alltid vilja peta på den så man får ju inte direkt vara ifred, vilket gör det extremt svårt att kunna bara sitta å skriva i lugn och ro.

Lite update med... JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!!! AHHRR MEEEHR GEEEHHRRD!!! Är så fucking jävla glad!!!!!!! Var så rädd att jag skulle faila, men icke! Inte för å va sånn, men nu ska jag fan ge mig själv en klapp på axlen för jag är GRYM som har hand om 2 barn + 1 hund och pluggar samtidigt. HEJA MIG!

Idag kommer min syster hit lite senare. Vi ska dricka vin och spela nya bondespelet! <3 Sen måste jag sätta i lite mer färg i håret för det tog inte så bra på vissa ställen, men tänkte att hon skulle få hjälpa mig lite för jag ser inte där bak.

Imorrn vankas det restaurang och Orup på Rondo!

Vi hörs <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Woopsie

2015-11-12 @ 16:00:00 Kommentarer (0)
This just happened!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Influensa

2015-11-10 @ 14:00:09 Kommentarer (0)
Japp.... Det är antagligen influensa vi har fått här. Yaay, pardeeey. Så ja, ni får leva med att jag är lite halvt levande död kanske resten av den här veckan också.

<3
 
AllmäntTrackbacks ()

När jag trodde att det inte kunde bli värre..

2015-11-09 @ 14:41:00 Kommentarer (0)
Här ligger jag, med hög feber, frossa och känner mig som överkörd av en ångvält. Mat har jag fått tvinga i mig, är inte ens sugen på kakor (å då är det illa!!!). 
 
Jag ville bara säga hej. Har så dåligt samvete att jag inte uppdaterar någonting knappt. Orkar inte skriva ett enda ord till nu det är jobbigt att bara titta på mobilskärmen.
 
Här får ni iaf en bild på min senaste förälskelse:
AllmäntTrackbacks ()

Saknad

2015-11-08 @ 14:56:00 Kommentarer (0)
Det går inte en dag utan att jag saknar Eddie (min andra hund). Livet känns inte komplett utan honom. När han flyttade, en av de värsta dagarna i mitt liv, kändes det som att jag hade övergivit min egen håriga lilla adoptivbebis. Men, jag var tvungen att välja mellan honom och min man. Att leva med båda två gick inte för Eddie hatar vekligen Jonas. Tro mig, vi har försökt med allt men inget fungerade. Sen nu är det här inte ett lämpligt hem för Eddie ändå eftersom att han hatar barn med så han har det mycket bättre hos Jonas föräldrar, där han bor just nu. Där får han verkligen all den uppmärksamhet och kärlek han behöver och förtjänar. 
 
 
 
Jag önskar så mycket att han fortfarande bodde här hos mig!! :'( Men men.... Så länge han har det bra och är lycklig är det det enda som räknas.
 
AllmäntTrackbacks ()

Feelin' like shit

2015-11-06 @ 05:39:00 Kommentarer (0)
 
Är såå sjuk. Längesen jag mådde såhär dåligt. Men är så jävla hungrig så gick upp och förberedde soppa som jag ska införta sedan. Ska köra allt i matberedaren efter att det har fått koka ett tag. Synd att man inte kan köra med matberedaren 05:30... Well, sen vid 8 senast får jag iaf min flytande föda (med lots of ginger)!!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Lite inspiration

2015-11-05 @ 22:04:00 Kommentarer (0)

 
AllmäntTrackbacks ()

H&M x Balmain

2015-11-05 @ 12:41:27 Kommentarer (0)
Ja sidan går ju inte att komma in på så jag ringde kundtjänst, men allt jag ville ha var redan slut. Jahapp... Det var väl inte menat då. #sadface
 
Om någon har den vita T-shirten i XS, den svarta korta kappan med guldknappar i strl 34 eller den svarta sammetssjalen så maila mig på [email protected] om du vill sälja. Tack!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Louis Vuitton Kensington

2015-11-04 @ 09:33:17 Kommentarer (0)
Alltså... Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. I need this bag SO BAD!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Life is Strange

2015-11-02 @ 22:26:56 Kommentarer (0)
This game truly changed my life.
 
 
 
Finns att köpa via butiken inne på Xbox Live. Det säljs antingen som paket eller episoder för sig.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

H&M x Balmain

2015-11-02 @ 13:13:00 Kommentarer (0)
Detta tänker i alla fall jag köpa!
 


Tycker att 4000 kr för en klänning är lite väl mycket. Men detta, det lär jag definitivt få användning för!

AllmäntTrackbacks ()

Anledningen till min frånvaro

2015-11-02 @ 10:02:09 Kommentarer (0)
 
Jag lovar, jag kommer att bli roligare snart. ;) Har bara den här boken till imorrn sen måste jag lämna tillbaka den så jag måste läsa massor nu!
 
Vi hörs snart igen!
Kramizz <3
 
AllmäntTrackbacks ()