Michael Kors

2012-06-16 @ 08:33:05 Kommentarer (0)
NK-realisation = ny väska! Hade inte tänkt köpa något annat igår än skjortor till sambon men när jag såg denna på rea för endast 900 kr gick det inte att hålla tillbaka shoppingbegäret. Så, rekord, 2 nya väskor på en vecka.

Hade tur för det var sista exemplaret.
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag har blivit med mulberry! - IGEN

2012-06-14 @ 15:59:49 Kommentarer (0)
Äntligen har jag fått lägga vantarna på en väska i perfekt storlek som funkar både till vardag och finare tillställningar. Jag köpte en mulberry lily i färgen snowball white (se tidigare inlägg).

Från det ena till det andra - Här har ni en riktig heting! Perfekt att glida runt med i stan nu på "sommaren".Citerar net-a-porter "Small but perfectly formed, Proenza Schouler’s mini PS11 has finally arrived. Such a cutie!" Bara att klicka hem för den som är sugen!

AllmäntTrackbacks ()

Sommarväskor

2012-06-13 @ 05:25:11 Kommentarer (0)
I sommar vill jag helst gilda omkring med en lite nättare shoulder bag, både dag som kväll. Jag har kikat runt lite och hittat flera godbitar, bland annat hos net-a-porter.

Från Höger - Dolce & Gabbana, Marc by Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs

Den från D&G passar inte riktigt min stil, även om den är DÖ-snygg. De andra två däremot skulle jag definitivt kunna se mig med. 

AllmäntTrackbacks ()

Mulberry - Lily

2012-06-09 @ 17:38:27 Kommentarer (0)

Lily

Mycket Mulberry nu ;) Nej men, deras väskor är ju bara sååå fantastiska att man vill ha dem allihop. Se bara på Bayswatern och Alexan - finns hur många varianter som helst!

Här ovan har ni en jag funderar på om det inte blir en Mini Alexa.


AllmäntTrackbacks ()

Mulberry - Mini Alexa

2012-06-09 @ 15:59:09 Kommentarer (0)

Mini Alexa

Jag är på jakt efter en ny liten väska, helst i silver eller någon grå nyans. Jag köpte en tidigare i år från net-a-porter (Michael by Michael Kors), men dessvärre var det fel på den så den fick gå tillbaka.

Mulberrys väskor är alla i otroligt bra kvalitét och framför allt är de tidlösa. Eventuellt kanske den här skönheten hamnar hos mig inom en snar framtid.

AllmäntTrackbacks ()

Marc by Marc Jacobs

2012-06-08 @ 17:02:55 Kommentarer (0)

Om jag skulle vara tvungen att välja ett enda märke för resten av livet skulle det utan tvekan vara Marc Jacobs. Jag älskar ALLT han gör, både för egna märket och för Louis Vuitton.

Mitt senaste tillskott i samlingen kom just från allas vår käre Marc - Marc by Marc Jacobs Classic Q Lil' Ukita

min

Min var det sista exemplaret, i den fantastiska blåa färgen ovan, hos Nordstrom. Beställde ända från USA. Alltså, ser du något du vill ha - KÖP DET.

AllmäntTrackbacks ()