Fendi S/S 17

2016-09-30 @ 06:11:50 Kommentarer (0)

JA TACK! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

What is love?

2016-09-29 @ 08:12:56 Kommentarer (0)
Baby don't hurt me, don't hurt me, no more.

 
Hatar den här mobiljäveln, sämsta bilderna.. VARFÖR BYTTE JAG?! Köp INTE en Sony Experia X... Just sayin'....

AllmäntTrackbacks ()

Meningen med livet

2016-09-28 @ 20:46:00 Kommentarer (0)
Men liksom.. Vad fan är meningen egentligen? Detta kanske låter helt fel nu men alltså, när man har gjort allt man vill göra... Vad finns då kvar? Haha alltså, det låter jävligt otacksamt, men det är inte det jag menar med detta. Jag menar att jag redan vet svaret. Det är att hjälpa ANDRA att finna lycka och välmående. Dock är det ju faktiskt så att man inte kan göra andra lyckliga utan de måste själva hitta sin lycka, men man kan hjälpa dem på traven! 

Däremot måste folk lära sig att allt inte bara kommer på silverfat utan man måste faktiskt kämpa lite för att uppnå saker här i livet. Det är då man verkligen kan uppnå ÄKTA lycka och glädje, när man vet att det är JAG och ingen annan som har nått målet. 

Nu fick du dig allt en tankeställare ;) eller hur?! Men tänk på det, visst har jag rätt? Eller har jag? Det är frågan... hehe.
 
PUSS PÅ ER!! <3
 
(Haters gonna hate)
 
AllmäntTrackbacks ()

Mina kära läsare..

2016-09-28 @ 10:47:00 Kommentarer (0)
Jag vet att jag har svikit er. Men jag känner ändå inga skuldkänslor, för det gör ju faktiskt inget att jag inte har skrivit här. Ingen dör utav det, även om ni nyfikna typer kanske tycker att det är tråkigt att missa delar av mitt liv hehe ;P. Men men. Jag har verkligen massor av roliga saker att berätta, men det kommer. En dag...

Just nu försöker jag bara att fokusera på framtiden och nuet. Överleva vardagen liksom. Det är tufft med heltidsjobb, 2 barn, djur, hobbies, m.m. Men det GÅR, om man VILL! Jag har ju valt det här livet själv och jag ÄLSKAR det. Kan inte önska mig nått mer. Jo... kanske en hel kropp då... Men men, sålänge jag kan gå å leva ett hyffsat "normalt" liv så ska man väl inte klaga egentlgen hehe. 
Jag igår på jobbet.
 
AllmäntTrackbacks ()

Rätt eller fel?

2016-09-26 @ 07:30:38 Kommentarer (0)
... Det är frågan.. Jag fattar att ni inte har en jävla aning om vad jag pratar om, men det gör absolut ingenting. Jag måste bara få skriva av mig någonstans för snart spricker jag. Det är FÖR mycket just nu. Mitt hjärta slår jättefort även om jag står helt still och jag känner mig väldigt nere hela tiden. 

Hur som helst. Ibland är det svårt att veta vad som är rätt eller fel. Det som kan vara rätt på ett sätt kan vara fel på ett annat sätt.... Ja så på ett sätt blir det fel hur man än gör... men ändå rätt... GAH!! FUCK THIS FUCKING SHIT, jag blir galen.

Måste nog meditera ikväll. Det kanske funkar... #restlessoverthinker

AllmäntTrackbacks ()