Jag är inte en ätstörning!

2016-03-24 @ 13:58:00 Kommentarer (1)
Ok, ni som känner mig eller har vart med länge vet kanske att jag har haft lite allt möjligt - anorexi, bulemi och ortorexi. Tyvärr har jag väl pga en rad omskakande händelser, prestationsångest och extremt mycket stress halkat tillbaka lite i bulimi träsket. Inget jag är stolt över, verkligen inte. Men jag vill hellre säga som det är för jag kanske kan hjälpa någon annan därute. 

Just nu kan jag inte hantera mat. Så fort jag gör mat åt barnen så MÅSTE jag äta själv. Alltså det kanske börjar med att jag smakar lite å sen då börjar jag gå i skåpen å kylen efter mer. Jag MÅSTE alltid ha det jag är sugen på å det kan vara lite vad som helst, typ jordnötssmör ur burken eller så. Hetsäter dock inget onyttigt, har slutat med socker pga att det triggar hetsätandet ännu mer.

Så fort Jonas är hemma känner jag mig mycket lugnare och då hetsäter jag inte alls lika mycket, jag har liksom inga problem med mat annars, älskar mat!!
 
MEN, det finns vissa människor jag inte klarar av att äta med, och det är sånna som kommenterar hur eller vad jag äter och även sånna vars blickar säger mer än 1000 ord (typ fan va lite hon äter, hon är sjuk bla bla bla)
 
Alltså, jag ÄTER typ 7 gånger om dan eller nått så ni kan va lugna. MEN jag kan inte alltid sluta äta, jag känner inte riktigt när det är stopp. Med andra äter jag jättelite och när jag är själv äter jag mycket mer.

Tyvärr mår jag som sämst av att äta med mina släktingar, jag klarar knappt av det, ni får mig tyvärr att må jättedåligt. Jag äter hellre med jobbarkompisarna eller någon bekant än er. Så SLUTA DÖM MIG, för jag ÄR INTE en ätstörning. Jag vet om mitt problem och det är stressrelaterat främst. Jag jobbar på problemet och sluta kom å säg till mig vad jag ska å inte ska göra för jag vet bäst själv, jag har vart med om detta förut så jag vet att det går att bli av med. Jag blir bara värre av era kommentarer å blickar så låt mig va så ska ni se att jag snart mår bättre igen.

Jag ÄR INTE en ätstörning. Jag är Angelica. Den andre rösten i huvudet är svag, jag har makten jag tänker inte lyssna på den. Så låt mig sköta mitt så kan ni sköta ert. Framför allt SLUTA SÄTT EN JÄVLA STÄMPEL I MIN PANNA.

Tack för mig!!

AllmäntTrackbacks ()

Tagga påskfirande!

2016-03-24 @ 09:24:00 Kommentarer (0)
Wööp! Nu är jag leeedig hela påsken fram till och med måndag!! Har vart dålig nu i början på veckan men det börjar ge med sig lite och jag börjar känna mig aningens piggare igen. Som vanligt är det späckat schema runt en högtid som denna, det är många man ska hinna träffa och det skall inhandlas mat, sprit, godis... You name it! Dock har vi valt att inte ha något godis i våra påskägg i år. Jag vill inte uppmuntra till sockerkonsumtionen i samhället eftersom att jag anser att det är en av vår tids största hälsofaror. Självklart är det inte bra att röka eller knarka heller men sockret finns verkligen överallt och i ALLT och det är omöjligt att undvika om man inte lagar all mat själv och noggrant läser alla innehållsförteckningar då man handlar. Jag tänker även försöka börja handla mer ekologiskt snart, men när det kommer till grönsaker så blir de tyvärr dåliga så himla fort å i vår familj är det bara jag som äter grönsaker typ.

 
Pic from last night in the couch, playing Heavy Rain on PS4.

BTW, vill tipsa om grymmaste spelet, likt Life is Strange - HEAVY RAIN!! OMG, är helt fäst redan. Vill bara spela hela tiden men måste vänta tills Jonas kommer hem från jobbet och barnen sover ikväll. De ligger faktiskt och sover just nu. Så himla skönt med en paus ibland, det är alltid full rulle här annars.

Nä, nu ska jag ta å slösurfa lite tills barnen vaknar.

Glad påsk på er! 

Puss puss <3

AllmäntTrackbacks ()

Back to basics

2016-03-17 @ 10:50:00 Kommentarer (0)
Eller nja, inte direkt va haha. Tillbaka på jobbet, 3 dagar i veckan i alla fall, är mammaledig torsdagar och fredagar. Förutom idag då när jag jobbar hemifrån istället. Det är rätt mycket på jobbet nu så jag hjälper till hemifrån också på mina annars "lediga" dagar (nej jag tar inte ut pengar från försäkringskassan samtidigt, don't worry är ingen pengafifflare).

 
Har startat en ny utmaning för mig själv också. Jag försöker ändra min kost för att minska min stress och bli mer harmonisk. Har ju tidigare kört veganskt, glutenfritt och sojafritt nu ett tag men har precis börjat köra veganskt, glutenfritt och sockerfritt (inga sötningsmedel är tillåtna, endast naturliga så som fruktsocker och honung). Första 2 dagarna är avklarade och nu är jag inne på min 3:e dag. Asså fyfan säger jag bara, mår som när jag slutade röka. Har käkat så sjukt mycket mat och druckit asmycket kaffe för att försöka stilla abstinensen. Helt jävla sjukt att vi trycker i oss så mycket vitt socker dag ut å dag in. Inte konstigt att vi mår dåligt. Det finns ju för fan i nästan ALLT med. Jag vill vara en bra förebild för mina barn och inte dränka min mat i ketchup och thaisås så som jag alltid gjort innan utan jag vill äta RIKTIG MAT som är gjord på naturliga råvaror (gärna ekologiskt) och utan massa E-ämnen och annan skit. Helst inget GMO heller.

Folk måste börja fatta att socker är en hemsk drog som förgiftar våra kroppar. Det är inte lätt att erkänna för sig själv att man är beroende men jag lovar, sluta med socker i all mat (ta inte ens en macka som innehåller socker) så ska du få se hur du mår. 

AllmäntTrackbacks ()

Godmorgon!

2016-03-15 @ 06:31:46 Kommentarer (0)

Nu sitter jag på jobbet, med min kaffekopp och lyssnar på lugn musik. Älskar att vara först på jobbet och bara sakta men säkert rulla igång dagen! <3

Ha en fin dag!
 
Puss på er! <3

AllmäntTrackbacks ()

Hej hopp därute i stugorna!

2016-03-10 @ 14:20:00 Kommentarer (0)
Även om alla kanske inte direkt bor i stugor hehe. Har typ slutat blogga, som ni kanske märker. Men! Idag! Har jag den ära att få berätta att vi ska flytta till en nybyggd lägenhet i Partille om ungefär 1 år! WOHOOO!!! I'm going crazy för all inredning redan. Måste fan börja spara nu.

Ok, jag vet att bilden är minimal men jag orkar inte fixa det nu. Ni får leva med denna lilla hehe. Vill i alla fall ha Flos lampor, Buster + Punsch, marmorbord från Mio och en stoooor soffa från trademax. <3

AllmäntTrackbacks ()