Bleh

2015-07-31 @ 20:17:00 Kommentarer (0)
 
Här sitter jag och räcker ut tungan, i brist på annat. Jonas håller på å fixar med vår röda lilla Saab så att den ska bli fin nu innan den åker ut på annons. Ymer sover för natten och jag väntar på att lillan ska vakna så att jag kan amma. Mina bröst är jättejobbiga just nu, hatar dem. De gör ont och de läcker. Önskar att jag slapp all den här smärtan, men men, vad gör man inte för sina barn. 

Jag funderar lite på vad jag har kvar att göra nu i livet, på min bucket list. Har redan betat av så många punkter. Är otroligt glad och tacksam (jag har främst mig själv att tacka) för allt jag har lyckats åstadkomma hittills. Jag har gift mig, jag har fött två barn, jag har ägt en häst, jag har fått min walk-in-closet, jag har sjukt mycket fina designerväskor vilket, vid sidan av hästar, djur och träning, är min största passion i livet (även om några fortfarande finns på min bucketlist). Jag har världens finaste lägenhet och en man som älskar mig för den jag är (hoppas jag iaf hehe ;P). Jag har världens finaste inredning... Ja vad mer kan jag önska mig?! 

Jonas pratar om att han vill ha ett hus i framtiden. Jag vet inte... Visst, alltså... Om gräset hade klippt sig själv, om huset hade målat om sig självt och om snön mirakulöst hade smält bort på uppfarten så - why not? Jag känner bara att det är sjukt mycket jobb med ett hus. Som det är nu, när barnen är små, har jag inget behov av det. Min tanke är inte direkt att vi ska sitta och uggla i lägenheten utan att vi ska åka iväg och hitta på massa saker så fort vi är lediga. Barnen lär ha aktiviteter, typ fotboll, ridning kanske när de blir lite äldre... Så det lär väl ändå bli fullt upp sedan. Men när jag är 40 kanske. Då, så att man kan sitta i solnedgången på altanen med ett glas vin och bara njuta, se ut över ängarna där mina hästar går och betar... Det vore något. Men det är så sjukt mycket jobb med allting. Om Ymer eller Freja börjar rida sedan kanske vi skaffar en häst (annars lär det dröja ett par till år innan jag skaffar en ny), men då får den stå på ett inackorderingsstall med ridhus för det är mycket jobb som det är med en häst ändå. Jag var väldigt nöjd med Ryggebol gård där jag hade Papi Raul uppstallad så jag lär ju säkert ha hästen där i så fall. 

Jag saknar hästlivet nått så djävulskt. Tur att jag har vänner som har hästar så att jag kan hjälpa dem. Vill inte vara borta från sadeln för länge. Jag lärde mig sjukt mycket tillsammans med Papi, jag lärde mig verkligen att uppskatta dressyr. När jag var yngre var det bara hoppning som gällde men nu är jag helt inne på dressyr och att bli bättre på det. Det är just samspelet mellan häst och ryttare som är så himla fascinerande. Enligt mig ska man BE hästen att göra saker, inte TVINGA den att göra det. Utan den ska frivilligt vilja utföra uppgifterna den blir tilldelad med glädje och entusiasm. Det är då ridning är roligt. Jag skulle inte vilja rida och känna att hästen inte tycker om det den gör. Papi älskade att träna. Han var sååå duktig!!! Jag saknar honom jättemycket, det var så himla mysigt att rida på honom. Han var helt underbar med en vilja av stål. Jag önskar verkligen att jag inte hade behövt sälja honom men jag gjorde det för både hans och mitt bästa. Jag klarade inte av att ta hand om honom i början av min graviditet för jag mådde sjukt dåligt. I hela 4 månader låg jag helt utslagen och spydde. Det är ett under att jag ens klarade av att gå till jobbet. Tänk, Jonas tog hand om Papi under hela den tiden innan vi hade bestämt oss för att sälja honom. Jag vet att Jonas växte som människa under den perioden. Hästen älskade Jonas och jag vet att det var minst lika jobbigt för Jonas som för mig när Papi väl lastades och åkte iväg med sina nya ägare. Jag kommer aldrig att glömma hur fantastisk han var. Han var ingen ungdom, men jävlar va krut det var i den kusen! Usch det är verkligen jobbigt att skriva detta, tårarna rinner ner för mina kinder. Men ibland är det bra att ta upp saker. Man ska inte gå å bära på allt. Tillslut spricker man.
 
AllmäntTrackbacks ()

Pimp my closet

2015-07-31 @ 18:25:33 Kommentarer (0)
Gotta love Ebay.

 

 
För denna blomstergirlang från Kina - 16 kr inkl frakt. WOOP!

AllmäntTrackbacks ()

Snygga familjen

2015-07-31 @ 08:51:40 Kommentarer (0)
 
Trötta men glada. Nu ska Ymer sova. Freja sover hon också så jag ska med sova nu. <3 Hoppas jag får sova en kvart iaf. Hade vart gött!
 
Hörs sen! <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Current wanties for fall

2015-07-30 @ 23:00:00 Kommentarer (0)
Isabel Marant leather boots <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Kaos

2015-07-30 @ 21:02:00 Kommentarer (0)
I mitt huvud är det kaos. Jag orkar inte ens förklara, men en massa tankar snurrar runt, runt. 
 
Folk brukar säga att jag är en stark person, men hur stark är jag? 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens lillan

2015-07-29 @ 18:32:52 Kommentarer (0)
 
AllmäntTrackbacks ()

Cosy times

2015-07-29 @ 18:11:24 Kommentarer (0)
 
Ja här sitter jag med min cola å mitt vatten å kollar på väskor. Hoppade i lite slappare kläder så fort jag kom hem. Mycket skönare att glida runt i än tajta grejer, även om det andra är waaaay hotter. Ser ut som att jag har på mig ett tält just nu hihi.
 
Ska spela lite spel nu tänkte jag, Freja sover och Ymer kollar på TV med Jonas.
 
Puss puss! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens mamma

2015-07-29 @ 16:29:57 Kommentarer (0)
 
Såhär såg jag ut idag när vi var och hälsade på mina kollegor och visade upp Freja. Saknar dem massor, älskar mitt jobb :'( <\3
 
Hur ska jag klara av 8 månader hemma?!
 
AllmäntTrackbacks ()

Att spy av stress

2015-07-29 @ 10:46:31 Kommentarer (0)
När jag ändå är i farten och skriver om lite mer "tabubelagda" saker kan jag lika gärna gå all in.

Som ni vet har vi alla problem, ingens liv är till 100% perfekt. Inte mitt heller, även om jag är lycklig med min tillvaro. Jag har haft väldigt mycket psykiska problem under tonåren och det har fortsatt även i vuxen ålder, om än minskat rejält. Dock är jag ibland deprimerad, som många andra, men mitt största problem är hur min kropp hanterar stress. Jag är lite väl överambitiös som person och jag ställer skyhöga krav på mig själv. Känslan av att vara otillräcklig är det värsta jag vet. Det är just det jag känner just nu, med 2 barn. När det blir förmycket för mig börjar magen alltid bli körig, jag mår sjukt illa och måste springa och spy. Var tvungen att göra det nyss. Jättekul. Well, det är då man får tänka, jaja det är en dag imorrn också. Jag vet att jag har stressat förmycket och pressat mig själv för hårt när jag står där över toaletten. Men, det är också bra att jag vet, för då kan jag göra något åt det. Jag ska försöka tänka att det är ok, barnen får gråta, jag kan inte dela på mig, jag gör så gott jag kan. Även när det gäller att passa tider. Det är ok, jag får komma sent, ingen dör av det. Det är SKITSVÅRT att passa tider med 2 små barn. Där har vi en rejäl stressfaktor. 

Sist när jag var mammaledig spydde jag varje dag flera gånger. Men då var allt så nytt och jag var livrädd. Den här gången är det annorlunda. Men just nu sitter jag här själv med båda barnen, Jonas är iväg och fixar vår röda SAAB 9-3:a som vi ska sälja (vi har för tillfället 3 bilar, vi behöver bara 2, onödigt att ha en som bara står å kostar pengar). Det är SUPERLÄSKIGT att vara själv med 2 barn. Tänk om båda börjar gråta samtidigt, om Ymer vaknar från sin vilostund när jag ammar Freja (har lite svårt att gå runt och amma för jag har så ont i brösten så vill helst sitta blickstilla). Vad gör jag då liksom? Ska jag sitta där i soffan å ba "mamma kommer snart" å ha en gråtande kille inne på hans rum. Nej fy...

Så, ni ser! INGENS liv är perfekt. Visserligen är detta top 10 i-landsproblem kanske men ändå! För mig är detta STORA problem och jag jobbar på att lösa dem på bästa sätt.

Knepigt inlägg kanske men här har ni some deep facts about me. I've got nothing to hide.
 
Om ni har något tips på hur jag skulle kunna känna mig mindre otillräcklig, PLEASE SHARE! Jag är sjukt tacksam för alla kommentarer!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Amma, amma, amma...

2015-07-29 @ 10:24:17 Kommentarer (0)
Gör inget annat känns det som. Lilltjejen höll mig vaken i natt, jag fick inte sova, hon ville bara äta hela tiden. Är jättetrött idag, men men. Vad gör man inte...

 
Sry för suddig bild. Lite svårt ibland med ungar å grejer hehe.

Sen vill jag tipsa alla nyblivna mammor om något som faktiskt hjälpt mig massor. Det är ett SKITviktigt ämne rent utsagt. Nej men, alltså, det kan vara ganska läskigt/jobbigt/smärtsamt att gå på toa när man precis fött barn. För att kunna eller ens våga göra det, ta laxoberal! Brukar ta 10 droppar i ett glas vatten om jag känner att jag inte kan gå på toa. Det är HEMSKT att inte våga/kunna göra det. Hatar alla typ av magrelaterade problem, har haft tillräckligt i mitt liv. Så, dagens tips!

AllmäntTrackbacks ()

Strömavbrott och färska hallon

2015-07-28 @ 20:20:18 Kommentarer (0)
Ja den här dagen har vart riktigt mysig. Var ute på min första riktiga promenad sen innan Freja föddes. Det var faktiskt bara jag och Ymer som gick ut, Jonas och Freja stannade hemma. Att kunna röra sig ordentligt igen är sååå galet underbart, det kändes som att jag svävade fram! Vi hittade massa hallon med som växte längs vägkanten. Jag plockade massor och gav dem till Ymer, som blev överlycklig, han fullkomligt ÄLSKAR hallon. 
 
 
 
Annars har BVC vart här på hembesök och allt såg bra ut. Bra viktuppgång på Freja och inga anmärkningar.
 
Sen har vi haft middagsgäster och fikagäster - Fullt ös, medvetslös. Mitt under middagen gick strömmen med. Tydligen var det ett stort strömavbrott som drabbade större delen av göteborgsområdet. Tur att middagen hann bli klar i ugnen så att vi fick mat hehe. Nu är strömmen tillbaka igen i vilket fall, den var inte borta så värst länge, lite mer än en timme kanske, så så farligt var det inte.
 
Funderar på att åka och hälsa på jobbet imorrn och ta med fika. Det skulle nog allt pigga upp dem! Saknar jobbet helt galet mycket. Får se hur många månader jag pallar här hemma...
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens mamma

2015-07-28 @ 09:25:16 Kommentarer (0)
 
Vi får middagsgäster ikväll så jag vill se någorlunda fräsch ut. I övrigt kommer bvc hit vid ca 13:00, de brukar göra hembesök när man har en liten nyfödd. Skönt, så slipper man åka iväg, det är ett jäkla packande med grejer även om man bara ska till Ica typ. Barnvagn å ungar som ska ner i bilstolar, bajsblöjor som behöver bytas precis när man ska gå....
 
Ska bara ta det lugnt resten av dan. Är så trött, är ju vaken halva nätterna. Kanske går en promenad lite senare om det är uppehåll, det har regnat hela dagen hittills. 
 
AllmäntTrackbacks ()

En nyammad tjej

2015-07-27 @ 17:50:13 Kommentarer (0)
 
AllmäntTrackbacks ()

Min förlossningsberättelse - Freja

2015-07-27 @ 17:27:00 Kommentarer (0)
Ok, nu ska vi se vad vi kan få ihop här! Antar att många av er väntat på detta hehe.

Egentligen kan man väl säga att det hela smygstartade redan lördagen den 18:e juli då jag märkte att slemproppen börjat släppa. I och med det började även få allt mer förvärkar under dagen och så fortsatte det även under söndagen och på måndagen hade jag värkar med olika intensitet var 15:e-30:e minut. Jag började bli jäkligt trött på det på måndagen för smärtan i varje värk blev allt värre. Jag hade ju Ymer att ta hand om med men på måndag kväll, när Jonas kom hem från jobbet, orkade jag inte mer så Ymer fick åka hem till sin farmor så att jag kunde vila lite mellan alla värkar. Jag ringde till förlossningen på kvällen eftersom jag hade riktigt ont och kollade läget, om det fanns plats på östra, för jag ville helst åka dit eftersom det ligger närmast och de har många specialister när det kommer till just barn. Det fanns plats men de sa att vi hellre skulle åka till Borås men jag sa att det vägrar jag, inte en timme extra bilväg mitt i natten och genom härskogen, FY!

Jag gick och la mig vid 23:30 ca, jag var helt slut och tänkte att jag får väl avvakta å se om det blir värre annars kan jag ju iaf få lite sömn kanske om jag har tur. Men tji fick jag för ca 5 minuter efter att jag lagt mig knäpper det till, det blir lite blött därnere och jag tänker " OJ! Var det vattnet?. Men nej, det var BLOD! Massa blod! Jaha oj, ska det vara såhär?! Det har jag aldrig hört eller läst något om! Jag ropar på Jonas att vi måste ringa förlossningen med en gång så vi ringer. De säger att vi ska komma in med en gång till specialförlossningen och de frågar även om vi vill ha en ambulans, men vi säger att vi kör in själva.

I bilen, påväg till sjukhuset, sitter jag och skakar helt okontrollerbart, jag är lite smått chockad. Jag kan verkligen inte sitta still hela jag skakar som sjutton! Det håller i sig hela vägen till sjukhuset och även när vi kommit in på ett förlossningsrum. Väl där får jag genast lägga mig i sängen och de sätter igång CTG, tar massa prover och jag känner hur jag är påväg att svimma. Mitt blodtryck var sjukt lågt så de fick sätta in dropp. Jag fick varken äta eller dricka och sedan gjorde de en gynundersökning med för att kolla att allt var ok med barnet.

Efter diverse undersökningar och prover konstaterade de i vilket fall att det antagligen var en väääldigt riklig teckningsblödning och inget allvarligare. Jag fick ligga kvar och sova på förlossningsrummet för jag hade fortfarande hyffsat regelbunda värkar och jag var öppen ca 4 cm. På morgonen var jag så trött och svag, hade fått 2 påsar dropp men jag behövde MAT. Läkarna kom in vid kl 9 ca, efter sin rond och berättade vad de hade tagit för beslut med mig och de sa att de skulle sätta igång mig, eftersom jag ändå var öppen och hade gått så pass långt i graviditeten utan komplikationer. De sa även att jag skulle få äta frukost först, HURRA! Äntligen skulle vi få träffa Freja! Den 21:e skulle bli dagen då vi skulle få säga hej till vår dotter för första gången!!

Jag slängde i mig maten, var helt uppe i varv, ville bara få det överstökat så jag slapp alla jävla värkar å skit. Vid ca 9:45 tog de hål på hinnorna så att vattnet gick. Jisses va vatten. Helt sjukt hur mycket vatten det är i kroppen när man är gravid. Hur som helst, det fortsatte sippra ett bra tag, kanske en halvtimme. Efter 45 minuter började jag få värkar, starka sådana. Å jävlar nu gick de undan. Det var inte många onda värkar förrän krystvärkarna började komma. OMG! Nu ska ungen ut! Helvete, ingen epidural, det kunde jag fetglömma. AJ FAN va ont det gjorde ville döda någon. Fick lustgas i vilket fall, det hjälpte la sådär, men det var iaf bättre än inget. Men på slutet använde jag inte ens lustgasen jag bara tog tag i lakanen och skrek för allt jag hade. Det hjälpte nästan bättre, för då fick jag kraft att trycka på.

Efter myyycket smärta och inte alls så många krystvärkar var hon ute. Plopp sa det bara, kl 11:35 den 21:e juli. 


Helt galet, nu hade jag blivit 2-barnsmamma!!!


Det firades naturligtvis med den obligatoriska silverbrickan.


Väl inne på BB koncentrerade vi bara oss på en enda sak - MYS MED BEBIS!

 
Stolt pappa.

Jag har slängt ihop detta lite snabbt bara, kommer att läsa igenom det sen och redigera det, men nu måste jag amma en liten lessen tjej.

Tjohej!
 
AllmäntTrackbacks ()

So much to do

2015-07-27 @ 08:50:00 Kommentarer (0)
Ja det kanske man inte kan tro om någon som är hemma med barn men det är verkligen fullt upp. Speciellt med ammningen, det är verkligen 24-7. Sitter faktiskt å ammar i skrivande stund. (#multitasking)
 
 
Trött 2-barnsmamma hehe.
 
Idag har jag och Jonas bröllopsdag, tänk att hela 2 år redan har gått sen vi gifte oss och nu sitter vi här med 2 barn.
 
Vi har inget speciellt planerat utan vi tar dagen som den kommer helt enkelt. Huvudsaken är att vi får spendera den tillsammans! <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Kate Spade Holiday 2015

2015-07-26 @ 12:28:35 Kommentarer (0)
Ett märke som jag börjat gilla allt mer är Kate Spade, HELT FANTASTISKA väskor till helt ok priser. Kolla bara in dessa som kommer nu, Holiday 2015:


Så himla söta! Vill ha allihop, fast mest clutchen som liknar ett paket.
AllmäntTrackbacks ()

Mjölkstockning

2015-07-26 @ 12:18:00 Kommentarer (0)
Jag har SÅÅÅ ont i mina bröst. Vill dö typ. Bröstvårtorna är helt såriga och det blöder och sen har jag mjölkstockning med. Det gör så himla ont går bara runt och gråter här. Men.. Vad gör man inte för sina barn....

Ja annars gör jag inget speciellt... Jonas spelar TV-spel och Ymer springer runt och försöker trycka på datorn hela tiden.


Vi var sugna på att åka till Ullared egentligen, vi pratade om det igårkväll, men det går inte med den här smärtan jag klarar knappt av att koncentrera mig på de enklaste saker.

Tänkte försöka skriva ihop en förlossningsberättelse till er med, får se om jag klarar av att göra det idag. Annars kommer den upp senare i veckan.

AllmäntTrackbacks ()

Pannkakslunch

2015-07-25 @ 19:21:09 Kommentarer (0)
Jag vet, det blir inga jätteroliga inlägg just nu men jag har fullt upp med att ta hand om mina barn. Vi hade besök idag av min syster och hennes kille. Jag stod och stekte pannkakor åt alla, en jädra sats, men nästan alla pannkakor gick åt!
 
 
 
Gött var det!
 
Gud att bara skriva detta lilla inlägget har tagit jättelång tid. Har vart tvungen att pausa och amma. Jonas lägger Ymer just nu med. Det är tur att vi är två så att vi kan ta ett barn var, men sen blir jag själv!! Ser inte fram emot det...
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Räkmacka deluxe

2015-07-24 @ 17:17:58 Kommentarer (0)
 
Fint ska det va! 
 
Är hungrig som en varg!! Väntar på att min man ska komma hem så att vi kan äta. Han bör dyka upp vilken sekund som helst.
 
AllmäntTrackbacks ()

Bebis <3

2015-07-24 @ 16:20:30 Kommentarer (0)

Asså... hon är sååå fiin!!!! <3<3<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Lycka

2015-07-24 @ 15:47:49 Kommentarer (0)

Finns inget annat just nu. Är så glad och tacksam för allt det fina jag har i mitt liv! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

ÄNTLIGEN!!!

2015-07-23 @ 17:36:37 Kommentarer (0)
Jag har saknat mina kläder!!!! <3
 
 
Den ovan är iofs ny, petrol-färgad så den ser inte ut så i färgen IRL som på bilden. Den är mycket ljusare, mer kallt grön. Superbra för den går att öppna i urringningen så det är det ultimata amningsplagget!
 
 
Glider just ni runt i detta. Gött mos. Nu måste jag amma, Hejs! 
 
AllmäntTrackbacks ()

My little diva

2015-07-22 @ 11:40:15 Kommentarer (0)
 
Känns som att hon suger ut all energi ur mig, gud, jag är sååå trött!!!! Hoppas verkligen att allt är bra så att vi får komma hem idag efter läkarundersökningen.
 
AllmäntTrackbacks ()

Lyckorus

2015-07-21 @ 20:52:00 Kommentarer (0)
 
Asså, jag svävar på moln just nu. Jag är så himla lycklig kan inte fatta att det är sant!! Jag har fått äran att bära på och föda fram två små guldklimpar och jag kan inte vänta på att få komma hem och börja leva mitt liv som tvåbarnsmamma!!! Jag är så sjukt tacksam för dessa barn, det finns ingen finare gåva i världen - gåvan att ge liv!
 
Jag lovar att jag ska skriva en förlossningsberättelse men det får bli någon dag när jag kommit hem från BB. Jonas filmade allt med hehe men det vill jag inte visa för någon. Ni kommer aldrig att våga föda egna barn efter att ha tittat på den, så som jag skriker haha. Hann inte få någon epidural det var pang på rödbetan.
 
Som det ser ut nu kommer vi att stanna här tills imorgon, och det känns helt ok jämfört med sist. Alla barnmorskor är jättegulliga och hjälpsamma. Vi kunde inte önskat oss bättre.
 
Nu ska jag ta och införta mitt älskade donken som Jonas vart iväg och handlat (längtar sååå efter pommes!!!!), sen ska jag bara fortsätta njuta av min underbara dotter! ❤❤❤
 
AllmäntTrackbacks ()

Mys i matsalen på special BB

2015-07-21 @ 19:30:19 Kommentarer (0)
 
Gud va skönt att allt är över. Känner mig sååå skabbig bara hehe. Behöver duscha sooo bad! Man kan inte ens se att jag har fött barn, skulle lika gärna kunna ha snott en unge på BB å ba "hon är min!".
 
 
 
<3 <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Hon är här!!!!

2015-07-21 @ 18:08:52 Kommentarer (0)
Lilla Freja, vi är världens lyckligaste!!! <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

I en sjukhussäng

2015-07-21 @ 07:31:17 Kommentarer (0)
 
Fortfarande ingen bebis. Berättar mer när jag kan
 
Kram
 
AllmäntTrackbacks ()

Ingen bebis än!

2015-07-20 @ 21:42:00 Kommentarer (0)
Bara värkar till och från ca var 10:e till 30:e minut. Har vart såhär hela dagen, mest med ca 10 minuters mellanrum men nu nu jag lagt mig ner kommer de lite mer sällan.

Ligger och äter godis å slösurfar. Jonas kollar film, nån riktigt hemsk film med massa misshandel. Usch!!

Jag undrar allt när den här jäkla ungen tänker titta ut. Är så trött på alla värkar, det har hållt på sen i lördags när slemproppen släppte. Hade vart såååå skönt om hon bara ville komma i natt eller imorrn. Har inget direkt hopp om att det blir idag, dvs den 20:e, men imorrn kanske, om vi har tur!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Pics from the other day

2015-07-20 @ 10:38:00 Kommentarer (0)

Kändes så ovant att ha sådär mycket smink!!! Men men... Ska vl försöka börja pyssla om mig själv lite mer sen, kanske införskaffa en ny eyeliner. Har annars bara ögonbrynspenna från H&M, baspuder, solpuder, mascara och läppglans från Chanel.


Ska gå till frisören med å få ordning på mitt hår nån jäkla gång. Har dock svårt att bestämma mig för hur jag vill ha det...
 
AllmäntTrackbacks ()

Nätkärlek <3

2015-07-19 @ 16:22:44 Kommentarer (0)
Igår, tror jag det var, skrev jag en kommentar till en bloggares inlägg och idag såg jag att hon hade svarat. Hon blev jätteglad och det BEHÖVS verkligen ibland. Den där lilla korta kommentaren kan göra stor skillnad. Så gör det du också! Sprid lite nätkärlek för fan! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Valentino och Saint Laurent

2015-07-19 @ 13:20:00 Kommentarer (0)
Jag vill fortfarande säga YSL, men men hehe. Dessa två, eller främst ryggsäcken, är jag väldigt sugen på! Dock kostar båda närmare 30000 kr så det kan jag ju bara glömma, men drömma kan man alltid! ;)

 
Väskor i brunt är det du ska satsa på i höst om du vill vara rätt ute. Jag har min Mulberry Medium Lily i Oak som jag kommer att använda flitigt, vilket jag iofs redan har gjort hehe. Har dock packat en liten vit Michael Kors nu with just essentials eftersom vi lär åka in till BB vilken dag som helst. Tog just den vita eftersom den matchar med min skötväska från Emmaljunga.

 
Har packat saker till lillan i skötväskan och en NK-kasse med kläder och annat till mig.

KOM UT NU JAG ORKAR INTE VÄNTA MER! 
 
AllmäntTrackbacks ()

Dress for success

2015-07-18 @ 22:47:15 Kommentarer (0)
Jag fulkomligt AVGUDAR blommiga klänningar och snart ÄNTLIGEN kan jag ha mina kläder igen! Dessa två från Nelly hade inte vart fel att uppdatera garderoben med!
 

 
<3<3<3

AllmäntTrackbacks ()

Tom

2015-07-18 @ 22:04:00 Kommentarer (0)
Jag vill skriva något, men kommer inte på vad. Det liksom kliar i fingrarna men orden vill inte riktigt komma. 

Har legat å läst lite bloggar och kollat på film typ hela dan. Blir så trött på allt jäkla näthat. Fattar inte vad folks problem är. Å inte bara det, utan folk på Facebook med, i alla grupper. Det är som att det är ok att bete sig hur som helst bara för att det är på internet och man inte står öga mot öga med personerna. Jag säger bara SUCK!!! Vuxna människor...

Update på bebis fronten: Ligger fortfarande här med värkar, har gjort det hela dan. De är inte regelbundna och inte så smärtsamma att jag måste åka in till förlossningen, men de gör tillräckligt ont för att jag ska behöva pausa och andas. Sammandragningarna så fort jag reser mig, de ska vi inte tala om, fy sjutton! Jag undrar just hur länge jag ska behöva vänta innan det blir dags att åka in...

Snubblade över en video med en kvinna som födde i bilen på Facebook förut också... My god... Ja vi har ju iaf bara 15 minuter till Östra Sjukhuset härifrån typ, men ändå! Jag vill vänta tillräckligt länge, men inte SÅ länge!!

AllmäntTrackbacks ()

Nej, jag har inte fött än...

2015-07-18 @ 14:42:14 Kommentarer (0)
... Men slemproppen har gått imorse och jag har haft värkar till och från hela dagen, så kanske imorrn eller på måndag? Hoppas!!! Jag har i vilket fall konstant smärta och vill helst bara ligga ner. Har packat allt med så det står redo.
 
Orkar inte skriva mer, har för ont. Ska äta godis å vila så får vi se om det händer nått mer!
 
AllmäntTrackbacks ()

DAT hair

2015-07-17 @ 21:34:00 Kommentarer (0)
Detta är iofs en peruk men såhär hade jag gärna haft det!!!

 
AllmäntTrackbacks ()

Denna väntan

2015-07-17 @ 14:14:28 Kommentarer (0)
 
Ja vad ska man säga, det finns inte så mycket mer att göra än just det - att VÄNTA. Ska sova nu, för Ymer sover. Hörs mer sen.
 
AllmäntTrackbacks ()

The Pelican

2015-07-16 @ 22:55:46 Kommentarer (0)
Åååh va mysigt jag och min väninna hade det idag!!! Jag behövde en sånn här kväll!! <3 Vi hade så trevligt att jag glömde bort att ta kort men maten var i alla fall jättegod och guuud så goda drinkar! Kommer definitivt att gå tillbaka och testa några champagnedrinkar sedan när jag får lov att dricka alkohol igen!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Idag ska jag minsann va FIN!

2015-07-16 @ 11:03:00 Kommentarer (0)

Det var i alla fall min tanke när jag gick in i badrummet efter att ha lagt Ymer. Ska ut å äta ikväll med en god vän. Men gud jag minns varför jag aldrig använder lösögonfransar... ett rent jävla HELVETE. Klistrar sig på fingrar och bara lossnar.. DOH!!!! Men det löste väl sig någorlunda tillslut... Men fyfan aldrig mer säger jag bara!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Hairtalk extensions

2015-07-16 @ 07:11:07 Kommentarer (0)
Jag vet precis vad jag vill göra nu:

 
Men smakar det så kostar det. Vill göra det på Salong Svea (www.salongsvea.se). Funderar på att önska mig bidrag av alla i födelsedagspresent så att jag kan gå och fixa detta för just nu känner jag mig så nedrans ful. Jag vill typ inte ens kolla mig i spegeln. Mitt hår har gått av så himla mycket, jag mår jättedåligt över det!!!

AllmäntTrackbacks ()

Outfit

2015-07-15 @ 17:07:00 Kommentarer (0)
 
 
Simple and stylish. Skor - Ralph Lauren, väska - Michael Kors, klänning - H&M.
 
AllmäntTrackbacks ()

I need a serious makeover

2015-07-15 @ 07:53:42 Kommentarer (0)
Miss this brown hair.
 
Fast jag vet inte om jag vill ha just brunt igen men jag vill göra NÅGOT åt det här jäkla håret. Vill ha extensions med. Hade kunnat tänka mig lite lockiga.
 
AllmäntTrackbacks ()

Längtan

2015-07-14 @ 23:06:00 Kommentarer (0)
 
Well, här ligger jag och längtar. Jag längtar efter att äntligen få hålla min dotter i famnen, efter sena sommarmiddagar med ett glas vin på vår terass, efter resor, shopping, vänner och att kunna promenera hur långt som helst i solnedgången utan att ha ont vid varje steg jag tar. Men allt detta är så nära nu, så nära att jag nästan kan ta på det. Livet känns helt fantastiskt och jag är glad som har dessa saker att längta till. Om jag inte skulle ha något att längta till, vad vore det då för liv? Alla småsaker är guldkornen som förgyller vardagen. 
 
Varje dag blir jag väckt av ett "Hej, hej!" från andra sidag lägenheten. Att varje morgon få gå in till min son, säga godmorgon och ta upp honom i min famn är det bästa som finns. Han är så söt när han yrvaket väljer ett gosedjur han ska ha med sig upp och håret står åt alla håll på hans lilla huvud. Han är så bedårande att jag smälter varje gång. DET mina vänner, är ren lycka. Lyckan att få vara förälder.
 
AllmäntTrackbacks ()

Chokladälskare?

2015-07-14 @ 21:05:22 Kommentarer (0)
You HAVE TO trii diiz!!!
 
 
Soooo goood!!!!! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens outfit

2015-07-14 @ 13:19:00 Kommentarer (0)
 
Har dock redan svidat om till en löst sittande klänning nu när min besökare åkt hehe. Orkar inte ha tajta kläder en sekund mer än nödvändigt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Lite smink gör SÅ mycket!!!

2015-07-14 @ 09:14:14 Kommentarer (0)
Känner mig så mycket mer tillfreds med mig själv när jag har sminkat mig. Hatar att gå utan smink.


Nu ska jag vila lite för sen får vi besök!
 
AllmäntTrackbacks ()

Kate Spade - Cat's meow mouse bag

2015-07-14 @ 09:10:28 Kommentarer (0)
Asså... Jag. Dör.

HUR SÖT ÄR INTE DENNA DÅ?!?!?!
 


 
Jag vet, jag är knäpp, men sånna här udda väskor är ju bara så amazing! Tänk, jag skulle kunna ge den till Freja som hennes första väska <3

AllmäntTrackbacks ()

I brist på annat...

2015-07-14 @ 07:31:00 Kommentarer (0)
... Får ni bilder på mitt älskade sovrum. <3
 
 
 


 
 
Blev väckt av en jäkla uggla imorse som har suttit och skrikit konstant. Sen att Jonas alarm ringer 100 gånger och han inte går upp gör ju inte saken bättre... #surkärring
 
AllmäntTrackbacks ()

Förlåt!

2015-07-14 @ 00:55:33 Kommentarer (0)
Jag vet, jag är jättetråkig just nu men min kropp lever sitt eget liv och tycker att man ska va helt död dagtid och uppe i varv runt sisådär 00:30. Det är som att jag vaknar till liv efter 00:00. Helt knas. Jag har liksom gjort armhävningar och plankan ute i vardagsrummet och tränat lite biceps, triceps och axlar för att jag var så himla rastlös. Har inte vart å tränat på kanske 2 veckor eller mer nu så jag kör med min gjutjärnspanna här hemma haha. Man tager vad man haver. Tung som satan är den!!
 
Har spenderat hela dagen i soffan å då menar jag HELA dagen. Ymer har sprungit runt och lekt men han har säkert tyckt att mamma har vart världens tråkigaste. 
 
 
Hahah han ba "vad gör du?!"
 
Var iofs ute med Hugo på promenad med men det var verkligen inte en lång sådan. Sen imorse tvättade jag massor och tog hand om disk men det räknas inte, känner mig ändå ska världens lataste och tråkigaste som knappt ens orkar leka med min son. 
 
Hoppas på en bättre dag imorrn! Får iaf besök vid 11 så det ser jag mycket fram emot!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Ja, det är tur att jag har nån som livar upp stämningen

2015-07-13 @ 16:30:00 Kommentarer (0)


Mitt lille brillmongo! <3

AllmäntTrackbacks ()

Tröööööööööött

2015-07-13 @ 14:40:39 Kommentarer (0)
Alltså, ord kan inte ens beskriva hur trött jag är nu. Jag vet att jag tjötar, men ni som har vart gravida förstår. Det spelar liksom ingen roll vad man än gör, du kan sova hur mycket som helst, du är ändå helt jävla död.

Saknar att ha fransar nått så djävulskt, då hade jag iaf sett fräsch ut. Då hade ni också fått en bild från idag, men det får ni INTE. Här har ni en gammal:


Puss <3

AllmäntTrackbacks ()

Besöks/städdag

2015-07-12 @ 16:23:00 Kommentarer (0)
Idag har vi storstädat här och haft massa folk på besök. Än är det inte över för ikväll kommer det ännu fler folk hit. Kul men tufft, jag har inte kunnat sova middag på 2 dar och det KÄNNS vill jag lova. Hade kunnat sova nu men Ymer vaknar nog snart och då ska vi åka å handla.
 
Önskar att jag inte var så nedrans trött hela tiden!
 
AllmäntTrackbacks ()

Me and Ymer taking a nap

2015-07-11 @ 18:17:46 Kommentarer (0)
 
Det är inte lätt att va liten och bryta sina rutiner. Men men, allt går, bara man vill. Ligger här med honom så att han ska känna sig trygg.
 
AllmäntTrackbacks ()

Redo för grillfest

2015-07-11 @ 13:42:57 Kommentarer (0)
Nu sitter vi i bilen påväg till min moster för en trevlig kväll med grillat och massa mys med familjen. Jag är redan hungrig typ haha.
 
 
Hörs mer sen! 
 
Puss! <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Drömbilen

2015-07-10 @ 23:45:00 Kommentarer (0)
Folk drömmer om Mini Coopers, dyra Volvos, Ferraris och Nissan GTR... Men inte jag, jag vill ha en lila Peugot 107. <3
 
 
 
När barnen är större och jag bara behöver ha en liten bil till jobbet, då ska jag slå till hihi. Dyr är den inte heller!
 
AllmäntTrackbacks ()

New nails and dinner date @ McDonalds

2015-07-10 @ 21:44:35 Kommentarer (0)
Jag körde på ljusrosa glitter den här gången. Superfräscht och naturligt!
 
 
Efteråt var vi (eller jag heheh) superhungriga så vi stannade på McDonalds å käkade.
 
 
 
 
Tänkte visa the complete outfit också:
 
 
Hugis va gööör du!!!?!? Haha <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Redo för äventyr på stan

2015-07-10 @ 12:30:46 Kommentarer (0)
 
Bytte om till mer praktiska kläder. Kommer att ha svarta Michael Kors ballerinor (eller vita vans med snörning) till och min Mulberry Medium Lily i oak, sen även en sjal över axlarna. Antingen en svart eller någon från Ester Elenora. Bestämmer det i sista sekunden. 
 
Vi ska inte åka in förrän vid 16 kanske men jag har inte så mycket annat för mig så jag kunde lika gärna byta om nu.
 
Nu ska jag bygga tågbana med Ymer.
 
Hejs!
 
AllmäntTrackbacks ()

Cosy @ home

2015-07-10 @ 07:52:00 Kommentarer (0)
 
Ja detta glider jag runt i härhemma. Skönare outfit finns inte!
 
AllmäntTrackbacks ()

Godnatt på er!

2015-07-09 @ 23:58:47 Kommentarer (0)
 
Imorrn ska jag äntligen fixa nya naglar. Förmodligen sista gången innan lillan föds, så det gäller att välja smart. Vill egentligen ha fransk manikyr men det blir fult så fort så det är sååå mycket bättre att satsa på glitter. Är inne på lila eller rosa... men men, får se vad som finns när jag väl är där imorrn!
 
AllmäntTrackbacks ()

So fat

2015-07-09 @ 23:09:00 Kommentarer (0)
Please come out now!!
 
 
Är trött på att vänta nu!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Bags to own before I die

2015-07-09 @ 22:17:00 Kommentarer (0)
En vintage Louis Vuitton Alma vore inte fel!
 

Om jag inte köper en ny vill säga, och sliter den själv.

AllmäntTrackbacks ()

Besök hos barnmorskan

2015-07-09 @ 12:10:20 Kommentarer (0)

Kom precis hem, har tryckt lite mat och nu har jag intagit soffläge (Ymer har jag lagt för att sova). Ymer sover alltid 2 timmar på förmiddagen och två på eftermiddagen. Sen lägger vi honom mellan 19:00-20:00 och så sover han hela natten, till ca 06:00-07:00 dagen därpå. Vi ger honom oftast välling och sen däckar han av sig själv. Enklare unge att lägga får man leta efter!

Ska sova lite jag med nu, vi hörs senare!
 
AllmäntTrackbacks ()

23:38, varma mackor in the making!

2015-07-08 @ 23:41:00 Kommentarer (0)
 
 
Självklart med mjölkfri ost! 
 
AllmäntTrackbacks ()

Vintage Chanel

2015-07-08 @ 11:10:08 Kommentarer (0)
Är det egentligen inte coolare att satsa på en vintage Chanel, jämfört med en ny? Priset är ju också rätt avgörande. Vad tycker ni?

 
 
AllmäntTrackbacks ()

New ones for show

2015-07-08 @ 00:21:53 Kommentarer (0)
 
Ok ja nya är de då inte, men de har fått bo i sina dustbags ett bra tag. Nu är det dags att de får komma ut lite med. ;)
 
Från vänster däruppe - Dolce&Gabbana, Marc by Marc Jacobs, Rebecca Minkoff, MBMJ plånbok, MBMJ preowned från Ebay, Michael Kors och så sista Michael Kors aswell.
 
AllmäntTrackbacks ()

A perfect combo

2015-07-07 @ 20:59:34 Kommentarer (0)
Åh, detta hade vart så fint tillsammans!! Skulle hängt key foben tillsammans med MK loggan. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens middag

2015-07-07 @ 18:18:20 Kommentarer (0)
 
Laxpasta i havregrädde med ärtor, majs, salt, citronpeppar och lite färsk timjan på toppen. Hade även lite citron droppat över. Så enkelt och SÅ gooott!!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

MICHAEL MICHAEL KORS Susannah leather tote

2015-07-07 @ 15:22:41 Kommentarer (0)

Åh nej... It happened again (I fell in love with a bag).. AND it's on SALE!!! Den här MK-väskan är lite Chanel-inspirerad, men betydligt billigare!

Från det ena till det andra.. Vad gör man om man är hungrig men ingenting man har hemma känns speciellt frestande?!... Blää snälla kropp ge mig ett tecken! Vad vill jag äta?!! (Dagens I-landsproblem deluxe)
 
AllmäntTrackbacks ()

My boy

2015-07-07 @ 08:46:00 Kommentarer (0)
 
Min älskade solstråle, min lille glädjespridare! <3 Vad gjorde jag för att le och skratta innan du kom in i mitt liv? Du charmar alla med dina små hyss och din underbara personlighet.
 
AllmäntTrackbacks ()

Jaa, och vad gör ni 22:30?

2015-07-06 @ 23:40:00 Kommentarer (0)
 
Jag stod och stekte pannkakor jag. Jonas hade ingen matlåda till imorrn å sen var vi båda lite småsugna på något så det bidde pannekager till kvällsmat.
 
Nu ligger vi i sängen, renbäddad och go och ska sova. Fast Jonas verkar sova redan. Det är bara jag och Hugis som är vakna. Gud, han måste trimmas snart, han är som ett fluffmonster nu. Ska ringa och boka tid snart har bara inte fått tummen ur röva att göra det.
 
Natti, natti! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Hur en vanlig morgon brukar se ut

2015-07-06 @ 11:49:14 Kommentarer (0)
 
Vi sätter på Netflix på AppleTVn i sovrummet och myser i sängen innan frukost. Ymer vill dock inte alltid stanna i sängen så han brukar stå på golvet och titta en stund med.
 
Idag känner jag mig helt matt efter dessa varma dagar. Å fy vad sängkläderna kändes ofräscha imorse. Satte på en tvättmaskin med en gång och tog en dusch nyss. Hatar svett och äcklig lukt. Blä!!!!
 
Ska snart gå ut och gå med Hugo. Tur att det är mulet och blåser så att man kan gå ute en stund. Tempot mitt är rätt långsamt vid det här laget så jag lunkar på med diverse krämpor. Det är skönt att inte ha en tid att passa, hade aldrig pallat.
 
AllmäntTrackbacks ()

VAARMT

2015-07-06 @ 00:26:10 Kommentarer (0)
Det ska tydligen börja åska kl 5 här... Let's hope not!!! Har vart ute i regnet på balkongen men inte ens det svalkar.
 
 
Vi har ingen lampa därute än, så det är verkligen kolsvart.
 
Ska försöka sova nu, om det går, i värmen...
 
Godnatt, godnatt!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Enjoying the weather outside

2015-07-05 @ 19:23:00 Kommentarer (0)

Det är sååå varmt i vår lägenhet, det går inte ens att vistas därinne nu!! Hörde att det skulle bli regn imorrn.. Inte för att va sånn men.. THANK THE LORD!!! Då kanske jag kan gå ut en promenad med Hugo utan att dö, lite regn har aldrig stört mig!

Ja vad har vi gjort idag då, jo, vi har vart iväg och hämtat en barngrind som vi fyndade genom blocket. Dock krånglar den så Jonas har inte lyckats få dit den än... Tycker synd om honom, han blir så himla arg när det inte går och det förstår jag verkligen! Jag önskar att jag kunde göra något, men känner mig mest ivägen. Jag är inte direkt världsbäst på att montera saker. Sen har vi fikat och jag har passat på att handdiska lite finglas från igår och tvättat - Glammigt som fan.

Imorrn är det back to reality för Jonas med jobb å så. Blä, han jobbar sent.. Hatar när han jobbar sent. Då är han inte hemma förrän kl 19:00 typ, han är verkligen borta HEEELA dagen. Det är så tungt att ta hand om hund och barn själv, får ju sammandragningar så fort jag rör mig. Hade tänkt träna Bodypump imorrn, men vi får väl se hur det blir med den saken. Är så trött hela tiden nu med, känns som att mina muskler förtvinat totalt. Längtar verkligen såå himla mycket tills det här är över så jag kan röra mig normalt igen!!

Gud grannens unge skriker så jag hör knappt vad jag själv tänker. Sitter ute på "ballen", så den smällen får man väl ta, men men. Det bor typ ungar i varenda lägenhet och hus här så det är ett konstant skrikande. Dessutom är det just nu någon som har musik på megahög volym. Men, det är väl såhär det ska va - Svensk sommar = barnskrik (både glada och ledsna) och megahög musik.

Hoppas ni har haft en fin dag och en bra helg i övrigt. <3

Kram kram!

AllmäntTrackbacks ()

Just add some flowers

2015-07-04 @ 23:19:05 Kommentarer (0)
 
 
Förlåt, men jag älskar min walkin så himla mycket, känns som att jag drömmer varje gång jag öppnar dörren till den. Skulle kunna sätta mig på golvet därinne och bara njuta i flera timmar haha. Från början, innan vi flyttade in, var min tanke att ha ett sminkbord där skorna är placerade just nu. Men det får verkligen inte plats! Mindes det som sååå stort när vi hade vart på visning men det var mer långsmalt än jag mindes när vi väl flyttade in. Men jag är inte ledsen för det, det är bara att hitta andra lösningar! :)
 
AllmäntTrackbacks ()

Grillmiddag

2015-07-04 @ 19:45:00 Kommentarer (0)
Ikväll får vi middagsgäster så jag passade på att sminka mig lite och göra mig fin medan Ymer sov middag. Tänk va lite smink kan göra!
 
 
Har gjort hemmagjord potatissallad och en stor sallad och sen grillar vi, förutom kött och kyckling, även fyllda champinjoner, lök och grönsaker. Mumsigt! 
 
 
Är sååå hungrig nu vill bara att maten ska bli klar!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Smalhetsen

2015-07-03 @ 21:55:40 Kommentarer (0)
Snälla tjejer, och killar!!!! Sluta upp med alla dumma dieter å skit, ät vad ni vill, när ni vill!! Jag hör folk runtomkring mig varje dag som har ångest för det ena med det tredje vad kommer till intaget av mat och dryck. Försök att njuta av detta korta liv istället för att enbart fokusera på mat och träning, eller hur du eller andra ser ut. Det har gått totalt överstyr och det gör mig så ledsen när jag hör dessa unga tjejer sitta och diskutera varför den ena är smal eller tjock och vad denne äter när jag är ute på stan. ÄT FÖR FAN, ät å var gla. Du behöver inte äta om du inte är hungrig, men om du är hungrig - ÄT! Så himla enkelt är det faktiskt. 

Jag vill bara att folk ska förstå att skönheten kommer inifrån och lycka kommer av att man lär sig älska sig själv och framför allt, lyssna på sin kropp och ta hand om sig själv. Ingen känner dig så bra som du själv.

Världen är full av massa annat kul man kan roa sig med, annat än att låta hjärnan bli hjärntvättad av all skit vi bombarderas av dagligen.

Ville bara skicka lite kärlek till er, och framför allt till dig som kanske känner att jag träffade en öm punkt. Jag skriver detta av KÄRLEK inte av något annat. Jag vill bara vara en hjälpande hand, ge er en tankeställare och kanske har jag hos någon sått ett litet frö som kan växa sig till den vackraste blomma. 
 
AllmäntTrackbacks ()

Mardrömmarnas mardröm

2015-07-03 @ 10:09:00 Kommentarer (0)
Drömde precis att jag var gravid på en nattklubb/spelning inne i en ej ventilerad lokal där de körde rökeffekter from hell så att jag nästan svimmade, fick ingen luft. Låg på golvet och kippade efter andan. Sen när spelningen väl var över såg jag att det var i samma lokal på Ymers dagis där de brukar leka, och nu skulle de sova middag. Fast lokalen såg väldigt annorlunda ut, men det började strömma in massa ungar med filtar å nallar så jag går fram till Ymer och säger "Kom nu Ymer vi går hem och sover istället". Det fanns massa packning som skulle med hem och jag kunde inte bära allt, bland annat 2 laptops och den nya barnvagnen så jag bad min mamma, som plötsligt var där, att ta iaf en pärm och en laptop. Sen var det dessutom gamla teckningar från när jag gick i skolan, Ymers förskoleminnen m.m... 
 
Efter det satte jag och mamma oss på ett tåg påväg hem men Ymer var inte där. "Vart är Ymer?!" sa jag. Mamma sa "Han väntar i vagnen vid bilen, utanför dagis, det är lugnt!". Jag fick panik men kunde inte göra något för vi var i en tunnel, på ett tåg... Plötsligt var vi hemma, och då körde jag plötsligt bil... När jag kommer fram och parkerar ser jag att det har det vart inbrott i vår lägenhet, nej, i HELA byggnaden. Jag rusar upp och får se att de har tagit ALLT, t o m ytterdörren, och ersatt det med gamla fula möbler. Men konstigt nog har de ställt dit alla de sletna möblerna fint, och de har t o m med satt dit en liten gran på köksbordet typ som "Välkommen hem! Sorry att vi tog allt ni äger!!". Väggarna var numera bruna, bara rena träplankor, så de hade "tagit färgen och tapeterna" med... ALL min fina inredning var borta. Jag skulle alltså nu få leva i ett träfärgat hem (Worst nightmare), spartanskt, med gamla sletna möbler....
 
Helt. jävla. sjukt. Thank the lord att det bara var en dröm!!!!

AllmäntTrackbacks ()

Premiärtur med nya vagnen

2015-07-03 @ 07:34:00 Kommentarer (0)
 
Igår kväll var vi ute på promenad med nya vagnen. Ymer verkar gilla den, i alla fall i enbarnsläget. Hade velat gå ut på dagen men det går inte i den här hettan. Måste få upp Ymers pool idag med, vi orkade aldrig igår, men vi fick storstädat på balkongen i alla fall.
 
AllmäntTrackbacks ()

DÖR i hettan

2015-07-02 @ 15:01:00 Kommentarer (0)
Alltså förlåt nu alla värmedyrkare, men det här är sjuuukt jobbigt varmt, jag klarar inte ens av att gå utanför dörren. 
 
 
Idag har jag handlat, lagat mat och dammsugat. Svetten rann vill jag lova, när jag stod å kämpade med alla hundhår som fastnat i vardagsrumsmattan.
 
Snart kommer Jonas hem och jag funderar på om vi ska antingen sätta upp en tavla, åka å köpa fler shorts till Ymer, äta McDonalds eller blåsa upp Ymers pool och sätta oss däri alla 3 på balkongen! Äta McDonalds och bada i poolen lät såklart mest lockande hehe.
 
AllmäntTrackbacks ()

Amningsvänliga kläder?!

2015-07-02 @ 14:34:19 Kommentarer (0)
Hej på er! Nu har jag en fråga till ER! Vet ni vet någon snygg amningsvänlig klänning eller något annat plagg, snälla tipsa mig gärna! Har hittat några saker på H&M men jag tycker att amningslinnena är så sjukt fula så några sånna kommer jag inte att köpa. Det spelar ingen roll om det är billiga kläder eller något märkesplagg, bomba mig med vad ni vet finns så att jag har lite att välja mellan. 
 
KRAM och tack för att ni följer min blogg! <3

Bjuder på en gammal bild på mig och Ymer från förra sommarn:

 
AllmäntTrackbacks ()

Underbart väder!!!

2015-07-02 @ 07:37:45 Kommentarer (0)
Igår när Jonas kom hem åkte vi ner till Lerums centrum där vi satte oss en stund på en uteservering innan vi gick vidare till lekplatsen nere vid Aspen. Ymer lekte och gungade. Sen gick vi ner till sjön så att han fick plaska lite i vattnet, vilket tyckte han var jättekul. Lite konstigt ändå med tanke på att han verkligen HATAR att bada inne. 
 
 
Hugo ville såklart med bada, men vi hade ingen handduk med och jag orkade inte ha en genomdränkt hund i bilen.
 
Ja, å just nu då... Just nu ligger jag och beundrar min klocka hehe. Men måste resa mig för det luktar som att Ymer springer runt med bajsblöjan from hell...
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Barnkläder på Ebay

2015-07-01 @ 23:23:00 Kommentarer (0)
My newest obsession är att kolla på gulliga kläder till Freja på Ebay. Dyrt är det inte heller, typ 60 kr för en klänning. Finns superfina tyllklänningar som passar perfekt till exmepelvis namngiving eller bröllop.
 
  
Så himla sööööt! <3 Gaah!
 
AllmäntTrackbacks ()

Gucci vintage web original gg canvas boston bag

2015-07-01 @ 20:20:43 Kommentarer (0)

Omg, denna alltså! Sååå fin och klassisk <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ymer åker tåg

2015-07-01 @ 13:45:00 Kommentarer (0)
Hahaha han är för rolig den där ungen! Nu skulle han sätta sig PÅ det lilla, lilla tåget och åka. Leksaksmobilen skulle med den också på flaket.
 
 
Han är så full i bus den här ungen så det står härliga till. 
 
Idag har jag grejat lite hemma, tvättat, renbäddat och tagit en lååång dusch. Sen har vi promenerat ute i hettan i ca 1 timme. Fyfan, fick pausa i skuggan flera gånger. Jag får så lätt solsting och det är nog inte så bra att få det när man är höggravid. Well, we made it home och nu har vi ätit lunch. Ymer har precis lagt sig för att sova middag och det tänker jag med göra!
 
Vi hörs senare!
 
AllmäntTrackbacks ()