Good evening

2016-01-21 @ 22:10:47 Kommentarer (0)

Här sitter jag, proppmätt i min adidas-dress och slökollar på några gamers på Youtube. Mitt ansikte är sååå svullet. Det kanske inte syns på bilden där men den senaste veckan har jag svällt upp och ser hemsk ut. Jag måste verkligen ringa vårdcentralen. Jag tror att jag har någon typ av bihåleinflammation men jag vet inte. Jag är liksom svullen i hela ansiktet och på sidan av halsen. Näsan är typ dubbelt så stor. Fy vill gömma mig, känner mig så ful! Sen att jag inte kunnat träna har gjort at tjag har fått gäddhäng. OMG so NOT me. Men men, snart jävlar, kommer att försöka träna så mycket som möjligt i anslutning till jobbet för att slippa behöva åka iväg hemifrån. Det är det som är det svåra tycker jag, när man väl är hemma, att ta sig iväg. Men väl där älskar jag ju det. Aja... Hoppas jag blir frisk snart...

AllmäntTrackbacks ()

Livet

2016-01-19 @ 21:03:00 Kommentarer (0)

 
Alltså... Dessa 2... Det går inte ens att beskriva hur mycket jag älskar dem!!! <3 De gör mig galen men de får mig även att känna mig som världens stoltaste mamma. Tänk att det är MINA 2 BARN!!! Omg alltså... Fattar det fortfarande inte typ... Å om 10 dar fyller Ymer 2 år! Herregud! Min lilleskit han växer så det knakar. Pratar gör han också en hel del och han är busig som bara den. Men, han är faktiskt också världens bästa och mest omtänksamma storebror. Han är så himla gullig när han försöker ge Freja nappen när hon är ledsen. Man vill ju bara dö så sött det är! 

Har lite smått påbörjat vardagslivet igen med att jobba en dag i veckan (måndagar). Fast den här veckan tog jag med mig datorn hem och kommer att jobba lite hemifrån då det svämmar över med saker att göra på jobbet. Skönt att jag kan göra så, för det är alltid något om jag kan göra lite grann, även om jag måste ta många pauser när jag är själv med barnen. Ammar ju fortfarande också, hade tänkt göra det i alla fall tills hon är 8 månader, sen får jag väl se när jag slutar. Det är ju rätt praktiskt att alltid ha maten med sig och den är ju faktiskt specialanpassad för just lilla Frejis. Men inte bara det, det är ju ekonomiskt och miljövänligt dessutom! Win win liksom! 

Well, kankse ska ta å spela lite CoD Black Ops III. Vi har införskaffat ett Playstation 4 (eller rättare sagt, Jonas tjötade hål i huvudet på mig) men jag har inte hunnit testa något av spelen. Jag springer alltid runt å fixar i köket när jag inte håller på med något barn. Så en sak vill jag lova, att vara på jobbet - det är rena semestern!!! Den som trodde något annat trodde FEL. Att vara hemma med 2 små barn är det jobbigaste jobbet jag någonsin haft. Till och med jobbigare än att jobba på McDonalds eller BK, jag lovar!!! Så tänk på det innan ni skaffar barn. Det är tufft, men det är helt fucking jävla amazing på samma gång. Stoltare mamma får ni leta efter.

Puss på er så hörs vi snart igen! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Uppdaterad jobbgarderob

2016-01-15 @ 21:19:12 Kommentarer (0)
 
Har införskaffat en ny svart kavaj + kostymbyxor men även exakt likadana i mörkblått (se bild ovan) från H&M. Känns såå konstigt att ha byxor på sig med skärp å allt! Jag som alltid har klänning annars!!
 
AllmäntTrackbacks ()

När barnen sover

2016-01-08 @ 19:18:56 Kommentarer (0)
Har nattat mina små och njuter av ett glas rött och slötittar lite på TV.
 
 
För övrigt ser ni mina nya beroenden - Animal Crossing New Leaf på New Nintendo 3DS och Niveas lip butter vanilla & macadamia. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

YSL baby

2016-01-07 @ 12:57:01 Kommentarer (0)
Asså hur fin är inte denna då?!! Efter min Mulberry Mini Cara som står näst på listan hade det vart najs med en sånn här YSL väska.

 
Det finns i lila mocka med å den är nästan ännu snyggare! Men mocka är rätt opraktiskt när man bor i Lilla London, om man säger så hehe ;)

AllmäntTrackbacks ()

Tänk att ni fortfarande går in här, ni ger inte upp på mig!

2016-01-02 @ 23:29:00 Kommentarer (0)
Ni ska ha stort tack för det!! Jag har haft fullt upp och tagit lite ledigt från bloggen, men nu börjar snart vardagen sakta men säkert komma tillbaka (jag börjar jobba igen på måndag) och då tänker jag fortsätta att inspirera er med mina outfits och annat smått och gott jag hittar online.

Vi kan t ex börja med den här skönheten:

Hur sugen blir man inte på sommar, bara ben, converse och att bara slänga sig på en picknickfilt på en äng fylld med alla möjliga blommor?! Längtar som en galning. Så fort det har vart jul kan det bli sommar tycker jag. Vi slängde ut julgranen redan den 26:e hehe. Ingen jul till påska här inte!!

Just nu, som ljuset i mörkret, laddar jag inför min och Jonas resa till London i februari. Det skall bli SÅ roligt, men framförallt välbehövligt efter dessa månader av "mamma, mamma, mamma, hej, nej, ÅNEJ! SKOR, jacka, hejdå..." (Ymers alla favoritord), skrik å blöjbyten. Missförstå mig rätt, jag skulle döda för de där två fiskorvarna, men det skall bli väldigt skönt att få en liten paus. Dock vet jag redan nu att jag kommer att ha jättedåligt samvete och den första dagen kommer jag nog mest må dåligt. Men men, så är det med modersinstinkten.

 
Titta så stor hon är redan!!! Bilden är tagen på nyårsafton <3 Dessvärre var vi sjuka så vi tog det lugnt hemma och ställde in med gästerna som skulle kommit på middag. Kunde dock inte låta bli att sätta på Freja nyårskläderna bara för att.

AllmäntTrackbacks ()