Min lilla kräkbebis <3

2014-01-31 @ 22:51:12 Kommentarer (0)


Nyss ätit - och kräkts. Herrejävlar vilken spya haha! Han är precis som jag var när jag var liten. Gud vi kommer behöva 20 bodys i strl 50 eller nått för vi behöver byta typ 7 gånger om dan!! Just nu har vi bara 4 st. Vi tänkte väl inte att han skulle kräkas ner hela sig stup i kvarten! Men men, det är bara att tvätta på! :P

AllmäntTrackbacks ()

Home sweet home

2014-01-31 @ 15:59:22 Kommentarer (1)


Vi är äntligen hemma, efter två dagar på BB. Fy vad hemskt det var att ligga där, jag ville bara hem hela tiden!! Alla barnmorskor på BB är verkligen inte snälla och hjälpsamma. Jag fick sån fruktansvärd ångest igår eftersom några av dem stressade mig med amningen. Nu fungerar det finfint utan problem, men först fick vi inte riktigt till det, jag och Ymer. Nu ska jag absolut inte dra alla över en kam för det var flera helt underbara barnmorskor som verkligen peppade mig och var till stor hjälp. Men de som inte var så trevliga sa typ saker som "jaha har du låtit honom suga fel?!". Seriöst?! Jag är nybliven mamma, hur ska jag veta vad som är fel?! Du får gärna visa mig och förklara hur jag ska göra istället för att dumförklara mig tack!!! Tur att jag hade Jonas med mig, han sa åt mig att inte ta illa vid mig och tröstade mig.

Nu ser jag jättemycket fram emot att börja leva mitt liv här hemma tillsammans med min älskade son! Jag är inte alls orolig, för jag vet att vi kommer att fixa det här med amningen galant tillsammans. Jag menar, after all, så är det ju en instinkt hos både barnet och mamman.

AllmäntTrackbacks ()

Vår lilla skrutt <3

2014-01-30 @ 09:36:04 Kommentarer (0)



Jag är så himla lycklig!!! Jag kan knappt beskriva känslan av att äntligen få ha min son i min famn! Han är helt perfekt och jag skulle aldrig kunna önska mig något finare i livet! <3

I övrigt mår jag sådär, har väldigt ont, har fått sy flera stygn där nere och är allmänt öm. Annars är det otroligt skönt att slippa den stora magen!

Kommer att berätta mer från själva förlossningen vid ett senare tillfälle. Det var i vilket fall som helst en lång och smärtsam historia med lustgas, spyor och en hel del skratt mellan värkarna. Jag är sjukt tacksam för det stöd jag fått från min kära mamma och min man som båda var med mig under hela förlossningen. Vi gjorde det tillsammans, ett grymt team! Ni hjälpte mig att få oanade krafter så att lille Ymer kunde få komma ut i stora vida världen så snabbt och smidigt som möjligt. 

TACK! <3

AllmäntTrackbacks ()

Han är hääär!!!!

2014-01-29 @ 23:54:06 Kommentarer (1)


Världens underbaraste och vackraste. Vår son - Ymer Thomas Axel Nordström <3, född 29 januari 2014 kl 19:14.

AllmäntTrackbacks ()

Trying to be positive

2014-01-28 @ 19:24:43 Kommentarer (0)
Det är verkligen svårt att hålla humöret uppe nu. Jag har haft värkar hela dagen och det är så jobbigt att inte veta när lillen tänker komma. Kommer vattnet att gå? Kommer jag att gå med värkar såhär hela veckan eller kommer han kanske redan i natt? Who knows... Well, jag har tagit en lång dusch och försöker tänka att det snart är över!


Här har ni den osminkade sanningen. Sålänge jag har mina fransar och fixar håret känner jag mig vrålsnygg ändå! Naturligt är finast!

AllmäntTrackbacks ()

5-stjärnig lunch

2014-01-28 @ 15:19:51 Kommentarer (0)
.... Eller inte. Dränkte allt i ketchup för att ens få i mig det. Har så sjukt ont överallt var verkligen inte sugen på mat. Men men, äta bör man, annars dör man!


AllmäntTrackbacks ()

MICHAEL Michael Kors Large Jet Set Travel Dot Multifunction Phone Case

2014-01-28 @ 12:14:00 Kommentarer (0)
Denna hade jag inte heller sagt nej till!
 
AllmäntTrackbacks ()

MICHAEL Michael Kors Bedford Flap Crossbody

2014-01-27 @ 21:22:00 Kommentarer (0)
Asså jag dööör, I fuckin' need this!!
 
 

 
PERFEKTION!
 
AllmäntTrackbacks ()

Den är här!!

2014-01-27 @ 20:36:29 Kommentarer (0)
Den är sååå bra! Mycket lättare än de andra vagnarna! Denna klarar jag att bära helt själv utan problem och den tar mycket mindre plats. Vi är helnöjda!




Nu fattas bara lillen! Han trycker på som satan och jag känner av en hel del mensvärksliknande sammandragningar, men inte värre än att jag får röra mig lite långsammare. Vi får väl se om de riktiga värkarna kommer igång inatt! I really hope so!

AllmäntTrackbacks ()

Älska dig själv för den DU är!

2014-01-27 @ 15:44:53 Kommentarer (0)
Jag har alltid haft jättesvårt att tycka om mig själv men jag har, tack vare att jag varit omringad av massa underbara peppande människor, börjat göra det på senare tid. Jag har även accepterat att jag är jag och jag struntar i vad andra tycker om det. Jag gör det som JAG mår bra av. Ingen vet bättre än mig hur jag ska ta hand om mig själv. Jag vet att jag är bra på en hel del saker, sämre på andra. Man kan inte vara bäst på allt. Det viktigaste är att man inte jämför sig med någon annan. Detta är jag, mitt liv handlar om MIG. Om det är någon jag ska tävla emot så är det mig själv och ingen annan.


Här är en bild på mitt öga när jag ligger i soffan. Jag älskar mina ögon och jag tycker att de är jättefina. Jag gillar verkligen bruna ögon, djupet liksom, men mina ögon är blå/grå. Är jag deppig för det?! HELL NO!! Jag är såå glad för mina fina blå/grå ögon, jag skulle aldrig byta ut dem!!

Älska dig själv! Det är en viktig pusselbit för att få ihop det till ett lyckligt liv!

AllmäntTrackbacks ()

Bästa i livet

2014-01-27 @ 13:42:00 Kommentarer (0)
Jag har tänkt mycket på hur det kommer att bli med hundarna sen när lillen är ute. Jag vill ju absolut inte att de ska komma i skymundan bara för att jag har ett litet barn att ta hand om. Jag kommer att göra allt för att ge dem min uppmärksamhet så fort jag får tid över. Att se sina hundarna ledsna är det värsta som finns. Det känns som att de redan är lite ledsna eftersom jag är så tråkig och max orkar gå 30 min långa promenader och knappt leka med dem. Men vi gosar massor varje dag och jag försöker se till att de får följa med överallt dit vi åker så att de inte tycker vardagen är alltför trist. Jag kan inte tänka mig ett liv utan djur. För mig är de familjemedlemmar och jag har ansvaret för att ge dem ett tryggt och lyckligt, men samtidigt spännande och roligt, liv. Mina hundar är det bästa som hänt mig och jag är stolt att få äran att se till att de har det bra.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

KAFFE!

2014-01-27 @ 09:17:25 Kommentarer (0)
Thank the lord for coffee! Den här natten var inte rolig, hade värkar till och från mellan 03:30-05:30 som sedan stannade av så att jag kunde somna om. När jag väl hade somnat om drömde jag värsta mardrömmen att en död kvinna med mörkt långt hår och vit klänning jagade mig och högg mig med knivar. Väldigt trevlig natt må jag säga...
 

Nu väntar barnmorskebesök om en stund! Ska promenera ner dit och hem. Wish me luck! Det är inte längre så lätt att gå, men jag har inga pengar på busskortet och sen är jag en snål jävel så jag tycker att man lika gärna kan gå när vårdcentralen ligger ca 20 minuters promenad bort.
 
AllmäntTrackbacks ()

Watchin' TV with ma man

2014-01-26 @ 19:55:43 Kommentarer (0)
... And the dogs of course! Vi kollar på NY ink. Men nu vill Eddie ut så det blir till att ta på sig eskimå-outfiten och pallra sig iväg strax.




Idag mår jag lite bättre så det känns skönt! Imorrn ska jag till barnmorskan vid 11:10 och sedan hoppas jag att barnvagnen kommer under dagen, hade vart sååå bra! Är ju beräknad imorgon så vi får väl se om det kommer någon bebis här snart. Hoppas!!

AllmäntTrackbacks ()

Pingu <3

2014-01-26 @ 18:22:23 Kommentarer (0)
Jag är helt besatt av alla bebissaker med Pingumotiv! Jag vill ha allt! Idag köpte vi ett matningsset som kommer att komma till användning när lillen börjar äta gröt.


Vi köpte setet på bilden ovan. Det finns även bestick m.m för när barnet blir äldre, se nedan.




Så himla fina grejer!! <3

AllmäntTrackbacks ()

Bebis

2014-01-26 @ 11:22:39 Kommentarer (0)
Ingen bebis än, en dag kvar till BF...


AllmäntTrackbacks ()

Nu är jag rädd

2014-01-25 @ 22:09:37 Kommentarer (0)
Asså jag är så rädd nu. Jag vill inte ha den här smärtan, speciellt inte nu när jag ska föda. I really don't know what to do. Jag kan inte berätta vad det är, men jag LIDER verkligen!!! Jag har inte ens kunnat gå ut med hundarna idag och det gör mig så fruktansvärt ledsen. Jag var tvungen att skicka iväg Jonas på en promenad själv med dem nu medan jag ligger här och tycker synd om mig själv. Jag tänkte försöka gå ut och gå imorrn bitti hur ont det än gör, för det är inte bra att bara ligga still heller. Bläää!!!! Bajs på allt!!!! >_<

AllmäntTrackbacks ()

Goooodis!

2014-01-25 @ 19:09:05 Kommentarer (0)
Det bidde ingen thai-buffé, det blev matlådor, så flott var vår lördagsmiddag haha. Men men, det blev iaf GOOODIISS!!! <3


AllmäntTrackbacks ()

Orka va seriös

2014-01-25 @ 15:36:01 Kommentarer (0)
... När man kan va oseriös!!!




Sitter och väntar i bilen. Jonas och jag är i Stenungsund hos en kille som hjälper oss att uppgradera Ursula lite. Yes, du hörde rätt, vi har döpt bilen till Ursula hahaha! Är fett hungrig, I want foood!!! Vi drar nog på thai-buffé sen eller nått, sjukt längesen. Om nom nom!

AllmäntTrackbacks ()

AJ!!

2014-01-25 @ 10:58:50 Kommentarer (0)





Ligger och myser med vovvarna i soffan i min nya mössa med en fuskpälsboll. Ska snart dra iväg till Apoteket för jag måste ha något mot detta innan jag tar livet av mig. Kan knappt gå, kan inte sitta och det gör ont att stå. Försöker ligga ner så mycket som möjligt men det är ju inte så lätt när man har massor man vill greja med.... Och hundarna måste ut med... Helvete!!

AllmäntTrackbacks ()

Feeling like SHIT!

2014-01-24 @ 21:24:10 Kommentarer (0)


Ok... Jag vet inte hur mycket man ska dela med sig av egentligen men jag får nog tyvärr behålla detta för mig själv. Kort sagt så har jag FRUKTANSVÄRDA graviditetsrelaterade besvär, tror att själva födandet kommer att kännas som ett litet stick i fingret jämfört med den här smärtan, DEAR LORD!!

Inte ens glass gjorde mig glad igen, å då är det ILLA!! :'(

AllmäntTrackbacks ()

Barnmorskebesök

2014-01-24 @ 10:36:45 Kommentarer (0)
Jahapp då var han "fixerad" då. Undrar när han har tänkt komma ut... Han får gärna vänta till imorgon i alla fall, har en del ärenden idag.

Hörs senare! <3

AllmäntTrackbacks ()

Köpt barnvagn!

2014-01-23 @ 23:45:00 Kommentarer (0)
Nu har vi köpt oss en mindre barvagn som vi kan ta med lättare överallt. Längtar tills den levereras!
 

 
 
 
 
 
Åh!!! Det skall bli så roligt att åka ut på stan med lillen i vagnen!
 
AllmäntTrackbacks ()

The good things in life <3

2014-01-23 @ 14:08:18 Kommentarer (0)
Jag älskar allt som innehåller kakao, jag skulle inte kunna leva utan kladdkaka!! När jag såg att blondinbella gjorde chokladbollar häromdan blev jag så fruktansvärt sugen så jag var tvungen att göra det nu bara för det! Mmmm sååå gooott!! Men jag äter inte mina som en normal människa hahah jag har glass till och hackad mörk choklad. Well, more is more, jag skyller det på graviditeten ;)


Ja jag vet, de är inte direkt jättefina i formen, men jag LOVAR att de är godare än de ser ut!!

AllmäntTrackbacks ()

Naturligt eller blonderat hår??

2014-01-23 @ 12:59:04 Kommentarer (0)
Nu har jag ju klippt mig i alla fall och det är SÅÅÅÅÅ skönt. Känner mig som en ny människa efter det. Dock funderar jag fortfarande på hur jag ska göra. Jag gillar ju min egen hårfärg och på sommaren blir den alltid lite ljusare, men det är förstås jäkligt snyggt med blonderat hår...
 
Hahah hittade denna gamla på mig! Fan va trassligt hår haha, ignorera det och tänk på färgnyansen bara^^,
 
 
Sexiii.
 
AllmäntTrackbacks ()

I miss my body...

2014-01-23 @ 12:03:12 Kommentarer (0)


Jag saknar att kunna röra mig fritt, :'( att inte ha en mage som alltid är ivägen. Det ska bli sååå skönt när lillen är ute! Jag längtar så otroligt mycket!! :):) hoppas han kommer på söndag så hinner jag göra fransar imorrn och träna på lördag. Hade vart helt perfekt!

Jävlar vilka arm-muskler jag hade på bilden ovan. Känns som att allt förtvinat! :/

AllmäntTrackbacks ()

In the end...

2014-01-22 @ 23:38:21 Kommentarer (0)
... All you need is love. <3


AllmäntTrackbacks ()

Elie Saab

2014-01-22 @ 16:28:47 Kommentarer (0)
















Behöver jag ens säga att jag typ dör så fina de här klänningarna är?!!!!

AllmäntTrackbacks ()

Brist på sömn?

2014-01-22 @ 11:38:14 Kommentarer (0)
Antar att jag tog igen det inatt och nu idag på dan. Har sovit sen 23:30 igår tills typ nu. Var uppe en halvtimme/timme mellan 9-10 imorse bara å käkade en macka men annars har jag sovit. Guuuud så skönt! Och det sjuka är att jag vill bara fortsätta sova haha. Så jag ska återgå till det nu. 
 
Puss å kram <3

 
AllmäntTrackbacks ()

Pic collage

2014-01-22 @ 09:04:32 Kommentarer (0)
What I do when I'm bored:


Rosa och lila är sååå fint! Här är några kläder jag har, stylade med ett par svart/vita klackar från Zara och lite färgglada smycken. :)


Vilken outfit gillade du bäst??

AllmäntTrackbacks ()

"THE" Jacket

2014-01-21 @ 22:53:26 Kommentarer (0)

 
Den här jackan.... Asså... Den är TO DIE FOR. Ett MÅSTE i min vårgarderob! Älskar den babyblå färgen! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Tv-spel, yaoo!

2014-01-21 @ 19:46:00 Kommentarer (0)


Nu är min man hemma och vi har hunnit ätit middag. Dags för lite TV-spel! Vi ska köra Kingdoms of Amalur: Reckoning. I love em' games! <3 :3



AllmäntTrackbacks ()

Yay, new hair!

2014-01-21 @ 17:12:56 Kommentarer (0)


Wiie det blev så fint, är så nöjd! ^^,

Nu ska jag sätta mig och mysa ett tag i soffan innan min man kommer hem.

Puss å kraaaam <3

AllmäntTrackbacks ()

Bye bye hair!

2014-01-21 @ 10:09:00 Kommentarer (0)

This is my hair now, FATTA VA LÅNGT!!! 


Tänkte cutta såhär mycket typ. Måste få bort allt det slitna. Har inte klippt mig sen i maj förra året!!!
 

Herrå såläääänge! SNETT DUCKFACE YAOO!
 
AllmäntTrackbacks ()

View from my kitchen window right now

2014-01-21 @ 08:10:46 Kommentarer (0)


Älskar soluppgångar. <3

AllmäntTrackbacks ()

Vet inte vad jag ska skriva

2014-01-20 @ 22:07:25 Kommentarer (0)
... Men jag skriver ändå. Just nu känner jag mig inte speciellt pepp på någonting förutom att jag ska träffa pappa imorgon och sedan ska jag klippa mig. I övrigt har jag ont lite överallt och som vanligt ligger jag i sängen redan men kommer inte slockna förrän vid en 03:00 kanske. Jag har accepterat att jag inte kan sova, sjukt nog, även om det är fruktansvärt jobbigt att ligga timme ut och timme in och bara stirra upp i taket. Jag vill bara att detta ska vara över så jag får en mening med livet igen, för just nu känns det inte som att jag fyller nån funktion överhuvudtaget, jag bara existerar. Visst bär jag på mitt barn men inte förrän han är ute kommer det kännas som att jag har ett syfte igen. Tills dess får jag bara fortsätta leva som en robot som går på repeat varje dag. Upp, ut med hundar, äta, ligga i soffan i nån timme, sova i sängen igen, äta, gå ut med hundar, ligga i soffan.... Ja ni hör ju själva vilken underbar tillvaro. För mig är detta som att leva i ett fängelse där jag inte är fri att göra vad jag vill eftersom kroppen inte orkar. Jag längtar efter att få vara bara jag igen, att få ha min kropp för mig själv och kunna röra mig fritt.

So close, but still so far....

AllmäntTrackbacks ()

Seriöst!?

2014-01-20 @ 16:19:08 Kommentarer (0)


Allt står redo. Jag vill träffa dig nuu!!

AllmäntTrackbacks ()

Pasteller, pasteller...

2014-01-20 @ 16:00:00 Kommentarer (0)

Shopbop har fått in jättemånga snygga vår-/sommarväskor i härligt ljusa pasteller. Jag fastnade för en mintgrön (Peppermint) Alexander Wang Marion Cross Body Bag.



 
Supersöt och lagom stor!
 
AllmäntTrackbacks ()

Så jävla määätt!

2014-01-20 @ 15:03:31 Kommentarer (0)
Tryckte precis massa äppelpaj, glass, hackad mörk choklad och chokladsås. Nasty as fuck men sjukt jävla gooott!!! Nu ligger jag här med matkoma och kollar på familjen Kardashian. Syrran har vart här idag så jag har inte haft tid att blogga. Vi har verkligen haft det jääättemysigt, men nu är jag själv igen. :/ Blääää. Men men.... Imorrn ska jag klippa mig, åh, det ska bli sååå skönt!

TTYL


AllmäntTrackbacks ()

En vecka kvar

2014-01-20 @ 01:45:20 Kommentarer (0)
Nu är det bara en vecka kvar till beräknad förlossning. Både jag och Jonas är trötta på att vänta och vill gärna att lillen ska komma ut så snart som möjligt. Men det är ändå skönt att veta att han inte kommer att födas alldeles för tidigt utan det kommer ändå att bli när han är färdig liksom. Det är ju inte roligt om barnet måste ligga på en specialavdelning för att han blivit för tidigt född.

Jag är tacksam för att jag ändå haft en hyfsat lätt graviditet, även om det vart tufft både psykiskt och fysiskt vissa stunder. Att få bli mamma är något helt fantastiskt och jag är så glad att jag får uppleva detta. Det ska bli spännande att vara med om förlossningen även om jag är lite nervös. Mest är jag orolig att det skall hända lillen något, inte för att det kommer göra ont för det kan jag ta. Jag hoppas på att allt flyter på och att det är en frisk och välmående krabat som tittar ut.

Nu är det bara att fortsätta vänta...

AllmäntTrackbacks ()

Chanel Coco Blue

2014-01-19 @ 22:59:06 Kommentarer (0)


Jag drömmer om naglar som dessa till våren, sånn underbar färg! Måste skaffa detta nagellacket! Jag använder väldigt sällan nagellack, bara om jag gör hemmagjorda lösnaglar. Jag brukar inte ha på mina egna naglar eftersom jag aldrig lyckats spara ut dem. Gör jag inte naglar på salong så biter jag ner dem på 3 sekunder. Jättejobbigt! Det är så fult men jag kan inte sluta. Förstår inte varför jag alltid gör det då men inte när jag har akrylnaglar. Jag menar, har jag akrylnaglar i 3 månader och sedan inga lösnaglar så borde väl beteendet försvinna? Men icke.... :/

AllmäntTrackbacks ()

Candy!

2014-01-19 @ 19:38:51 Kommentarer (0)


Så jävla najs! Sov 2,5 timmar efter kalaset å sen åkte vi och köpte godis. Var sjukt sugen på fanta så sitter å pimplar det nu, var 100 år sen jag drack det sist. Fattar inte att Jonas orkar med mig haha, allt jag gör är äter och sover. Jag är så himla tacksam för allt han gör för mig. Varje dag masserar han min onda rygg, utan en endaste invändning, han kör mig överallt och han finns alltid där för mig när jag är ledsen. Det finns ingen finare och omtänksammare människa än min man, jag är så tacksam som får dela mina dagar med honom. <3

AllmäntTrackbacks ()

På kalas

2014-01-19 @ 13:17:56 Kommentarer (0)


Gud jag är så trött idag, ögonen går i kors! Men det är trevligt att träffa alla och umgås lite. :)

AllmäntTrackbacks ()

Kallt, men härligt ändå

2014-01-19 @ 10:47:25 Kommentarer (0)
Det bästa med att umgås med hundarna är att de alltid är så glada och tacksamma och de får mig alltid på glatt humör. De finns liksom inga dåliga dagar, de är alltid positiva och redo för nya äventyr!

Nu blir det frukost!




Uppe i de röd/grå husen bor vi <3 älskar vår lägenhet! Verkligen mitt på naturen!

AllmäntTrackbacks ()

Let's go out!

2014-01-19 @ 09:41:25 Kommentarer (0)


Vad skulle jag göra utan dessa fodrade Dr Martens? Bra fäste och varma som bara den! Nu blir det morgonpromenix i solen, woop!

AllmäntTrackbacks ()

Är det....???

2014-01-19 @ 09:17:13 Kommentarer (0)
Är det det jag tror att det är?? Solsken?!! Omg, det var inte igår! Jippie!!! :D:D


AllmäntTrackbacks ()

Statement piece

2014-01-19 @ 00:51:00 Kommentarer (0)
Som vanligt kan jag inte sova. Hittade väääärldens snyggaste halsband nyss när jag låg och slösurfade med iPaden. Tänker inte avslöja vart för det får inte ta slut haha, I need it!
 
 
I'm in löööve! Skriker s/s 14 om det!
 
AllmäntTrackbacks ()

Update innan läggdags

2014-01-18 @ 23:05:51 Kommentarer (0)


Min man sitter med fjärren i högsta hugg, alltid redo att byta kanal haha. Jag tänkte gå och lägga mig faktiskt, sov en stund efter middagen förut men jag är rätt trött i kroppen så det är lika bra. Tänkte sova med fläta i natt så får jag lite vågigt hår till kalaset imorgon. Gud det börjar redan kl 12 känner att jag har vänt lite på dygnet vid det här laget så det är ju då jag brukar gå upp typ, eller ah 11 brukar jag gå upp. Men men, ska sova till 10 i alla fall, gå en promenad med mina älskade hundar och sedan fixa mig. Har redan valt ut kläder och hängt fram. Skönt att ha allt klart.

Sov sött, puss puss! <3




AllmäntTrackbacks ()

Home sweet home!

2014-01-18 @ 16:40:48 Kommentarer (0)
Tänkte bara visa dagens innan jag kastar av mig alla kläder och hoppar i mina älskade leopardbrallor och ett linne.


Klänningen kommer från Missoni för Lindex.

Nu - SOFFLÄGE!

AllmäntTrackbacks ()

Busy day!

2014-01-18 @ 16:12:20 Kommentarer (0)
Sitter i bilen påväg hem från mamma. Vi hade jättemysigt och hon bjöd på god och fräsch mat. Fick även kört mitt bodypump-pass imorse så jag e gla, men trött nu! Blir till att vila resten av kvällen.

Hörs senare! <3


Dagens detaljer - Ring, (föredetta) YSL eller Saint Laurent och väska Michael Kors.

AllmäntTrackbacks ()

Small Willow Tote Ballet Pink Ostrich & Silky Classic Calf

2014-01-18 @ 06:02:00 Kommentarer (0)
Bästa köpet våren/sommaren 2014, om ekonomin tillät, vore helt klart denna 2-i-ett väskan från Mulberry. <3 Synd bara att den är så fruktansvärt dyr!

Priset för denna skönhet ligger på nästan 17500 kr. Så jäkla snygg!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fransk manikyr

2014-01-17 @ 23:35:16 Kommentarer (0)


Det är sååå skönt med nyfixade naglar! Nu behöver jag inte tänka på det mer innan lillen kommer. På tisdag ska jag klippa mig och på torsdag ska jag göra nya fransar. Allt detta (naglar, fransar och klipp) för endast 850 kr. Det gäller att veta vart man ska gå! ;) Jag lägger ju annars inprincip aldrig pengar på smink eller hårprodukter. Typ en gång om året köper jag smink och kanske en ny hårspray, om ens det. Å klipper mig gör jag max 1 gång om året. Så då tycker jag det är ok att lägga pengar på fransar och naglar. Jag använder inte heller några krämer eller annat bös, bara vanlig nivea och vaselin på läpparna om det är KRIS. Så jag är ganska billig i drift annars hehe, för att va kvinna.

AllmäntTrackbacks ()

Burberry s/s 14 runway

2014-01-17 @ 21:58:00 Kommentarer (0)
Jag ÄLSKAR Burberrys kollektion för s/s 14. Detta är definitivt färgerna jag tänker satsa på i vår!


Jag blir helt till mig vill shoppa maaassa fint! Tyvärr har det inte hunnit komma in så jättemycket i butikerna ännu, allt det svarta från hösten/vintern är fortfarande kvar, så sjukt deprimerande!!! Är så jäkla trött på svart, GE MIG FÄRG NUU!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Watchin' TV with ma man

2014-01-17 @ 20:26:46 Kommentarer (0)


Har hoppat i myskläder och bara njuter över att äntligen få ha min man hos mig ända till måndag morgon! Åh, det finns inget härligare och gosigare än att krypa upp brevid honom i soffan och sniffa på honom lite hihi.

Imorrn blir det träning! Kanske sista innan lillen ploppar ut, vem vet?! Sen ska vi på lunch hos mamma. Ser fram emot det!

Puss <3

AllmäntTrackbacks ()

Vilket fynd!!

2014-01-17 @ 17:37:54 Kommentarer (0)
Asså, jag är så kär i min nya kappa!!! Den är heeeelt underbar!!


Från Zara, nu halva priset!!


Lilla jag idag^^,

AllmäntTrackbacks ()

Details of my day so far

2014-01-17 @ 14:38:52 Kommentarer (0)
Ja vi skulle väl kunna kalla den här dan för en enda lång "dejt" med mig själv. Gud så trevligt jag har haft det! Fyndade en rejält fodrad kappa till halva priset på Zara, köpte en svart sjal på KappAhl (min gamla har kommit bort), en klänning på H&M, fixade naglarna, käkade sushi och så fick en British Vogue följa med hem också. Shopaholic haha, nej men det blev inte så dyrt faktiskt köpte bara billiga saker.


SuperSushi - bästa stället!


Alla kassar!!!


En sneak på mina naglar och min Mulberry Lily i färgen "Snowball white".

AllmäntTrackbacks ()

Vovvar <3

2014-01-17 @ 09:40:35 Kommentarer (0)


Haha båda vill busa, med olika leksaker också för den delen!

Idag har jag vart hos barnmorskan, igen, och gjort TPK (blodtest). Är så jäkla trött på det nu blää, men men, mina blodvärden förblir dåliga. :( 

Tänkte åka in till stan en sväng snart, vägrar sitta här hemma en enda sekund till. Well, vi får se hur länge jag orkar. Får väl sätta mig på ett fik någonstans om det blir alldeles för jobbigt. Tänkte fixa naglarna också om de har några drop-in tider där jag brukar gå. Hoppas, hoppas!

AllmäntTrackbacks ()

Deppigt

2014-01-16 @ 18:03:10 Kommentarer (0)
Suck.. Ena stunden känns allt helt ok, andra vill jag bara ligga ner å gråta. Jag är otroligt tacksam att jag har hundarna att dela mina dagar med, annars hade jag blivit knäpp. Jag kan seriöst inte sitta hem en enda dag till. Jag måste hitta på något. Jag blir GALEN. Vill helst inte slösa massa pengar. What to do?!
 
AllmäntTrackbacks ()

Ge mig vååår

2014-01-16 @ 16:46:13 Kommentarer (0)
 
Gee mig kappan och klänningen!!! Det andra har jag redan. ;P

AllmäntTrackbacks ()

Ingen bebis än!

2014-01-16 @ 15:26:56 Kommentarer (0)
Tog en härlig sovmorgon innan jag skulle iväg till barnmorskan kl 13 och mäta lillen. Allt såg finfint ut med honom han hade växt massa så det var ju bra. Sitter och käkar lunch nu, ska strax ut med hundarna igen. Det är ett jäkla rännande, ingen vila här inte!


Kycklingwok med bacon, jordnötter, ris och sallad blev det idag. Gött kött!

AllmäntTrackbacks ()

Klippa mig?

2014-01-15 @ 22:59:55 Kommentarer (0)
Jag har PANIK på mitt hår nuuu!!!! Jag vill klippa mig såhär:


Kolla skillnaden nu liksom, slitet as fuuuck:


Bläääääää >_<

AllmäntTrackbacks ()

Trött, tröttare, blivande mamma

2014-01-15 @ 21:51:18 Kommentarer (0)
Gosh, min näsa har svullnat upp! Ser galet ut haha. Men usch va hemskt!! Såhär vill jag inte gå runt juu!! Men, men, finns inte så mycket å göra åt saken, bara att skratta åt det, snart är det ÄNTLIGEN över!

AllmäntTrackbacks ()

Besök!

2014-01-15 @ 15:07:51 Kommentarer (0)


Hade nyss besök av min underbara mormor och hon hade SÅ fina blommor med sig! Det är tydligen tulpanens dag idag. Jag blev verkligen jätteglad! Så fina färger!

Sitter å käkar lite rester nu, ska snart ut med yrvädren. Det blir att lunka på i sakta mak för jisses vilka sammandragningar jag har haft idag! Jag har dock gett upp hoppet om att lillen ska komma. Nu struntar jag i det, han får komma när han vill. Jag tänker bara ha "semester" tills han bestämmer sig för att komma ut. Så det så!

AllmäntTrackbacks ()

Har man inget att göra...

2014-01-15 @ 10:37:19 Kommentarer (0)
.. så får man skaffa sig nått att göra! Har stått framför spegeln hela morgonen och lekt med ögonskuggor och annat.
 



Hahah hundarna vill alltid vara med mig helatiden och kolla vad jag gör, de är så himla nyfikna! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

In the dark

2014-01-14 @ 22:50:00 Kommentarer (0)
Ligger i soffan i min mans knä. Blä jag har knappt orkat lyfta ett finger idag. Jag börjar dessutom bli lite smått orolig för lillen har knappt rört sig någonting på hela dan. Jag väntar bara på att han ska vakna, han brukar göra det vid den här tiden. Wakie wakie!
 



AllmäntTrackbacks ()

Marc by Marc Jacobs - Maverick Allie SÄLJES!

2014-01-14 @ 21:05:00 Kommentarer (0)

SÄLJES! ÄKTA Marc by Marc Jacobs Maverick Allie Crossbody Bag (färg "iron"). KVITTO FINNS och dustbag ingår! Inköpt för 3537 kr på nordstrom.com i oktober 2012, säljes för 2500 kr eller högstbjudande! Hör av er snarast vid intresse, jag håller inte väskan åt någon så först till kvarn!

AllmäntTrackbacks ()

Det där med barnvagn..

2014-01-14 @ 17:06:50 Kommentarer (0)
Allstå.. Vi har i dagsläget 2 barnvagnar, en Brio Happy Kombi 2010 och en Teutonia Spirit. Båda är jättebra vagnar enligt recensioner på internet men jag börjar mer och mer känna att de är SÅÅÅ klumpiga. Vi har ju inte ens fått lillen till världen än, men med tanke på hur mycket jag kommer att springa omkring i stan och åka buss känns det inte speciellt kul att ha en BAUTA vagn på bussen. Dessutom har vi inte plats i bilen eftersom vi har en hundbur i bagaget. Jag vet ärligt talat inte hur vi ska lösa problemet om vi inte köper en till lite nättare vagn.

Jag hittade en Crescent jag gillade och den kostade runt 3000 kr ny. I så fall får vi sälja en av de vagnarna vi har nu för vi behöver verkligen inte ha 3 st. Om någon är intresserad av en Bio Happy Kombi 2010 svart, hör av er!! Säljes för 1000 kr inkl allt.
 

AllmäntTrackbacks ()

OMG va snyyygg!!

2014-01-14 @ 15:48:00 Kommentarer (0)

Den här ringen som Blondinbella designat är helt underbar, måste ha!! Färgerna är verkligen jag! Ska hålla utkik efter när den kommer ut i butik. Hoppas den inte är alltför dyr bara.
 
AllmäntTrackbacks ()

Huvudvärk

2014-01-14 @ 11:51:29 Kommentarer (0)
Jahapp, alltid är det något! Jag har i alla fall vart ute i 30 minuter med voffsingarna och tryckt i mig en rostad macka med leverpastej, så nu ska jag bara koncentrera mig på att få bort huvudvärken.





Skönt att vara inne igen och mysa under en filt i soffan med hårbollarna. What would I do without them?!

AllmäntTrackbacks ()

Ut å spatzieren

2014-01-14 @ 10:31:11 Kommentarer (0)
Hundarna blev rastade imorse av Jonas ca 08:45 men nu ville Eddie ut igen, och när Eddie vill ut då är det MED EN GÅNG som gäller. Han säger alltid till när det börjar bli kris, så det är bara att gilla läget å pallra sig ut. Idag är det fullt med snö ute så Hugo kommer va glad i alla fall, han älskar snö.




AllmäntTrackbacks ()

Dear Diary...

2014-01-14 @ 00:15:20 Kommentarer (0)


För er som inte vet - utöver bloggen skriver jag dagbok varje dag, en sida om dagen. Det är något som jag måste göra bara, skriva av mig liksom. Det är också en kul grej att spara och kolla tillbaka i om några år. Tänk vad fort man glömmer saker egentligen, men en dagbok hjälper dig att minnas. Jag har dagböcker från 7:an, 8:an, 9:an... Sen förra året och detta året. När jag var sjuk skrev jag allt i mina bloggar, men man kan inte alltid göra det, för folk tolkar saker helt fel ibland och det kan få negativa konsekvenser. På internet är man sårbar. Jag slutade att blogga förut mycket pga av alla andras åsikter om saker och ting. Men man får inte låta sig påverkas. Detta är mitt liv, like or not. Jag har inte tvingat dig att läsa. Jag delar med mig för att jag tycker att det är roligt, inte för att jag måste. Jag står för den jag är och mina åsikter. Trots att jag bara är 23 år har jag vart med om mycket saker som har gjort mig starkare och till den personen jag är idag. Ta ingen skit, för det gör inte jag.

Kärlek till er! <3
Sov sött!

AllmäntTrackbacks ()

Määäätt

2014-01-13 @ 22:12:23 Kommentarer (0)
Nu kommer jag att va jättetråkig men ni får faktiskt vänta på att få se mina väskor till en annan dag. Jag orkar inte resa mig ur soffan, har mölat massa godis, måste bara ligga här och dö lite. Men, den som väntar på nått gott väntar ALLTID förlänge ;)

Puss <3

AllmäntTrackbacks ()

Lite gladare

2014-01-13 @ 15:12:01 Kommentarer (0)
Yes lite gladare känner jag mig nu i alla fall, inte så ensammen längre. Tänkte gå och lägga mig en stund igen innan jag börjar med lasagnen som vi ska äta ikväll. Lite får man ju skämma bort sin man när man har möjlighet. ;)






Jag vet, trist med badrumsbilder, men det blir inte mer fancy än så idag. Jag har iaf på mig Juicy Couture så it's not that bad, could be worse!!

Tänkte visa er alla mina väskor den här veckan. Antingen om jag kör en om dagen eller alla på en gång, har inte riktigt bestämt mig, men håll utkik så kommer det upp något senare ikväll.

Hejsålänge! <3

AllmäntTrackbacks ()

Lyckades somna om

2014-01-13 @ 12:09:18 Kommentarer (0)
Thank the lord! Nu har jag sovit bort en del av dagen i alla fall. Skönt! Men vad ont jag har i ryggen nu! Well, alltid är det något. Har ingen lust till någonting nu heller, men jag har bjudit hit mannens föräldrar på kaffe om en stund så jag måste gå upp och sätta på det snart. Innan dess skall jag hinna ut en snabbis med hundarna med i detta arktiska klimat, fy blä!

TTYL


AllmäntTrackbacks ()

Jag vill inte vakna

2014-01-13 @ 09:01:22 Kommentarer (0)
Jag vill inte gå upp, jag vill inte äta, jag vill inte spela TV-spel, jag vill inte kolla på TV, jag orkar inte gå ut med hundarna... Jag vill bara gömma mig under täcket och aldrig gå upp. 

Jag hatar detta, jag står inte ut mer. Jag känner mig som en fånge i mitt eget hem, i min egen kropp. Jag hoppas att jag kan somna om nu, för jag tänker inte lämna sängen. Jag tänker ligga här under täcket, blunda och hoppas att jag försvinner.

AllmäntTrackbacks ()

Waitin' n' waitin'...

2014-01-12 @ 22:37:03 Kommentarer (0)

Lillen kör träningspass deluxe därinne medan jag ligger och läser bloggar. Tänkte försöka mig på att sova snart. Wish me luck!

AllmäntTrackbacks ()

Ombre

2014-01-12 @ 21:46:13 Kommentarer (0)
Hittade några gamla bilder på mig i ombre, från hösten/vinter 2012.



Trivdes väldigt bra i det men nu är jag mer sugen på att bli superblond igen. Gah! Det är sååå svårt!!! Jag tänker i vilket fall vänta tills efter lillen kommit ut. Känns inte så bra att förgifta honom med massa kemikalier i onödan.

AllmäntTrackbacks ()

I miss em' good times

2014-01-12 @ 17:30:06 Kommentarer (0)


Bilden ovan kommer från förra året, en dag när jag och en kollega var på afterwork på Gothia Towers. Åh, det var sååå mysigt!! Nu skulle jag aldrig orka det. Orkar knappt ens gå utanför dörren och jag vill absolut inte träffa någon. Jag har helt enkelt ingen energi till det. Den lilla energi jag har går åt till att fixa mat och promenera med hundarna. Kul liv liksom. Känner mig som den mest osociala människan i hela världen. Well, det är snart över. "Snart, snart, snart", jag är TRÖTT på att vänta nu!!!

AllmäntTrackbacks ()

Fy i helvete va kallt!!!

2014-01-12 @ 15:14:00 Kommentarer (0)


Tyckte väl att det var aningens kallt när jag var ute med hundarna nyss. Hade ingen mössa (smart Jens) och det började stickas inuti öronen när jag har vart ute i ca 50 minuter. Började gå hur fort som helst där på slutet för jag ville bara komma in i värmen!! Nu sitter jag i värmen och kollar på "Real housewives" av, jag tror, New Jersey. Love the drama!
 
AllmäntTrackbacks ()

Morsning korsning!

2014-01-12 @ 12:26:53 Kommentarer (0)
Fan... Såg nu att det hade kommit något klet på skärmen, doooh det vill inte gå bort! Sånt kan ju reta gallfeber på en!!!
 
Idag är jag själv några timmar, mannen jobbar. Har roat mig med att stå jättelänge framför spegeln, eftersom det inte finns så mycket annat att hitta på.
 
 
Här har ni mig - en, för tillfället, stylad äkta hemmafru!

Vi har äntligen fått flyttat in vår laptop i sovrummet till skrivbordet, det stationära har vi gjort oss av med, så nu kommer jag att sitta här en hel del och blogga. Visserliggen älskar jag att ligga i soffan med datorn, men det är så mycket enklare att sitta upprätt när man har mycket att skriva.
 
Är hungrig igen, åt nyss frukost... Blä orkar inte äta hela tiden. Skall nog lägga mig och kolla på andra avsnittet av "The Carrie Diaries".
 
Snackes senare!
 
AllmäntTrackbacks ()

Hundpassning

2014-01-11 @ 23:51:34 Kommentarer (0)
Haha kolla vem som låg och väntade på mig i sovrummet! Eddie brukar aldrig ligga där, det brukar alltid vara Hugo som gör det. Sötgöte!! <3


Jag funderar på att börja passa hundar igen nu när jag är mammaledig. Har gjort det förut för att tjäna lite extrapengar, men mest gör jag det för att det är så mysigt med massa hårbollar att dela dagarna med! Jag tänkte ta 50 kr per tillfälle för under 7 timmar och 100 kr för över 7 timmar. Har man då fler hundar blir det ju lite pengar i alla fall. Men jag kommer ta in max 2 hundar åt gången eftersom jag redan har 2 själv. Det räcker med 4 hundar och en bebis. För er som undrar, nej det är inte jobbigt att gå med så många hundar. Jag är van, jag har även jobbat på hunddagis och då gick vi ibland med 7 åt gången. ;)

Ni får gärna kontakta mig om ni behöver hjälp med hundpassning. Jag finns i Lerum och kan inprincip alla dagar och tider, helg som vardag. Ni kan kontakta mig på [email protected].

AllmäntTrackbacks ()

Kläder till mini

2014-01-11 @ 22:35:25 Kommentarer (0)
Omg jag måste ha bodyn nedan till lillen. Hittade den när jag vandrade runt inne på NK häromdan. Helt underbar kvalitét!


Bodyn kommer från Ralph Lauren Childrenswear.

AllmäntTrackbacks ()

Djupa tankar

2014-01-11 @ 21:00:00 Kommentarer (0)
 
Här sitter jag, i soffan med magen fylld med mat, godis och bebis och funderar över livet. Idag har lillen vart helt GALET aktiv, jag fattar inte hur han orkar! Han brukar vanligtvis sova största delen av dagen och leva rövare på natten. Han kanske är trött på sitt lilla plejs därinne och längtar ut i stora vida världen? Jag hoppas det i alla fall, för vi längtar efter honom!
 
Det känns bara så sjukt att det snart kommer att ligga en bebis på mitt bröst. En varm, gosig och len liten bebis. Inte vilken bebis som helst - MIN bebis. Tänk att han har legat därinne i 9 månader, att han har vart en liten ärta som växt sig större och starkare tack vare den näring han fått från mig. Det är så himla konstigt på något sätt... Jag fattar det typ fortfarande inte!
 
Blä jag vill inte vänta mer!! :( KOM UT NUUU!!!

AllmäntTrackbacks ()

Hemma igen

2014-01-11 @ 19:12:31 Kommentarer (0)
Jag kan inte förstå att jag gick med på att sitta still i en ishall en hel match, höggravid. I början var det helt ok tills jag började bli kissenödig. Dear lord säger jag bara!


Vi har nu hunnit vara hemma en liten stund. Middagen är avklarad och nu ska vi bara slappa vid TVn och äta massa godis till nån film. <3

AllmäntTrackbacks ()

Hockey i Lödöse

2014-01-11 @ 14:31:19 Kommentarer (0)
I'm alive! Vi befinner oss för tillfället i Lödöse, ska kolla på hockey. Hörs senare! 

Puss <3


AllmäntTrackbacks ()

Miss my clothes :'(

2014-01-10 @ 22:53:35 Kommentarer (0)
... alla klänningar, alla färger... Suck...

Men snart så!!




AllmäntTrackbacks ()

Vad jag hittade på NK-rean

2014-01-10 @ 20:30:48 Kommentarer (0)


... den här skönheten! Dock fick den inte följa med hem, trots 30% rabatt. Det är fortfarande rätt saftigt pris på ca 6000 kr. Wish I had pockets with endless of money in them!

AllmäntTrackbacks ()

"(Spr)in(g)spiration"

2014-01-10 @ 15:33:00 Kommentarer (0)
 
AllmäntTrackbacks ()

H&M Conscious

2014-01-10 @ 09:23:00 Kommentarer (0)
"Embrace spring in this Conscious sportswear inspired mini collection with a feminine touch in neutral black, white and grey melange with pink accents, and all materials are organic, recycled or Lyocell cellulose."
 
Texten ovan är tagen från H&Ms facebooksida och så även bilden nedan. Vill ha ALLT.
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Gravid/Nybliven förälder + försäkringskassan = KAOS!

2014-01-10 @ 08:46:29 Kommentarer (0)
Asså SERIÖST. Sämsta systemet ever. Man fattar typ ingenting och när man ringer till dem (wow jag kom fram först och främst!!) verkar de lika snurriga som jag känner mig!!! Hur fasen ska detta sluta?! Jag har iaf ansökt om ersättning för 13:e t o m 27:e januari med anledning "ta hand om barn" även ifall lillen inte kommit ut än. Jag undrade om jag inte skulle välja "anledning - graviditet" men hon jag pratade med sa att det inte spelar någon roll. Jag hoppas inte det blir något strul nu bara för det! Doooooh!!!!

 
Hahaha hittade denna bilden på google när jag sökte på försäkringskassan. Lite så känner jag mig nu.
 
AllmäntTrackbacks ()

They have finally arrived!

2014-01-10 @ 05:54:00 Kommentarer (0)


Nya randiga kuddfodral från H&M home!
 
AllmäntTrackbacks ()

Eat, sleep, rave, repeat.

2014-01-09 @ 17:26:53 Kommentarer (0)
Eller... Kanske inte eheh. Ska hem nu med en gång äta å sen sova. Fy fan va skönt!!! Vi ska bara handla lite först och hämta vovvar.

Vi lär inte höras mer idag.

Puss <3




AllmäntTrackbacks ()

Ljusare i håret

2014-01-09 @ 12:31:00 Kommentarer (0)
Åååh vad jag längtar efter förändring just nu! Är så sugen på att göra något åt mina slitna toppar och min lite tråkiga färg.

 
Jag hade väl tänkt mig något i stil med bilden ovan. "Men haaallååååeee det är väl så du ser ut redan?!" svar nej, mitt hår är inte så ljust som på bilden, jag har slingor som jag gjorde för ca ett år sedan men upptill är det råttfärgat, kanske lite ljusare. När jag tar bilder ser mitt hår mycket ljusare ut än vad det är ibland beroende på ljuset i rummet m.m.
 
AllmäntTrackbacks ()

Besöksrekord!

2014-01-09 @ 09:14:00 Kommentarer (0)
Kuligt kuligt med så många läsare, och JA, jag VET att designen är fuckad om man klickar i arkivet. Detta skall åtgärdas så snart som möjligt. Dock är jag inte CSS-expert så I NEED HELP!

Här kommer en bild från vår/sommar 2013 när jag var på La Cage Aux Folles med en kär vän:
 

Älskar min balenciaga <3
 
Borde jag köra en årsresumé för år 2013? Det kanske vore på sin plats. Det var ju trots allt ett av de mest händelserika åren i mitt liv - jag flyttade, gifte mig, blev gravid och blev fastanställd på världens bästa arbetsplats. År 2013 var helt klart ett år att minnas!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fit for fight??

2014-01-09 @ 07:29:27 Kommentarer (0)
... Eller inte. Sov typ 1,5 timme inatt. Vaknade dessutom med en mardröm mitt däri. Hade lika gärna kunnat dygna. Well, jag är på jobbet i vilket fall som helst. Vi får väl se hur detta går, om jag somnar sittande inne på mitt kontor om någon timme eller om jag lyckas klara mig på reservtanken.


AllmäntTrackbacks ()

Nighty

2014-01-09 @ 00:12:40 Kommentarer (0)


Japp, du gissade rätt! Nattugglan här, kan inte sova. What to do... Ville bara säga godnatt till er alla, ni börjar bli ganska många nu! Berätta gärna lite om er själva eller vad ni vill läsa om i bloggen vetja! Men mest av allt just nu hade jag uppskattat tips mot sömnlöshet. Hit me!

Kram till er! <3

AllmäntTrackbacks ()

Miu Miu MATELASSÉ LEATHER MINI SHOULDER BAG cipria

2014-01-08 @ 23:23:51 Kommentarer (0)

En mer "affordable version" att matcha med till kläderna nedan. Btw jag säljer en Marc Jacobsväska om någon är intresserad? Knappt använd. Säljes för 2500 kr, inköpt för ca 4000 kr.

Denna är det, Marc by Marc Jacobs - Maverick Allie, köptes i september 2012 från nordstrom.com:


AllmäntTrackbacks ()

Back to work

2014-01-08 @ 20:31:22 Kommentarer (0)

Standardläget nu för tiden.

Jag ska tillbaka till jobbet imorgon och på fredag, sedan kommer jag inte gå dit mer innan jag ska föda. Känns himla skönt! Vilken lättnad ändå! Jag orkar knappt ta mig från ett rum till ett annat hemma så ni förstår ju hur illa det är.
 
 
Men, som jag alltid säger - Det gäller att vara positiv, no matter what!
 
AllmäntTrackbacks ()

Hungrig men orkar inte lag mat

2014-01-08 @ 17:37:00 Kommentarer (0)
OMG... Jag har sovit halva dan :S Vaknade nyss och trodde STENHÅRT att det var morgon... WIERD FEELING!! Inte kul alls :( Det påminner mig om vad mamma berättat om när jag var liten. Hon tvingade mig alltid att sova middag, fast jag inte ville. Dock behövdes det verkligen för jag var övertrött på eftermiddagen så som jag härjade. Men sen, när jag vaknade efter min tupplur var jag alltid rosenrasande och bara grät och skrek haha, lite den känslan jag hade förut. Allt bli ju helt upp och ner. Morgon, dag, kväll?! What the heelll!!!
 
Nu måste jag äta något med. Bleeh, ibland önskar jag att man inte behövde äta, det tar för mycket på krafterna att gå bort till köket och fixa något. Man kan lika gärna sitta kvar på soffan, typ, men icke. Bebis behöver näring!
 
AllmäntTrackbacks ()

Hemma igen från barnmorskan

2014-01-08 @ 09:13:00 Kommentarer (1)
Lillen växer, men inte jag. Dock har han saktat in lite på sitt växande så jag skall gå dit en extra gång nästa vecka för att mäta igen så att kulan fortsätter bli större fram till födseln. Vecka 38 nu, woop!
 
Hihi jag har ingen navel kvar längre, det ser jätteroligt ut. Bara ett liiitet, liiitet hål! 
 
 
Det som syns ovanför naveln är ett ärr från min navelpiercing som blev infekterad för några år sedan.
 
Idag ska jag roa mig med att läsa om amning. Dags att lära sig leva som en ko, yaaay!
 
AllmäntTrackbacks ()

Paleface

2014-01-07 @ 23:45:18 Kommentarer (0)


From me, to you all - I wish you a very good night!

AllmäntTrackbacks ()

Klick, klick!

2014-01-07 @ 21:48:00 Kommentarer (0)
Har letat efter en kjol med sånt här rutigt mönster hur länge som helst! Hade dock velat ha en vit, men det fanns inte. Äsch då, lila är inte fy skam! Endast 149 kr på H&Ms hemsida, billigt och bra! Linnet var bara så fint så det fick åka med det med, har inte så mycket saker som är tunna och nätta. Kommer dock behöva nya kycklingfiléer (de jag har hemma har tappat allt klister).
 
H&M är enda sidan jag vågar handla på innan bebis är född för jag vet att sakerna passar, utan att prova. Tänk att matcha outfiten ovan med Miu Miu-väskan nedan. HEAVENS! Skulle ha mina svarta Jeffrey Campbell wedges till med vit sula och svarta strumpbyxor. <3
 

 
AllmäntTrackbacks ()

Myskväll

2014-01-07 @ 20:21:09 Kommentarer (0)
Hahaha guess who's in there?!


Rätt svar - en sur hund som inte får ligga under min filt, han knör så fruktansvärt mycket så jag gav honom en egen filt. Han tyckte väl inte det var lika bra direkt men det fick duga hehe.

Vi sitter och spelar GTA V online nu, så ser ni "Din mamma" (SutekiTsuki) så vet ni vem det är! ;)


AllmäntTrackbacks ()

Tvingade mig ut

2014-01-07 @ 16:53:15 Kommentarer (0)
Eller rättare sagt, mina hundar bönade och bad om att få gå ut för de var sååå uttråkade.

Jag gick väldigt långsamt, det blev ner till Lerum centrum och förbi Ågården där vi höll till när vi gifte oss.


Älskar den här bron, den är så vacker!

AllmäntTrackbacks ()

Miu Miu BOW GLAZED-LEATHER TOTE

2014-01-07 @ 14:32:00 Kommentarer (0)
What makes me happy:

 
Jag vill bara ha vååååår så att jag kan klä mig i härliga färger kombinerat med ljusa väskor och skor.
 
AllmäntTrackbacks ()

"Be who you want to become"

2014-01-07 @ 14:10:21 Kommentarer (0)
 
Jag har precis sett första avsnittet av "The Carrie Diaries" och den verkar jättebra. Precis en sån serie jag behöver just nu. Jag lär ju inte ha så mycket annat att sysselsätta mig med med tanke på att kroppen varken vill eller orkar, så det blir soffläge 24-7 from now on.
 
Gud, jag minns knappt när jag såg på en serie senast. Jag kollar ju nästan aldrig på TV, eller om jag gör det så slötittar jag bara på nån skit så att man inte behöver känna sig fast utan kan stänga av och gå därifrån när som helst. Jag vill inte vara beroende av någon serie eller att behöva bänka sig en viss tid. Jag vill leva IRL, träna, vara ute med mina hundar, träffa vänner och vara ute på stan. Jag är inte soffliggartypen, så this is FUCKING KILLIN' ME!!!! Aja... så fort lillen är ute har ni lattemorsan här!
 
AllmäntTrackbacks ()

Äntligen!!!

2014-01-07 @ 12:43:38 Kommentarer (0)
Woohooo, jag fick sova i natt! Jag har sovit i typ 12 timmar, men det känns ändå inte tillräckligt. Jag blev väckt av Eddie som ville ut vid 11:30 och det var bara att gilla läget och gå upp. Dock blir det inga promenader, bara utanför dörren, för jag orkar inte mer än så. Jonas får gå ut med hundarna när han kommer hem.
 
Jahapp... och nu... Nu är det bara att vänta. Vänta, vänta, vänta... Denna EVIGA väntan. Well, jag kommer att ladda inför förlossningen nu bara med vila och bra mat. Jag måste vara fit for fight, vem vet, jag kanske får en jättelång och jobbig förlossning och då behöver jag all energi jag kan få. Det känns jättetråkigt att bara vara hemma, men det är som sagt bara att gilla läget.
 
 
Här kommer en jättegammal bild på mig. Tror jag var kanske 16-17 år här hihi^^ Den är i alla fall tagen hemma i pappas gamla hus i Kungsbacka någon gång runt juletid, eftersom det är en stjärna i fönstret.
 
AllmäntTrackbacks ()

Allt är bajs

2014-01-07 @ 07:39:38 Kommentarer (0)

Mannen min har åkt till jobbet och här ligger jag med magsmärtor. Jag är så trött på att må dåligt. Alla runt omkring ba "ah men du är så pigg å du som mår så bra och är så vacker som gravid"... BULLSHIT!!! Jag mår SKIT och känner mig som en valross, men när man träffar folk kanske det inte är läge att sitta och klaga och rabbla upp all negativ skit för det känns så tråkigt att förstöra stämningen. 

Det är inte rosor och gröna ängar att vara gravid. Det är hemskt påfrestande för både psyke och kropp. Folk målar upp en förskönad bild av graviditeten. Jag vill inte vara den som är negativ, för jag är annars en väldigt positiv människa, men att vara gravid är INTE kul.

AllmäntTrackbacks ()

Jag är SÅ ledsen och förtvivlad

2014-01-06 @ 20:43:00 Kommentarer (0)
Jag hade planerat att jobba ända till slutet av graviditeten men innerst inne vet jag att det inte är rätt för min kropp. Jag är och har alltid varit en fighter, en sån som pushar sig själv to the limit and beyond. Men den här gången handlar det inte bara om mig längre. Jag kan inte vara så självisk. Jag MÅSTE inse att det är FEL att forsätta pressa. Inte för min skull, för jag bryr mig inte om mig, men för lillen. Det är egoistiskt att fortsätta pressa, för i slutändan är det han som får lida för det jag gör. Jag vill inte orsaka honom lidande. Jag gör vad som helst som krävs för att mitt barn ska må bra, oavsett om det är vad jag vill eller inte. För det handlar inte längre om vad jag vill, det handlar om vad han behöver. Han behöver en frisk mamma som klarar av att föda honom. Han behöver en frisk mamma som inte utsatts för onödig stress, som i sin tur påverkar honom negativt. 
 
Jag hatar den här känslan, att slitas mellan två saker du älskar. Jag älskar mitt barn, men jag älskar också mitt jobb och jag känner ett stort ansvar för att det skall rulla på och fungera.
 
Jävla SKIT. 
 
AllmäntTrackbacks ()

Vårt hem, del 3 - Sovrummet (Master bedroom)

2014-01-06 @ 12:16:00 Kommentarer (0)
Vårt sovrum går i olika nyanser av lila. Vi har valt att måla två väggar i färg och lämnat två väggar vita. Än har vi inga tavlor för vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra, ifall vi skall ha en hylla eller tavlor ovanför sängen. Sedan är det väl tänkt att vi skall skaffa en TV till sovrummet med, när nu det blir.
 





 
Jag älskar vårt sovrum. Jag tycker att de lila färgerna ger ett harmoniskt intryck, och det är ju harmoni man vill känna när man skall gå och lägga sig... Eller? ;P
 
AllmäntTrackbacks ()

När kroppen inte vill vara med längre

2014-01-06 @ 11:45:00 Kommentarer (0)

Blä... Jag är så trött på detta nu.. Jag är ändå otroligt tacksam att jag lyckades somna till slut, efter mycket om och men, i natt. Jag höll på att bli galen! Har lite motvilligt lyckats trycka i mig en leverpastejmacka nu också så att "vi" får lite energi. Jag längtar så otroligt mycket efter att graviditeten skall vara över. Jag vill bara ha mitt barn i min famn. Det känns ju som att vi redan känner varandra men som att vi står i varsitt rum med en vägg emellan och försöker kommunicera med varandra. Kom uuuuut!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Night at the hospital

2014-01-06 @ 10:53:00 Kommentarer (0)
Gud va snälla, söta och förstående de är på östras förlossning! Jag åkte in vid 2-tiden i natt för jag kände att det inte gick mer, jag hade så fruktansvärda magsmärtor i övre delen av magen. Jag fick ta en massa prover och sedan fick jag Novalucol och någon annan tablett mot magkatarr. Efter en stund kändes det lite bättre men jag har fortfarande ont nu idag. Jag blev i vart fall hemskickad och dök i säng 04:30, har sovit tills nu och det var sååå skönt! Har sovit jättedåligt i flera nätter. Nu hoppas jag bara att mina magsmärtor försvinner under dagen.
 



AllmäntTrackbacks ()

Gucci soho metallic leather chain shoulder bag

2014-01-05 @ 22:14:02 Kommentarer (0)

Den här hade inte vart fel i vår...


AllmäntTrackbacks ()

Hahaha kolla in hans ligg-stil!

2014-01-05 @ 19:05:23 Kommentarer (0)



Älskade hund! Hans bakben ser inte ut att må så bra hahaha xD
 
Har sovit i 2 timmar nu och nu känns ryggen bättre. Håller på att baka kladdkaka och väntar på att Jonas ska komma hem med vaniljglassen. Stackarn, han blev utskickad i regnet bara för att jag var tvungen att ha just VANILJ-glass. Vi har alla andra sorter, päron, jordgubb m.m. men inte vanilj!
 
AllmäntTrackbacks ()

My view right now

2014-01-05 @ 16:38:17 Kommentarer (0)


Deadpool och en trött Chihuahua.

AllmäntTrackbacks ()

Aj. Min. Rygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-01-05 @ 16:09:00 Kommentarer (0)
Okej... Det kanske inte är så smart att springa runt i affärer mellan 10-14 när man är gravid i 9:e månaden... Nu har jag jätteont i ryggen!! >_< Det roliga är att jag inte började känna något förrän jag kommit hem.
 
Men men jag är glad ändå! ^^,
 


 
Jag köpte faktiskt ingenting. Hittade en liten svart balenciaga som jag blev kär i, men den kostade typ 6000 kr på rea och det var lite väl mycket just nu. Man måste tänka långsiktigt ibland också! :P
 
AllmäntTrackbacks ()

Vårt hem, del 2 - Vardagsrummet

2014-01-05 @ 11:51:00 Kommentarer (0)
Ni har redan sett en hel del bilder på vårt vardagsrum, men här kommer några i dagsljus!

 


Vi är inte riktigt helt klara än. För att göra det komplett behöver vi våra nya kuddöverdrag från H&M (som är påväg), en zebra-tavla (IKEA) och ett Hemnes vitrinskåp (IKEA) som vi skall ha istället för bokhyllan vi har nu. Bokhyllan är nämligen i en ljusare färg än resten av möblerna så den passar inte riktigt in och sedan tycker jag inte om att gäster ser våra pärmar för räkningar m.m. som står däri nu. Jag vill ha dörrar så att man kan dölja allt sånt.
 
AllmäntTrackbacks ()

Fruuulleee

2014-01-05 @ 08:32:00 Kommentarer (0)


Lyckades somna tillslut någon gång vid 2-tiden igår. Yaaay! (NOT!) Är iaf uppe med tuppen och intar en skål med blandad kompott.
  
Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska möta pappa utanför NK kl 09:45 för att köa till rean. Jag är en sånn människa som måste ha god tid på mig på morgonen. Jag gick faktiskt upp 06:30 och duschade, fönade + plattade håret och sminkade mig. Det tog ca 1,5 timme men då tog jag det luuuugnt också, hatar att stressa för då blir det inte snyggt ändå.
 
AllmäntTrackbacks ()

Kan inte sooovaaaa

2014-01-04 @ 23:33:22 Kommentarer (0)
Jag och Jonas har legat i sängen ett bra tag och skrattat ihjäl oss åt vår förlossningslista på Spotify - "Tryck ut ungen ba". Asså sjukhuspersonalen kommer tro att vi är helt störda, att det seriöst är något allvarligt fel på oss haha. xD

Är superspeedad nu bara för det så det finns inte en chans att jag kommer att kunna somna på flera timmar. :/ What to do?!

AllmäntTrackbacks ()

Life iz gooood

2014-01-04 @ 20:11:00 Kommentarer (0)
Yes box! Vi har avnjutit en god middag och precis slagit oss ner i soffan med kaffe och dessert. Dock blev det helt misslyckat.. Hade gjort chokladpraliner som varken var särskilt goda eller vackra... Well, man måste testa sig fram!
 
Ser ut som bajs som rullats till kulor med glass och hallon. Mmmm baaaaajs.
 
 
Imorrn blir det NK-rean! See you there?
 
AllmäntTrackbacks ()

Details of the day

2014-01-04 @ 14:02:00 Kommentarer (0)





Väska - Balenciaga, sjal - Ester Elenora, mammajacka - H&M, byxor - D.O. (Design Only), skor - Uggs
 
AllmäntTrackbacks ()

Vårt hem, del 1 - Köket

2014-01-04 @ 13:29:50 Kommentarer (0)
Jag tänkte att jag skulle köra en liten följetång här i bloggen där jag visar er nya och gamla läsare runt hemma hos oss. Först ut har vi då köket:
 




 
 
Näst på tur har vi vardagsrummet och sedan kommer sovrummet. Håll utkik i bloggen imorgon och i övermorgon för del 2 och 3!
 
AllmäntTrackbacks ()

Vill aldrig gå upp

2014-01-04 @ 10:37:14 Kommentarer (0)


<3

AllmäntTrackbacks ()

Bebis Eddie

2014-01-03 @ 23:05:00 Kommentarer (0)
Tänk att snart har jag en RIKTIG bebis att ta hand om, men tills dess låter jag mina håriga adoptivbarn få så mycket uppmärksamhet som det bara går. Kolla bara va söt Eddie var när jag skulle hämta honom!!! Waaah!!! <3<3
 
 
 
Asså jag döööööör!! Ååååååhååhååååhåååååå!!!! <3<3<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ännu mer nytt

2014-01-03 @ 22:36:00 Kommentarer (0)
Vi drog till IKEA direkt efter jobbet idag och inhandlade en ny matta och en taklampa. Min man har precis satt upp lampan och det var inte utan svordommar. Jag tyckte allt såg helt ok ut men han ville prompt att den skulle sitta tajt mot taket. Vårt tak lutar så det är kanske inte direkt världens enklaste uppgift, men men, han lyckades tills slut, eller snarare, gav upp. Jag tycker i vilket fall som helt att det blev jättefint!

 
 

Å här har vi lilla Hugo som alltid ska vara med <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens visdomsord

2014-01-03 @ 20:23:00 Kommentarer (0)


Just sayin'...
 
AllmäntTrackbacks ()

Burberry S/S 14

2014-01-03 @ 15:16:23 Kommentarer (0)



Detta är SÅ bra tycker jag!! Det börjar bli allt mer accepterat och publiceras fler bilder där folk har tatueringar och/eller piercings. Jag själv älskar min näspiercing och skulle inte känna mig som mig själv utan den! Jag älskar också att han är klädd i ljusa färger som anses som feminina, killar kan ha alla färger! Tjejer med! Det skall inte spela någon roll vilket kön man är, man får se ut som man vill så länge man trivs med sig själv.
 
Tummen upp för Burberry och att våga vara sig själv!
 
AllmäntTrackbacks ()

Nya klockan på <3

2014-01-03 @ 13:51:55 Kommentarer (0)
 
Blä, asså jag är så trött och deppig idag. Orkar ingenting. Vill bara hem och dra täcket över huvudet. Detta är nog den segaste dagen på länge...
 
AllmäntTrackbacks ()

Manodepressiv

2014-01-03 @ 12:29:00 Kommentarer (1)
Ok... Nu blir detta VÄLDIGT privat, men ibland undrar jag om jag inte har någon typ av biopolär sjukdom, fast kanske av lindrigare grad. Jag har väldigt svårt att stoppa mig själv ibland från att göra förhastade handlingar och jag är periodvis väldigt deprimerad.... Det går upp och ner från dag till dag och ibland svänger det samma dag. Det är väldigt jobbigt att må såhär och jag utsätter mina relationer för otrolig påfrestning då folk inte kanske alltid kan lita på mig. En del folk runt omkring mig har nog uppfattningen av att jag aldrig är nöjd och att jag är otacksam... Det är verkligen helt fel bild... För så är det inte! Jag har bara så svårt att kontrollera mig ibland, asså jag litar inte ens på mig själv. Jag är rädd för mig själv, vad jag kan göra. För innerst inne vet jag att det jag gör är fel, men ändå kan jag inte stoppa det. Jag har blivit mycket bättre på att stoppa mig själv på senare tid, men jag mår väldigt dåligt under tiden det tar från det att jag får ett infall tills dess att jag har tvingat bort det från min näthinna.

Fy detta stämmer alldeles för bra in på mig... :'( http://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Manodepressiv-sjukdom---bipolar-sjukdom/
 
Jag skiter i om någon tycket att jag inte borde dela med mig av detta, men jag anser att en väg mot ett friskare liv är att erkänna för sig själv att något faktiskt är fel, och ibland är det lättare att göra det genom att öppna sig till andra. Först då kan man ta tag i problemet och faktiskt se till att göra något åt det.
 
AllmäntTrackbacks ()

Inredning <3

2014-01-03 @ 07:44:00 Kommentarer (0)


Jag vill bara göra om en maaaassaaa nu när vi har fått in nya soffan. Är såå trött på allt det röda efter jul! Jag vill ha det enkelt med någon enstaka färgdetalj, som den gröna mattan uppe till höger. 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Fyndat på rean

2014-01-03 @ 07:31:42 Kommentarer (0)
I just love H&M! Fick 2 kuddfodral och byxdressen jag suktat efter såååå länge för bara 198 kr!!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Nu är den på plats!

2014-01-02 @ 22:47:04 Kommentarer (0)
Ursäkta sämst kvalité på bilden men vi är jättetrötta och hungriga så det blir ett snabbinlägg bara.
 
 
Puss <3

AllmäntTrackbacks ()

Collage

2014-01-02 @ 15:12:33 Kommentarer (1)
Åååh... tänk att få glida runt i detta... Perfektion <3
 
Well, drömma kan man alltid göra hehe ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Nya soffan!

2014-01-02 @ 10:17:00 Kommentarer (0)
Tänkte visa soffan vi skall hämta senare idag <3
Kommer bli såååå fint hemma nu <3 Äntligen får jag min divan! Som jag längtat!!!

Soffan kommer från Chilli, du hittar den HÄR.
 
AllmäntTrackbacks ()

God morgon!

2014-01-02 @ 08:04:31 Kommentarer (0)
 
 
Här ser ni en gla skit, fett taggad för jobbet!
 
TTYL, bitches!
 
AllmäntTrackbacks ()

Kär, i en väska...

2014-01-01 @ 21:46:00 Kommentarer (0)
Åh nej... nu har det hänt...  IGEN!!! Jag kan inte sluta tänka på Louis Vuitton Vivienne. Asså... Jag MÅSTE ha den... Men jag har inte 27000 kr att spendera, bara sådär. What to do... :/.... Någon som har något tips eller vill sponsra mig? Bajs... Jag kommer inte kunna sova nu bara för det...
 
Hahahah hittade denna bilden på google, kunde lika gärna vart jag!

 
AllmäntTrackbacks ()

Tillbaka till verkligheten

2014-01-01 @ 20:49:02 Kommentarer (0)
Imorrn väntar jobb och att hämta den nya soffan. Jag längtar sjukt mycket efter jobbet, hatar att gå hemma. Självklart är det inte kul om man sitter på jobbet och mår dåligt, vilket jag antagligen hade gjort om jag hade jobbat under julveckan, för jag har verkligen mått skit - idag också t ex. Låg å grät i sängen halva dan.
 
Jag bara önskar att jag kunde få må bra för en gångs skull. Den här jäkla ungen suger all energi ur mig!!! Men men, nu är det typ 27 dar kvar tills han tittar ut. Om han inte väljer att titta ut tidigare förstås. Snälla jag orkar inte mer... Det känns som att det enda jag gör är att sova, äta, sova, äta typ. Jag orkar inte göra något mer. Jag orkar knappt gå ut med hundarna ens. Hur jag ska orka att jobba det har jag ingen aning om. Envisheten inom mig är det enda som får mig att över huvudtaget kliva upp ur sängen på morgonen. Tur att jag är så enveten. Jag har liksom inte ens minskat mina vikter på bodypumpen. ALDRIG! What doesn't kill you makes you stronger. Låt det göra ont. Jag tänker inte ge mig. Folk är för mesiga. Bit ihop och kör ba kör, KBK!
 
 
Halvsover, men försöker va positiv.
 
AllmäntTrackbacks ()

Mål år 2014

2014-01-01 @ 13:06:11 Kommentarer (0)
Jag visste först inte om jag skulle dela med mig av mina mål till er men äh, what the hell, here we go:
 
År 2014 skall bli ett år då jag blir rikare, både ekonomiskt och på upplevelser och erfarenheter. Jag vill satsa på bloggen och mitt företag som jag planerar att starta upp så snart jag får möjlighet. Jag skall se till att lära mig så mycket som möjligt genom att skapa nya kontakter och genom att både praktiskt och teoretiskt fördjupa mig i vad det innebär att driva ett företag vid sidan av ett vanlig arbete.
 
Jag är trött på folk som säger att saker å ting inte går att genomföra. Det GÅR. Bara man vill. Jag kan erkänna att jag har vart rädd, rädd för att tag i detta, rädd för att misslyckas. Mest rädd är jag för att få mina drömmar krossade. Men, ju mer jag har funderat på allt det här ju mer inser jag att det är rent utsagt puckat att tänka så. Om jag aldrig ens försöker, då kan jag ju aldrig lyckas? Man måste satsa och offra saker för att kunna få något tillbaka. Jag kommer att offra tid, energi och pengar på detta men det är det värt. För i slutändan kommer jag att få syssla med det jag älskar - att skriva, arbeta med kunder och att vara omringad av mängder med lyxiga väskor och accessoarer 24-7. 
 
Detta är min dröm och jag tänker se till att den blir sann.
 
2014, bring it on!
 
AllmäntTrackbacks ()

Det var det roliga det

2014-01-01 @ 09:33:00 Kommentarer (0)
Nu börjar världens segaste månader. Periodern januari-mars är nog de trååååkigaste månaderna jag vet! Vintern har ju inte ens kommit än så det lär ju va vinter nästan in i maj!
 
Tänkte bara visa er en sista bild från igår och kvällens (snarare nattens dessert):
 
 
Vaniljpannacotta med hallon och hackad mörk choklad. Superenkelt och SUPERGOTT!
 
Imorse när jag vaknade kände jag mig nästan bakis, trots att jag bara druckit vatten, alkoholfritt bubbel och alkoholfri kopparbergs päroncider. Bläää. Antar att jag mår som jag gör pga att jag tvingade mig själv att vara uppe trots att jag var så trött. Jag tog inte ens en powernap som jag hade tänkt först.
 
This is how I feel today.
 
 
Bläk.
 
AllmäntTrackbacks ()