Väskmani och modevetenskap

2012-07-31 @ 08:05:03 Kommentarer (1)
Jag har alltid älskat väskor (och skor). Jag vet inte riktigt vad det är som får mig att inte kunna somna på kvällarna, bara för att jag ligger och tänker på en viss speciell goding jag vill addera till min samling. Det är nästan lite av en sjukdom, en besatthet som är mer än underbar. Att gå från att sukta efter en väska till själva köpandet är som att alla mina drömmar blir besannade - jag är i dilerium. Jag förväntar mig inte att alla ska förstå men det är i alla fall så jag upplever det.

Nog om det. Jag har äntligen hittat en utbildning!! Modevetenskap 60 hp, 1 år på STHLMs Universitet. Jag planerar att eventuellt gå den år 2013 och sedan läsa till butikskommunikatör. Efter det är drömmen att driva en butik för exklusiva väskor. Då skulle jag kasta mig upp ur sängen varje morgon och aldrig vilja gå hem från jobbet.
 
AllmäntTrackbacks ()

Kändisar och deras väskfavoriter

2012-07-29 @ 20:35:39 Kommentarer (0)
Jag rådiggar Alexa Chung, tycker hon är fett ball. Här med Mulberry Bryn.

 
Är Bryn Mulberrys nya it-väskan?
 
AllmäntTrackbacks ()

Phillip Lim Pashli Mini Satchel

2012-07-29 @ 08:37:27 Kommentarer (0)
Jag såg att väskan nedan kommer att landa på ungefär 4800 kr - vilket är ett helt ok pris! Skulle jag ha råd kanske den flyttar in i min höstgarderob. För er som vill beställa den redan nu finns den för förhandsbokning hos Nordstrom.

AllmäntTrackbacks ()

Phillip Lim

2012-07-28 @ 18:49:20 Kommentarer (0)
Vin-/mörkrött är mer än rätt i höst och jag kan inte annat än älska denna mystiska färg. Jag skulle gärna ha en snygg jacka i den mörkröda färgen. För er som letar efter en snygg till bra pris har H&M en just nu för ca 399 kr. SKYNDA FYNDA.
 
Annars hade den här väskan inte suttit fel.
 
Phillip Lim. Heeelt fantastisk. Jag kan inte annat än dö lite när jag ser denna. Det är som att ta mitt inre och göra en väska av det. Sorgligt men ändå vackert. Lite vampyrkänsla. Helt klart med på toppen av mina lista med de snyggaste väskorna a/w 12.
 
Men, eftersom jag inte har världens mest fancy jobb (flippin' burgers) kommer jag att få "nöja" mig med att måla naglarna i den rätta färgen.
 
AllmäntTrackbacks ()

A/W 12 Fashion - Trendrapport

2012-07-28 @ 18:05:22 Kommentarer (0)
Hösten och vinterns hetaste färg är lila som vi ser hos alla de stora modehusen. En riktigt hypad väska som kan komma att bli den nya IT-väskan är "Chanel Boy Bag" och gärna då i lila.
 
 
I övrigt är blommigt mönster en övergripande trend och matchas bäst med svart och markerad midja. Vi ser markerade midjor överallt så det är läge att inhandla ett kvalitets skärp i bra läder, gärna ett svart (funkar även utanpå jackor). Vackert möter hårt i en härligt rockig stil. "Trippelmönster" är något jag inte fastnat för även om det skrivs mycket om det och det syns på de flesta ställen. Till allt detta - bär päls! Det är dax att rota fram din mammas/mormors gamla pälsjacka som säkerligen kommer att komma väl till användning. Helst i färgerna grått/svart/vitt/beige.
 
Jag kommer att matcha allt med Chanel Rouge Noir nr 18, snyggare naglar får man bara inte!
 
Om en stund lägger jag upp några av mina personliga favoriter bland väskorna. MISSA INTE DET!
 
AllmäntTrackbacks ()

Love isn't only between humans.

2012-07-28 @ 17:22:27 Kommentarer (0)
... It's between a woman and her bags/shoes too! (I alla fall om du frågar mig!)
 
My birthday's commin' up, kommer att vara i Marbella då och gissa om jag är taggad?! Har fått två SUPERFINA presenter från min älskade fästman redan. En rosa Marc by Marc Jacobs plånbok och väskan nedan, Michael Kors Hamilton Large Tote i lila. Väskan befinner sig inte hemma hos mig eftersom den inte finns ute än men den är förhandsbokad så den 21:e augusti lämnar den USA för nya äventyr tillsammans med mig. Älskar livet just nu.
 
En update angående höstens hetaste väsktrender kommer lite senare ikväll.
 
Stay tuned.
 
AllmäntTrackbacks ()

De nya MK-väskorna

2012-07-23 @ 09:11:54 Kommentarer (0)
 
 
Seeeeerrrriiiiööööööösssst. Jag DÖR. Perfektare väska får man leta efter!!! Jag bara MÅSTE ha den här skönheten!! Får se hur mycket pengar som finns kvar efter Marbella, men om det finns något kvar lär denna vara mitt nästa inköp <3
 
AllmäntTrackbacks ()