The Louis Vuitton Speedy Amazon Bag

2016-02-21 @ 20:17:24 Kommentarer (0)

Såå sjukt fin!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Mulberry byter logga

2016-02-15 @ 21:02:00 Kommentarer (0)
OMG vet ni vad... MULBERRY ska byta logga!!!! (eller typsnitt i vilket fall)


Liknar den gamla loggan som de hade innan den de har nu. Skall bli sååå spännande att se vad Johnny Coca har hittat på för något i den kommande kollektionen också! Den 21:e februari smäller det!
 
AllmäntTrackbacks ()

Hej hopp.

2016-02-13 @ 14:43:00 Kommentarer (0)
 
Är inte direkt på världens bästa humör. Har pajat min rygg och är über förkyld. Kul. Inne på två månader med förkylning nu, yaaay. Ja å det med ryggen... det small till en dag när jag stod vid kylen och skulle göra något å så kunde jag inte röra mig. Har vart hos en naprapat 2 gånger och kört med kyldyna av å på 3x10 minuter x antal gånger per dag. Har sånn tur är kunnat jobba hemifrån så det har inte känts så hemskt att ligga ner hela dagen när jag i alla fall kunnat göra lite nytta. Annars, ni som känner mig, vet att jag är den mest rastlösa människan på jorden typ hehe. 
 
Aja, hursomhelst... Idag ska vi på 20-års fest. En stund i alla fall, Hugo (vår hund) kan inte följa med för det är i en lokal så vi kan inte vara borta jättelänge. Sen har jag så ont i ryggen av att sitta förlänge och jag ska snart till London med (25:e-28:e februari) så jag vill verkligen vila så att den kan bli bra tills dess!!
 
Hoppas att ni får en trevlig lördag! Glöm inte att checka in live streamen av cosplay ikväll på SVT 21:00! ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

Fettisdagen

2016-02-10 @ 07:00:00 Kommentarer (0)
Ja, fast fet... det är jag VARJE dag vill jag lova haha. xD Älskar mat!! <3

Här har ni min variant på semla som jag gjorde till Fettisdagen igår:


Glutenfri vegansk och sojafri semla:

- 1 paket frysta mjölkfria och glutenfria släta bullar (FRIA)
- 1 paket oatly vaniljsås
- 1 litet paket mandelmassa
- 1 paket go green visp
- vaniljsocker
- socker

Så här gör du:
Ja, lättare blir det inte. Du behöver bara skära av toppen på bullarna och gröpa ur dem lite i bottnen. Blanda det du gröpt ur med en lika stor del mandelmassa. I med blandningen igen i hålorna och sen på med vaniljkräm i önskad mängd. Vispa ihop lite go green visp med vaniljsocker och socker tills det får önskad konsistens och sötma. Lägg i önskad mängd visp och på med lockena. Sist med inte minst toppade jag med vaniljsocker (hade inget florsocker, men tycker nästan det är godare med vaniljsocker!)

Servera direkt med en STOR kopp kaffe till! :)

AllmäntTrackbacks ()

The perfect combo

2016-02-10 @ 06:50:00 Kommentarer (0)
 

Köpte den här klänningen nyss på rea på H&M för typ 100 kr! Tänk den här klänningen med en lång svart, tajt "linneklänning" till under, ett par strumpbyxor och några schyssta svarta boots med gulddetaljer. <3

AllmäntTrackbacks ()

Boktips!

2016-02-04 @ 21:11:00 Kommentarer (0)
Ja, det trodde ni väl aldrig att ni skulle få av mig! ;) Innan jag nämner boken nedan vill jag bara säga att den allra bästa boken någonsin är "Parfymen". LÄS DEN. Så, då var det sagt.

Här är boken jag läser just nu:

 
Sophie Kinsella - Nya kontakter.
 
Sophie Kinsella är författaren bakom "Confessions of a Shopaholic", som förövrigt är en av mina absoluta favvo filmer. Hon skriver på ett väldigt roande sätt om en ung kvinna som ska gifta sig om bara några dagar. Vill inte avslöja förmycket men jag säger bara KAOS.

Annars längtar jag efter nästa Fifty Shades of Grey film. Måste läsa klart böckerna nån gång. Har bara läst halva ettan. Hehe, jag i ett nötskal... Jag läser alltid alla böcker till hälften. Den jag läser nu har jag snart läst halva på så då kommer jag väl lägga den någonstans och glömma bort den som med alla andra böcker... Fast nä, jag ska ta med den till London i slutet på månaden nu så kommer antagligen att läsa ut den.

Puss puss! Sov sött!
 
AllmäntTrackbacks ()

Bläää

2016-02-02 @ 19:13:04 Kommentarer (0)
Idag är en bajsdag. Har så mycket stress inom mig, vet inte varför. Har mått hyffsat bra länge men nu börjar jag må dåligt igen av stressen. Jobbigt när man inte vet vad det beror på riktigt heller. Jag brukar ta bort alla moment som känns jobbiga så att jag ska minska min stress men nu vet jag inte riktigt vad som var felet idag.
 
 
Känner mig så ful å plufsig. Vill bara träna men är sjuk. Bläää. 
 
AllmäntTrackbacks ()

Current bag obsession

2016-02-01 @ 13:35:00 Kommentarer (0)
COME TO MAMA! <3

AllmäntTrackbacks ()