Publicerat 2016-02-10 07:00:00 i Allmänt
Ja, fast fet... det är jag VARJE dag vill jag lova haha. xD Älskar mat!! <3

Här har ni min variant på semla som jag gjorde till Fettisdagen igår:


Glutenfri vegansk och sojafri semla:

- 1 paket frysta mjölkfria och glutenfria släta bullar (FRIA)
- 1 paket oatly vaniljsås
- 1 litet paket mandelmassa
- 1 paket go green visp
- vaniljsocker
- socker

Så här gör du:
Ja, lättare blir det inte. Du behöver bara skära av toppen på bullarna och gröpa ur dem lite i bottnen. Blanda det du gröpt ur med en lika stor del mandelmassa. I med blandningen igen i hålorna och sen på med vaniljkräm i önskad mängd. Vispa ihop lite go green visp med vaniljsocker och socker tills det får önskad konsistens och sötma. Lägg i önskad mängd visp och på med lockena. Sist med inte minst toppade jag med vaniljsocker (hade inget florsocker, men tycker nästan det är godare med vaniljsocker!)

Servera direkt med en STOR kopp kaffe till! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0