Thank you, Black Friday!

2013-11-29 @ 16:33:10 Kommentarer (0)
För snaaart är den här påväg hem till mig!!!!
AllmäntTrackbacks ()

Snart helg igen då

2013-11-28 @ 09:03:38 Kommentarer (0)
Vaknade upp imorse och visste inte om det var onsdag eller torsdag. Jag fick verkligen fundera en stund innan jag kom på att det redan var torsdag. GÖÖÖTT!! Hektisk vecka, as usual. Vi är ju aldrig hemma innan 19:00 eftersom vi jämt har massa ärenden att uträtta. Middagen blir typ runt 20:00. Sen går jag och lägger mig 21:00-21:30. Kul liv liksom. Well..
 
Idag skall jag göra fransarna. Skönt att bara ligga ner å inte göra ett skit i någon timme. I need that!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dear Santa...

2013-11-27 @ 14:52:34 Kommentarer (0)
Om jag fick bestämma hade denna legat bland klapparna under granen :3
 
AllmäntTrackbacks ()

Feeling like shit

2013-11-27 @ 13:22:54 Kommentarer (0)
 
Känner mig precis som jag ser ut. Höggravid och dödstrött. Hur ska jag överleva de här sista veckorna??
 
AllmäntTrackbacks ()

Rebecca Minkoff Spring 2014

2013-11-27 @ 08:16:32 Kommentarer (0)
En av mina absoluta favvobloggar är purseblog.com. Där finns allt man behöver veta, å vi ska inte tala om purseforum. OMG... asså kolla den runda väskan. Den är ju heeeelt perfekt! I NEED THIS!
 
AllmäntTrackbacks ()

Min man

2013-11-25 @ 13:05:05 Kommentarer (0)
 
Fotograf: Nicole Henriksson - http://fotografnicole.se/
 
Jag är så oerhört stolt och lycklig att få kalla dig min "MAN". Tänk att vi är gifta, du och jag. Jag älskar dig så otroligt mycket, det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva den kärlek jag känner för dig.
 
Tänk att jag går och bär på VÅRT barn. Vi skall, tillsammans med hårbollarna Hugo och Eddie, bli en familj - på riktigt! Det är helt ofattbart. Jag måste ofta stanna upp mitt i vardagen, bara för att kolla en extra gång att jag inte drömmer. Du är min dröm som blev sann.
 
AllmäntTrackbacks ()

Godingar från Mulberry

2013-11-25 @ 12:23:38 Kommentarer (0)
Ååååh vad jag är sugen på att ha dessa i min väska efter jul!
 
AllmäntTrackbacks ()

Helgen som var

2013-11-25 @ 08:07:00 Kommentarer (0)
Shit pommes frites va fort den här helgen gick. SWISCH sa det bara. Back 2 business. Fast jag är ledig imorrn, ska bli jäääävligt gött. Dock skall jag trängas med alla andra på Ullared haha... 

Här nedan, lite bilder från helgen:




Lite lyx sådär, en lördagskväll. Riktigt gott och mysigt hade vi det! Vi firade en vän till mig som precis fyllt år. Jag drack, alkoholfritt, vin och käkade pasta med oxfilé. För en gångs skull var det faktiskt riktigt gott alkoholfritt vin. Det där "Natureo" som de flesta ställen har, det smakar verkligen SKIT. Det är typ saft. Jag gillar inte saft, jag vill att det ska smaka vin och inte vara så jävla sliskigt! Men det här vinet var helt ok. Minns tyvärr inte vad det hette.

AllmäntTrackbacks ()

Midja?

2013-11-22 @ 14:58:29 Kommentarer (0)
 
Haha, gud, jag består verkligen bara av en mage. Den står RAKT ut. Resten av kroppen är så liten jämför med magen. Framifrån syns det inte så tydligt och inte alls bakifrån. Men i sidled... Dear LORD. Hur kan den liksom... hållas uppe??
 
AllmäntTrackbacks ()

UGG Australia - Red Light

2013-11-22 @ 13:55:00 Kommentarer (0)

Fick sålt min SVEA Montreal jacka igår. Så jag unnade mig faktiskt ett par nya familjemedlemmar till min lilla samling därhemma. Dessa är ju bara SÅÅÅ rätt nu i december. Kommer kunna känna mig lite fin i alla fall.

Resten av pengarna tänker jag sätta sprätt på i Ullared på tisdag. Jag, syrran å mannen min drar dit efter ultraljud och barnmorskebesök. Ska bli riktigt kul. Förhoppningsvis hittar vi lite julklappar med.
 
AllmäntTrackbacks ()

Frulle

2013-11-22 @ 12:49:00 Kommentarer (0)
Frukost är utan tvekan dagens viktigaste måltid, en måltid som aldrig bör hoppas över.


Såhär sniigg är jag på morgonen. Brukar börja dagen med kaffe/te, juice, soyayoghurt, russin, havrefras/flingor och müsli. Nom nom. Ibland kör jag gröt och mackor med leverpastej istället. Alltid mannagryn, för det är så jävla goooott!!!
 
Haha man ser verkligen hur trött jag är. Om ni undrar vad det är för svarta band jag har på handlederna så är det seabands mot illamående. Jag får fortfarande brottas en hel del med både illamående och sura uppstötningar. Dessa och gaviscon är räddare i nöden!
 
Trevlig fredag allesammans!
 
AllmäntTrackbacks ()

För er nyfikna jävlar

2013-11-21 @ 13:45:00 Kommentarer (0)
Såhär blev reslutatet efter mycket velande:
 

Nice huh? Välidgt juliga, men ändå enkla. Kommer väl köra mer pimp nästa gång strax innan jul där, bara för att det går. 

Är för övrigt ganska grinig.. Såg en aaaasfin Michael Korsväska igår, som naturligtvis var slut senare samma dag. FML. :'(

Den här var det:
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Mysfaktor på jobbet

2013-11-20 @ 10:08:18 Kommentarer (0)
Jag tror att många glömmer bort att man faktiskt kan göra sin arbetsplats lite mysigare. Det är enkelt gjort med några blommor, tavlor/affischer och ja, varför inte några levande ljus?
 
 
Det och så lite musik på det = Perfekt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Beslutsångest!

2013-11-20 @ 09:10:00 Kommentarer (0)
Jag ska göra nya akrylnaglar idag, men what to do?! 
 
Antingen:

 
Eller såhär kanske? Fast inte med rosetter då. 
 

Asså gaaah! Jag vet inte... De nederst är ju egentligen smartast eftersom att de inte kommer se konstigt ut när det växer ut. Men de ovan är ju bara såååååååååå snygga!!! FML.. :/
 
AllmäntTrackbacks ()

En favorit från förra året

2013-11-19 @ 15:07:00 Kommentarer (0)

Älskar det här halsbandet från H&M. Här kombinerat med en Missoni för Lindex kofta och en klänning från Zara.

I miss my clothes! :'/
 
AllmäntTrackbacks ()

Den 27:e januari

2013-11-19 @ 12:45:00 Kommentarer (0)
Tänk. Idag födde blondinbella sin son. Snart är det min tur. Det känns som en EEEEEEEVIGHET tills dess. Jag måste vänta ända till den 27:e januari.

Jag umgås med lillen varje dag, vi puffar och hälsar och har mysstunder varje kväll. Men han är on the inside... och jag on the outside. Jag längtar efter att få träffa honom i verkligheten och känna hans mjuka hud mot mina läppar. Ååååh lilla mini! Hur ska jag kunna vänta ända tills dess, denna väntan gör mig gaaaaaaaaaalen!!!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Min kväll igår

2013-11-19 @ 07:55:00 Kommentarer (0)
Ja.. det var lika med... BILKÖ.

 
Det hade skett en olycka borta vid Hulan, Lerum. Det var TOTALT stopp på vägen. Vi satt och väntade i bilen i en halvtimme typ innan det låååååångsamt började rulla. Dock var det massa som hade krockat i kön så vi fick köra zicksack mellan. Helt sjukt. Värsta jag vart med om. Kom väl hem vid halv 8 eller nått. Kul. Jag åt middag sen la jag mig med en gång. Är så himla trött nu. Känns som att jag bara äter, jobbar och sover.
 
AllmäntTrackbacks ()

Konsten att vänta

2013-11-18 @ 15:28:44 Kommentarer (0)
Well, if there is something I'm bad at... Jag HATAR att vänta!!! Ååååh lilla älskling därinne, jag vill träffa dig nu, nu, nuuu!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

This body of mine

2013-11-18 @ 08:22:00 Kommentarer (0)
Tänk.. För ett år sedan såg jag ut såhår.

 
Nu ser jag ut såhär:

 
Men men. Jag tivlar inte en sekund på att jag kommer gå tillbaka till det igen. Jag väger idag 63 kg. Jag vägde 61 kg när jag blev gravid. Jag har ätit SOM EN HÄST men det syns inte för fem öre. Antar att lillen vart hungrig hehe.

Det är skönt att jag inte är så stor. Tycker det känns tungt ändå med den här magen. Den är ivägen och jag vågar inte lyfta vad som helst längre eftersom jag då måste lyfta så pass långt framför kroppen och jag är livrädd att pajja ryggen. Den ska ju liksom bära upp både mig och lillen i 2 månader till. Jag kommer att göra allt för att den ska må så bra som möjligt. Styrketränar fortfarande, Bodypump 1-2 dagar i veckan och kör ett eller inget CX pass. Det är precis lagom. Mer orkar jag inte. Sedan promenerar jag en hel del, men det är bara för att jag får så ont av att sitta still för länge. Jag måste växla mellan att sitta, ligga och gå. Då mår min kropp som bäst. Ligger jag för länge får jag jätteont i ryggen och sitter jag för länge får jag jätteont inne vid höftbenet på höger sida. Samma sak om jag böjer mig ner för mycket. Så jag är livrädd för att böja mig. Går jag för mycket får jag också jätteont inne vid höftbenet. Så.. ja.. Det gäller att hitta balansen liksom. Kind of tricky.
 
AllmäntTrackbacks ()

Snowflakes

2013-11-15 @ 13:51:13 Kommentarer (0)
Åh, nu har jag allt klart! Smycken, klänning m.m. Can't wait! Kan det inte bara bli december, typ... NUUU?!?!?!


Dessa skönhetet införskaffades för en billig peng på glitter. Fett värt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Det börjar likna något!

2013-11-14 @ 08:31:00 Kommentarer (0)
Jag låter bilderna tala för sig själva.
 
 


 



 
AllmäntTrackbacks ()

Ohayo gozaimasu!

2013-11-13 @ 08:48:05 Kommentarer (0)
Det visste ni inte va?! Att jag kan en del japanska! ;) Hehe, jag är inte expert direkt men jag läste japanska i 1,5 år på medborgarskolans kvällskurser och lärde mig själv en hel del hemma också. Utöver det kan jag tyska inprincip flytande, engelska och förstår lite franska. Jag älskar språk! Språk är fascinerande och intressant. Om jag hade haft tid och möjlighet skulle jag vilja lära mig japanska flytande och även franska. Men men, livet är långt.

Happ, idag då, en helt vanlig arbetsdag som började med bilköer. Tjooohoo! Aja, jag ska inte klaga, hamnar sällan i bilkö annars. Senare idag, om jag känner att kroppen pallar, blir det Bodypump och lite spring i affärer. Det är lika bra att vara ute i god tid, hade tänkt kika på lite julklappar.

Ha det gött så länge gott folk!
 
AllmäntTrackbacks ()

Too tired

2013-11-12 @ 16:19:00 Kommentarer (0)
I feel like this naow.. Too tired to do anything. Hem å sova.
 
AllmäntTrackbacks ()

Mjölkfria Cupcakes

2013-11-12 @ 08:55:00 Kommentarer (0)
Baka baka, liten kaka.


Igår spenderade jag kvällen med min syster. Vi hade det verkligen jättemysigt! Vi lagade middag tillsammans och sedan bakade vi cupcakes som jag tog med mig till jobbet idag. Vi firar två "födelsedagsbarn" och då är det klart att det måste finnas något gott till kaffet!

Jag använde mig av två olika recept till mina cupcakes. Dels tog jag det här receptet till själva muffinsen (bytte ut till mjölkfritt smör och tog mörk choklad utan mjölk i och sedan struntade jag i hallonen) http://www.ica.se/recept/chokladcupcakes-med-hallontopping-715243/ och sedan detta till frostingen http://www.ica.se/recept/2-x-frosting-714801/. Dock belv det jäkligt mycket frosting över så det hade nog räckt med en halv sats av varje. 

AllmäntTrackbacks ()

B to the LING

2013-11-11 @ 10:36:21 Kommentarer (0)

Asså Michael Kors Mid-Size Silver Color Camille Three-Hand Glitz Watch... More is more?! Eller?! Sjukt nog så ÄLSKAR jag den!! 

AllmäntTrackbacks ()

Positiva klubben

2013-11-11 @ 09:50:32 Kommentarer (0)
Hehe jag ser allt annat än positiv ut på bilden nedan. Det talar emot lite så jag är ganska glad idag, bara lite trött.


En sneak på dagens detaljer syns i bakgrunden. Min älskade mulberry och sjal från Ester Elenora.
 
AllmäntTrackbacks ()

Juloutfit

2013-11-08 @ 09:42:00 Kommentarer (0)

Nu har jag min juloutfit klar! Loafers från H&M och klänning ASOS Maternity. Känns så sköönt att ha bockat av det från listan. Klänningen satt helt perfekt och den kan jag även använda sen efter graviditeten! Ett riktigt kap helt enkelt! Nu fattas bara SMYCKEN. Hade velat ha ett par asstora bling-bling örhängen som liknar diamanterna på loafersen så att det matchar lite. Men men, vi får se vad jag kan hitta. Borde inte vara så svårt egentligen. Det får bli någon svart väska, typ min Mulberry Del Rey, till eller min lilla Diane von Furstenberg clutch.

Can't wait for Christmas!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens

2013-11-08 @ 08:16:56 Kommentarer (0)


Big momma yaoo. 

AllmäntTrackbacks ()

I löve my job!

2013-11-07 @ 16:14:07 Kommentarer (0)

El speciale - skummad sojamjölk + trippel espresso^^ The shit when work needs to be done!
 
OMG, jag älskar mitt jobb. Det är helt fantastiskt. Underbara kollegor, härliga kunder och skön stämning. Jag skulle aldrig kunna önska mig en bättre arbetsplats. Jag trivs som fisken i vattnet, bokstavligt talat (det öser ner vatten utanför - spöregn).
 
AllmäntTrackbacks ()

Längtar efter att få julpynta hemma <3

2013-11-06 @ 09:37:00 Kommentarer (0)
Åh.. Finns det något mysigare än att ha det sådär riktigt julfint hemma?! NEJ tänkte väl det. Allt ligger just nu i förrådet i kartonger och IKEA-kassar å bara väntar på att få dammas av och tas fram. Det kliar i hela kroppen på mig!!

Här är lite bilder som jag hittade i en av mina gamla bloggar, från 19:e december 2010, när jag hade julpyntat i min gamla lägenhet:





 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

You can do anything!

2013-11-06 @ 08:09:00 Kommentarer (0)

 
Dagens visdomsord. Detta är så sant det kan bli. Allt sitter i huvudet. Vill du, så kan du klara vad som helst!
 
AllmäntTrackbacks ()

MARC BY MARC JACOBS 'Classic Q - Percy' Crossbody Bag, Small

2013-11-05 @ 13:47:39 Kommentarer (0)
Dags att dö lite.


Asså.. Åh... fina fina väska <3

AllmäntTrackbacks ()

Why god, why?!

2013-11-05 @ 12:46:00 Kommentarer (0)
Asså. Igår var inte min dag. WHY DOES THIS SHIT ALWAYS HAPPEN TO ME?!!! Speciellt när det är fraktat från andra sidan jorden med.

 
Aja, jag kör min metod, som alltid funkar = lösnagellim. Inte en enda sten har lossnat igen från mina smycken efter jag kört med det. Det funkar hur bra som helst! Orka skicka tillbaka den å sen vänta på en ny. Vem vet, de kanske hinner ta slut? Som med min silvriga Michael Kors-väska. Fatta hur arg jag vart?!
 

I miss U baggie :'( Om nån har denna och vill sälja den till mig, HÖR AV ER!!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Sura uppstötningar

2013-11-05 @ 10:30:42 Kommentarer (0)
Fy fan. Asså detta är verkligen HEMSKT. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vågar knappt äta. Vet att det känns bra precis när man äter, men efter en liten stund kommer det smygande. Eller, smygande är väl fel ord. En ren käftsmäll vore mer korrekt benämning. 
 
FML.
 
AllmäntTrackbacks ()

Min söndag

2013-11-04 @ 08:26:00 Kommentarer (0)
Började dagen med en morgonpromenad med mina hårbollar. De har vart ganska uttråkade i helgen eftersom vi har hållt på och renoverat barnrummet, det har vart fullt hus men ingen har haft tid med dem. Så, då gick jag till en stor äng där jag brukar ha dem lösa å så fick de springa av sig en stund. Det behövdes verkligen!

Efter det käkade jag frukost och sen bar det av till Partille för bodypump. Sen direkt hem, käka lunch och börja greja igen. Ingen vila här inte! Men gud så skönt, nu är allt färdigmålat! Ikväll skall vi börja skruva ihop lite möbler och om nån vecka ska vi sätta upp väggdekoren. Jag har köpt svarta stjärnor - stilrent och snyggt.

 
AllmäntTrackbacks ()

D.O.

2013-11-01 @ 07:49:00 Kommentarer (0)
 
 
 
It's friday, bitches!
 
AllmäntTrackbacks ()