I'M ALIVE!

2013-09-30 @ 09:58:00 Kommentarer (0)
Om än något utmattad och med en hel del smärta. Fick i helgen ischias from HELL. Inte roligt... Hade vart iväg och köpt blommor och grejer och skulle göra det fint hemma men då jäklar högg det till så jag fick typ köra tomtesteg och hålla i mig i väggar, dörrar, diskbänk och bord för att kunna ta mig runt. Men men... Å promenad med hundarna ska vi inte tala om. Jag skulle gå en promenad som tar ungefär lite mindre än en timme. Det tog 2 timmar och min rygg värkte så mycket att jag nästan bara ville ge upp, lägga mig ner på asfalten å gråta, men icke.

Fint blev det i alla fall.

 
Var även på Nille och köpte lite småprytlar som fick stå i hallen.

 
Älskar att fåglarna glittrar, så himla fiiint!!!! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Att göra allt, men inte få något tillbaka

2013-09-24 @ 10:43:48 Kommentarer (0)
Så känner jag ibland. Ingen jävel är tacksam, hur mycket jag än gör. Det är vid sådana tillfällen jag bara har lust att köra mitt eget race å skita i alla andra. För jag vet att jag kan, om jag bara vill. 

INGEN, å då menar jag INGEN skall släcka min glöd.
 
AllmäntTrackbacks ()

Alberta Ferretti spring/summer 2014

2013-09-19 @ 12:31:20 Kommentarer (0)
OMFG. Perfeeeectiooon!

 
 
<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Kiss kiss bang bang

2013-09-19 @ 09:02:08 Kommentarer (0)

Ignorera såret på kinden haha.

Sov så jävla dåligt i natt, dear LOOORD. Skulle sprungit milen men jag tog 8-kilometarn istället. Den har dock lite högre svårighetsgrad med HELVETESBACKEN som jag knappt fattar att jag orkar kuta upp för, men jag orkar. Det handlar om att intala sig själv att allt går, för det gör det. Allt går, bara man vill. Kroppen klarar mer än vad man tror. Förut kunde jag kuta uppför mycket snabbare utan problem, men sen jag blir gravid får jag ta det i ett lugnare joggingtempo. Längtar inte till den dagen då jag inte kan springa längre. Kommer att va såååååå rastlös!!! Älskar ju mina joggingrundor!! Men men, det får bli yoga å vattengympa på slutet eller nått.
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag när jag är som lyckligast

2013-09-18 @ 13:00:00 Kommentarer (0)
 
Bild från tidigare i år när min Del Rey äntligen hade anlänt!
 
Waah jag är så himla trött i skallen hela tiden. This baby is takin' all my energy! Nej men typ, jag äter seriöst mer än jag någonsin har gjort, sover mer å tränar inte lika mycket men ändå känner jag mig helt död. Jag äter järntabletter, 2 om dan, men jag kanske får öka till 3 i värsta fall? Får kolla med barnmorskan nästa gång jag ska dit, men det är inte förrän i oktober. Just nu är jag i vecka 22, går in i 23 på fredag. Bebis växer och sparkar massa därinne, speciellt om jag har ätit god mat haha. Mini verkar gilla socker med, då jävlar blir det fart därinne!
 
AllmäntTrackbacks ()

Nedstämd och utpumpad

2013-09-16 @ 15:29:00 Kommentarer (0)
Precis så känner jag mig just nu. Bläää. Hela den här dagen blev helknasig på grund av en incident från imorse. Det enda som fick mig på lite bättre humör var några väldigt välkomna små sparkar från mini därinne. Åh du anar inte hur lycklig du gör mig!!!<3

Idag ska jag träna CX efter jobbet, sen ska jag handla å sen ska jag inte göra ett skit. Det är early bed för den här damen, ut å springa på morgonen yaaaoo. Hoppas ingen tutar på mig imorgon eller skriker "GO GO GO!!!". Störande. Kan jag inte bara få ha min morgonrunda ifred utan att få massa kommentarer å dylikt?! Jag klarar mig fin fint ute i regnet. Det är ganska mysigt faktiskt, så länge man har tillräckligt med kläder på sig.

Blev ju lite sisådär med träningen förra veckan. Var sjuk 2 dar å sen blev det att jag var hemma i helgen. Gick iofs en mil igår. Aj min rygg!!! Sjukt att jag kan springa en mil utan problem, men när jag promenerar en mil, då börjar kroppen säga ifrån. Wiiiierd. Aja... Kroppen är en konstig sak...


Detta är jag, om några veckor haha:



Även om jag drar ner på träningen, kommer jag inte att sluta förrän kroppen säger stopp. Promenader lär det bli varje dag fram tills mini kommer ut, om nu inte det skulle hända något med mig så att jag inte klarar av att gå. Sen kommer jag väl att försöka göra bodypump, helst 2 gånger i veckan som nu, fast med mycket mindre vikter och inte alla övningar.

AllmäntTrackbacks ()

Budget-väska

2013-09-13 @ 12:13:15 Kommentarer (0)
För er som kanske inte har så mycket pengar och ändå vill ha en riktigt flashig väska i höst skulle jag rekommendera den här från H&M:
 
Väskan är i äkta läder och kostar 799 kr. Mycket kanske ni tycker ändå, men för att vara äkta läder och så pass pimpad är det ett riktigt kap. KÖP, KÖP, KÖP!!
 
AllmäntTrackbacks ()

La Cage Aux Folles

2013-09-10 @ 13:26:00 Kommentarer (0)
I lördags var jag på premiären av en riktigt färgsprakande show @ Göteborgsoperan tillsammans med en av mina bästa vänner. Vi hade jättekul och det var verkligen en show att rekommendera! La Cage Aux Folles var fruktansvärt rolig, exotisk och vacker på samma gång.

Såhär såg jag ut i lördags (Mammaklänning - H&M, Väska - Balenciaga, Ring - YSL, Armband - Pandora, Klocka - DKNY, Skor - Michael Kors):


Jag har fått upp smaken för att gå på sådana här tillställningar nu. Har redan börjat leta lite smått efter någon mysig julkonsert. Hittade faktiskt en - "En Stilla Jul" med Anders Ekborg. Det verkade supermysigt! Konserten hålls bland annat den 14:e december i Hagakyrkan kl 19:30. 
 
AllmäntTrackbacks ()

My wedding

2013-09-10 @ 12:29:33 Kommentarer (0)
Åh.. Nu har vi äntligen fått våra bilder från vårt bröllop. De är helt magiska! Nicole gjorde verkligen ett toppenjobb och vi är mer än nöjda med resultatet!
 
Här kommer ett smakprov:
 
 
Fotograf: Nicole Henriksson - http://fotografnicole.se/
 
AllmäntTrackbacks ()

När någon ljuger en rätt upp i ansiktet.

2013-09-09 @ 08:14:00 Kommentarer (0)
Att någon döljer något för mig, fine, det är väl aldrig roligt men det värsta som finns är när någon ljuger en rakt upp i ansiktet. Det finns nog inget värre. Jag känner mig så ledsen och besviken. Hur kunde du göra så mot mig, efter allt jag gör för dig???
 
Det spelar ingen roll vad det handlar om, det är själva principen. Man ljuger inte för någon man bryr sig om, så är det bara. Jag ser hellre att personen säger sanningen, oavsett om det gör ont. Hellre det än å leva i en lögn.

Det här var det sista jag trodde om dig. Det kommer att ta lång tid innan jag släpper det här. Nu vet jag inte om jag kan lita på dig längre och det känns fruktansvärt. Jag vill kunna lita på alla i min närhet, vänner, familj... Om jag inte kan lita på dig hur tror du då att vi ska kunna fortsätta härifrån? Nu krävs det att du gör något, att du bevisar för mig att jag kan lita på dig. För annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det känns som att du har sparkat på mig när jag redan ligger ner. Allt stöd jag försöker ge dig, å så spottar du mig i ansiktet tillbaka. Fy fan.

Tänk dig för en gång till.

Ta mig inte för givet.
  


"You took my heart,
Deceived me right from the start
You showed me dreams,
I wished they'd turn into real
You broke the promise
And made me realize
It was all just a lie"

Läs här:
 
AllmäntTrackbacks ()

Asså förlåt...

2013-09-06 @ 08:48:16 Kommentarer (0)
... Men jag kunde inte låta bli!!!
 

Ha en bra fredag allihop!! ;)
 
AllmäntTrackbacks ()

I just died and went to shoe heaven

2013-09-05 @ 15:46:00 Kommentarer (0)

Ååååh dessa Jimmy "Shoooes"... <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Bebissparkar och rosor på jobbet

2013-09-05 @ 09:58:16 Kommentarer (0)
Världens underbaraste man kom igår och gav mig blommor på jobbet. Så himla gulligt. Jag är inte van vid att någon bara köper blommor till mig sådär. Blev verkligen jätteglad, ååh så fina de är! Känns mycket roligare att sitta på kontoret nu, wiie!
 
 
Lilla B (bebis) sparkar på som attan därinne nu, speciellt efter jag har ätit något med mycket socker i. Typ sugarrush på kiddot haha. Blää jag vill inte vänta, kan tiden inte bara gå fort som attan så jag får träffa dig snart?!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Väskor som jag har ägt/äger - Del 1

2013-09-04 @ 09:41:02 Kommentarer (0)
Min första "riktiga" väska köpte jag i februari år 2009 i London, inne på Selfridges. Det var en ganska basic Marc by Marc Jacobs som kom att följa med mig på många äventyr. Jag har kvar den än idag, men jag använder den inte lika ofta längre.
 
   
 
Jag vet, världens minsta bilder, men de är från min gamla blogg och kvalitén blir sämst om jag förstorar dem.

Min andra väska... Hrm... Det måste vara min Louis Vuitton Speedy 35 tror jag. Det köpte jag i London år 2011. Köpte en plånbok med, Marc by Marc Jacobs, inne på Harrods.

 

Här pimpad med en Juicy Couture key fob.

Efter det kom det en heeel del väskor in i min garderob. Bland annat Mulberry Polly Push Lock Small och Petal to the Metal MBMJ.

 


 

Alla väskorna ovan, utom den svarta MBMJ-väskan har jag sålt eftersom jag inte längre kände att de var min stil. Jag ääälskar dem verkligen, men jag är ingen golden girl. Silver is the new gold. Only silver hardware for this lady!

Det var allt för dagen. Det kommer ta lång tid att skriva om alla haha, till next time!
 
AllmäntTrackbacks ()

Guide till säkra online-köp

2013-09-03 @ 10:54:21 Kommentarer (0)
Som ni säkert vet är jag PRO när det kommer till shopping via nätet. Jag beställer mest från Sverige, England och USA men även andra länder inom Europa. Mitt bästa tips är att NOGA kolla upp hur det ligger till med skatter och tullavgifter INNAN du lägger beställningen. Det är inte kul att åka på en nota på 1000 kr extra i tullavgift.

I övrigt är det bäst att beställa inom EU. Det mesta finns ändå här så försök hitta det du vill köpa på en europeisk sida. Beställ dock inte från vilken sida som helst, var noga med att det är en seriös sida som även har bra villkor ifall du skulle vilja retunera det du köpt så att du inte blir helt ruinerad. Om du är osäker på sidan du hittat, googla på forum vad andra kunder har att säga om dem. Sedan är det upp till dig om du väljer att lita på sidan eller inte, men var inte för godtrogen. Det kryllar av folk därute som bara väntar på att få lura dig på pengar.

 
AllmäntTrackbacks ()

Bästa filmen - Gissa vilken? ;)

2013-09-03 @ 10:29:00 Kommentarer (0)

"You know that thing when you see someone cute and he smiles and your heart kind of goes like warm butter sliding down hot toast? Well that's what it's like when I see a store. Only it's better.

A man will never love you or treat you as well as a store. If a man doesn't fit, you can't exchange him seven days later for a gorgeous cashmere sweater. And a store always smells good. A store can awaken a lust for things you never even knew you needed. And when your fingers first grasp those shiny, new bags... oh yes... oh yes!"

AllmäntTrackbacks ()

Montag jaaah

2013-09-02 @ 08:50:49 Kommentarer (0)
Ny vecka, nya tag! Startade min måndagsmorgon med att springa en mil i ösregn. Woop. Det är rätt skönt ändå, då känner jag att jag verkligen lever. Hade jag inte sprungit, utan promenerat i regnet, hade jag frusit ihjäl men eftersom jag alltid kokar när jag springer så var det riktigt gött (förutom att vindjackan hade fått värsta gäddhänget och att allt var som klistrat på kroppen).


Bild från igår innan ett kalas för Jonas systerdotter. Jag är inte så sur som jag ser ut, bara trött haha.
 
AllmäntTrackbacks ()