Trött å rödögd

2015-08-31 @ 22:57:00 Kommentarer (0)

... Därför får ni inte se mina hemska ögon haha. Jag tror att de har påverkas av min vätskebrist, jag känner mig helt torr i ögonen, för ja, de senaste dagarna har jag spytt som aldrig förr. Kul info, men true story. Stress, stress, stress.... Önskar verkligen att min kropp kunde hantera stress på något annat sätt annat än med att spy?!!

AllmäntTrackbacks ()

TB

2015-08-31 @ 22:27:00 Kommentarer (0)
Vi kör lite throwback idag. Här har ni mig i mitt bruna hår och lill-Ymer <3 :


Seriöst, jag måste fixa mitt hår och jag måste göra fransar igen. ALDRIG MER LUGG!

Sen kom mitt blonda... utan fransar...

 
Vilken skillnad haha!
 
AllmäntTrackbacks ()

Freja i sina nya brallz

2015-08-31 @ 20:18:00 Kommentarer (0)
 
Världens sötaste legging med volang på röven. Har suttit och försökt googla fram hur de ser ut där bak så att ni kan få se men fan, google är inte min bästa vän idag.. Lägger upp om jag hittar, ska försöka googla lite till.

Kram! <3
 
UPDATE:

Hittade äntligen!!
 
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Just nu

2015-08-31 @ 16:13:00 Kommentarer (0)
 
När barnen sover, då bakar mamman!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fy vad jag skäms

2015-08-31 @ 14:47:27 Kommentarer (0)
Stackars er!!! Jag lovar att lägga upp ett gäng intressanta och inspirerande inlägg ikväll, men just nu har jag fullt upp med 2 ungar! Läs - bearneisesås högt å lågt och en missnöjd unge i spjälsängen.


Hastig bild i farten!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Fullt ös - medvetslös

2015-08-31 @ 09:16:11 Kommentarer (0)
Ja, så kan man kortfattat beskriva det hehe. Sry för dålig uppdatering men plikterna kallar! Har en del ärenden idag med, men har avbokat några av dem för det blir helt enkelt för stressigt. Har sjukt mycket saker på agendan denna vecka, på lördag ska jag ha min stora 25-års fest här och det är mycket som ska fixas! Det kommer att bli sjukt kul, har sett fram emot detta jättelänge. Det är flera av gästerna som inte har sett hur vi bor i den nya lägenheten och många har jag inte träffat på väldigt länge. Wiiie längtar!!!

AllmäntTrackbacks ()

Barnmarknad i Lerum

2015-08-29 @ 20:54:00 Kommentarer (0)
De har inte bara barnkläder utan även kläder för vuxna m. m. Jag fyndade lite kläder till barnen och en sjal + denna klänningen till mig själv. Allt för endast 150 kr - VÄRT!!!
 
 
 
The perfect cocktail dress! Man kan klä upp sig till tänderna i den men även ha den till jobbet. Här med min vintage Chanel. (Never underestimate pre-loved items!!!)
 
Ni får ursäkta all skit i vår hall. Vi ska fixa iodrning därute men det är inte direkt prio just nu.

AllmäntTrackbacks ()

Dagens outfit

2015-08-29 @ 15:08:56 Kommentarer (0)
 
Somrigt och färgglatt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag säger bara AJ MIN RÖV!!!

2015-08-28 @ 10:01:53 Kommentarer (0)

Men det är gött, då vet man att man lever!
 
AllmäntTrackbacks ()

Så. Jävla. Gott.

2015-08-27 @ 22:17:27 Kommentarer (0)
Tack Enzo, ni är BÄST.
 
 
Foodporn.
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag ska ALDRIG lämna sadeln igen

2015-08-27 @ 21:05:00 Kommentarer (0)
OMG jag kom nyss hem från min första ridlektion på Burhult. Skulle egentligen börjat på Nääs, men de gick i konkurs. Herregud va mysigt det var där och gud va underbart det var att få sitta i en sadel igen!!! Men det känns typ som att cykla, upp i sadeln, jag kan detta, kein problem liksom. Måste bara finslipa lite saker, har en del att jobba på, men överlag kändes det hur bra som helst och hästen var supermysig. Dock vart han sur när vi skulle ut i hagen, han hade nog gärna stannat i boxen över natten.

Nu väntar onlinepizza och mys i sängen med lillan. <3

AllmäntTrackbacks ()

Hatar min lugg

2015-08-27 @ 13:38:00 Kommentarer (0)
Ja, jag ångrar att jag klippte lugg. Iaf den typen av lugg jag har nu.. Jag tänker köra snelugg istället nu tills skiten växt ut.
 




AllmäntTrackbacks ()

Godnatt från oss!

2015-08-26 @ 22:59:57 Kommentarer (0)
 
En trött bebis hälsar godnatt. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Ida Sjöstedt SS16

2015-08-26 @ 21:19:35 Kommentarer (0)
 
 
 
Så himla härliga klänningar! Älskar verkligen hennes design! <3 Får se om jag köper något från kollektionen när den släpps, det är ju ett tag kvar. ;)
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Marc by Marc Jacobs Classic Q Percy

2015-08-26 @ 15:06:00 Kommentarer (0)
Om det är någon som inte har köpt en födelsedagspresent till mig än, och som undrar vad jag önskar mig, så önskar jag mig denna (Marc by Marc Jacobs Classic Q Percy), eller presentkort på en butik där den finns.
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag idag

2015-08-26 @ 10:42:00 Kommentarer (0)

 
Älskar den här makeupen. Har puder + solpuder (båda från chanel), mascara (chanel), eyeliner (isadora), ögonskuggor (3 olika i samma förpackning, från Loreal) och läppglans (chanel). Har brun ögonskugga längst ut, guldfärgat i mitten på ögonlocket och sist, närmast ögat, en ljusare ton av guld. Är skettrött men det syns inte. Tur det hehe!

AllmäntTrackbacks ()

By Malene Birger

2015-08-26 @ 10:32:15 Kommentarer (0)
Hetast just nu - By Malene Birger!! Älskar designen!!! Dessa 2 vore inte fel!
 
 
Perfekt för allt mitt smink och en weekend bag har jag inte ens så det skulle jag faktiskt behöva. En LV är ju drömmen, men lite för dyr för min smak. Vill inte lägga så mycket på en weekend bag liksom som man inte använder så ofta.

AllmäntTrackbacks ()

Påväg att bli sjuk??

2015-08-25 @ 19:59:46 Kommentarer (0)
 
Känner mig sjukt hängig och svag i kroppen. Jag hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk!! Aja, det kan inte hjälpas i så fall, bara å försöka vila så mycket det bara går och jag får försöka att inte pressa mig själv att göra massa saker som faktiskt kan vänta till en annan dag.
 
Ska fortsätta spela Diablo III nu, en stund till i alla fall. Sen ska jag kolla på pewds å sen soooovaaaa.
 
AllmäntTrackbacks ()

Egentligen...

2015-08-25 @ 15:47:46 Kommentarer (0)
Asså shit va ballt det är att man kan ta upp sin telefon och ringa till en person och liksom när som helst höra hans/hennes/hens röst. SÅ JÄVLA BALLT!!!! Det är verkligen något vi tar förgivet, men tänk om telefonen aldrig hade uppfunnits. Jag är sjukt tacksam för att jag kan få höra min mans röst när han är på jobbet och jag är här hemma med barnen. Verkligen SJUKT tacksam. Ibland saknar jag honom så himla mycket, eller ah, inte bara ibland utan varje sekund jag spenderar utan honom. Du och jag är som Yin å yang, Jonas. Tillsammans blir vi ett. Utan dig är jag bara halv. Vi har alltid så roligt tillsammans. Vi tycker båda om samma saker (förutom bilar och väskor och kanske hästar då med hehe) men vi är alltid beredda att offra oss för varandras skull och vi glädjs båda åt att se den andre roa sig med något den tycker om. Jag tycker att vi har det perfekta förhållandet, vi är perfekta för varandra. Även om vi bråkar en del ibland och ibland vill jag bara skrika så vet jag att du älskar mig och att veta det, det är det enda som betyder något. Tack för de fina barnen du gett mig och tack för att jag får dela mina dagar med dig. Jag skulle inte för något i världen byta detta livet mot någon annans, inte ens världens rikaste människa med världens finaste hästgård. Jag hade valt det liv jag lever nu, alla gånger.
 
AllmäntTrackbacks ()

Busy mum

2015-08-25 @ 15:26:16 Kommentarer (0)
Idag har jag vart iväg och fixat naglarna. Jävlar det var på tiden vill jag lova!!! Körde på guldiga för det passar till allt. Gick även en sväng inne på H&M och kikade på barnkläder. Skulle lätt kunna gå loss totalt därinne. Men fyfan va tufft det är att flänga runt i stan med 2 ungar, är helt jävla död nu. Längtar tills Jonas kommer hem så jag kan få lite avlastning.
 
Vi hörs när vi hörs, just nu är jag alldeles för inne i Diablo III för att minnas att blogga hehe. Ska försöka ;);)
 
Kram till er <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Älskar den här västen alltså

2015-08-24 @ 13:12:00 Kommentarer (0)
Så jävla snygg!!!!
 
 
Kom precis hem från en promenad mer hund och ungar. Idag var det ju lite mer behagligt väder att promenera i. Igår var vi med ute men shit alltså, höll på att trilla ihop i värmen. Jag hade aldrig kunnat bo i Afrika, jag hade fått vara vaken på natten och sova på dagen för att klara av det.
 
AllmäntTrackbacks ()

My amazing home

2015-08-23 @ 23:23:00 Kommentarer (0)
 
Visst blir det stökigt med alla leksaker som Ymer släpar runt i hela lägenheten, men i övrigt är jag mer än tillfreds med mitt hem. Trivs jättebra här, det är så lugnt och stilla.
 
Nu ska jag sova, dör av trötthet. Freja har velat amma konstant hela kvällen (antagligen pga värmen) så jag är helt slut.
 
Hörs imorrn!
 
Kram <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Goals

2015-08-23 @ 15:01:00 Kommentarer (0)
 
Jag om några år! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Familjemys

2015-08-23 @ 10:18:55 Kommentarer (0)
Idag har vi ingenting planerat. Både jag och Jonas är sjukt trötta vi har knappt umgåtts på hela veckan, mer än igår då. Det blir lätt att man glömmer bort varandra, man fokuserar bara på att överleva vardagen så det enda vi säger till varandra är typ "kan du byta blöja på Ymer?", "Kan du ge Freja nappen?", "Kan du gå ut med Hugo?"... Vi försöker hitta lite tid att göra roliga saker på utan barnen, vi båda älskar ju TV-spel så det blir ju oftast det vi roar oss med när barnen sover. När vi har 3-årig bröllopsdag, då kommer vi nog att försöka åka iväg någonstans själva, utan barnen. Det kan vi nog behöva! Men inte för länge för så får jag total bebisabstinens!
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Jag VET, jag har vart jättetråkig

2015-08-22 @ 21:26:20 Kommentarer (0)
 
Men den här lilla damen och min son tar upp all min tid. Idag har vi dock vart iväg och kollat på Pay n' jumpen på Ryggebol (stallet där jag hade min häst förut). Det var så mysigt att se alla igen, saknar alla sååå mycket!! Längtar så himla mycket efter hästlivet... Skulle börjat rida på Nääs nu i en Dressyrgrupp, men de har ju ansökt om konkurs så jag vet inte hur det blir... aja... jag kan ju alltid erbjuda mig att hjälpa någon i stallet sålänge.
 
AllmäntTrackbacks ()

H&M, du sviker mig aldrig!

2015-08-21 @ 21:12:11 Kommentarer (0)
Inprincip 99,9% av min garderob, när det kommer till kläder, är från H&M.

Här har jag plockat ut lite godbitar inför tidig höst som gärna får flytta in i min garderob!


Lite blandat både för casual + work/cocktail outfits.

AllmäntTrackbacks ()

Typ 5 dagar gammalt smink...

2015-08-21 @ 20:10:00 Kommentarer (0)

Vattenfast mascara is the shit (har grinat massor under dessa dar). Sublime de Chanel eller nått sånt heter den. Bästa mascaran enligt mig!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Sugen på en ny klänning?

2015-08-21 @ 17:14:00 Kommentarer (0)
Jag säljer denna, från ida Sjöstedt, för 1600 kr. Använd 1 gång. Den är tyvärr för lång för mig, jag trampar nästan på den. Använde den iofs med ballerinor, så med klackar kanske den hade vart bra, men nej, jag har två små barn inte springer jag runt i klackar längre.

 
Kommentera vid intresse!
 
AllmäntTrackbacks ()

Det är inte ok att må dåligt

2015-08-21 @ 09:15:15 Kommentarer (0)
Den känslan kan jag få ibland. Jag är väldigt öppen av mig och gillar inte att stänga inne tankar och känslor för jag vet själv att det blir bara värre då. Jag känner tyvärr flera som bara stänger inne allt och blir riktigt aggressiva och otrevliga mot sin omgivning istället. Snälla BÖRJA PRATA lätta på hjärtat eller vad man nu brukar säga. Det kommer att kännas sååå mycket bättre och det finns inget att skämmas för. Alla har vi problem och tro det eller ej så är du aldrig ensam.
 
AllmäntTrackbacks ()

Mina 2 fiskorvar

2015-08-20 @ 18:48:29 Kommentarer (0)

Hehe aaw <3

Ska snart lägga Ymer och ställa mig å göra det jag gör bäst - baka <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Love dat red lipstick!

2015-08-20 @ 15:54:51 Kommentarer (0)
 
Bild från min födelsedag, 18:e augusti.
 
Jag kommer inte ihåg just nu vad det där läppstiftet heter men det är från Chanel i vilket fall. Den röda nyansen är helt perfekt och det sitter jättebra och jättelänge. Man kan dock bli lite torr på läpparna av det så om man vill skulle man ju kunna ha lite tunt lager med läppglans på med.
 
Idag är jag asa-sketa-trött, fick inte mycket sömn i natt. Jisses vilken ilsken liten bebis. Jaja, jag försökte kolla på film i alla fall, har försökt nu i 2 nätter men somnar alltid. Tror att jag har lyckats ta mig igenom halva men det återstår att se ikväll hehe. Tredje gången gillt!! Filmen heter förresten "I, Frankenstein" och den finns på Netflix.
 
Kramizz <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Det tar fan ALDRIG slut!!!

2015-08-19 @ 20:13:00 Kommentarer (0)
Jag får ALDRIG vila. Tro inte att ungarna sover samtidigt, nej då, sen ska båda ska ha mat, båda skiter, båda skriker samtidigt och den ena spyr kopiöst. Ibland vill jag bara skrika "KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄFT LÅT MIG VA IFRED EN JÄVLA SEKUND FÖR I HELVETE", men det lär ju hjälpa. Inte nog med det, jag har ett hem att ta hand om, mat som ska lagas, en hund som ska rastas. Min egen kropp förfaller totalt pga all stress och noll träning. Bleh.

Kan inte skriva mer nu måste ta hand om Ymer som precis ätit kvällsmat och en liten tjej som inte är nöjd i sin säng.

Hejs!
 
AllmäntTrackbacks ()

Den är min

2015-08-19 @ 18:13:00 Kommentarer (0)
Jag kan fortfarande inte fatta det. Alltså, det känns helt sjukt! Det är nästan så att jag inte ens vill använda den. Den är typ "för" fin.



 
AllmäntTrackbacks ()

Blomsterbud

2015-08-19 @ 16:02:00 Kommentarer (0)
 
Dessa fina fick jag igår av min familj! De är helt fantastiska och doftar UNDERBART!!! <3 Blev jättechockad när det ringde på dörren hehe, ba "Blomsterbud? Till MIG?!" Har aldrig fått det tidigare. Trodde de var från Jonas först, men nej, de var från mamma, syrran och deras respektive.
 
AllmäntTrackbacks ()

Shopping @ Hööks

2015-08-19 @ 12:58:56 Kommentarer (0)
En väst fick följa med hem idag, sen har jag kollat ut ett par skor och ett par chaps som jag ska köpa sen :)
 
 
 
Visst är den fin?! <3 Tack mamma och Göran för presentkortet!
 
AllmäntTrackbacks ()

B-Day cake

2015-08-18 @ 20:40:00 Kommentarer (0)
Bakade en tårta förut idag till mamma som är här på besök just nu. Har inte hunnit smaka den själv än, fullt upp med ungarna men jag återkommer med en recension senare ;)

 
AllmäntTrackbacks ()

Vintage Chanel

2015-08-18 @ 15:49:35 Kommentarer (0)
 
Jag säger bara O. M. G. !!!!!! Bästa födelsedagspresenten jag någonsin fått. TACK JONI!!!! <3<3<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Out and about

2015-08-18 @ 12:49:03 Kommentarer (0)
Bloggar mer när jag kommer hem! <3
 
 
Btw idag fyller jag 25 år!!! Grattis till mig!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Kl 00:00 blir jag "tant"

2015-08-17 @ 20:46:00 Kommentarer (0)
Hahha nja kanske inte tant men ja, jag blir 25 år. Herregud, nu har jag levt en fjärdedel av livet ca (om jag har den turen att jag blir 100 år). Tänker man så har jag ju hur mycket tid som helst framför mig, men det är ändå något inom mig som börjat gnaga lite och jag känner mig inte så värst ung längre. Nu går det bara utför. Nu kommer rynkorna snart, celluliterna, gäddhänget och hängpattarna (fast de har jag redan efter alla ungar). Dags att göra sillisar och botoxa sig. Höhöh njaa... Botox är inget jag någonsin vart intresserad av, men om mina tuttar ser förjävliga ut sedan så kommer jag nog överväga att göra något åt det. Jag vill va snygg naken - för MIN EGEN skull. 

Jonas är iväg och jobbar nu, första dagen på nya jobbet. Hoppas att det är roligt. Jag är så glad för hans skull! Det är faktiskt skönt att ha lite egentid nu när Ymer sover för kvällen och Freja med sover mellan amningarna. Tänker passa på å göra det jag gör bäst - äta massa skräp och kolla på väskor <3

AllmäntTrackbacks ()

Marc by Marc Jacobs Lil Ukita

2015-08-17 @ 20:37:00 Kommentarer (0)
Älskar den sååå mycket!!! Älskar all färger den finns i!!
 


I just can't get enough! <3<3<3

(Det finns ännu fler färger och varianter än de jag la upp nu t o m!! Och nej, det är inte min bild, jag har ägt max 2 st väskor i samma modell, vilket var mulberry mini lily men jag sålde den ena för ett tag sedan.)
 
AllmäntTrackbacks ()

So dangerous

2015-08-17 @ 15:32:00 Kommentarer (0)


Looks like I've got that kylie bootie, but naah. Min röv existerar inte. Plattare får man nog leta efter. T o m en pannkaka är kurvig jämfört med mig!!!

Vill bara säga tack till er. Tack för att ni finns. Utan att ni vet om det så hjälper ni mig mot bättre pyskisk hälsa varje dag. Att få öppna upp mig här HJÄLPER verkligen!!

Nu måste jag ta hand om Ymer som precis vaknade från sin tupplur.

PUSS OCH MASSA KÄRLEK TILL ER!!! <3<3

AllmäntTrackbacks ()

Rastar barn och hund

2015-08-17 @ 12:09:03 Kommentarer (0)
 
 

 

Ymer behöver rastas minst lika mycket som Hugo typ hehe. Snacka om duracellkanin den ungen, han är fan värre än mig!! Well, jag klagar inte, älskar att va ute å promenera. Det enda som är jobbigt är nu med lillan då det inte direkt finns några fasta ät och sovtider för henne. Jag passade på att gå ut en snabbis efter att jag ammat, Jonas stannade inne med Freja, han börjar inte jobba förrän klockan 15:30.
 
AllmäntTrackbacks ()

Vad stress gör med människan

2015-08-17 @ 08:13:15 Kommentarer (0)
Jag har ont i huvudet och jag har ingen matlust för jag kommer ändå bara få ont i magen av att äta. Hjärtat slår fortfare, kroppen känns som att den är redo att fly vilken sekund som helst. Men den kan inte fly. Den är fast. Fast i stressen och pressen. Det är bara jag som kan göra något åt det, men just nu känns det omöjligt.

Jag är trött på att må dåligt, trött på att spy, trött på att gråta. Jag vill bara känna harmoni inombords, för jag vet ju att jag klarar allt det här, det är bara lite förmycket just nu....

AllmäntTrackbacks ()

Kvällspromenad

2015-08-16 @ 21:35:00 Kommentarer (0)
Älskar mina kvällspromenader med Hugis. Det är så lugnt och fridfullt där vi bor.
 
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Fendi Mini Peekabo bag

2015-08-16 @ 21:03:18 Kommentarer (0)
This one though... <3


 





Soo pretteeeyyhhh!

AllmäntTrackbacks ()

Detaljer

2015-08-16 @ 20:10:53 Kommentarer (0)
 
Halsband från Primark, London.
 
AllmäntTrackbacks ()

Trött, tröttare, småbarnsmorsa

2015-08-16 @ 11:43:00 Kommentarer (0)
Asså guuuuud förlåt att jag är så tråkig men jag har verkligen ingen energi för 5 öre. Sov ändå 2 timmar på dagen igår, men känner mig inte utvilad överhuvudtaget.
 
Nu ska jag ta med mig familjen ut till en lekplats här i närheten så att Ymer får springa av sig lite.
 
Puss puss hörs sen!
 
 
 
Mina fina <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Världens bästa pappa

2015-08-15 @ 22:37:50 Kommentarer (0)
 
Den här bilden tog Jonas polare när jag och min syster var iväg och handlade mat tidigare idag. Så himla mysig bild!!! Jonas är verkligen en grym pappa, jag är lyckligt lottad som har en sån fantastisk man!! <3
 
Middagen blev gööör god. Tog tyvärr inga bilder på den, har fan stressat som ett as hela dagen. Jag fick amma medans de andra åt så ja, lite kaotiskt. Men men, de andra gillade det också så jag lyckades ju i alla fall med mitt påhittade recept. Det serverades veganfärs blandat med vita bönor, krossade tomater, mango och koriander sen dessutom en linsröra i ica basics pastasås med solrosskott, couscous, hummus, rostade solroskärnor och en STOR sallad. Så himla gott, jag älskar att ha många olika saker på min tallrik! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Rosé på ballen

2015-08-15 @ 11:51:00 Kommentarer (0)
Yes! Today is the day som jag ska ta mitt första glas rosé på vår nya balkong. Jag har sett det framför mig så länge men det har inte hunnit bli av, det har vart så kallt. Ska strax iväg och handla med syrran som kommer hit vilken sekund som helst å sen får vi mer besök.
 
Tänkte laga veganskt till middag, vill prova den nya veganfärsen. Hoppas den finns på vår ICA nu bara. Har kommit fram till att jag typ inte gillar kött längre. I alla fall inte i stora mängder. Jag smakar gärna men vill inte ha kött på tallriken egentligen. Dock kommer jag inte att gå över till "The vegan side" jag äter vad jag vill när jag vill. Har ägg i mycket jag lagar/bakar och sen tycker jag det kan vara gott med någon tugga kött bara. Det enda jag verkligen gillar är lax, eller ah fisk i allmänhet, det kan jag äta för det gillar jag. Men kyckling, gris, nöt... nej det är inte gott längre. Konstigt men sant..
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Förlåt för dålig uppdatering!

2015-08-14 @ 19:44:00 Kommentarer (0)
Har bara vart så trött och haft så himla fullt upp att det inte blivit några inlägg här. Idag har jag vart iväg på Jonas jobb, som jag även jobbade på förut (det var där vi träffades). Alla ville se Freja såklart, det var därför jag åkte dit, och det var även Jonas sista dag där idag. På måndag är det nytt jobb som gäller och nya utmaningar! Så stolt och glad för din skull, älskling! <3 Kändes konstigt att säga hejdå till alla igen, men den här gången - for good.

Eftersom jag är har vart så himla tråkig idag vill jag tipsa er om en blogg jag nyss hittade. Känns som att hon och jag har jäkligt mycket gemensamt! ;) - http://www.fashionandcookies.com/

Hörs senare!! Måste amma en ledsen liten tjej!!

 
Jag idag.
 
AllmäntTrackbacks ()

En dag på stan

2015-08-13 @ 15:46:00 Kommentarer (0)
Å åh vilken mysig dag!! Har vart på stan och lunchat med min far och tittat lite i butiker. Hade barnvakt åt Ymer och hundvakt åt Hugo. Men nu är jag hemma igen med mina små troll och inväntar mannen och min kollega som kommer hit efter jobbet - Sushi-night tonight!!
 
 
Mitt lilla fistroll!! <3 <3
 
 
Min smarriga lunch på Fröken Olsson:
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Two sleepyheads

2015-08-13 @ 05:22:17 Kommentarer (0)
 
Jag är så hungrig så kan inte sova vidare. Gick upp och började greja med tvätt hehe. 
 
AllmäntTrackbacks ()

Mys

2015-08-12 @ 18:42:08 Kommentarer (0)
Ymer springer runt och jagar Hugo, Jonas dammsuger och jag och Freja myser i soffan. Hon har ätit i säkert 40 minuter eller nått och nu sover hon som en stock.
 
 
Är sjukt tacksam att Jonas hjälper mig med städningen, har så jävla ont i mitt vänstra ben, kan knappt gå!!! Dammat fick jag gjort i alla fall och resten av dagen har jag sprungit runt å renbäddat åt alla, tvättat och badat båda ungarna å hunden + tagit en snabbdusch själv. Att duscha är lyx nuförtiden!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Kunde inte sagt det bättre själv

2015-08-12 @ 18:23:54 Kommentarer (0)
 
AllmäntTrackbacks ()

Helt slut i huvudet

2015-08-12 @ 14:25:00 Kommentarer (0)
Nu när jag har öppnat upp mig så inför alla är jag helt slutkörd. Men jag har bestämt mig, jag tänker inte hålla inne saker mer. Jag tänker blogga så som jag gjorde förr - 100% öppet och ärligt. Ni får tycka vad ni vill men jag vet att jag är en bra mamma, jag är fin som jag är och jag får leva mitt liv så som jag mår bra av att leva det.
 
Jag älskar dyra väskor, det är min största last i livet på delad plats med sötsaker. I love cake and ice cream!! (Mjölkfria då såklart)
 
Så... Nu undrar jag om någon av er har några frågor till mig, något ni undrar över eller tycker är oklart. Jag förklarar gärna, men varning, jag uttrycker mig ibland klumpigt hehe men jag hoppas att ni förstår vad jag menar ändå.
 
Kram till er och tack för att ni följer min vardag! Hade lika gärna kunnat ha den här bloggen som ett worddokument för min egen skull men jag tycker det är roligt att andra får ta del av mitt liv också, inte bara jag. Jag älskar ju själv att läsa bloggar så..
 
Jisses vad jag ordbajsar idag. Blir helt svettig här typ. Nu ska jag låta er va hehe. Hör senare! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Internet

2015-08-12 @ 13:59:00 Kommentarer (0)
Ibland blir jag så himla trött på folk på internet. Varför vågar ni inte vara er själva? Jag dömmer ingen men jag tycker att det är tråkigt att ni gömmer er där bakom era datorskärmar. Stå för vad i tycker istället. På Facebook, ja där är man ju inte direkt anonym, men folk är som galningar. Kolla bara alla köp/byt/sälj-grupper. Vart är världen påväg??!! Varför kan folk inte bara vara trevliga mot varandra? Det hade vart mycket roligare att sälja saker då.
 
 
T ex när jag ska sälja mina väskor blir folk som galna och kommenterar massa elaka saker. Varför kan ni inte bara hålla er borta om ni inte är intresserade? Ni förstör ju för andra och det är inte bara för mig utan alla andra som lägger ut annonser. Är det inte för dyrt så är det för billigt å det ena med det tredje...
 
AllmäntTrackbacks ()

Mii today

2015-08-12 @ 13:13:38 Kommentarer (0)


 
AllmäntTrackbacks ()

This little child of mine

2015-08-12 @ 11:20:35 Kommentarer (0)
 
Världens finaste, gosigaste lilla tjej!!! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

LÅT SVERIGE VARA SVENSKT

2015-08-12 @ 09:46:00 Kommentarer (2)
SLUTA ÄNDRA på ALLT. Folk som kommer hit får anpassa sig efter oss. Självklart kan vi anpassa oss efter dem med men just nu så håller vi svenskar på att ändra på ALLT och då är vi ju snart inte ens svenskar längre, det kommer inte att finnas något som kallas för "svenskt". Jag är STOLT SVENSK, inte rasist. Jag är även en stolt KVINNA, inte en hen. Så SLUTA göra mig till något jag inte är. Jag är jag och du är du. Är du en hen så är jag jätteglad för din skull att det finns något mittemellan, för de som inte känner sig som varken det ena eller det andra, men som det ser ut just nu håller vi på att pränta in i ungarna på dagis att man inte ska ha ett kön. Låt dem välja själva när tiden är inne?!?! Om någon är kille, tjej, hen, hetero, bi, gay, buddhist, kristen, satanist, muslim, köttätare, vegetarian...Who cares?!?!? Var dig själv!!! Sluta ändra på dig för andras skull - VAR. DIG. SJÄLV.!!! Så Sverige, snälla var SVENSKT. Bevara traditioner, men skapa även nya. Bjud med nya medborgare och låt dem vara en del av vår kultur, men ta även del av deras. Vi delar detta landet låt oss göra det till något fint och hemtrevligt för alla. Bevara det svenska men välkomna även nya traditioner. Ta bara inte bort det som är svenskt. Snälla.
 
Jag hoppas inte någon missförstod detta nu. Det bästa med den här världen är att vi alla är olika, men respekt och acceptans måste vara ömsesidig. Det är inte bara en som ska ändra på sig för att det ska passa andra. Vi lever här tillsammans. Sprid mer kärlek <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Vilket är smartast egentligen...

2015-08-11 @ 22:22:58 Kommentarer (0)
Blå. Eller...
Svart. (Passar ALLT)

Håller på att sälja min blåa MBMJ så det är därför jag blev lite extra kär i den blå I guess..

 
 
Men jag tror en svart passar mig bättre egentligen som mitt liv ser ut just nu... Jag älskar att den har både silver och guld (Alexan alltså). <3

AllmäntTrackbacks ()

OMG I just died and went to bag heaven..

2015-08-11 @ 17:58:35 Kommentarer (0)

JA TACK!

(Mulberry Alexa Steel Blue Soft Small Grain Matt With Rivets)

AllmäntTrackbacks ()

Du får mitt hjärta att smälta!

2015-08-11 @ 15:49:20 Kommentarer (0)
 
Världens finaste tjej!!! <3 <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Hemma igen!

2015-08-11 @ 14:51:00 Kommentarer (0)
Omg busy day, or what?! Var först iväg kl 07:30 och lämnade Ymer hos sin farmor och farfar eftersom jag skulle iväg med lillan på hörselscreening. Hade tid hos barnmorskan 11:20 också så jag åkte bara hem med lillan emellan å fikade lite innan det bar av igen.
 
Kom hem vid 13:00 cirka efter allt flängande och efter att jag hämtat Ymer. Hade förberett en pizzdeg och sallad så det var bara å hä på fyllning å sen in i ugnen. Tur det annars hade det inte blivit mat förrän kl 15 typ. Gött som F. A. N. blev det!!
 
Nu inväntar jag bara min man och min käre far som kommer på besök efter jobbet.
 
Puss på er!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Busy day!

2015-08-11 @ 11:20:03 Kommentarer (0)
Är hos barnmorskan. Uppdaterar mer senare! <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Old phone VS New phone

2015-08-10 @ 15:36:57 Kommentarer (0)
ÄNTLIGEN. Nu kanske jag slipper samtal som bryts stup i kvarten!!!!
 


Ja, jag vet.. Jag valde en STOR telefon igen!! Jag gillar stora telefoner, fast inte när man vill ha dem i fickan eller i en liten väska hehe. Dår är de opraktiska.

AllmäntTrackbacks ()

I väntrummet på BVC

2015-08-10 @ 13:01:00 Kommentarer (0)
Alltså, vanliga dödliga, dvs folk utan barn, kan säkert inte förstå hur jobbigt det är att ens ta sig till BVC som ligger 5 minuter bort med bil och när man dessutom har en hund som vägrar göra sina behov innan man ska åka gör det inte saken lättare. Jag kan inte ta med honom i bilen för det blir för varmt och jag hade velat att han skulle kissa å så innan, men nej han sprang bara runt som en yr höna och tillslut hade jag inte tid att vänta längre utan han fick gå in utan att kissa.
 
Det tar liksom tid att bygga ihop barnvagnen med och att gå ut och in i bilen med ungar, skötväska m.m.
 
 
Well, nu är vi i alla fall här! Bara å vänta nu då... Tur att lillan sover!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Marc by Marc Jacobs Lil Ukita

2015-08-09 @ 21:46:00 Kommentarer (0)
Jag har redan den här väskan, fast i blått med silverdetaljer. Dock använder jag den inte längre och jag känner att jag hellre vill satsa på en svart med guld som jag kan använda som vardagsväska och slita ut istället för någon av mina lite finare väskor. En gammal kollega till mig ska köpa min blåa så kommer jag antagligen införskaffa denna sedan. En matchande plånbok hade ju inte vart fel heller. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Lillan idag

2015-08-09 @ 20:25:00 Kommentarer (0)
 
Åh, tänk att detta är MITT barn. Jag kan knappt fatta det. Det är snart 3 veckor sedan hon kom till oss, världens finaste tjej!! <3 Det har vart 3 tuffa veckor men vi har klarat oss igenom det och nu blickar vi bara framåt!
 
Ja idag då... idag har jag faktiskt tränat!! Woho första gången på 7 veckor typ. Jävlar va klen jag har blivit hehe, men äsch det gör inget, jag tränar inte längre bara för att hålla mig stark utan det ska främst va kul! Om jag inte känner för att träna avbokar jag det alltid. Jag tror det är viktigt att man lyssnar på kroppen och gör saker för att det är roligt och inte för att man "måste". Precis så känner jag med ridningen. Jag älskar varje sekund, det blir aldrig tråkigt. Jag tröttnar aldrig. Inte heller på att greja i stallet. Ja, jag TYCKER OM att mocka, det är som terapi. Man kan stå och filosofera i lugn och ro medan man gör det fint och fräsch för hästen.
 
Men nog om det. Nu ska vi glo film. 
 
Hejs!
 
AllmäntTrackbacks ()

Världens godaste VITA kladdkaka

2015-08-09 @ 19:12:00 Kommentarer (0)
Simple as fuck! Googla bara "Sockerkaka Ica" ta det receptet som heter "saftig sockerkaka". Jag gjorde en tredjedel av det som står (ville bara göra en liten kaka å ta en liten form). Sen la jag till 2 teskedar vaniljsocker, en STOR matsked med honung och extra mjöl tills jag tyckte det var en lagom konsistens.
 
Sen in i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter å på max temp sista 5 minuterna. Då blir den som smet inuti och knaprig uppepå. Precis som jag vill ha den! Servera med glass, sirap och hallon eller vad du nu tycker om.
 
 
Kanske inte ser mycket ut för världen men jag lovar, du kommer dö så god den är! Jag bakade en igår med men Jonas ville att jag skulle baka en till idag bara för att det var så gott hihi. Jag älskar att improvisera i köket. Älskar att laga mat och baka. Speciellt när folk tycker om det jag gör.
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens outfit

2015-08-09 @ 18:35:00 Kommentarer (0)
 
Berättar mer om min dag senare <3
 
(Ja, jag har tyvärr de blekaste benen i hela Lerum)
 
AllmäntTrackbacks ()

Bebbe <3

2015-08-09 @ 01:41:00 Kommentarer (0)
 
Du är så söt när du sover... Men fan du skiter som en riktig karl!!!
AllmäntTrackbacks ()

Finaste

2015-08-08 @ 22:30:00 Kommentarer (0)
 
<3
 
AllmäntTrackbacks ()

Be YOU

2015-08-08 @ 21:17:00 Kommentarer (0)
 
Jag är glad att jag inte längre försöker vara någon jag inte är. Ingen kan ändra på mig, jag är jag och jag är bra så som jag är. Jag skulle inte vilja byta mitt liv mot någon annans, inte ens för en dag. Jag vill leva detta livet, som jag lever nu! Självklart drömmer jag om saker som jag vill genomföra i framtiden och kanske kommer vissa drömmar att slå in, vissa inte. Men grejen med mina drömmar är att jag alltid ser till att göra dem till verklighet istället för att bara sitta på röva å sura för att de inte har slagit in. Det är alldeles för många som bara väntar på att något ska hända, men tro fan att inget händer, för man måste faktiskt GÖRA något för att det ska HÄNDA något. Allt går bara man vill. Glöm aldrig det!
 
AllmäntTrackbacks ()

Svar på tal

2015-08-08 @ 20:48:00 Kommentarer (0)
Alltså, tro inte att jag är en lat jävel som bara klagar hela tiden, för så är det inte! Jag gör allt för mina barn men det är PÅFRESTANDE att vara småbarnsförälder. Man får liksom aldrig en paus. Jag kan aldrig någonsin slappna av för jag måste hela tiden passa upp på barnen och se till att de har det bra. Jag gör gladeligen detta för det är helt fantastiskt att vara mamma, mina barn är de absolut bästa som hänt mig!! MEN känslan av att vara otillräcklig och just det att man aldrig får en sekund ifred kan göra vem som helst galen. Fråga vilken mamma du vill så får du se.
 
 
Ymer efter att ha ätit björnbär tidigare idag hehe. Ser så oskyldig ut. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Michael Kors Florence säljes!

2015-08-08 @ 12:31:09 Kommentarer (0)

 
Säljer min Michael Kors Florence då jag har lite för många väskor (pälsbollen från Dolce&Gabbana ingår ej). Den är sparsamt använd, ser ut som ny. Med den följer dustbag och kvitto. Sista pris 1500 kr, prutat och klart (nypris var 2500 kr på Nordstrom.com, men fick med frakt och tull betala 3300 kr). Den här modellen sålde slut väldigt fort och går inte att köpa längre. Inuti finns många olika fack, fler bilder kan ordnas om så önskas.

Kan mötas upp i Göteborg/Mölndal/Partille/Lerum/Mölnlycke men kan även skicka med blocketpaketet över hela Sverige (köparen står för frakten som tillkommer utöver de 1500 kronorna).

Annonsen finner ni HÄR!

AllmäntTrackbacks ()

My love and I

2015-08-08 @ 11:14:02 Kommentarer (0)

Tack för att du förgyller mina dagar. Varje sekund vi spenderar tillsammans glider jag runt med ett leende på läpparna. Du är den enda som kan få mig att må bättre, hur dåligt jag än mår.

Det ska bli så FÖRBANNAT JÄVLA ROLIGT att bli gråhårig tillsammans med dig, din mupp.

SKIT NER DIG!

AllmäntTrackbacks ()

Nej, jag har inte glömt er

2015-08-07 @ 22:26:05 Kommentarer (0)
Jag har bara haft så fullt upp att jag inte hunnit blogga. 
 
När det inte var nog med problem fick jag ett väldigt dåligt besked idag som kommer att påverka vardagen väldigt negativt den närmaste månaden. Well, what to do....
 
 
Försöker hålla humöret uppe ändå och inte grotta ner mig i all skit. Man måste tänka positivt!
 
AllmäntTrackbacks ()

Sunbathing

2015-08-06 @ 14:41:00 Kommentarer (0)
Lite måste man försöka njuta av vädret, om det så är 5 minuter på balkongen.

 
Nu ska jag sova. Hoppas ingen unge vaknar bara. Hoppas de sover i alla fall i en timme till. Är så trött lillan höll mig vaken halva natten.
 
AllmäntTrackbacks ()

Samsung Note 4 - Rosa <3

2015-08-06 @ 10:40:00 Kommentarer (0)
I want you so bad!

 
AllmäntTrackbacks ()

Om jag skulle skaffa häst nu..

2015-08-06 @ 10:35:00 Kommentarer (0)
Hade jag inte sagt nej till detta!

 
AllmäntTrackbacks ()

Jag idag

2015-08-06 @ 09:24:07 Kommentarer (0)
 
Woho har t o m hunnit duscha! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Sittmöbeln är ÄNTLIGEN på plats

2015-08-05 @ 21:30:00 Kommentarer (0)
Dock med trasiga ben på ena sidan, så om någon sätter sig på den kommer den att braka ihop hehe. Men den klarar i alla fall att stå så den får vara enbart för syns skull tills vi har fått de nya benen. 
 
 
 
Nu fattas bara något på väggen ovanför sängen. De bokstäverna som jag tänkt sätta upp gick tyvärr sönder så jag måste köpa nya eller så sätter vi upp en spegel eller kanske en tavla... Får se vad det blir. Jag älskar gamla oljemålningar av svenska skogar och sjöar med guldramar. Så vem vet, kanske blir det en sådan där ovanför.
 
AllmäntTrackbacks ()

Kämpa

2015-08-05 @ 16:03:31 Kommentarer (0)
Ja, jag känner redan paniken. Andra dagen hemma utan Jonas och jag lyckades ta mig ut på en promenad med båda ungarna i den nya vagnen. Helvete va varmt och tungt det var. Promenerade på grusväg och det var kanske inte det mest ultimata underlaget, vagnen ville hela tiden gira åt vänster, men men. Min kropp mår pyton av all stress och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Varje dag som kommer nu kommer enbart handla om att överleva. Jag avskyr verkligen att vara mammaledig. Jag kan inte förstå hur folk kan tycka om det, jag mår sååå dåligt av det. Hade jag bott någonstans med hiss och kanske lite mer centralt hade det nog vart lite roligare men nu är allt så jävla bökigt så fort man ens ska ut på en liten promenad (Jävla trappor!!!).

Kommer aldrig klara 8 månader, då kommer jag hamna på psyket...
 
AllmäntTrackbacks ()

Orkar inte

2015-08-05 @ 10:40:00 Kommentarer (1)
 
Skjut mig. Vill bara vara själv en stund och inte ha några måsten. Vill kunna sova en hel natt utan att bli väckt. Vill kunna leva en dag utan problem och smärta. Det är fan alltid något varje dag.
 
Och där vaknade Ymer....
 
AllmäntTrackbacks ()

Inte bara praktiskt

2015-08-05 @ 10:33:00 Kommentarer (0)
 
... utan det gäller å hänga med teoretiskt! Jag roar mig just nu med att förbättra mitt tankesätt och kanske få lite tips och idéer som jag kan använda mig av praktiskt när jag väl börjar rida igen. Lånade hem en hel hög med böcker på biblioteket, bland annat om sjukdomar hos hästen för det känner jag att jag behöver lära mig myyycket mer om.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Älskade häst

2015-08-04 @ 23:03:00 Kommentarer (0)

Jag kan inte fatta att du inte finns mer. Fyfan... Jag önskar så att jag hade fått se dig en sista gång... :'( Jag saknar dig så otroligt mycket, det gör så fruktansvärt ont i mig!! Jag kan inte sluta gråta...

 
Tack för alla underbara minnen vi fick tillsammans...
 

.. och tack för allt du lärt mig, det var ett sant nöje att få utvecklas tillsammans med dig. <3

AllmäntTrackbacks ()

Drömhästen

2015-08-04 @ 22:21:00 Kommentarer (0)
Jag har suttit och plågat mig inne på hästnet det senaste. Hittade en häst som jag är totalt förälskad i. Idun, heter hon, ett arabiskt fullblod född 2009.

Synd bara att jag inte kan skaffa en just nu... Hon hade vart helt perfekt.



Bilderna är lånade från Kristina Lekedal, hoppas det var ok, annonsen finner ni HÄR.
 
AllmäntTrackbacks ()

Ute å går

2015-08-04 @ 18:55:50 Kommentarer (0)
... och bloggar samtidigt. #multitasking 
 
 
Behövde få lite luft å lite me - time. 
 
AllmäntTrackbacks ()

Feeling shitty

2015-08-04 @ 17:06:00 Kommentarer (0)
 
Sitter på balkongen. Det är såååå varmt. Känner mig helt konstig i huvudet. Det gör inte saken bättre att jag var spytt massa idag med. Blä... Aja... Vad gör man. Det är en dag imorrn också.
 
AllmäntTrackbacks ()

What happens when the kids are sleeping

2015-08-04 @ 10:32:30 Kommentarer (2)
 
Lite hemmaträning är aldrig fel!
 
 
Såhär ser jag ut nu efter att ha fött 2 barn och knappt tränat någonting. Det är mindre än 2 veckor sen jag födde Freja. Hade bokad bodypump idag men funderar på att vänta med det till helgen. Well, vi ser. Dan är inte slut än men nu har jag iaf kört lite hemma. Kanske kan ta en promenad sen med. Det är skönt att komma ut lite och få lite luft.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

The new me

2015-08-03 @ 21:50:00 Kommentarer (0)
Hej hopp! Här har ni mig i min nya frilla!
 
 
 
 
Det var änna på tiden!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Smärta

2015-08-02 @ 20:20:51 Kommentarer (0)
Jag vet inte ens om jag orkar skriva detta, men antar att jag måste. Fick idag reda på att Papi Raul inte lever längre. Det var inte längesedan han gick bort, några veckor sedan. Han hade tydligen vart dålig länge och tillslut valde de nya ägarna att ta bort honom. Nu slipper han i alla fall lida mer... <3
 
Jag känner mig helt tom och skärrad. Jag hade trott att jag åtminstone skulle få träffa honom en sista gång. Jag hade tänkt åka och hälsa på honom snart nu när jag mår bra igen. Men så blev det inte... 

Vila i frid, älskade vän. Du kommer för alltid att ha en stor plats i mitt hjärta <3

AllmäntTrackbacks ()

Tagga hösten i stallet 2015

2015-08-02 @ 13:15:12 Kommentarer (0)
Jag tänker då inte hålla mig borta från hästarna. Här har ni en schysst outfit, både snygg och bekväm (och framförallt VARM), för många timmar i stallet. <3

 
AllmäntTrackbacks ()

Mår bajs

2015-08-02 @ 12:43:43 Kommentarer (0)
Vill bara lägga mig och sova, men det går inte för jag får gäster om ca 20 min. Det blir kul för Ymer iaf för han är så rastlös här hemma å hittar bara på massa hyss.
 
Önskar att min dumma kropp slutade cepa sig så fort jag blir stressad. Kanske borde göra som Joni säger och prata med någon om det. Men jag menar, lösningen brukar ju vara att ta bort alla måsten men grejen är att man kan ju inte direkt ta bort barnen. Suck.. What to do?!
 
AllmäntTrackbacks ()

Skitunge

2015-08-01 @ 21:01:31 Kommentarer (0)
 
Idag har du vart såååå jobbig. Tur för dig att du är så söt att man inte kan bli arg på dig. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Roadtrippin'

2015-08-01 @ 10:33:17 Kommentarer (0)
Nu sitter jag i bilen påväg till farmor och farfar. Gud, det var 100 år sedan jag var där nu! 
 
 
Dagens outfit ser ni nedan.
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Mysigaste tjejen

2015-08-01 @ 01:03:00 Kommentarer (0)
 
Time 2 sleep. 
 
Godnatt! <3
 
AllmäntTrackbacks ()