Osminkad

2014-03-31 @ 10:20:04 Kommentarer (0)


En dagens, osminkad.

Ok... Nu kommer vi till helgens hemskheter... Jag har fått löss!!!! Så fruktansvärt äckligt!!! Jag hade precis duschat i lördags när jag såg ett litet kryp i håret. Jag lyckades få fatt på det och spolade ner det i handfatet. Tyckte väl att det hade kliat nått fruktansvärt i hårbottnen på sistone, hade nästan börjat fundera på om jag var allergisk mot mitt nya schampoo... Hur som helst var det bara att spatsera till närmsta apotek och inhandla lus-schampoo och kam. 

AllmäntTrackbacks ()

Soldyrkan

2014-03-30 @ 13:35:21 Kommentarer (0)
Kom precis hem från en långpromenad i det underbara vädret! Nu ska jag ta mig en välförtjänt paus på framsidan med en STOR kopp kaffe! <3







AllmäntTrackbacks ()

Morrn morrn!

2014-03-30 @ 10:43:32 Kommentarer (0)
 
Har precis ätit frukost, jag har sovit huuuur länge som helst idag men är fortfarande trött! Det superfint väder så jag kommer dra ut på en långpromenad när jag har fått på mig ordentliga kläder. 
 
Hörs senare! <3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Min son <3

2014-03-30 @ 08:02:18 Kommentarer (0)


Godmorgon på dig med finis! <3

AllmäntTrackbacks ()

Invigning av nya Göteborgs auktionsverk

2014-03-30 @ 01:09:40 Kommentarer (0)


I bilen påväg till invigningen.


Däckade när jag kom hem förut så jag har sovit från ca 19:00, därför har det inte blivit något bloggat förrän nu. Jag och Ymer har legat och myst med. <3

"Imorrn" (eller idag haha klockan är ju 01:08) har vi inte ett skit planerat. Funderar på att premiärgrilla ifall det är lika fint väder som igår. Det lär väl bli en långpromenad med familjen också kanske och pannkaksfrukost I guess (om jag orkar laga det hehe)!


Me and my handsome friend! <3

AllmäntTrackbacks ()

Parfymen

2014-03-29 @ 00:12:25 Kommentarer (0)
OMG Parfymen går på TV nu! Den är sååå bra!!! Läste boken när den kom ut, sjukaste jag läst, men såå fantastisk! LÄS DEN!
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Kvällsblogg/nattblogg

2014-03-27 @ 23:52:00 Kommentarer (0)
Nu sover alla, utom jag. Jag är alldeles för uppe i varv för att kunna lägga huvudet mot kudden och slockna. Innan jag fick Ymer och innan jag blev gravid däckade jag alltid omedelbart när jag la huvudet på kudden. Berodde nog iofs mest på att jag tränade som en GALNING och kroppen var AStrött varje dag. Tänk, jag gick upp typ halv 5 VARJE DAG och sprang, förutom lördagar. Dessutom körde jag bodypump 2 dagar i veckan och CX 3 dagar. Dear lord, snacka om att döda sig själv långsamt. Det är bara det att jag har så sjukt mycket spring i benen. Jag hatar att sitta still. Jag mår bäst när jag får röra på mig och kan hålla mig sysselsatt. En dag hemma utan något planerat är det värsta jag vet. Speciellt om det regnar ute för då är det inte roligt att gå ut och promenera med hundarna. Nu brukar jag gå i ca 1 timme per dag och sen kör jag bodypump 1-2 dagar i veckan. Tycker det är fruktansvärt att lämna lillen i en timme. Det gör verkligen ont inuti. Men men, ska jag orka bära runt på honom så är det viktigt att jag stärker upp kroppen. Idag var det release med, värsta och bästa axel- och bicepslåtarna på länge! (HEJ TRÄNINGSVÄRK imorrn!)
 
Jag vet inte om jag har skrivit om det ovan innan... Tror det... Säkert flertalet gånger!! Har blivit senil på äldre dar haha. Nej men ärligt, jag är världens glömskaste. Om jag t ex kommer på något jag måste göra så MÅSTE jag verkligen göra det med en gång, annars glömmer jag av det. Jag använder "anteckningar" i min telefon hela tiden för att skriva ner saker om jag inte kan göra det med en gång. Så många gånger som jag vart i affären för att jag ska ha en grej och kommer hem med HUR MYCKET saker som helst, men inte den grejen jag åkte till affären för. Asså gud, haha, thank the lord för "anteckningar"!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Paow och hennes tuttar

2014-03-27 @ 14:08:00 Kommentarer (0)
Asså whaaat?! Paow har opererat tuttarna!!! WHY?! Jag har alltid varit avundsjuk på hennes fina kropp, enligt mig är hon perfekt! Varför opererade hon sig?!!!! Så himla onödigt!!! Sannerligen i grund och botten tack vare alla haters. Jag blir verkligen ledsen när jag läser hur mycket näthat hon utsätts för. Inte konstigt att hon får en skev bild av sig själv. Om du skulle läsa detta Paulina vill jag att du ska veta att jag tycker att du är världens sötaste tjej och du behöver verkligen inte operera dig för att "duga" för svenska folket. Du är helt perfekt som du är! Skulle jag träffa dig IRL skulle jag ge dig en kram. <3
 
 
SLUTA klanka ner på varandra! Alla är vi olika. Jag är inte 100% nöjd med mig själv heller, min mage är svullen och ful, men så har jag en sjukdom som kallas IBS också, så jag har problem med mina tarmar. Men vet ni vad? Det finns viktigare saker i livet än att bekymra sig över en svullen mage som sväller ut i alla brallor! Jag är mamma till världens finaste son och jag kan bo i leggings och klänningar istället, det gör mig ingenting. Bara onödigt att knö ner sig i ett par jeans varje dag "bara för att". Det ska vara bekvämt och jag ska trivas i det.
 
SHARE SOME LÖÖÖÖÖV istället för fan!
 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens inspo

2014-03-27 @ 12:57:37 Kommentarer (0)




Folk i Sverige är alldeles för färglösa! Sätt lite färg på detaljerna!

AllmäntTrackbacks ()

TV!

2014-03-26 @ 19:34:27 Kommentarer (0)
Haha åh, lillen är så intresserad av TVn nu! Inte så konstigt kanske med tanke på att det både rör sig och kommer ljud från den. ^^,


AllmäntTrackbacks ()

Gårdagens inköp

2014-03-26 @ 14:36:32 Kommentarer (0)
Hittade massa fint till lillen! <3


Det som fick följa med hem var ett par shorts, ett 6-pack bodys, "kräklappar", T-shirts och strumpor.

AllmäntTrackbacks ()

Hockeykväll och en heldag på stan

2014-03-26 @ 12:43:18 Kommentarer (0)
Gårdagen var supermysig, var inne i stan från 13-17 med min syster, shoppade barnkläder och fikade. Tänkte visa upp det jag köpte senare idag.



Bilden ovan är från när jag satt och väntade på tåget. Det blåste ganska kallt och jag var supernervös för att åka tåg med lillen, men det gick hur bra som helst, han sov som en stock!

Efter att jag gått runt i stan i flera timmar kom Jonas och hämtade mig och Ymer och sedan drog vi hem till ett par vänner och käkade pizza och kollade på hockey. Tyvärr slutade det ju med förlust för Frölunda. Men, men, en match kvar nu!



Ymer ville va hos mamma hela tiden. <3

AllmäntTrackbacks ()

I hope you forgive me!

2014-03-25 @ 10:15:24 Kommentarer (0)
Här kommer dagens outfit! ^^,
 
 
 
 
 
Nu bär det strax av mot stan! <3
 
AllmäntTrackbacks ()

Dålig uppdatering, I know

2014-03-24 @ 22:32:47 Kommentarer (0)
Har fullt upp med tvätt, barn och matlagning.



Har i alla fall haft en underbar helg och ser verkligen fram emot den här veckan! Imorrn skall jag fika med min syster och sen ska vi köra en favorit i repris från helgen hos några vänner (dvs hockeykväll!!). I övrigt drömmer jag mig bort i väskhimlen, som vanligt.


Just look at this pretty one!

AllmäntTrackbacks ()

Jag har världens sötaste son! <3

2014-03-23 @ 12:50:01 Kommentarer (0)
Ville bara säga det.


AllmäntTrackbacks ()

This is THE one!

2014-03-22 @ 20:39:35 Kommentarer (0)
Chanel classic mini square flapbag!




Bilderna är lånade från en annan blogg.

AllmäntTrackbacks ()

Barnmarknad - IGEN!

2014-03-22 @ 13:43:43 Kommentarer (0)
Har fyndat massa fint till lillen! <3 Nu bär det av hemåt, I NEED COFFEE!!!


AllmäntTrackbacks ()

The view right now

2014-03-21 @ 21:45:48 Kommentarer (0)


Trötta familjen efter tacos, Let's Dance och massvis med godis. Blir nog sängen snart, fick inte mycket sömn i natt!

AllmäntTrackbacks ()

Föräldragrupp

2014-03-21 @ 16:53:58 Kommentarer (0)
Idag har jag och Ymer vart på föräldragrupp. Jag vet inte om det bara var jag, men det kändes som att han var mycket större än de andra barnen. Haha passande då med namnet "Ymer", eftersom att Ymer är en jätte i asa-sagorna. Well, nu är vi hemma i alla fall. Jag är helt slut! Sitter helt död i soffan med en sovande bebis på mitt bröst.


Nu blir det fortsatt mys en stund innan obligatoriska taco-fredag!

AllmäntTrackbacks ()

Bokrea

2014-03-20 @ 21:50:39 Kommentarer (0)
Jag som inte ens läser längre.... Hittade dock en bok som fick mig att haja till.


Köpte den inte men gud haha, skrattade högt inne i ICA-butiken.

AllmäntTrackbacks ()

Busy mama

2014-03-20 @ 18:07:23 Kommentarer (0)
 
Älskling och jag! <3
 
Idag har jag haft fullt upp med tvätt och disk och sen har jag hunnit gått en långpromenad med. Hundarna är inte hemma så jag har inte behövt anpassa mig efter det, vilket är sååå skönt! Inte för att jag inte vill ha hundarna här, men det är ett stressmoment att allt ska klaffa. Hundarna måste ju ut efter en viss tid och helst ska lillen vara nyäten och vilja sova i vagnen, vilket inte alltid är det lättaste eftersom han inte direkt har några rutiner. Men men, jag brukar få det att funka ändå, även om det ibland slutar med en hungrig mamma, skrikande bebis och hundar som fått vänta jättelänge på att gå ut.
 
AllmäntTrackbacks ()

Deklaration 2014

2014-03-20 @ 11:12:00 Kommentarer (0)
Okej, nu är det så att jag får tillbaka ganska mycket på deklarationen, which means att min Chanel är inom räckhåll!! Nu återstår bara... Klarar jag att spara varje månad så att jag kan köpa den innan år 2014 är slut? Jag har lagt om min ekonomi så jag kommer från och med nu ha ca 2000 kr mer i månaden. Om jag sparar dessa har jag råd med min Chanel i November. Men då tänkte jag även införa köpstop, mest för att testa mig själv inte för att jag behöver göra det, endast saker till Ymer får jag lov att införskaffa. Gosh, hur ska detta gå?! Jag måste hålla mig sysselsatt så att jag inte "råkar" klicka hem något eller spontanköpa något i någon butik.
 
HELP ME! Peppa mig nu!!
 
*keep it toghether, keep it together, keep it together...*
 
 
It's so perfect I'm gonna die!!!! Fast jag tänkte ha en mycket mindre modell än den på bilden. Det räcker med en liten. <3
 
AllmäntTrackbacks ()

HAHAHA xD

2014-03-20 @ 10:59:51 Kommentarer (0)
Var bara tvungen! :3
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Thank the lord for this!

2014-03-19 @ 17:00:20 Kommentarer (0)


Såååå god!!!

AllmäntTrackbacks ()

Lite tid för mig själv

2014-03-19 @ 12:38:57 Kommentarer (0)
Så fort lillen somnar brukar jag köra järnet med hushållssysslor så att det blir något gjort hemma. Men, idag behövde jag verkligen lite tid för mig själv nu på förmiddagen och då får disken och tvätten vänta. Jag stått och lockat håret en bra stund, sminkat mig och klätt på mig fina (men bekväma och amningsvänliga) kläder. The reslut beeeelow.


Kisses <3

AllmäntTrackbacks ()

Jag vill inte sova mamma!!!

2014-03-18 @ 21:55:30 Kommentarer (0)


Som han kämpar emot! Lilla gubben! <3 Den stackarn har kräkts massor idag så jag har inte gjort annat än byt bodys. Tvättmaskinen går i ett. Känns som att jag inte gör något annat än tvättar! Nu ska jag måla naglarna, igen! Hatar nagellack man får ju måla varje dag nästan!!!

AllmäntTrackbacks ()

Has been workin' out

2014-03-18 @ 20:22:41 Kommentarer (0)
Time 2 shower!


AllmäntTrackbacks ()

Chanel - Spring/Summer 2014

2014-03-17 @ 22:41:00 Kommentarer (0)
The colors of these bags reeeeaaally makes me happy!

Chanel Woven Boy Bag <3
 
 
Chanel Sequin Quilted Classic Flap Bag 
 
AllmäntTrackbacks ()

Yves Saint Laurent

2014-03-17 @ 10:19:00 Kommentarer (0)
Ååååh den här filmen vill jag verkligen se!
 

Men... Det blir lite svårt när jag har en 2-månaders bebbe som vill vara med mamma hela tiden. Well, får vänta tills den kommer ut på dvd.

På tal om YSL eller "Saint Laurent"... Den här väskan är sååå snyyygg - enkel, men ändå lyxig!
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Nattuggla

2014-03-17 @ 04:41:00 Kommentarer (0)
Har man en hungrig bebis så har man, det är bara att gilla läget å vakna till liv. Men, sån tur är somnar han alltid direkt efter att han har ätit på natten.


Dessa två + två vovvar delar jag sängen med just nu. Aningens trångt så tänkte flytta över lillen till vaggan.

Godnatt! Eller godmorgon haha!

AllmäntTrackbacks ()

Älske <3

2014-03-16 @ 13:47:09 Kommentarer (0)


Han växer så otroligt fort nu! Snart har han storlek 62!

AllmäntTrackbacks ()

Fika på framsidan

2014-03-16 @ 13:17:54 Kommentarer (0)



Har precis avnjutit en god fika och en stor kopp kaffe på balkongen på framsidan. Vi har städat och tvättat hela morgonen så detta förtjänade vi verkligen! Om en liten stund kommer en kompis till mig hit, ska bli supertrevligt. Ymer har vart lite smågnällig hittills idag men förhoppningsvis vänder det snart.


AllmäntTrackbacks ()

Prada Twin Bag

2014-03-15 @ 18:22:46 Kommentarer (0)

Perfektion! <3

AllmäntTrackbacks ()

Current wanties

2014-03-14 @ 18:07:25 Kommentarer (0)

Kläder från H&M, väska - Michael Kors.


AllmäntTrackbacks ()

Them nails are gone!

2014-03-13 @ 18:25:54 Kommentarer (0)
Var så sjukt trött på mina långa naglar, måste hela tiden vara så försiktig eftersom jag är rädd att göra illa Ymer med dem. Idag rök akrylen och sen målade jag på ett vanligt nagellack i en röd nyans bara.




Lillen ligger och sover på mig. Vill aldrig resa mig, han är SÅÅ MYSIG!!!! Jag är bebis-beroende helt klart. Faktum är att en anledning till att jag inte vill göra nya naglar är för att jag inte vill vara iväg så mycket från lillen i onödan. Varenda sekund vi får tillsammans är helig och då vill jag inte slösa bort massa tid på att sitta på en salong. Funderar på att beställa hem så att jag kan börja göra egna hemma. Någon som kan tipsa om någon bra sida med akryl-startkit??

AllmäntTrackbacks ()

Sol, vind och vatten

2014-03-13 @ 18:07:25 Kommentarer (0)



Bilder från dagens promenad till Aspen (en sjö i Lerum). Strax efter jag tagit bilderna ringde min man och sa att han var påväg hem från jobbet. Stackarn, han har gått å blivit sjuk. Jag hoppas verkligen inte han smittar ner mig och lillen. Han ligger och sover i sovrummet nu men ikväll ska det renbäddas å då får han minsann ta soffan! Känns hemskt att slänga ut honom ur sovrummet, men jag måste tänka på lillens bästa!


AllmäntTrackbacks ()

Förlossningsberättelse del 2

2014-03-12 @ 12:36:00 Kommentarer (1)

Ja, då var det det här med tid.. Får passa på att skriva medan lillen sover! Vart var vi... Just det! Pizzan! Haha, pizzan som jag la en pizza av sen höhöhö. Well, hur som så var den jävligt go iaf, inte så konstigt med tanke på att jag inte ätit på typ ett dygn.

Efter jag smällt i mig pizzan mellan värkarna gick det ganska segt. Klockan var väl 16:00 eller något den 29:e och jag tog alla värkar tillsammans med lustgasen. Successivt blev de starkare och än mer smärtsamma. Vid det här laget var jag ganska groggy av all lustgas så jag minns inte exakt men vid 17:00 någonting slog vi vad om när han skulle komma. Mamma gissade på 19:14, jag på (tror det var) 21:45 och jag minns inte vad Jonas gissade. Den som gissade närmast skulle i vilket fall vinna 2 trislotter.
 
Efter vi slagit vad bestämde personalen på förlossningen att de skulle ta hål på hinnorna eftersom vattnet inte hade gått. Jävlar, det var en skum upplevelse! Jag minns hur varm vätska sipprade ur mig, eller snarare forsade. Det var som en hel flod! Sedan tog det verkligen fart och nu är jag typ helt borta. Jag minns inte så bra men krystvärkarna kom igång i alla fall och det var som att nästan alla mina sinnen stängde av. Jag kunde bara höra och känna, annars var jag blind. När krystvärkarna kom skrek jag för allt jag var värd i den saken man andas in lustgasen i. Jag tryckte den så hårt mot mitt ansikte att jag hade ont i näsbenet en hel vecka efter sen hehe.
 
 
När jag väl låg där undrade jag vad fan jag hade gett mig in på och jag var så säker på att jag aldrig skulle vilja föda barn igen (om jag ens skulle överleva den här förlossningen!!). Det kändes på ett sätt som att jag stod med foten mellan livet och döden och svajade som på en lina högt uppe i luften. Det var verkligen en fruktansvärd känsla och smärtan var olidlig. När de skrek åt mig att inte trycka på i krystvärkarna försökte jag hålla emot men det gick verkligen inte. Tillslut tänkte jag "skitsamma, jag bryr mig inte om jag spricker sönder och samman, jag vill bara få det här överstökat en gång för alla!!" så jag tryckte på utav bara helvete och efter en 2-3 krystvärkar var han ute!
 
Klockan 19:12 föddes vår helt perfekte lille son (2 minuter innan det mamma gissade på! Snacka om flax!) och i samma sekund som jag fick se honom för första gången visste jag vad riktig kärlek var. Det var den finaste lilla människa jag någonsin sett och jag skulle göra vad som helst för honom! Jag är så otroligt tacksam att jag fick uppleva en "normal" förlossning, att min son är frisk och att jag kan amma. Det finns inget mer fantastiskt i livet än att få äran att bli förälder. Jag är en galet stolt mamma och jag ser så mycket fram emot att få se lille Ymer växa upp! <3
 
 
Jag gick ner sjukt mycket direkt efter jag fött, vägde väl 65 precis innan han föddes och 3 dagar efter vägde jag bara 56 kilo. Nu väger jag 59, har vart sjukt deprimerad och tröstätit maaaassa godis, och jag har inga planer på att varken gå upp eller ner, jag är perfekt som jag är! <3
 
Jag kan helt klart tänka mig att föda barn igen, för i samma sekund som han var ute glömde jag all smärta. Fick sy för jag sprack, men det var inte hela världen. Dock ska jag ta epidural nästa gång, onödigt att pina sig igenom sådan smärta när det finns smärtstillande, men jag är i alla fall glad att jag har fött i alla fall en gång utan bedövning (tog endast lustgas).
 
Har ni några frågor får ni gärna ställa dem i kommentarsfältet! Hoppas att jag fick med det ni ville läsa om, annars får ni bara säga till! Kram <3
 
AllmäntTrackbacks ()

En snabb dagens

2014-03-11 @ 16:58:05 Kommentarer (0)



Halsband från Zara, gör den enklaste outfit superfräsch! <3 (har på mig ett vanligt vitt baslinne från H&M och ett par loose-fit brallor i svartvitt)

AllmäntTrackbacks ()

Min förlossningsberättelse

2014-03-11 @ 15:06:00 Kommentarer (0)
Eftersom många efterfrågar just detta måste jag ta mig tummen ur röva en gång för alla och skriva ner hela förloppet. Inte bara för er skull utan egentligen mest för min egen, så att jag kan minnas exakt hur det var.... Nu är det ju just det hehe.. att minnas.. jag hade så ont hela tiden och tog massa lustgas så allt känns egentligen som ett enda töcken, som att jag drömde alltihop.
 
Slutet av min graviditet var inte rolig, jag var stor (tycker jag i alla fall men om du frågar andra tycker de att jag hade en mini-mage) och allt jag gjorde krävde en rejäl kraftansträngning. Jag tränade ända till vecka 39-40, styrketräning, men jag tog det lugnare än innan och tog inte ut mig på samma sätt som jag annars gör. I vilket fall, det hela började väl egentligen den 28:e janurari, på dagen. Jag hade haft förväkar sedan den 27:e men de började komma tätare så jag förstod att det inte var långt kvar. På kvällen gick jag och la mig runt 22:00-23:00 men kunde inte somna. Runt kl 00:00 fick jag värsta värken och fick krama hårt i madrassen för det gjorde ont som fan. Den höll väl i sig i i alla fall 15-20 sekunder och sedan kom nästa ganska tätt inpå, inom ca 7-10 minuter och så höll det på. Då väckte jag Jonas och sa att vi var tvunga att åka in. Vi ringde BB och åkte och lämnade hundarna hos min mans föräldrar. Bilfärden till BB var HEMSK. Det var totalt snökaos och det var svårt att se. Vi fick köra jättelångsamt och det var ju inte speciellt kul för mig som satt där och hade ont. Jag klämde typ sönder handtaget på bildörren, hade så fruktansvärt ont. (Å jag tyckte det där gjorde ont haha, jag skulle bara veta hur det skulle bli sen!!!)
 
Väl på BB blev vi visade till ett rum och jag fick stanna på vägen flera gånger och ta värkarna som kom. Väl därinne fick vi vänta lite innan en barnmorska kom och kollade hur öppen jag var. Jag minns inte exakt men något mellan 1,5-3 cm och de ville avvakta lite och se om jag skulle öppna mig mer, annars skulle vi få åka hem. De gav oss tipset att gå i trappor, jag ba "yeah right, jag kommer inte långt innan jag får en värk så NEJ inte i sjukhuskorridoren tack!". Så, jag började gå runt i rummet med höga knän istället. Jonas hittade en fatboy därinne som han ockuperade medan jag gick runt å hade värsta friskis&svettis passet med mig själv mellan värkarna. Hur som helst så hjälpte det, men det tog 4-5 timmar från det att vi kom in innan de bestämde sig för att vi skulle få vara kvar. På den här tiden fick jag inget smärtstillande alls, inte ens alvedon. Så vid 05:00-06:00 på morgonen när de tagit beslutet började jag spy av smärta. Då fick jag en morfinspruta och en sömntablett och blev transporterad upp till BB från förlossningen så att jag skulle kunna sova mig igenom latensfasen. På väg till hissen fick jag stanna flera gånger, kräktes och somnade nästan på vägen.
 
Jag minns inte så mycket från det efter att jag fick morfinet och sömntabletten för den var så stark. Jag vet bara att helt plötsligt var jag nere på förlossningen igen, min mamma var där och jag fick prova lustgasen. Jag fick lära mig hur jag skulle andas och det var såååå skönt att äntligen få lite lindrig i de smärtsamma värkarna som jag fått pina mig igenom hela natten. Jag skrattade lättat och skämtade med Jonas och mamma. Jag fick en pilatesboll att sitta på med. Sen blev jag hungrig och skickade Jonas att köpa pizza. GUUUD det var den godaste pizzan i världshistorien, men tyvärr spydde jag upp den senare...
 
 
Det kommer mer senare måste ta hand om lillen nu!
 
AllmäntTrackbacks ()

Mulberry Medium Dorset Tote Bright Red Soft Nappa

2014-03-11 @ 12:14:00 Kommentarer (0)
The perfect tote.
 
AllmäntTrackbacks ()

Shopping i Fredrikshamn?

2014-03-09 @ 21:36:23 Kommentarer (0)
Hjääälp! Jag, mamma och Jonas har bokat en dagstur till Fredrikshamn med Stena Line i maj. TELL ME ALL ABOUT THE SHOPPING! Vilka butiker är värda att besöka? Vart ska man fika/ta ett glas?
 
AllmäntTrackbacks ()

Michelin-bebbe

2014-03-09 @ 16:48:12 Kommentarer (1)


Han börjar lägga på sig allt mer och kläderna blir snabbt för små. Åh, söta lilla barn!!! Det är nästan så jag önskar att du alltid ska förbli såhär liten. Han är ju bara fööööör söt!! <3

AllmäntTrackbacks ()

Det var fint vääääädeeer!

2014-03-09 @ 15:13:48 Kommentarer (0)



Ge mig mer våååår, NU!!!

AllmäntTrackbacks ()

Alingsås stora barnloppis

2014-03-08 @ 22:55:04 Kommentarer (0)
Helt ärligt så var den inte så stor, inte jämfört med den i Lerum förra veckan. Asså JÄVLAR va kläder (i Lerum alltså). Handlade massa fint både förra veckan och idag. 


Snacka om KAOS, värre än mellandagsrean! Krig vid borden!

AllmäntTrackbacks ()

Sophie the giraffe

2014-03-08 @ 21:20:00 Kommentarer (0)
Alltså, nu måste jag fråga en sak här. Jag har hört så mycket bra om "Sophie the giraffe", är den värd att införskaffa? Nu är ju Ymer bara snart 6 veckor gammal så det är lite tidigt än, men sen om några månader. Please help!
 
 
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Goyard

2014-03-08 @ 19:50:50 Kommentarer (0)
DAT bag.






Älskar den gröna och den orangea!

AllmäntTrackbacks ()

Trött morsa påväg mot barnmarknad

2014-03-08 @ 08:48:16 Kommentarer (0)


Håller tummarna att vi hittar massa fynd!

AllmäntTrackbacks ()

Lillen <3

2014-03-07 @ 23:31:37 Kommentarer (0)


Hade först tänkt ta en bloggfri dag, men icke. Vi har vart hos gammalmormor och hälsat på idag och sen bara tatt det "lugnt" hemma. Vi var på ICA och handlade massa godis på eftermiddagen med som vi mölade i sängen när vi kom hem och sen till Let's Dance. Imorgon ska vi, om vi orkar, på barnloppis i Alingsås. Ska se om jag kan hitta något kul till lillen, hittade t ex en Tommy Hilfiger-body på Lerums barnmarknad förra veckan för bara 10 kr typ. Fett värt!

AllmäntTrackbacks ()

What happened?!

2014-03-06 @ 22:14:48 Kommentarer (0)


Belive me, jag vill verkligen blogga!! Men, just nu känns det bara jobbigt att hinna med. Varje gång jag börjar skriva kommer det annat ivägen. Jag säger bara BLÄ för det!!


Jag vill så gärna dela med mig av mitt, annars rätt snajsiga, liv. Jag vill peppa och inspirera samtidigt som jag visar er mina starka och mina sårbara sidor. Jag vill vara öppen, för jag får ut så mycket av att skriva ner mina tankar. Jag skiter fullkomligt i om någon tycker jag är helt bakom flötet, för jag är jag. Om du inte gillar det så sluta läs. Punkt slut, enough said.

AllmäntTrackbacks ()

The perfect Chanel

2014-03-06 @ 13:51:53 Kommentarer (0)
Jag sparar, som ni som följer mig redan vet, till en röd chanel flap bag. Det är liksom on the top of my bucket list - att äga en röd chanel innan jag dör. Anledningen till att jag vill ha just en röd är för att rött är en sån snygg färg, det passar till nästan allt.
Denna kostar 27.000 kr ungefär. Love, love, LOOOOVE!
 
AllmäntTrackbacks ()

Brillz från Dior

2014-03-05 @ 18:40:01 Kommentarer (0)


 
Måste införskaffa ett par nya glajjor. Just nu lutar de åt de ovan, från Dior. Har de senaste åren glidit runt i ett par Rayban Wayfarers i herrstorlek (dvs MEGASTORA) men jag vill ha något mer färgglatt att variera med.
 
Dessa finns hos Saks.
 
AllmäntTrackbacks ()

Så mycket att göra, så lite tid

2014-03-05 @ 15:12:25 Kommentarer (0)


Sitter i bilen påväg hem från dagens utflykt. Vi har vart och hälsat på mitt och Jonas jobb och visat upp vårt lille gossebarn. Alla ville titta, klämma och känna medan lille Ymer bara sov och sov.

AllmäntTrackbacks ()

Fettodagen

2014-03-04 @ 14:38:51 Kommentarer (0)
Idag skulle jag, mamma och syrran egentligen bakat semlor men jag ställde in. Vi har knappt sovit någonting här på flera dagar och den lilla energi jag har kvar måste jag använda till att ta hand om min lilla bebbe.
 
Suck... alltid när jag ska skriva här blir jag avbruten, Ymer needs me.
 
Skriver mer senare <3
 
AllmäntTrackbacks ()

My little monkey and I

2014-03-03 @ 21:11:08 Kommentarer (0)


Efter vi hade vart hos bilhandlarn åkte vi hem och fikade, varefter vi däckade i sängen. Både jag och Jonas somnade och vaknade igen vid 19:00, då vi käkade middag. Ligger i soffan nu med en STOR kopp kaffe och en sovande bebbe på mitt bröst. Jag är så himla trött, skulle behöva sova ännu mer. Gick inte å la mig förrän 4 imorse hehe... Anledningen var att jag streck-kollade på alla avsnitt från senaste säsongen av "Keeping up with The Kardashians". Guuud vad jag grinade när Kanye friade.  Å vilken ring!!! Jävlar alltså!!! Men nu finns det inga fler avsnitt ute... Vad ska jag nu kolla på medan jag ammar?!! Help!!

AllmäntTrackbacks ()

Provkört ny bil

2014-03-03 @ 16:52:00 Kommentarer (0)



Idag har vi provkört denna och en annan modell av Dacias bilar. Vi behöver en bil med rejält bagage då det skall få plats både hundbur och barnvagn. Jag gillade Dustern eftersom man sitter högt och den var skön att köra. Nu skall vi bara bestämma vad vi vill ha för finesser på den och se vad slutpriset blir innan vi bestämmer oss.
 
AllmäntTrackbacks ()

Att bli äldre

2014-03-02 @ 21:17:20 Kommentarer (0)

Gosh, jag fyller 24 i år (= snart gråhårig!!!), vart tar åren vägen?! Dock har jag hunnit med sjukt mycket de senaste åren så det känns väl egentligen som att jag borde fylla 28, men men. Jag lever ett helt perfekt liv med en perfekt man, son och vovsingar. Jag kan köpa nästan allt vad jag vill (haha det finns alltid saker jag vill ha till priser utanför min budget) och jag bor i världens finaste lägenhet i ett jättebra område! Fast just nu ser mitt hem ut som en svinstia haha, men what the hell. Finns väl något ordspråk med att "lite damråttor i hörnen är ett tecken på att personen som bor i lägenheten/huset haft något roligare för sig" and that's what I'm doin' now - njuter av livet som mamma till världens mest fantastiska unge!

AllmäntTrackbacks ()

Kollar TV med pappa

2014-03-02 @ 18:33:42 Kommentarer (0)




Myser med familjen i soffan och funderar på vad vi ska äta till middag. Har ingen lust att ställa mig och laga mat så just nu lutar det åt pizza. Well, vi får se vad det blir. Nyttiga familjen haha.



AllmäntTrackbacks ()

Kenzo baby (kiosk)

2014-03-02 @ 17:58:00 Kommentarer (0)


Så himla fina grejer! Asså, vill ha aaaallt!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Rätt svar äääär...

2014-03-02 @ 16:08:00 Kommentarer (0)






MARC BY MARC JACOBS 'Pretty Nylon' Cosmetics Bag i den största storleken. Så himla bra! Nu får jag äntligen plats med allt mitt smink! Har haft den nedan innan, i minsta storleken.
AllmäntTrackbacks ()

The PERFECT summer dress

2014-03-01 @ 23:26:02 Kommentarer (0)

OMG, OMG, OMG!!!!!
 
AllmäntTrackbacks ()

Från en dag på stan

2014-03-01 @ 22:53:04 Kommentarer (0)


Min man skämmer bort mig!!! Gissa vad som gömmer sig i paketet? Ni får till imorgon på er!!





AllmäntTrackbacks ()

Platta håret vid fuktigt väder

2014-03-01 @ 10:35:29 Kommentarer (0)
Asså, detta är nog ett av de största i-landsproblemen - Om det är minsta lilla fukt i luften när jag går ut, efter att ha plattat mitt hår, tar det 3 sekunder å sen ser jag ut som "hej-kom-å-hjälp-mig"!!! Why God, WHYYY??!!!


AllmäntTrackbacks ()

Roooomphhaaa

2014-03-01 @ 00:03:44 Kommentarer (0)
 
... eller intheee!!!
 
Blev ingen bilkörning idag, vi bokade in måndag istället. Var tvungen att åka och köpa nya BH:ar, fan kan inte gå runt med amningsbh:ar där tuttarna ploppar ut. Nat okei!
 
I'm goin' to bed now, early mornin' tomorrow. Bye bitches!
 
AllmäntTrackbacks ()