Publicerat 2015-08-04 10:32:30 i Allmänt
 
Lite hemmaträning är aldrig fel!
 
 
Såhär ser jag ut nu efter att ha fött 2 barn och knappt tränat någonting. Det är mindre än 2 veckor sen jag födde Freja. Hade bokad bodypump idag men funderar på att vänta med det till helgen. Well, vi ser. Dan är inte slut än men nu har jag iaf kört lite hemma. Kanske kan ta en promenad sen med. Det är skönt att komma ut lite och få lite luft.
 
 


Kommentarer
Tess

Jag väntade till efter efterkontrollen med träningen. Nu kör jag ingen hård träning då jag har smärtproblematik och första tiden orkade jag helt enkelt inte, men skönt att få möjlighet till det om det är något man verkligen vill göra :-) Har du tränat innan du blev gravid och/eller under tiden? Jag blev otroligt dålig när jag var gravid, men sista månaderna klarade jag att simma några gånger i veckan och det kändes bra inför förlossningen.

Svar: Hej! Jag har alltid tränat mycket, men efter min förra graviditet blev det mest promenader och styrkereäning ca 1-2 gånger i veckan. Dock hade jag häst med så jag red iaf 4 dar i veckan å var jämt å grejade i stallet. Nu slutade jag att träna ca 1 månad innan jag födde å detta är det längsta upphållet jag haft sen jag var kanske 19 år. I förra graviditeten tränade jag bodypump i vecka 39 hehe. Jag älskar att träna å jag saknar det men jag är redigt trött med 2 ungar hemma, ammning 24-7 och snart får jag hem min hund igen med. Men som du säger man ska lyssna på kroppen!
Angelica Nordström

2015-08-05 @ 23:20:17
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess

Svar: Ja, det sliter rejält att ha ett litet barn (ännu mer med fler) och att amma titt som tätt :-) Första året tror jag att jag kanske fick max 3 timmars sömn i sträck så var rätt mycket zombie då...hehe :-)

2015-08-06 @ 01:29:49
URL: http://highlandertess.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0